Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ωιμέ, τσιρίζουν τα καθεστωτικά παπαγαλάκια στα παράθυρα των καναλιών.  «Οι κουκουλοφόροι έκαψαν καταστήματα, τράπεζες και νεοκλασικά κτήρια. Κινδυνεύει η έννομη τάξη. Γιατί δεν επεμβαίνει η Αστυνομία;»

 

Ωιμέ, φωνάζω απ’ αυτήν εδώ τη γωνίτσα. Πέντε χαρακτήρες από άλλον πλανήτη, πέντε aliens, 5 cartoons της πολιτικής, πέντε τύποι με όνομα και επώνυμο, που έπαιξαν τον ρόλο του Πρωθυπουργού από το ’74 και δώθε (για να μη πάμε πιο πίσω και φτάσουμε στο 1897), οδήγησαν χώρα και λαό στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Γιατί δεν τους συλλαμβάνει η Αστυνομία.

 

Μα τι είναι αυτά που λέτε, με βάζει στη θέση μου ένας/μία ευλογημένος/η δημοσιογράφος, με το Ρόλεξ να λάμπει στους προβολείς του στούντιο και το Μονμπλάν να κινείται νευρικά στα δάχτυλα. Πως είναι δυνατόν να καταφέρεστε εναντίον της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας; Τι θέλετε; Να επιστρέψουν οι μπολσεβίκοι;

 

Η συζήτηση είναι 100% φανταστική και, στο ίδιο ποσοστό, πραγματική γι’ αυτό, ας κάνουμε μία προσπάθεια να εξηγήσουμε ποιος έχει κάνει τις μεγαλύτερες καταστροφές στην Ελλάδα και ποιος πρέπει να «συλληφθεί» απ’ την Αστυνομία.  Αν υποθέσουμε ότι, η πτώση της δικτατορίας ήταν η αρχή της 3ης Ελληνικής Δημοκρατίας θα ήθελα να σκεφθούμε ποιοι ήταν υπεύθυνοι για τις μεγαλύτερες καταστροφές από τον 2ο Π.Π.

Μα αυτοί που κυβέρνησαν τη χώρα απ’ το ’74 μέχρι και σήμερα. Αυτοί που κράτησαν και ακόμα κρατάνε το σκήπτρο (της Εξουσίας), που τους έδινε και εξακολουθεί να τους δίνει απόλυτη ισχύ. Αυτοί πήραν τις αποφάσεις, αυτοί επέλεξαν τους στρατηγούς, οι στρατηγοί επέλεξαν συνταγματάρχες, εκείνοι λοχαγούς και στρατιώτες. Δεν αναφέρω τα ονόματα τους γιατί όλοι τα γνωρίζουν. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν όλοι γνωρίζουν τα εγκλήματα που διέπραξαν.

 

Να θυμίσω μερικά… Θάνατος  της Παιδείας, εν ψυχρώ εκτέλεση της βιομηχανικής παραγωγής, ρεντρουμοποίηση του τουρισμού, ξεπούλημα και γελοιοποίηση της αμυντικής βιομηχανίας (Άρτεμις, S300, UAVs, ΕΝΑΕ κλπ). Γελοιοποίηση τη εξωτερικής πολιτικής (Μαδρίτη, Ίμια, Οτσαλάν, S300. Ενιαίο αμυντικό δόγμα, “Μακεδονία των Σκοπίων», ΑΟΖ, προτεκτοράτο δυτικής Θράκης ), “ανάπτυξη” με δανεικά,  βελτίωση βιοτικού επιπέδου με δανεικά, πρώτη θέση στην ευρωζώνη σε μερσεντέ ανά κάτοικο, δεύτερη σε καγιέ, πρώτη θέση (στο κόσμο) σε σκυλάδικα και κοχίμπα ανά κάτοικο. Πρώτη θέση σε ξαπλώστρες στη Ψαρού ανά μαλ@@. Ανακάλυψη της Γης της Επαγγελίας (με δανεικά), της Αλλαγής (μ.δ), της Ισχυρής Ελλάδας (μ.δ), της Επανίδρυσης του Κράτους (μ.δ) του Εκσυγχρονισμού (μ.δ), του 3ου και 4ου Δρόμου προς τον Σοσιαλισμό (μ.δ), του Σιγά & Ταπεινά (μ.δ), του Αλλάζουμε ή Βουλιάζουμε (μ.δ), της παγκόσμιας διακυβέρνησης, του αδελφού Γκαντάφι, του Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη (με Βλαντιμίρ), των Ολυμπιακών Αγώνων (μ.δ), του ευρώ (με δανεικά ευρώ), της παγκοσμιοποίησης (με 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες), του θανάτου της γεωργικής παραγωγής (τα φιστίκια «Αιγίνης» Τουρκίας είναι 70% φθηνότερα απ’ τα Αιγίνης Ελλάδας, το ίδιο η φακές ΗΠΑ, πατάτες Μαρόκου κ.ο.κ), της εξασφάλισης και επιδότησης των θέσεων εργασίας Γερμανών, Γάλλων, Κορεατών Ιαπώνων και Αμερικανών εργατών μέσω της, εν ψυχρώ εκτέλεσης κάθε ελληνικής προσπάθειας και της απελευθέρωσης της αγοράς των «γιωταχί». Της βίαιης και άναρχης μεταφοράς του υδροκέφαλου των Αθηνών στην ανατολική πλευρά του Υμηττού και της συνεπακόλουθης καταστροφής της κοιλάδας των Μεσογείων. Το κλείσιμο του αεροδρομίου Ελληνικού (για χάρη της Χόχτιφ, των κατοίκων που ανησυχούν για «την υγεία των παιδιών τους» και των δημοκρατικών καθεστώτων του Κόλπου. Το κλείσιμο του αεροδρομίου Μαραθώνα και τη δημιουργία του μεγαλύτερου εκτροφείου βατράχων στην νότια Ευρώπη. Τη νίκη στη Eurovision.  Και πέρα και πάνω απ’ όλα… Τον Κώστα Γείτονα. Την Κατερίνα Παπακώστα. Τον Θόδωρο Ρουσόπουλο. Την Θεοδώρα Τζάκρη. Τον Φίλιππο Πετσάλνικο. Τον Γοδεφρείγο τον 3ο . Τον Κωνσταντίνο τον 2ο. Το Gollum της Μέσης Γης. Τον Shrek. Τον Μαντέλη. Τον Τσουκάτο. Το ΔΝΤ. Το Μνημόνιο. Το PSI. Το EFSI. Τον θάνατο μιας χώρας. Την σιωπή νεκροταφείου. Τον Cool Hand Luke. Τη «Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών». Το οικονομικό Άουσβιτς. Το ξέσκισμα της σάρκας του λαού -απ’ τα σκυλιά των «αγορών»…

Μετά απ’ αυτά (και άλλα 10.000) αγαπητή καθωσπρέπει, politically correct, ανησυχούσα με την κατάσταση Κυρία Μονμπλάν η καταστροφή 25 καταστημάτων και η πυρπόληση 20 καταστημάτων αργυραμοιβών είναι πταίσμα, δεν νομίζετε; Oh mon dieu, oh mein got, oh my god… Έχετε δίκιο αγαπητή. What a terrible shame. Ας πάρουμε το five o’ clock tea και το βράδυ ας πάμε πρώτα στο Μέγαρο και μετά στο «Χαλάτσι» για ένα γαμοπίλαφο._Κ.Κ.

 

σημ. της 20.02.12:

Στο σύστημα του Καπιταλισμού της Φούσκας όλες οι χώρες δανείζονται για να επενδύσουν στην “ανάπτυξη” προκειμένου να ψωνίσουν Σανέλ και μερσεντέ. Όμως, οι περισότερες (χώρες) φυτεύουν και κανένα φασόλι, καμία φάβα, φτιάχνουν και καμία ζάντα και κάνα ποδήλατο.

Στη Χαρτόβια τα μικρά ανθρωπάκια που κυβέρνησαν ήξεραν μόνο να επιδυκνείουν χαρτονομίσματα (Γκόλουμ-Παπαντάϊμος), να κάνουν “Αλλαγή” (Σιδερένιος), να Επανιδρύουν το Κράτος (Κωστάκης), να το Εκσυγχρονίζουν (Γκόλουμ), να το Αλλάζουν και να το Βουλιάζουν (Γοδεφρείγος) και να το Χρεοκοπούν (Παπαντάϊμος)

 

Πηγή

  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα