Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Είναι αλήθεια αυτό που γράφουν οι φυλλάδες, ότι δηλαδή  είχαμε να δούμε  εδώ και πενήντα χρόνια αυτή τη   μανία μερικών να αγοράζουν χρυσές λίρες Αγγλίας.Η τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε  οτι δεν μπορεί να αναταποκριθεί πλέον στην τεράστια ζήτηση και να που ξαναβγήκαν στην πιάτσα οι γνώριμοι απο άλλες εποχές μαυραγορίτες  αργυραμοιβοί και σαράφηδες .
...Θα είναι το χρυσό νόμισμα με τη μούρη της μιας ή της άλλης  Εγγλέζας γαλαζοαίματης που θα τους σώσει απο την δυστυχία και τη μιζέρια;

 

Τι να κάνουν οι άνθρωποι ,παράτησαν τη siemens,το Βατοπέδι και τις διάφορες επιτροπές  προμηθειών και βγήκαν  στο λιανεμπόριο της δυστυχίας και της πνευματικής μιζέριας να πουλήσουν την πραμάτεια τους.
Το ότι  ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί είναι απολύτως φυσιολογικό ,εξάλλου  δούλεψαν πολύ και συντονισμένα  για  αυτό όλες οι κυβερνητικές και μη, συμμορίες της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".Αυτό όμως που παραμένει  ως θλιβερή διαπίστωση είναι η προσκόληση μερίδας της μεσαίας τάξης  στην διαχείριση   της  μιζέριας  που  μας επέβαλλε  η κατοχική κυβέρνηση και η  "κομαντατούρα".
Να δεχτούμε ότι  αρκετοί απο αυτούς που συνωστίζονται στους  σαράφηδες και  στους μαυραγορίτες αργυραμοιβούς, είχαν μαζέψει με τίμιο ιδρώτα κάποια λεφτά και τα είχαν στην άκρη "για την κακιά την ώρα".Θα είναι το χρυσό νόμισμα με τη μούρη της μιας ή της άλλης  Εγγλέζας γαλαζοαίματης που θα τους σώσει απο την δυστυχία και τη μιζέρια;
Είναι σα να  βλέπεις  ότι σε πάνε  με το ζόρι σε μια "πορεία θανάτου", σαν και κείνες τις εθνο-εκκαθαριστικές   του Κεμάλ Ατατούρκ (εξόντωση Ποντίων) ,και να πιστεύεις ότι  θα γλυτώσεις με το  να κουβαλάς μαζί σου το πουγγί μετα μαλάματα.
Ούτε  οι λίρες , ούτε το γλύψιμο του κομματάρχη, ούτε  τα  ψευτοπατριωτικά  "ταξίματα" του Βγενόπουλου  και της μεταμφιεσμένης αριστεροδέξιας παρέας του θα μας σώσουν απο τα  εθνοκτόνα σχέδια της "Νέας Εποχής" και του  πολιτικο-στρατιωτικού της σκέλους  της.Άντε λοιπόν και ανταλλάξατε τα ευρώ  με ένα -δυό πουγγιά λίρες ,πράγμα που πρακτικά σημαίνει  ότι όταν  χρεοκοπήσει η χώρα μας  θα έχετε  την "καβάτζα" ώστε να  καταφέρετε  να επιβιώσετε  λίγους μήνες παραπάνω απο εκείνον που δεν έχει τίποτα.Και πάλι όμως  αργά η γρήγορα θα βρεθείτε και εσείς στην ίδια κατάσταση με εκείνον που λίγο πριν απο σας λύγισε και χάθηκε.
Μην αυταπατάσθε  στηριζόμενοι σε ιστορικά γεγονότα όπως αυτό της  γερμανικής κατοχής.Η σημερινή "Νέα Τάξη" δεν ήρθε για να φύγει ούτε σκοπεύει να τα παρατήσει τόσο εύκολα.Οι αόρατες φυλακές που κτίζουν οι νέοι κατακτητές και οι ντόπιοι  εντολοδόχοι τους  δεν θα αφήσουν καμία δυνατότητα επιβίωσης  "εκτός των τειχών".Δείτε  μόνο τον τρόπο των συναλλαγών που θα επιβάλλουν στο άμεσο μέλλον και θα  καταλάβετε ότι ο στόχος τους είναι μια  αχρήματη και απόλυτα ελεγχόμενη  (κεντρικά) κοινωνία.Δεν μπα νά΄χεις λίρες και  μαλάματα ,αν δεν έχεις σφραγιστεί με  barcode  (κάρτα συναλλαγών) ή αν δεν έχεις  αργότερα  την  τσιπαρισμένη "κάρτα του πολίτη" , δεν θα μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις  τίποτα.Με λίγα λόγια  θα προσφέρεις τις λίρες σου για μια φρατζόλα ψωμί  και δεν θα μπορεί ο φούρναρης να τις δεχτεί  διότι πολύ απλά  θα του είναι άχρηστες.Ίσως  κάποιο κομμάτι  της αγοράς να λειτουργήσει  για λίγο αυτόνομα και παράνομα όμως και αυτό γρήγορα θα  εξαφανιστεί αφού η σύγρονη τεχνολογία  της  "ψηφιακής διακυβέρνησης"  έχει δημιουργήσει   ένα τεράστιο τείχος με  πολλών ειδών αποκλεισμούς που θα  καθιστούν την φυλακή της "Νέας Εποχής" όχι  απλώς "υψίστης ασφαλείας" αλλά "απόλυτου ελέγχου".
Αν "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ"  δεν αντισταθούμε  και δεν αρνηθούμε μαζικά  να φορέσουμε τις χειροπέδες  που θέλουν  να μας βάλουν με  αντιπαροχή   ένα δήθεν  "δικαιότερο" και "αποτελεσματικώτερο" κράτος στο  μέλλον, τότε  αύριο που  θα  μας πάνε  με τις "ξιφολόγχες" στην πορεία της εξόντωσης ,δενθα μπορούμε  να κάνουμε  ΤΙΠΟΤΑ.
Ο καιρός που  οι "καλώς ανησυχούντες" έλεγαν  "βλέποντας και κάνοντας" τελείωσε.Τώρα  όλοι μας βλέπουμε  τι συμβαίνει και όλοι   έχουμε στα ρουθούνια την οσμή της μπόχας αυτού που έρχεται.
Αν δεν ξανασταθούμε όρθιοι  με το κεφάλι  γυρισμένο ψηλά και δεν ξαναγυρίσουμε στην πηγή της ζωής και της Αλήθειας   που είναι η  "πίστη του Χριστού η Αγία" τότε   κανένας αγώνας δεν θα  φέρει  και  "της πατρίδος την ελευθερίαν".
Αγώνες και εξεγέρσεις που έχουν μόνο σαν βάση  τη "δικαιότερη αναδιανομή του πλούτου",χωρίς το  φρόνημα  του μάρτυρα και ομολογητή και το μήνυμα   της ελευθερίας και του αυτεξούσιου,  το πολύ πολύ να   πετύχουν  μια  αλλαγή του διευθυντή της φυλακής  ελπίζοντας  πως ο καινούργιος  θα τους  αυξήσει το συσσίτιο.
Τα ψέματα και τα χαϊδολογήματα στα αυτιά τελείωσαν τώρα είναι η ώρα της περισυλλογής ,της προσευχής και του αγώνα.
  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΝ-13 ΚΑΙ ΤΟ 666

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

 

Μη φοβού, αγωνίζου, θάρρος και ανδρείαν οπλίσου, έχομεν Ιησούν στρατηγόν, που οδηγεί το στράτευμά μας εις την ένδοξον νίκην! Μη δειλιάζης καθόλου, η δειλία προέρχεται εκ του πονηρού, όπως μας αφοπλίση και μας πιάση αιχμαλώτους. Έχε τας ελπίδας σου εις Εκείνον, όπου είπε: «Ου μη σε ανώ, ουδ’ ου μη σε εγκαταλίπω» (Εβρ. 13,5). Δεν θα μας αφήση να πειρασθώμεν περισσότερον των δυνάμεών μας.

 

Εφραιμ Φιλοθείτης

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα