Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αυτή η ανάρτηση αποτελεί συνέχεια της χθεσινής μου ανάρτησης για το δημοψήφισμα στην Ιταλία. Οι γείτονές μας οι Ιταλοί είπαν ένα ηχηρό ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της ύδρευσής τους κι ένα επίσης ηχηρό ΟΧΙ στα πυρηνικά πριν δυο βδομάδες. Σας παραπέμπω στην χθεσινή μου ανάρτηση για περισσότερα.

O κρατικός ιστότοπος της Αυστραλιανής κυβέρνησης για το νερό:

 

http://www.environment.gov.au/water/index.html

http://www.waterrating.gov.au/about/index.html

http://www.comlaw.gov.au/Details/F2010L00186

Σχετικές ειδήσεις απο άλλες μη κυβερνητικές πηγές για το νερό στην Αυστραλία

Oι Αυστραλοί δικαίως αναρωτιούνται:

"Ξένες αγορές; Ποιός θα γίνει ιδιοκτήτης της Αυστραλίας;

Ποιός θα γίνει ιδιοκτήτης του νερού μας;"

http://www.castlemaineindependent.org/2011/07/foreign-acquisitions-australia-water/

Η ακόλουθη ιστοσελίδα, με ημερομηνία 19 Μαίου 2011, αναφέρει ότι το προϊόν Gentrack Velocity της εταιρείας Gentrack κέρδισε τον διαγωνισμό για την κοστολόγηση των πελατών της εταιρείας United Water στην Υπερ Πόλη του Auckland της Αυστραλίας. Η εταιρεία United Water, σύμφωνα με την σελίδα, είναι θυγατρική της πολυεθνικής Veolia Water, μιας εκ των μεγαλυτέρων πολυεθνικών στον τομέα της ύδρευσης με δραστηριοποίηση και στον ενεργειακό τομέα. Το Gentrack Velocity ήδη έχει συμβόλαια με τις πελατείες της United Water σε πέντε πολιτείες της Αυστραλίας και σε πολλές περιοχές της Νέας Ζηλανδίας:

http://www.voxy.co.nz/national/gentrack-velocity-bill-united-water-customers-auckland-super-city/5/90382

Ο ιστότοπος της εταιρείας Gentrack με λογισμικές εφαρμογές για χρέωση και διανομή νερού, ενέργειας και υπηρεσιών ασφαλείας αεροδρομίων (που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και ηλεκτρονικούς μετρητές κατανάλωσης-χρέωσης νερού και ενέργειας με ηλεκτρονικές κάρτες "χρηστών-καταναλωτών").

http://www.gentrack.com/page1594/Solutions/Water

Προσέξτε τώρα. H Gen track είναι ιδιοκτησία της πολυεθνικής Landis+Gyr και της Τράπεζας ANZ σύμφωνα με την ιστοσελίδα:

http://www.landisgyr.com/en/pub/home.cfm

Η Landis+Gyr ήδη λειτουργεί σε 30 χώρες του κόσμου :

http://www.landisgyr.com/en/pub/our_company/organization.cfm

και μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα:

http://www.landisgyr.com/gr/gr/pub/index.cfm

και φαίνεται ότι πρόσφατα ανέβασαν κι οι Έλληνες εργαζόμενοί της το δικό τους blog!

http://lggrsomateio.blogspot.com/


Για ρίξτε μια ματιά στα πρόσωπα που διοικούν την πολυεθνική: http://www.landisgyr.com/en/pub/our_company/executive_management.cfm

Το πιο ενδιαφέρον όμως, είναι το ιστορικό της εταιρείας αυτής, στο οποίο αναφέρεται ότι η πολυεθνική αυτή που ξεκίνησε πριν 30 χρόνια ως ελβετική εταιρεία, αγοράσθηκε κατά καιρούς από άλλες εταιρείες (μεταξύ αυτών και από την SIEMENS), κι ότι το 2004 εξαγοράσθηκε από την Αυστραλιανή εταιρεία ΒΑΥΑRD CAPITAL.

http://www.landisgyr.com/en/pub/our_company/history.cfm

Ιδού μια δημοσίευση του χρονικού της αγοράς της Landis + Gyr aπο την Bayard Capital:

http://www.prnewswire.co.uk/cgi/news/release?id=126404

Η Landis+Gyr, και η μετέπειτα Βayard Capital, είναι μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές που ελέγχουν την διανομή, και τις χρεώσεις νερού και ενέργειας παγκοσμίως.

Σύμφωνα όμως με το ακόλουθο δημοσίευμα, τo 2008 όμως η Bayard Capital μετονομάσθηκε σε Landis+Gyr. O ιδιοκτήτης της εταιρείας:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cameron_O%27Reilly

To ακαδημαϊκό του υπόβαθρο:

http://www.fulbright.com.au/scholars/australian-scholars/2008/oreilly-c.html

 

Όπως και να ονομάζεται εντέλει, η πολυεθνική αυτή προσπαθεί να μονοπωλήσει και την παροχή υγραερίου μέσω ηλεκτρονικων μετρητών, μέσω άλλης οδού, εκτός κι αν πρόκειται για συνωνυμία:

http://gastoday.com.au/news/5_minutes_with_cameron_oreilly/040831/

Από τον ελληνικό ιστότοπο της πολυεθνικής Landis+Gyr πληροφορούμαστε ότι φέτος εξαγοράσθηκε από την Iαπωνική πολυεθνική Toshiba, κάτι που δεν αναφέρεται στον κεντρικό ιστότοπο της πολυεθνικής αυτής! Ένας Θεός ξέρει ποιος από τους δύο αυτούς ιστοτόπους της πολυεθνικής αυτής ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όσον αφορά το τρέχον ιδιοκτησιακό καθεστώς της...

Εν κατακλείδι, ένα είναι σίγουρο. Τα χρεωμένα κράτη πιέζονται να εκχωρήσουν τους πόρους επιβίωσης των κατοίκων τους (και μεταξύ αυτών και το νερό και την ενέργεια) στους δανειστές τους, δηλαδή στις μεγάλες τράπεζες και στις πολυεθνικές που τις ελέγχουν πλήρως. Οι τελευταίες έχουν έτοιμα εξελιγμένα παγκόσμια ηλεκτρονικά δίκτυα διανομής, μεταφοράς και χρέωσης νερού, ενέργειας και τροφίμων και για τους κατοίκους της "νέας εποχής" επιφυλάσσουν τον ρόλο του "χρήστη-καταναλωτή" με την καρτούλα με το τσιπάκι. Και όποιος για οποιοδήποτε λόγο δεν θα έχει "smart-card" να χτυπάει στους ηλεκτρονικούς τους μετρητές, δεν θα έχει ούτε νεράκι να πιεί.

Σε ένα υποτιθέμενο ολέθριο σενάριο, το οποίο μου ήρθε στο μυαλό καθώς προσπαθούσα να ετυμολογήσω το όνομα της εταιρείας Gentrack, όποιος έχει την ειδική κάρτα με το τσιπάκι, ανάλογα με το τι status έχει και τι γονιδίωμα έχει, θα πίνει το ανάλογο νερό και τύπο νερού. Θα έχουμε δηλαδή όχι μόνο νερό με ηλεκτρονικό "δελτίο", αλλά και νερό με επικίνδυνες ουσίες ή καθαρό, ανάλογα με την "έξυπνη" κάρτα "καταναλωτή-χρήστη". Διαφορετικά, γιατί να ονομάσει η πολυεθνική αυτή την σχετική ηλεκτρονική της εφαρμογή "Gentrack"; Γιατί η μόνες ετυμολογικές εξηγήσεις που σκέφθηκα είναι: 1. από το gene track δηλαδή γονιδιακή εξακρίβωση, ή 2. από το generation track δηλαδή εξακρίβωση παραγωγής. Αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με παραγωγή αλλά με κατανάλωση...

Να κι ένας ιστότοπος για τα τσιπάκια που θα βρίσκονται σε μετρητές παρόμοιων εφαρμογών:

http://eon.businesswire.com/news/eon/20100301005413/en/EZRadioPRO/home-automation/Low-Power-MCU

 

Πηγή

  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα