Banner

Η αναζήτηση βρήκε 46 εγγραφές

Re: Μπορεί η Ελλάδα να τυπώσει ευρώ;

Μακάρι να μην έχουμε τα ίδια και χειρότερα σήμερα προφητικό...., πως καταντήσαμε έτσι...., αλλά πιστεύω πως πρέπει να πάρουμε δραστηκότερα εμείς ως λαός. η <κατοχή> δεν αποτρέπεται με μούτζες και κατσαρόλες. εξάλλου όλα τα ψηφίσματα πέρασαν. ίσως πρέπει να σκεφτούμε και την περίπτωση αν διαλυθεί η κ...

Re: Για αυτό Πολεμούν Τον Gaddafi! Μία άλλη, “ακραία” προσέγγιση.

δεν διαφωνώ. όντως ήταν η φτωχώτερη και τώρα η πλουσιότερη, όντως παρείχε υγειονομική περίθαλψη, όντως είχαν δικό τους νόμισμα και τράπεζα και το κυριότερο το τεχνητό ποτάμι και τα αποθέματα πετρελαίου. ωστόσο, την αρχή δεν την έκανε το νάτο, αλλά ο λιβικός λαός. ίσως εκεί να στηρίχτηκε το νάτο. αν ...

Re: Οι «Αγανακτισμένοι» Έλληνες διαδηλώνουν

[Είμαστε ο λαός ενωμένος εναντίον της Νέας Τάξης...


όπως και να το κάνουμε είμαστε περισσότεροι. ο λαός ξύπνησε, ο λαός δυνάμωσε, η δικαιοσύνη πρέπει να επικρατήσει.

Re: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ - ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

για ποια συναίνεση λοιπόν μιλά ο κ.παπανδρέου, αν δεν τον εμπιστεύεται το ίδιο του το κόμμα. πάντως ο λιάνης καλά τα είπε, θεωρητικά πάντα, αλλά τώρα είναι αργά. οι άνθρωποι δεν κρίνονται για τις αντιρήσεις και τα λόγια τους, αλλά για τις πράξεις τους.

Re: H επιρροή του Αρχαιοελληνικού πνεύματος σε όλο τον κόσμο

όπως είχε πει και ο λατίνος κικέρων οι ρωμαίοι κατέκτησαν την ελλάδα και οι έλληνες τους υπέταξαν στη συνέχεια με το πολιτισμό τους. αυτό τα λέει όλα, γεγονός πρωτοφανές εκείνοι την εποχή μιας και όλοι οι κατακτητές πλην των ελλήνων επιβάλονταν εις βάρος των ηττημένων.

Re: Έρχεται,και τίς δύναται σταθήναι

γυναικός το κιγκλίδωμα.....ή καλύτερα της ετέρας το κιγκλίδωμα....

όσον αφορά για τις αφίξεις και τους πολέμους ο χρόνος θα δείξει. προς το παρόν πάρτε μέτρα για τις τωρινές και άμεσες καταστάσεις.

Επιστροφή στην ειδική αναζήτηση