Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

του Φιλισταίου.


Σάββατο βράδυ , λίγη ώρα μετά την έναρξη της χερσαίας «αμυντικής» εισβολής του ισραηλινού στρατού στην κατεχόμενη Γάζα, τα κρατικά κανάλια άρχισαν να «ενημερώνουν» τον ελληνικό λαό για τα τεκταινόμενα.


Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ , Πάνος Χαρίτος , από παραμεθόριο περιοχή του νότιου Ισραήλ, όπου βρισκόταν υπό την προστασία του κατοχικού στρατού , σχολίαζε όσα έβλεπε μπροστά του, αναμεταδίδοντας πληροφορίες προερχόμενες από «έγκυρες» ισραηλινές πηγές.


Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο μεγάλος αριθμός νεκρών μικρών παιδιών από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα δεν οφείλεται στην ισραηλινή βαρβαρότητα και τρομοκρατία ! Όχι. Υπεύθυνη σύμφωνα με αυτόν είναι η Χαμάς !! Μάλιστα , η Χαμάς !


Λόγω της πυκνής δόμησης της περιοχής , (τα μικρά φτωχόσπιτα των Παλαιστινίων σχεδόν εφάπτονται μεταξύ τους) είναι δύσκολο για τον ισραηλινό στρατό και την αεροπορία να ξεχωρίσουν που βρίσκονται οι άμαχοι και που οι «τρομοκράτες». Οι ένοπλοι της Χαμάς «εκμεταλλεύονται» το γεγονός αυτό και κρύβονται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, όπου υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά, χρησιμοποιώντας τα σημεία αυτά ως ορμητήριο, με αποτέλεσμα ο «φιλάνθρωπος» ισραηλινός στρατός να «αναγκάζεται» να βάλλει κατά περιοχών αυτών «παρά τη θέλησή του».


Με άλλα λόγια δηλαδή, η Χαμάς είναι μία «εγκληματική» οργάνωση, όχι μόνο γιατί αντιστέκεται ένοπλα στους Σιωνιστές, αλλά και γιατί «στήνει προβοκάτσιες» χρησιμοποιώντας μικρά παιδιά ως «ανθρώπινη ασπίδα», ώστε να εκθέσει και να ενοχοποιήσει το «φιλειρηνικό» και «φιλάνθρωπο» Ισραήλ ! Αυτή είναι η αντικειμενική «ενημέρωση» που μας παρέχει η ΕΡΤ με τα χρήματα του φορολογούμενου Ελληνικού λαού.


Εδώ λοιπόν φαίνεται ότι ο κατά τα άλλα «έγκριτος» δημοσιογράφος, ο κ. Πάνος Χαρίτος μάλλον δεν είναι καλά ενημερωμένος. Γιατί δεν τον ακούσαμε καθόλου να μας μιλάει για τους στόχους της «ηρωικής» ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας εναντίον μιας πάμφτωχης, χρόνια αποκλεισμένης, πυκνοκατοικημένης (κυρίως από αμάχους) και ελάχιστα εξοπλισμένης λωρίδας γης, της οποίας οι αυτόχθονες κάτοικοι απλώς αγωνίζονται για την επιβίωση τους. Μας μιλάει για «συγκρούσεις» μεταξύ δύο πλευρών και όχι για τη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.


Ίσως να μην είναι «καλά πληροφορημένος», ίσως όμως να μην θέλει να έχει μία ανεπιθύμητη κρεβατομουρμούρα από την Εβραία σύζυγο του.


Εμείς σε κάθε περίπτωση απλώς τον πληροφορούμε ότι τα υπερσύγχρονα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη, ελικόπτερα, πλοία τεθωρακισμένα και το πυροβολικό αυτοί οι «γενναίοι» στρατιώτες του Ισραήλ, με το «απαράμιλλο ηρωισμό» που πάντοτε τους διακρίνει, έχουν πολύ συγκεκριμένους στόχους : σπίτια, σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, ασθενοφόρα, φαρμακαποθήκες.


Το Ισραήλ είναι ο μόνος τρομοκράτης !

Ας βρεθεί κάποιος να του το πει ...
http://mavroskrinos.blogspot.com/

  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΝ-13 ΚΑΙ ΤΟ 666

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

 

Μη φοβού, αγωνίζου, θάρρος και ανδρείαν οπλίσου, έχομεν Ιησούν στρατηγόν, που οδηγεί το στράτευμά μας εις την ένδοξον νίκην! Μη δειλιάζης καθόλου, η δειλία προέρχεται εκ του πονηρού, όπως μας αφοπλίση και μας πιάση αιχμαλώτους. Έχε τας ελπίδας σου εις Εκείνον, όπου είπε: «Ου μη σε ανώ, ουδ’ ου μη σε εγκαταλίπω» (Εβρ. 13,5). Δεν θα μας αφήση να πειρασθώμεν περισσότερον των δυνάμεών μας.

 

Εφραιμ Φιλοθείτης

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα