Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Τα ψέματα τελείωσαν… και το ατέλειωτο κουβεντολόι δεν οδηγεί πουθενά.

Το μόνο που κάνει είναι να αφήνει στους φαύλους το περιθώριο να συνεχίσουν να εγκληματούν σε βάρος του τόπου, να καταστρέφουν τη ζωή μας και να οδηγούν την Ελληνική κοινωνία στην απόλυτη εξαθλίωση.
 
γράφει ο Reporto
 
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
 
 
Η «ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ» είναι συναίσθημα που πλημμυρίζει και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη, ωστόσο δε θα μπορούσε από κίνημα αφύπνισης να μετεξελιχθεί σε κίνημα ανατροπής, γιατί:
Δεν είχε σαφείς στόχους…
Δεν είχε επιχειρησιακό σχέδιο…
Δεν είχε συγκροτημένη και πολιτικά ώριμη ηγεσία που να την αποδέχεται και να κατευθύνει τη δράση της.
 
Η ζωή απέδειξε το αυτονόητο. Και το αυτονόητο είναι πως: Ένα μηχανισμό εξουσίας και καταστολής, δεν τον ανατρέπουν ούτε τα φάσκελα, ούτε οι φραστικοί αφορισμοί, ούτε οι κατάρες για την κατάντια του και τον ξεπεσμό του.
 
Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ» αρκέστηκε στο να αναδεικνύει το αυτονόητο. Δηλαδή την αντιλαϊκότητα της εφαρμοζόμενης πολιτικής, και το δεδομένο του αποτελέσματος στο οποίο με μαθηματική ακρίβεια είναι καταδικασμένη να οδηγήσει.
Και φυσικά επέμεινε να διατυπώνει την δική της πολιτική αντιπρόταση αναφορικά με το τι και πως θα πρέπει να γίνει.
Ε και λοιπόν??? Έσταξε η ουρά του γαϊδάρου…
 
Μήπως οι ίδιοι οι εμπνευστές και οι χορογράφοι αυτής της πολιτικής δεν ξέρουν καλά και τον κατάφωρα αντιλαϊκό χαρακτήρα της, αλλά και το αποτέλεσμα το οποίο άλλωστε και επιδιώκουν???
Φυσικά και το ξέρουν. Και δεν περίμεναν καμία πολιτική αντιπολίτευση να προσδιορίσει την ταυτότητα της εγκληματικής τους πολιτικής.
 
Οι «παρελάσεις» γύρω από το κοινοβούλιο που νομοθετεί ασύδοτα κουρελιάζοντας το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας, και η «περιφορά των κομματικών επιταφίων» στους δρόμους της Αθήνας και αλλού, ήταν προδιαγεγραμμένο να μην αποδώσουν…
 

Γι αυτό και η ζωή ήρθε να επιβεβαιώσει και το δεύτερο αυτονόητο. Ότι η πολιτική αντιπολίτευση, χωρίς στοχευμένη πολιτική δράση, όσο περιεκτική και αν είναι… όσο πειστικά και αν ασκείται… πρακτικά λειτουργεί ως κυματοθραύστης της αγανάκτησης, ως ιδιότυπος χειραγωγός της πολιτικής δράσης, και σε τελευταία ανάλυση νομιμοποιεί με την παρουσία της ένα νομοθετικό έργο εγκληματικό, από μια κυβέρνηση αδίστακτων που περιφρονούν κατάφωρα και αγνοούν παντελώς την πολιτική κριτική για το έργο τους, και συνεχίζουν ανενόχλητοι και αποφασισμένοι να το ολοκληρώσουν.
 
Έτσι…
Τόσο η «ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ» του φάσκελου, όσο και η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ» που δεν απετόλμησε πολιτική δράση, αν επιχειρήσουν να «κάνουν ταμείο» στα πολιτικά τους αποκρυσταλλώματα, ιδού τι θα απαριθμήσουν:
Καταργημένα δικαιώματα που καταχτήθηκαν με αγώνες 60 ετών…
Στρατό ανέργων να πλημμυρίζει τη ζωή μας…
Ελληνικές οικογένειες βουτηγμένες στην απελπισία και την απόγνωση…
Χρεοκοπημένους πολίτες…
Νεκρούς απελπισμένους συνανθρώπους μας…
Καταργημένο Σύνταγμα…
Ζούγκλα αντισυνταγματικών θεσμών και νομοθετημάτων να κυριαρχεί παντού…
Ανύπαρκτη εθνική αξιοπρέπεια…
Εδαφική ακεραιότητα παραδομένη στα όρνεα…
Και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.
 
Το ερώτημα είναι σαφές:
 
Αν αυτό ήταν το τίμημα της μέχρι τώρα στάσης τόσο της «ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ» όσο και της «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ» τότε:
Τι θα γίνει αν συνεχίσουμε στην ίδια ρότα???
Τι πρέπει ν αλλάξει για να ανακοπεί αυτή η ξέφρενη πορεία για την καταστροφή???
 
Η είδηση έρχεται από τη μακρινή Αμερική, και οφείλουμε να αποτολμήσουμε την εφαρμογή της πολιτικής δυναμικής της, στη δική μας πολιτική πραγματικότητα, μπολιάζοντας την με το παλλαϊκό αίτημα της «ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και της ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ» των τυράννων που αποσυνθέτουν τη χώρα.
 
Τι λέει η είδηση???
 
«Σε συντονισμένη δράση για την συμβολική κατάληψη, εκτός από τη Νέα Υόρκη, και άλλων μεγάλων πόλεων των ΗΠΑ καλούν για το Σάββατο οι ομάδες των ακτιβιστών που μετέχουν στο κίνημα διαμαρτυρίας. Στο Λος Αντζελες καλούν για τις δέκα το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα) σε κατάληψη του Δημαρχείου της πόλης. Την απόφαση για την υλοποίηση του σχεδίου Occupy Los Angeles πήραν την Πέμπτη μερικές εκατοντάδες ακτιβιστές, καλώντας σε δράση κατά της απληστίας των επιχειρήσεων.  Επιχειρήσεις κατάληψης προγραμματίζονται, μεταξύ άλλων, ακόμη στη Βοστόνη, το Ντένβερ, το Σικάγο, το Σαν Φρανσίσκο, την πόλη της Οκλαχόμα, το Όστιν του Τέξας, το Λας Βέγκας και την Ινδιανάπολη. Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η επιχείρηση κατάληψης της Γουόλ Στριτ, παρά την αυξανόμενη καχυποψία της αστυνομίας για τους διαδηλωτές, όπως λένε οι ίδιοι τουλάχιστον».
 
Ας αφήσουν λοιπόν τα λόγια, τόσο η «ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ» του φάσκελου, όσο και η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ» της πολιτικής φλυαρίας, και ας περάσουμε στην οργάνωση της δράσης και του πολιτικού ακτιβισμού της μαχόμενης Ελληνικής κοινωνίας με στόχο:
 
Την ανατροπή και την παραδειγματική τιμωρία των φαύλων…
Την ανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας…
Την ανακοπή του επικίνδυνου κατήφορου στον οποίο έχει περιέλθει ο τόπος. Και…
Τη δρομολόγηση πολιτικών αλλαγών με την κοινωνία πρωταγωνιστή, καταλύτη και εγγυητή των εξελίξεων.
 
Μέσα από αυτή την αναμέτρηση θα δούμε ποιοι πραγματικά είναι «φίλοι» αυτού του λαού, και ποιοι απλώς κομπορρημονούν καιροφυλακτώντας προκειμένου να καταλάβει το «δικό τους» πολιτικό προσωπικό τα πολιτικά οφίτσια.
 
Τι πρέπει να γίνει πρακτικά…
 
ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Να δοθεί πολιτική διέξοδος στην οργή και την αγανάκτηση της Ελληνικής κοινωνίας.
 
Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να στηθούν επιτροπές εξέγερσης σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δήμο, σε κάθε μικρή και μεγάλη πόλη και αυτό το κύμα να συμπαρασύρει μέχρι και το τελευταίο Ελληνικό χωριό.
Σ αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να πρωτοστατήσουν όλοι εκείνοι που αντιλαμβάνονται αυτή την ανάγκη, και να επιβάλουν στην πράξη και τη συμμετοχή σ αυτές τις επιτροπές, και του πολιτικά ενταγμένου πληθυσμού πείθοντας τον να ξεπεράσει την ατολμία των πολιτικών ηγεσιών του.
 
ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Οι επιτροπές εξέγερσης θα πρέπει να οργανώσουν πρωτοβουλίες πολιτικού ακτιβισμού στην περιοχή τους.
 
Σ αυτό το σχεδιασμό θα πρέπει να περιλαμβάνεται η κατάληψη και ο διαρκής  αποκλεισμός, αλλά και η περιφρούρηση από τυχόν προβοκάτσιες, σε κάθε δήμο των κτιρίων που στεγάζουν:
Το δημαρχείο.
Την εφορία.
Το αστυνομικό τμήμα.
Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τις καταλήψεις που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Διοίκηση στα υπουργεία σε όλη την Αθήνα.
 
Ο πανελλαδικός συντονισμός αυτού του αγώνα…
Θα τροφοδοτήσει με έναν αέρα πραγματικά ελεύθερης Ελλάδας, ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια…
Θα προσδώσει άλλη αυτοπεποίθηση και δυναμική στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας…
Θα κατακερματίσει τους μηχανισμούς καταστολής και θα τους καταστήσει πραγματικά ανενεργούς και ανήμπορους να αντιδράσουν…
Και θα εξαναγκάσει τους τυράννους της Ελληνικής κοινωνίας σε άμεση παραίτηση, ανοίγοντας τον δρόμο για την παραδειγματική τιμωρία τους, ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να δρομολογήσει ντόμινο ξεσηκωμού σ ολόκληρη την Ευρώπη, ανακόπτοντας το εφιαλτικό σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
 
ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Θα δρομολογηθούν άμεσες πολιτικές εξελίξεις στη βάση ενός βραχυπρόθεσμου προγράμματος στόχων που θα περιλαμβάνει:
 1. Άμεση και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.
 2. Άμεση ανακοπή του προγράμματος υποταγής με αποφάσεις και ρυθμίσεις που θα ανακτήσουν άμεσα την εθνική κυριαρχία και την εθνική μας αξιοπρέπεια.
 3. Άμεση κατάργηση νόμων και νομοθετημάτων που είναι εθνοκτόνοι, που εκποιούν τη δημόσια περιουσία, που υποθηκεύουν την εθνική κυριαρχία με κάθε τρόπο.
 4. Άμεση κατάργηση των μνημονιακών και όχι μόνο αποφάσεων και νομοθετημάτων, που θεσμοθέτησαν τη δυστυχία και τη γενικευμένη απόγνωση, την ανεργία, την καθολική οικονομική αποδιοργάνωση.
 5. Άμεση επανεξέταση με συνοπτικές διαδικασίες του συνόλου των χαριστικών αποφάσεων και ρυθμίσεων για το σύνολο των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου.
 6. Άμεση απαίτηση από τα πολιτικά κόμματα, για επιστροφή του συνόλου των προκαταβληθέντων επιχορηγήσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό, με συντηρητική κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων μέχρι την πλήρη αποπληρωμή τους.
 7. Άμεση εθνικοποίηση της δημόσιας περιουσίας που εκποιήθηκε ότι κι αν αφορά.
 8. Άμεση δήμευση των περιουσιών των φαύλων που κυβέρνησαν, κατασπατάλησαν ή καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα.
 9. Άμεση δρομολόγηση διαδικασιών για τη θεσμοθέτηση με ευρύτατη – ει δυνατόν καθολική αποδοχή – ενός πραγματικά δημοκρατικού Συντάγματος, που κανείς και για κανέναν λόγο δε θα τολμά να το αμφισβητήσει.
 10. Οριστικό τέλος στην τραπεζική ασυδοσία. Κρατική μέριμνα για τη συνολική και με συνοπτικές διαδικασίες επανεξέταση των καταχρηστικών συμβάσεων των τραπεζών απέναντι στους Έλληνες δανειολήπτες.
 11. Άμεση απαίτηση έντοκης επιστροφής των κατοχικών δανείων στη χώρα.
 12. Θεσμοθέτηση πραγματικά δημόσιας και απόλυτα δωρεάν υγείας για όλους.
 13. Δημόσια και πραγματικά δωρεάν παιδεία για τη νεολαία μας με παράλληλη κατάργηση του συνόλου των αντιεκπαιδευτικών και εθνομηδενιστικών ανοσιουργημάτων που θεσμοθέτησε ύπουλα και δόλια η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων.
 14. Οριοθέτηση πραγματικά κόκκινων γραμμών στη διαχείριση του συνόλου των εθνικών θεμάτων, και άμεση ανατροπή των παραδοχών που ήταν γέννημα της επικίνδυνης μυστικής διπλωματίας και των αντεθνικών συμβιβασμών.
Και σ όλα τα παραπάνω, η Ελληνική κοινωνία, δε θα είναι μόνο ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής, αλλά ο εγγυητής και αποφασιστικός καταλύτης.
 
Αρκούν αυτά για να ξέρουμε που πάμε??? Αν ναι… τότε ιδού η Ρόδος… Ας το τολμήσουμε…
 
Στην Ελλάδα του σήμερα άλλωστε, αυτό που κρίνεται δεν είναι το αυριανό κοινωνικοπολιτικό της καθεστώς.
Αυτό που κρίνεται είναι η ίδια της η υπόσταση, η εδαφική της ακεραιότητα, η βιωσιμότητά της.
 
Δείτε αναλυτικότερα ΕΔΩ.
 
Το «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» καλεί όλους τους πατριώτες και δημοκράτες πολίτες να δώσουν μαζικά το παρόν στην Α΄  Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που θα γίνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 17:00 μ.μ στο ξενοδοχείο PRESIDENT στην Αθήνα.
 
Σας καλεί να μετατρέψουμε την Α’  Πανελλαδική Συνδιάσκεψησε κορυφαία εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει την οργάνωση του καθολικού ξεσηκωμού για την ανατροπή του δοσιλογισμού, την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, την αποφασιστική κοινωνική χειραφέτηση για να αλλάξει οριστικά πολιτική πορεία ο τόπος.

http://ellinikoforum.blogspot.com

 

  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα