Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

http://www.epirus-our-homeland.com/2011/02/blog-post_8680.html

Θαυμάζω το Ισραήλ και τους Ισραηλινούς (δεν μιλώ για Ισραηλίτες) για πολλούς και διαφόρους λόγους εκ των οποίων (λόγων) οι περισσότεροι "με πληγώνουν χωρίς να πάω πουθενά" κατά το "όπου κι αν πάω η Ελλάδα με πληγώνει".
Τους θαυμάζω που ζουν και αναπτύσσονται σε μια χώρα περικυκλωμένη από "εχθρικούς αδελφούς λαούς" (μιας και Παλαιστίνιοι και Άραβες είναι σημιτικοί λαοί) πολυπληθέστερους και πάντα ετοιμοπόλεμους.
Τους θαυμάζω που στρατεύονται άνδρες-γυναίκες προκειμένου να υπερασπίσουν την πατρίδα τους απ' τα πέρατα του κόσμου.
Τους θαυμάζω για το ότι οι πολιτικοί τους άνδρες-γυναίκες πέρασαν οπωσδήποτε από τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας τους, μερικοί δε από αυτούς, από τις πλέον επίλεκτες μονάδες τους.
Τους θαυμάζω που μετατρέπουν ερημικές εκτάσεις σε γόνιμη γη.
Τους θαυμάζω γιατί "βάζουν πλάτη" ώστε να συγκρατηθεί αυτός ο μισαλλόδοξος ισλαμικός επεκτατισμός και είναι εύκολο να φαντασθούμε την σημασία της απουσίας του Ισραήλ από την περιοχή τόσο για την Κύπρο μας, όσο και για την Ελλάδα μας.
Τους θαυμάζω για το ότι κράτησαν την πίστη τους στον ίδιο θεό χιλιάδες χρόνια τώρα, παρ' ότι  διασκορπισμένοι σε όλη την ανθρωπότητα.
Ναι ξέρω την άποψη ότι "οι Εβραίοι συνωμότες σε όλα τα κράτη κτλ ,κτλ..." και την ασπάζομαι.
Γιατί όμως οι δικοί μας "διασκορπισμένοι" σε όλον τον κόσμο δεν αγωνίζονται κατά τον ίδιο τρόπο για το καλό της Ελλάδος; Γιατί καμιά οργάνωση Ελλήνων του εξωτερικού δεν είναι πρώτα Ελληνική και μετά Αμερικάνικη πχ; Και ποια απ' αυτές τις οργανώσεις απείλησε ποτέ Αμερικανό πρόεδρο; Είπατε το ελληνικό λόμπι; Μάλλον θα αστειεύεστε.
Γιατί κανένας, μα κανένας από τους πολιτικούς μας δεν υπηρέτησε την πατρίδα, όχι φορώντας τον πράσινο μπερέ του σκληραγωγημένου ΛΟΚατζή, αλλά του απλού και τιμημένου τυφεκιοφόρου φυλάγοντας σκοπιά στα σύνορα; Βέβαια τον πράσινο μπερέ τους τον "δωρίζουμε τιμής ένεκεν", ρίχνοντας "τα άγια τοις κυσί" στην κυριολεξία κάτι αστείοι που θεωρούμε το "γλύψιμο", μέθοδο προόδου και ανόδου.
Γιατί κανένας Ελληνοαμερικανός δεν ήλθε να υπηρετήσει την θητεία του στην Ελλάδα παραδειγματιζόμενος από τους Εβραίους του κόσμου που οπωσδήποτε θα κάνουν και μία και δύο θητείες στο Ισραήλ;
Θαυμάζω και ζηλεύω λοιπόν το Ισραήλ γιατί έχουν έναν Νετανιάχου κι έναν Λίμπερμαν κι εμείς έχουμε τον γελοίο ΓΑΠ και τον κοπρίτη Πάγκαλο ή την Αλέκα και την Ντόρα.
Θαυμάζω και ζηλεύω λοιπόν το Ισραήλ γιατί αυτοί έχουν κράτος κι εμείς "ένα μπουρδέλο".
Θαυμάζω και ζηλεύω λοιπόν το Ισραήλ γιατί θέλει να ζήσει και διαθέτει τον ανάλογο "τσαμπουκά".
Θαυμάζω λοιπόν και ζηλεύω το Ισραήλ γιατί, προκειμένου να διαφυλάξει την ακεραιότητα της χώρας του, θα ενεργήσει αστραπιαία και στην Ουγκάντα και αν χρειασθεί και στο Ιράν ενώ εμείς δεν έχουμε την δύναμη και αμφιβάλω, με τον Χατζηαβάτη Γιωργάκη, αν έχουμε και την θέληση να διαφυλάξουμε έστω, την Σαλαμίνα.
Θαυμάζω και ζηλεύω το Ισραήλ γιατί έμεινε πιστό στην πατρογονική του θρησκεία ενώ εμείς....Και δεν φθάνει αυτό. Γιατί σχεδόν κανένας Έλληνας του εξωτερικού δεν θεωρεί καθήκον του να διδάξει στα παιδιά του την Ορθοδοξία ,αυτήν έχουμε και αυτή μας ενώνει, και αφήνουν τα βλαστάρια τους να ασπάζονται παραχριστιανικές αιρέσεις όπως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά και οι Ευαγγελιστές ώστε αν δεν  καταλήξουν στον Ιουδαϊσμό πάντως δεν θα έχουν την θέρμη του ορθόδοξου Έλληνα; Για τον ίδιο λόγο μήπως που αυτή την στιγμή ο μισός, σχεδόν, πληθυσμός της Τουρκίας είναι εξισλαμισθέντες Έλληνες;
Θαυμάζω λοιπόν και ζηλεύω γενικά το Ισραήλ και δεν το συγχέω με τον βρωμερό σιωνισμό και τις εδώ και ανά τον κόσμο παραφυάδες του γιατί πιστεύω ότι από την στιγμή που ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ ο σιωνισμός εκπλήρωσε την αποστολή του και έπρεπε να "σιωπήσει"
Θαυμάζω λοιπόν το Ισραήλ και δεν θεωρώ προς όφελος της Ελλάδος πιθανή μείωση της αποτρεπτικής του ισχύος εξ αιτίας των γεγονότων της Β. Αφρικής και ίσως και ανατολικότερα.
Δεν θεωρώ ευκαιρία για την πατρίδα μου πιθανή επικράτηση των Ισλαμιστών στην Εγγύς Ανατολή και πιστεύω ότι μόνον όφελος δεν θα έχουμε από μια τέτοια εξέλιξη.
Και να ρωτήσω κάτι. Τι έχουν να κερδίσουν οι αραβικοί λαοί από την αλλαγή καθεστώτος; Αυτά που κέρδισαν μήπως οι Ιρανοί αντικαθιστώντας τον Σάχη με τον αρχιφασίστα διαβολόπαπα Χομεϊνί ή μήπως οι Ιρακινοί αντικαθιστώντας  την βασιλεία με "δημοκρατία";  Οι αραβικοί λαοί είναι "ρυθμισμένοι"  λόγω θρησκείας να είναι δούλοι κάτι που θέλουν να μεταδώσουν και στον λαό μας.
Και γιατί να χαιρόμαστε εμείς ;
Αηδιάσαμε από την δουλικότητα του Γιωργάκη μας και των λοιπών καθαρμάτων πολιτικών   και όχι από την δημοκρατία.
Αφήστε τους γεννημένους δούλους, κομμουνιστές και λοιπούς αριστεριστές, να χαίρονται για το "λαμπρό μέλλον" που ξανοίγεται για τους Τυνήσιους, τους Αιγύπτιους και τους Σύριους γιατί και αυτοί θα ήθελαν να έχουν έναν αγιατολλάχ Στάλιν στον σβέρκο τους.
Εγώ πάντως δεν θα πάρω.

  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα