Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου εναντίον του ΔΝΤ και της «κάρτας του πολίτη»Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Χρυσούπολη Καβάλας (στο ξενοδοχείο ΕΙΡΗΝΗ) η εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ (του Παραρτήματος Χρυσούπολης Καβάλας) εναντίον της προσδέσεως της πατρίδος μας στις τοκογλυφικές αλυσίδες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της επιχειρούμενης ηλεκτρονικής υποδουλώσεως με την λεγόμενη «κάρτα του πολίτη». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γενναίος Σταύρος (Στηβ) Λάλας, καταδικασθείς σε κάθειρξι 12,5 ετών για κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδος και εις βάρος των ΗΠΑ καθώς και η ηρωϊκή δασκάλα μέχρι πρό τινος του Άνω Δερείου Χαρά Νικοπούλου.

Η εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου εναντίον του ΔΝΤ και της «κάρτας του πολίτη»
Στο κάλεσμα του Πατριωτικού Συνδέσμου ανταποκρίθηκαν η Περιφερειακή Οργάνωση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Ανατολικής Μακεδονίας, η Πατριωτική Κίνηση Καβάλας, η Θασιωτική Δύναμη και πλήθος κόσμου, -ιδίως νέων- που κατέκλυσε το ξενοδοχείο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Παραρτήματος του Π.Ε.Σ. Χρυσουπόλεως Κωνσταντινίδης Κυριάκος, ο οποίος προλόγισε τους ομιλητές. Η πρώτη εισήγηση έγινε από τον πρόεδρο του Ελληνορθοδόξου Συλλόγου «Μέγας Βασίλειος» Θεοδωρίδη Αναστάσιο, (πρώην αστυνομικό, ο οποίος δεν παρέλαβε την κάρτα του πολίτη για τους αστυνομικούς).
Παρουσιάστηκαν τα στοιχεία που καθιστούν την κάρτα του πολίτη όργανο παρακολουθήσεως και παραβιάσεως των προσωπικών δεδομένων των πολιτών αλλά και κατάφωρα αντιχριστιανικό μέσο, που συνδέεται με τον δυσώνυμο αριθμό 666.

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Χάμος Αστέριος αναφέρθηκε στις μεθοδεύσεις των ανθελληνικών δυνάμεων της Νέας Εποχής, οι οποίες, δυστυχώς, μάς οδήγησαν στην εξευτελιστική κατάσταση του καταγέλαστου επαίτη ως κράτους, στην ξένη κυριαρχία μέσω του Δ.Ν.Τ. και στο να κινδυνεύει να χαθεί το ίδιο μας το Έθνος. Καυτηρίασε την κυβέρνηση, τα σώματα ασφαλείας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, και τα μέσα «ενημερώσεως». Κατήγγειλε ευθαρσώς τις ανίερες συμμαχίες (π.χ. των «ανοιχτόμυαλων» αριστεριζόντων αθεϊστών με τους φανατικούς ισλαμιστές αλλοφύλους που επέδραμαν στην Ελλάδα) και τις διώξεις των υγιών πατριωτικών δυνάμεων από το επίσημο «ελληνικό» κράτος.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Στήβ Λάλας, τόνισε με σεμνότητα το χρέος όλων των Ελλήνων να ωφελούν ενωμένοι με κάθε πρόσφορο τρόπο την πατρίδα.

Τέλος, η Χαρά Νικοπούλου, με τον συγκλονιστικό, γεμάτο παλμό λόγο της, με παραδείγματα από την ιστορική και την σύγχρονη πραγματικότητα κάλεσε όλους τους Έλληνες να γνωρίσουν την μεγαλοσύνη της Έθνους και να ξεκινήσουν την δική τους επανάσταση, όχι κατηγορώντας τους άλλους, αλλά ξεκινώντας από την αυτογνωσία, την αυτομεμψία και την αυτοκριτική, προ πάντων δε την αυτοθυσία, ώστε να είναι εις θέσιν να παλεύουν για την Ελλάδα, σε κάθε έπαλξη και με κάθε ιδιότητα.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων, ακολούθησε ανοικτός διάλογος μεταξύ των ομιλητών και του κοινού. Όλοι οι παρευρισκόμενοι διατράνωσαν την βούλησή τους να αγωνιστούν για την ανατροπή της τωρινής θλιβερής για τον ελληνισμό καταστάσεως και να μη επιτρέψουν ούτε την συνέχιση της δουλείας στο Δ.Ν.Τ. ούτε την επιβολή της «κάρτας του πολίτη», με κάθε τίμημα. Άπαντες οι συμμετέχοντες επήνεσαν την πρωτοβουλία του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου να διοργανώσει την εν λόγω εκδήλωση. Ομοίως, ο πρόεδρος του Π.Ε.Σ. απέδωσε τα εύσημα στους προσελθόντες για το ήθος και το θάρρος τους, διότι «θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία». Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.
http://hellenicrevenge.blogspot.com/
  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα