Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Εικόνα

Δεν θα ζητήσω συγνώμη από την Τουρκία για την επίθεση", ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ στις 4 Ιουνίου 2010.

"Το αίτημα για συγνώμη στον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν ήρθε από πρέσβη της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον, και όχι από τον ίδιο τον Ερντογάν, ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μας," παρατήρησαν ισραηλινοί αξιωματούχοι.

Ο Ερντογάν, ο οποίος αρχικά απειλούσε να συνοδεύσει με πολεμικά πλοία το πλοίο Rachel Corrie στη Γάζα, αλλά ποτέ δεν πραγματοποίησε την απειλή του.

Αντ 'αυτού, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου μπροστά από το πορτρέτο του ιδρυτή της κοσμικής Τουρκίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, (ένας Εβραίος καταγωγής Σεφαρδιτών), ανακοίνωσε ότι « η ηρεμία πρέπει να αντικαταστήσει τον θυμό," και ότι η Τουρκία «είναι έτοιμη να εξομαλύνει τις σχέσεις με το Ισραήλ. "

Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξευμενίσει τις σιωνιστικές δυνάμεις στις οποίες η Τουρκία είναι υπόχρεη ,ο Davutogu πρόσθεσε: "Η ασφάλεια των οικογενειών των ισραηλινών διπλωματών στην Τουρκία είναι η τιμή του έθνους μας. Η ασφαλειά τους θα εξασφαλιστεί. "

Γιατί τότε ο Ερντογάν και οι Τούρκοι αξιωματούχοι πήραν πίσω από το αρχικό αιτημά τους όταν οι δικοί τους πολίτες δολοφονήθηκαν και βασανίστηκαν από τους Ισραηλινούς;


Εικόνα

Μήπως λόγω των πιέσεων από το ΝΑΤΟ, της οποίας η Τουρκία είναι ένα βασικό μέλος, ή από την ΕΕ, που η Τουρκία ζητάει να ενταχθεί, ανάγκασαν τον Ερντογάν και τους υπουργούς του να υποχωρήσουν; Ή μήπως είναι εξαιτίας του εβραϊκού ελέγχου του στρατιωτικού καθεστώτος της Τουρκίας που ουσιαστικά κυβερνάει την χώρα;

Για την πίεση από το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι , αν και είναι πολύ πιθανό, καθως και οι δύο είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με σιωνιστικά συμφέροντα.

Όμως, είμαστε σίγουροι ότι οι "Donmeh Εβραίοι», δηλαδή, οι «ΚρυπτοΕβραίοι», οι οποίοι διοικούν στρατιωτικά την Τουρκία, έβαλαν φρένο στην αντι-Ισραήλιτική πολιτική του Ερντογάν.

Με τη συνεχιζόμενη σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης Ερντογάν και του τουρκικού στρατού, (η οποία καθορίζει την πολιτική θητεία του Ερντογάν), πολλοί αναλυτές αναρωτιούνται κατά πόσον ένα ακόμη στρατιωτικό πραξικόπημα (τρεις μέχρι σήμερα από το 1921), εξακολουθεί να είναι πιθανό σε μια χώρα με το ένα πόδι στη Δύση και άλλο στην Ανατολή

Βέβαια, υπάρχει ένα στρατηγικό διπλωματικό εργαλείο του Ισραήλ, όπως επιβεβαιώθηκε από τον πρώην ισραηλινό πυρηνικό τεχνικό, Μορντεχάι Βανούνου. (Ο Βανούνου πέρασε 18 χρόνια στη φυλακή για αποκάλυψη του πυρηνικού οπλοστάσιου του Ισραήλ και τωρα πάλι βρίσκεται σε ισραηλινή φυλακή.)

Εικόνα

Αυτή το "διπλωματικό" εργαλείο είναι γνωστό σε όλους τους ηγέσίες του κόσμου που βρίσκονται υπό σιωνιστική επιτήρηση,σαν "θερμοπυρηνικός εκβιασμός," .

Ένα τηλεφώνημα στους Τούρκους αξιωματούχούς με την απειλή μια τρομοκρατικής επίθεσης, ίσως μια τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι του Ερντογάν από Ιρανούς-είναι ότι χρειάζεται το Ισραηλ με πράκτορες της Μοσάντ σε βασικά σημεία της Τουρκικής κυβέρνησης για να καταπνίξει μια τουρκική αντίδραση εναντίον του Ισραήλ .

Κρυπτο Εβραίοι στρατιωτικοί στην Τουρκία.


Εικόνα

Αρχίζοντας με τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος δημιούργησε ένα κοσμικό τουρκικό κράτος το 1921, μέσω του εβραϊκώς-εμπνευσμένου Κινήματος των Νεοτούρκων, οι δεσμοί μεταξύ της Τουρκίας και του σιωνιστικού καθεστώτος βρίσκονται σε στενή στρατιωτική σχέση.


Το Κίνημα των Νεότουρκων που ελέγχεται από τους εβραίους , (AKA επιτροπή της Ένωσης και Προόδου), δημιουργήθηκε στο Παρίσι στα τέλη της δεκαετίας του 1800 και άνθισε σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης που ήταν πυκνοκατοικημένη από Εβραίους, που ήταν η έδρα των εβραϊκών συμφερόντων τραπεζικών συναλλαγών, από τον 18ο αιώνα.

Η Θεσσαλονίκη τότε αποτελούταν κυρίως απο Εβραίους της Ισπανίας που φαινομενικώς προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ-αλλά-διατήρησαν την εβραϊκή τους ταυτότητα κρυφά γνωστοί ως «Donmeh," ή "ΚρυπτοΕβραίοι."

Εικόνα

Με δεσμούς με τους μπολσεβίκους Εβραίους, όπως ο Vladimir Jabotinksy, ο οποίος ήταν ένας από τους ιδρυτές του αρχικού σιωνισμού, ο Ατατούρκ και οι "νέο Τούρκοι" (κυρίως Εβραίοι), άρχισαν μια εν εξελίξει παγκόσμια συμμαχία με τον Σιωνισμό και με τους Εβραίους ηγετες του μέσω του στρατιωτικού σώματος των αξιωματικών του Ατατούρκ.


Το 1949,παρά την μουσουλμανική πλειοψηφία, αλλά με μια σιωνιστική ελέγχουσα μειοψηφία, η Τουρκία ήταν μια από τις πρώτες χώρες που θα αναγνωρίσουν το Ισραήλ ως κυρίαρχο έθνος.

Εικόνα

Η συμμαχία μεταξύ Τουρκίας και του Ισραήλ που μεγάλωσε με τον κοσμικό χαρακτήρα του κράτους του Ατατούρκ, προκύπτει σήμερα από τις πολλές στρατιωτικές συμφωνίες μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ και με τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις που διεξήχθησαν μεταξύ των δύο χωρών, εκ των οποίων, η Τουρκία ακυρώσε την τελευταία προγραμματισμένη στρατιωτική άσκηση με το Ισραήλ σε απάντηση της ισραηλινής επιδρομής στον στολίσκο. Τόσο οι ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ κάνουν χρήση του τουρκικού εναέριου χώρου για στρατιωτικούς ελιγμούς.

Ο σημερινός διοικητή των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι ο στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγ, ένας «Κρυπτο Εβραίος." Η επίσκεψή του στην Ιερουσαλήμ το 2008 μαρτυρεί την εβραϊκή πίστη του.

Ο Μπασμπούγ αντικατέστησε τον στρατηγό Γιασάρ Μπουγιούκανιτ, ο οποίος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σε μια εβραϊκή οικογένεια που αλλαξοπίστησε στο Ισλάμ, αλλά συνέχισε ως "Donmeh» (μυστικοί) Εβραίοι.

Παρά το γεγονός ότι οι πολιτικο-στρατιωτικές σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραηλ είναι τεταμένες, ωστόσο ο έλεγχος του τουρκικού στρατού βρίσκεται στους Εβραίους. Έτσι, ο πρωθυπουργός Ερντογάν, ενώ υπερασπιζέται το ισλαμικό κράτος, κάτι που τον ανέδειξε ως "το νέο ήρωα του ισλαμικού κόσμου,« πρέπει να συνεχίσετε να κοιτάει τα νώτα του.

Στην πραγματικότητα, σε όλες τις χώρες που κυριαρχεί ο σιωνισμός, ( σε όλες οι χώρες των Δυτικών), οι ηγέτες που ακολουθούν τον σιωνισμό , βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση από τους Εβραίους.
Είτε είναι ο Ερντογάν,ο Ομπάμα,ο Σαρκοζί, ο Κάμερον, ή η Μέρκελ.Με άλλα λόγια, αυτοί που ζουν από το σιωνιστικό σπαθί θα πεθάνουν από το σιωνιστικό σπαθί ...


Mετάφραση απο άρθρο του realzionistnews
  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΝ-13 ΚΑΙ ΤΟ 666

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

 

Μη φοβού, αγωνίζου, θάρρος και ανδρείαν οπλίσου, έχομεν Ιησούν στρατηγόν, που οδηγεί το στράτευμά μας εις την ένδοξον νίκην! Μη δειλιάζης καθόλου, η δειλία προέρχεται εκ του πονηρού, όπως μας αφοπλίση και μας πιάση αιχμαλώτους. Έχε τας ελπίδας σου εις Εκείνον, όπου είπε: «Ου μη σε ανώ, ουδ’ ου μη σε εγκαταλίπω» (Εβρ. 13,5). Δεν θα μας αφήση να πειρασθώμεν περισσότερον των δυνάμεών μας.

 

Εφραιμ Φιλοθείτης

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα