Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

Νοητικό ταξίδι στο χρόνο;
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=5321
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  emman [ 20 Ιαν 2010, 14:16 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Νοητικό ταξίδι στο χρόνο;

Νοητικό ταξίδι στο χρόνο;
Ο ψυχικός Nelson Griswold ισχυρίζεται ότι έχει την ικανότητα να διαβάζει το νου των ανθρώπων και ότι επίσης το ταξίδι στο χρόνο μπορεί να επιτευχθεί με κατάλληλη χρήση της δύναμης του νου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Griswold, ο ίδιος έχει στρατολογηθεί από μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία ονόματι NISA (National Intelligence Science Agency) για να συμμετάσχει σε ένα απόρρητο πείραμα ταξιδιού στο χρόνο, το οποίο φέρει την επωνυμία πρόγραμμα «Chronos». Ο ίδιος δήλωσε: «Θα προσπαθήσω να ταξιδέψω μπροστά και πίσω στο χρόνο χρησιμοποιώντας μόνο τη δύναμη του νου, ενώ οι ειδικοί της NISA θα παρακολουθούν. Αν και αυτό που κάνω φαίνεται διασκεδαστικό, ελπίζουμε να πετύχουμε πραγματικά αποτελέσματα με το πρόγραμμα Chronos. Ελπίζουμε να δώσουμε συγκεκριμένες αποδείξεις για τη δυνατότητα του νοητικού ταξιδιού στο χρόνο».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των πειραμάτων που πρόκειται να διεξαχθούν, ο Griswold θα επιχειρήσει να στείλει ένα υποκείμενο πέντε λεπτά πίσω στο χρόνο, το οποίο θα επιστρέψει με απτές αποδείξεις. Αν όλα πάνε καλά, το επόμενο στάδιο θα είναι να σταλεί το ίδιο υποκείμενο εκατό χρόνια πίσω και να επιστρέψει με φυσικές αποδείξεις. Το επόμενο βήμα θα είναι να στείλει τον εαυτό του τρεις μέρες μπροστά και να επιστρέψει από το μέλλον κρατώντας στα χέρια του μια εφημερίδα εκείνης της ημέρας του μέλλοντος. Όπως δηλώνει: «Δε γνωρίζω αν θα τα καταφέρω, αλλά μου ζήτησαν να προσπαθήσω και αυτό θα κάνω. Αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι στη Ζώνη του Λυκόφωτος».

Σε ό,τι αφορά την NISA, κανένας δε γνωρίζει κάτι για αυτή, αλλά όπως ανέφερε ο Griswold κάποιος ονόματι Δρ. Henry Proctor, που είναι μέλος της συγκεκριμένης υπηρεσίας, τον πληροφόρησε ότι πρόκειται για μια υπηρεσία που επισήμως δεν υπάρχει.


RcCafe

Συγγραφέας:  drex [ 24 Ιαν 2010, 14:21 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Νοητικό ταξίδι στο χρόνο;

ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΣΚΕΨΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ Η ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΜΠΟΜΠΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΝΕΦΙΚΤΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΟ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ..........

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/