Ημερομηνία : 21 Οκτ 2019, 16:17


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 7 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Φυλακας αγγελος-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ-
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Μαρ 2009, 22:14 
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:48
Δημοσ.: 56
Thanks:
Thanked:
time στο post
Πάρα πολλά βιβλία και διάφορες ιστοσελίδες που έχουν ως κύριο θέμα τους αγγέλους βρίθουν από διηγήσεις όπως η παραπάνω, καθώς κι από κάποιες πιο απίστευτες ακόμα.

* Υπάρχουν οι φύλακες άγγελοι;

* Έρχονται κάποιες φορές για να βοηθήσουν και να παρηγορήσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κάποια ανάγκη;

* Γιατί εμφανίζονται και βοηθούν κάποιους ανθρώπους μόνο κι όχι κάποιους άλλους;

* Εσείς έχετε κάποιον φύλακα άγγελο;

* Αν ναι, πως μπορείτε να τον ανακαλύψετε και πως επικοινωνείτε μαζί του;


Μια πρόσφατη δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Time αποκάλυψε πως το 69% των Αμερικανών πιστεύουν στους αγγέλους και το 40% απ' αυτούς πιστεύουν πως έχουν έναν προσωπικό φύλακα άγγελο. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη για την ύπαρξη των αγγέλων. Η μόνη «απόδειξη» που έχουμε για την ύπαρξη τους είναι η μακρά θρησκευτική παράδοση, περιστατικά από την Βίβλο κι οι πολλές διηγήσεις όπως η παραπάνω από ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν πως αυτά τα πνευματικά όντα έχουν επηρεάσει τις ζωές τους. Εν κατακλείδι, οι άγγελοι είναι τις πιο πολλές φορές ένα θέμα πίστης και πολλοί πιστοί έχουν εκφράσει τις απόψεις τους για το ποιος μπορεί να είναι ο ρόλος του φύλακα αγγέλου στην ζωή κάποιου ανθρώπου καθώς και πως μπορεί κάποιος να τους προσεγγίσει για να ζητήσει βοήθεια.

Τι είναι οι Φύλακες Άγγελοι;

Οι φύλακες άγγελοι θεωρούνται πως είναι κάποια πνευματικά όντα τα οποία έχουν αναλάβει να βοηθούν τους ανθρώπους στη Γη με διάφορους τρόπους. Το κατά πόσο υπάρχει ένας φύλακας άγγελος για έναν άνθρωπο, ένας άγγελος για πολλούς ανθρώπους, ή πολλοί άγγελοι για έναν άνθρωπο, μας είναι άγνωστο. Όμως είτε πιστεύετε ή όχι σ' αυτούς, είτε θέλετε έναν ή όχι, οι πιστοί επιμένουν πως έχετε ήδη ένα φύλακα άγγελο.
Κατεβάστε την νεότερη έκδοση του Flash Player για να δείτε το δημιουργικό. Τρέχουσα έκδοση: 9.0.124

Ποια είναι η εντεταλμένη αποστολή τους; Σύμφωνα με τους «Υποστηρικτές του Αγγελικού Είδους» (τώρα εκλιπόντες), έχουν αναχαιτίσει πολλές κρίσιμες περιστάσεις στην ζωή μας και βοηθούν όποτε μπορούν για να κάνουν την ζωή μας να κυλήσει πιο ήρεμα. Μερικές φορές αυτό γίνεται είτε με το να εμπνέουν κάποιον ωθώντας τον σε δράση, είτε με το να μας δανείζουν κάποια υπερανθρώπινη δύναμη, όπως συνέβη στην περίπτωση μιας γυναίκας που κατάφερε να σηκώσει ένα ολόκληρο αυτοκίνητο για να απεγκλωβίσει τον γιο της. Έχουμε ακούσει επίσης για ένα φορτηγό που ήταν εκτός ελέγχου με έναν αναίσθητο οδηγό στο τιμόνι το οποίο άλλαξε κατεύθυνση την τελευταία στιγμή, αποφεύγοντας έτσι να πέσει σε μια στάση λεωφορείου που ήταν κατάμεστη από κόσμο. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά που αποδίδονται στην τύχη, σε κάποια σύμπτωση ή ακόμα και σε θαύμα, τα οποία όμως έχουν μοιάζουν σα να έχουν δεχτεί μία «χείρα βοηθείας».

Οπότε γιατί οι άγγελοι δεν έρχονται για να συνδράμουν τους ανθρώπους όποτε τους ζητείται; Μερικές φορές αναφέρεται ότι οι άγγελοι πρέπει να μένουν στο προσκήνιο και να παρέχουν μόνο υποστήριξη και αγάπη, όσο εμείς κάνουμε πράγματα για τους εαυτούς μας. Αυτό συμβαίνει όταν νιώθουμε μόνοι τη νύχτα πριν ξημερώσει.

Πως γνωρίζουμε ότι οι Άγγελοι υπάρχουν;

Ακόμη κι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν στην ύπαρξη των αγγέλων παραδέχονται πως οι άγγελοι σπάνια εμφανίζονται ως φυσικές υποστάσεις. Παρόλα αυτά, αναφέρουν πως υπάρχουν άλλοι τρόποι ώστε οι φύλακες άγγελοι να κάνουν γνωστή την παρουσία τους.

Μερικοί άνθρωποι λένε πως ακούν αγγελικούς ήχους οι οποίοι δε μπορούν να αποδοθούν με μια ανθρώπινη περιγραφή, σύμφωνα με το άρθρο «Άγγελοι» στο περιοδικό Future365. Άλλοι έχουν την αίσθηση μιας ξαφνικής ζεστασιάς ή άνεσης ή - σε μερικές περιπτώσεις ακόμα λύπης και θλίψης, ενώ μερικοί ακούν έναν ξαφνικό ήχο από φτερά που ανοιγοκλείνουν απαλά γύρω τους. Ορισμένες φορές η αγγελική ενέργεια μπορεί να γίνεται αισθητή εντελώς διαφορετικά, σαν ένα αναπάντεχο κύμα αέρος που δημιουργείται από το πέρασμα ενός αγγέλου σε «ώρα αποστολής» με την ταχύτητα του φωτός. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε στιγμές μιας επικείμενης καταστροφής. Άλλες φορές πάλι, νοείται απλά από τον άνθρωπο ως μια ανεξήγητη παρουσια.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυλακας αγγελος-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ-
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Μαρ 2009, 22:15 
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:48
Δημοσ.: 56
Thanks:
Thanked:
time στο post
Πως να επικοινωνήσετε με τον Φύλακα Άγγελος σας

Ο Robert Graham, στο άρθρο του «Οι Άγγελοι μιλάνε: Εσείς ακούτε;» αναφέρει πως όλοι μας έχουμε έναν φύλακα άγγελο που επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας, τις περισσότερες φορές όμως είμαστε πολύ απασχολημένοι για να τους ακούσουμε Αν είμαστε προσεκτικοί όπως λέει, και πρόθυμοι να παραμείνουμε ανοιχτοί σε αυτήν την επικοινωνία, θα λάβουμε ξεκάθαρα μηνύματα που θα μας βοηθήσουν στην καθημερινή μας ζωή.

«Αν θέλετε ένα ξεκάθαρο κι ακριβές μήνυμα από τον άγγελο σας», λέει ο Graham, «πρέπει να θέσετε μια ευθεία ερώτηση. Πρέπει να ρωτήσετε δυνατά. Οι ξεκάθαρες κι ακριβείς ερωτήσεις θα φέρουν ξεκάθαρες κι ακριβείς απαντήσεις. Αυτές θα είναι πάντοτε απτές και συγκεκριμένες, κάτι στο οποίο θα μπορείτε να βασιστείτε. Όταν κάνετε μια επιπόλαια ερώτηση θα λάβετε μια χαζή απάντηση. Το σύμπαν θα ανταποκριθεί στο δικό σας επίπεδο αγνότητας».

Οι άγγελοι είναι πάντοτε πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, σύμφωνα με τη Doreen Virtue στο άρθρο της «Καλώντας όλους τους Αγγέλους» που δημοσιεύτηκε στο beliefnet, όμως θα πρέπει να είμαστε κι εμείς πρόθυμοι να δεχθούμε την βοήθεια από την στιγμή που έχουμε ελεύθερη βούληση. Η Virtue αναφέρει: «Για να ζητήσεις κάποια αγγελική βοήθεια δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάνει μια τελετή επίκλησης». Οι μέθοδοι που προτείνει είναι πιθανότατα πιο βολικοί αλλά και πιο οικείοι στους περισσότερους ανθρώπους, όπως:

1. Να γράψετε ένα γράμμα στον φύλακα άγγελο σας αναφέροντας καθαρά το πρόβλημα σας και την ανάγκη σας.
2. Σχηματίστε μια νοερή εικόνα «βλέποντας» δηλαδή τον φύλακα άγγελο σας γύρω σας με τα μάτια της ψυχής σας.
3. Kαλέστε τους πνευματικά σκεφθείτε πως κάνετε την έκκληση σας προς τον άγγελο
4. Mιλήστε δυνατά, ορίστε το πρόβλημα σας λεκτικά

Το άρθρο «Συνδεθείτε με τον Άγγελο σας» προτείνει ακόμη έναν τρόπο: τον διαλογισμό. «Νιώστε άνετα, όντας καθισμένος κάτω ή ξαπλωμένος. Αποκτήστε επίγνωση της αναπνοής σας. Αφήστε το σώμα σας χαλαρό, αδειάστε το μυαλό σας αφήνοντας του τέτοιο χώρο σαν να ήταν ολόκληρο το σύμπαν μέσα σας. Τώρα απλά υπάρχετε, δεν κάνετε κάτι. Επικοινωνήστε με τον άγγελο με τον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Περιμένετε γαλήνιοι κι έχοντας συνείδηση του τι συμβαίνει. Μπορεί να μην σας φανεί αρκετό αυτό στην αρχή. Να είστε υπομονετικοί καθώς κάποιες ανεπαίσθητες αλλαγές θα συμβούν, όπως το να δείτε κάποιο φως, χρώματα ή μορφές. Μπορεί να αισθανθείτε μια παρουσία και να νιώσετε ένα ρίγος. Ίσως νιώσετε μια συγκίνηση και θα γεμίσετε με αγάπη».

Είναι όλο αυτό μια απερισκεψία που πηγάζει από την δεισιδαιμονία; Μήπως η ιδέα του φύλακα αγγέλου είναι ένα ανθρώπινο επινόημα, σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθάει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσεπίλυτα προβλήματα; Ή είναι υπαρκτά όντα; Το όλο θέμα δε μπορεί ούτε να αποδειχθεί ούτε να απορριφθεί οριστικά. Ίσως η προσωπική σας πίστη ή εμπειρία να είναι αυτό που ορίζει την αλήθεια για εσάς.
ΑΠΟ ESOTERICA.gr


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυλακας αγγελος-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ-
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Μαρ 2009, 22:20 
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:48
Δημοσ.: 56
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ:
AN ΦΟΒΑΣΤΕ,ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΙΟΣ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΠΙΟΥ ΓΥΡΩ ΜΟΥ,ΟΠΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυλακας αγγελος-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ-
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Μαρ 2009, 14:16 
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:54
Δημοσ.: 183
Thanks:
Thanked:
time στο post
Κι εγώ νοιώθω παρουσίες μερικές φορές αλλά ΔΕΝ το θεωρώ δεδομένο ότι πράγματι κάτι υπάρχει αλλά μπορεί να είναι απλώς παρερμηνεία ενός άσχετου αισθήματος και όχι πραγματική παρουσία. Το σωστό είναι να προχωρούμε στη ζωή αφήνοντας και τα δύο ενδεχόμενα ανοικτά. Το ότι υπάρχουν αόρατα όντα, δεν σημαίνει ότι ασχολούνται και μαζί μας.

Επίσης μερικές διαισθήσεις ΔΕΝ προέρχονται από τον Θεό. Υπάρχουν όντα που έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας ψευδών διαισθήσεων, κατά πως τα συμφέρει.

Μια πραγματική διαίσθηση μπορεί να είναι όταν διαισθάνεσαι ότι ο θείος σου και η γυναίκα του είναι τσακωμένοι (ίσως γιατί βγαίνει με λεπτές διαφορές στη γλώσσα του σώματος, ίσως γιατί είσαι αρκετά ευαισθητος για να πιάνεις τα συναισθηματικά τους σήματα και με κλειστά μάτια).

Μια ψεύτικη διαίσθηση μπορεί να είναι κάτι που σε απομακρύνει από τον πραγματικό Θεό και προσφέρει υποκατάστατα.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυλακας αγγελος-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ-
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Μαρ 2009, 16:26 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:41
Δημοσ.: 412
Thanks:
Thanked:
time στο post
Μιχάλης έγραψε:

Επίσης μερικές διαισθήσεις ΔΕΝ προέρχονται από τον Θεό. Υπάρχουν όντα που έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας ψευδών διαισθήσεων, κατά πως τα συμφέρει.

Μια ψεύτικη διαίσθηση μπορεί να είναι κάτι που σε απομακρύνει από τον πραγματικό Θεό και προσφέρει υποκατάστατα.


Εδω ακριβώς θέλω να σταθω κι εγω..Επειδή ο διάβολος μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στις εμπειρίες. Ο Απόστολος Ιωάννης μας συμβουλεύει: «Αγαπητοί, μη παντί πνεύματι πιστεύετε» (Α' Ιωάν. 4, 1). Δεν είναι όλα τα πνεύματα εκ του Θεού. Οι έχοντες δε το κατά τον Απόστολο Παύλο χάρισμα της διακρίσεως των πνευμάτων (Α' Κορ. 12, 10) μπορούν να διακρίνουν τα πνεύματα, εάν είναι εκ του Θεού ή είναι του διαβόλου.
Υπάρχουν εκατονταδες περιπτωσεις μοναχών που πλανηθηκαν κι έπαθαν μεγαλες ζημιές από εμφανίσεις ή παρουσίες "αγγέλων" στην ορθόδοξη ιστορία.
Σκέψου απλά το ότι σε ολόκληρη την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη οι εμφανίσεις ή παρουσίες αγγέλων με δυσκολία αγγίζουν τον αριθμό 15 (ίσως να είναι και λιγότερες δεν θυμαμαι ακριβως), και αυτές αφορούσαν γεγονότα σημαντικα και πρόσωπα πολύ "ιδιαίτερα". Στις μέρες μας έρχονται οι διάφορες νεοεποχίτικες φιλοσοφίες για να μας μιλήσουν για συνεχείς εμφανίσεις για συνεχείς παρουσίες....
Η παρουσία που αισθάνθηκες σπεσιαλίστα, συγχωρα με που θα σε απογοητεύσω μα πιθανα δεν ήταν του αγγέλου σου.
Για τον διαλογισμό και τους πνευματικούς κινδύνους που αυτός μπορεί να επιφέρει ευελπιστω να ασχοληθούμε εκτενέστερα στο εγγύς μέλλον...

_________________
Ουκ αρνησόμεθά σε φίλη Ορθοδοξία,\nου ψευσόμεθά σε πατροπαραδοτον σέβας,\nεν σοι εγεννήθημεν, εν σοι ζώμεν, εν σοι κοιμηθησόμεθα.\nΕι δε και καλέσει καιρός,\nκαι μυριάκις υπερ σου τεθνηξόμεθα.\n ΙΩΣΗΦ ΒΡΥΕΝΙΟΣ


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυλακας αγγελος-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ-
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Μαρ 2009, 16:33 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12064
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Οι μέθοδοι που προτείνει είναι πιθανότατα πιο βολικοί αλλά και πιο οικείοι στους περισσότερους ανθρώπους, όπως:

Παράθεση:
1. Να γράψετε ένα γράμμα στον φύλακα άγγελο σας αναφέροντας καθαρά το πρόβλημα σας και την ανάγκη σας.
2. Σχηματίστε μια νοερή εικόνα «βλέποντας» δηλαδή τον φύλακα άγγελο σας γύρω σας με τα μάτια της ψυχής σας.
3. Kαλέστε τους πνευματικά σκεφθείτε πως κάνετε την έκκληση σας προς τον άγγελο
4. Mιλήστε δυνατά, ορίστε το πρόβλημα σας λεκτικά

Το άρθρο «Συνδεθείτε με τον Άγγελο σας» προτείνει ακόμη έναν τρόπο: τον διαλογισμό. «Νιώστε άνετα, όντας καθισμένος κάτω ή ξαπλωμένος. Αποκτήστε επίγνωση της αναπνοής σας. Αφήστε το σώμα σας χαλαρό, αδειάστε το μυαλό σας αφήνοντας του τέτοιο χώρο σαν να ήταν ολόκληρο το σύμπαν μέσα σας. Τώρα απλά υπάρχετε, δεν κάνετε κάτι. Επικοινωνήστε με τον άγγελο με τον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Περιμένετε γαλήνιοι κι έχοντας συνείδηση του τι συμβαίνει. Μπορεί να μην σας φανεί αρκετό αυτό στην αρχή. Να είστε υπομονετικοί καθώς κάποιες ανεπαίσθητες αλλαγές θα συμβούν, όπως το να δείτε κάποιο φως, χρώματα ή μορφές. Μπορεί να αισθανθείτε μια παρουσία και να νιώσετε ένα ρίγος. Ίσως νιώσετε μια συγκίνηση και θα γεμίσετε με αγάπη».


Δεν πιστευω οτι πρεπει να κανουμε κατι απο αυτα για να επικοινωνησουμε με τον φυλακα αγγελο μας,(ουτε δηλ.καν σε διαλογισμο....)πιστευω οτι καθε στιγμη της ζωης μας ειναι διπλα μας,απλα εμεις δεν μπορουμε να τους αισθανθουμε...

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυλακας αγγελος-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ-
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Μαρ 2009, 17:00 
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 12:08
Δημοσ.: 131
Thanks:
Thanked:
time στο post
έτσι ειναι dominique....αρκεί βεβαια να μην τους διώχνουμε από κοντα μας με τις βλακείες που συχνα πυκνα κανουμε...


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 7 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ
Δ. Συζήτηση: Διαφορες συζητήσεις και θέματα.
Συγγραφέας: Spartan
Απαντησεις: 0
Η ελεγχόμενη πτώχευση της χώρας δεν είναι μονόδρομος -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
Δ. Συζήτηση: Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ)!!!
Δ. Συζήτηση: Το παρακράτος και η διαβρωμένη πολιτική
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
Οι μάσκες πέφτουν. Κριστίν Λαγκάρντ: "Λυπάμαι τα παιδιά της Αφρικής, όχι τα Ελληνόπουλα"!. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
Δ. Συζήτηση: Επικαιρότητα
Συγγραφέας: Spartan
Απαντησεις: 16


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr