Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

Σκότωσαν την κόρη τους πνίγοντάς την με μια πλαστική σακούλα μπροστά στα αδέλφια της!
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=116&t=13781
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  Κατερίνα Τσαφ Τσουφ [ 09 Αύγ 2012, 15:55 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Σκότωσαν την κόρη τους πνίγοντάς την με μια πλαστική σακούλα μπροστά στα αδέλφια της!

Εικόνα

Άστραψε και βρόντηξε ο βρετανός δικαστής Roderick Evans στην δίκη των παιδοκτόνων Iftikhar Ahmed, 52 ετών, και της συζύγου του, Farzana, 49ετών.
«Η κόρη σας συνθλίφτηκε ανάμεσα σε δυο πολιτισμούς, σε αυτόν στον οποίον ήθελε να ζήσει και σε αυτόν που θέλατε να της επιβάλλετε», είπε, ανάμεσα σε άλλα, πριν ανακοινώσει την 25ετή κάθειρξη και των δύο.
Για μια περίπου δεκαετία οι γονείς της Shafilea παριστάνανε τους θλιμμένους γονείς των οποίων, υποτίθεται, η πανέμορφη 17χρονη κόρη είχε απαχθεί. Στην πραγματικότητα, οι ίδιοι την είχαν σκοτώσει, πνίγοντάς την με μια πλαστική σακούλα, επειδή δεν ήθελε να ακολουθήσει τα ήθη και τα έθιμα της πακιστανικής υπαίθρου, και συγχρόνως τρομοκρατούσαν τα υπόλοιπα τρία παιδιά τους να μην αποκαλύψουν τίποτα από την τραγική αυτή ιστορία.
Και δε μιλάμε για κάποιο χωριό στο Πακιστάν, ούτε καν για κάποια «εκπολιτισμένη» μουσουλμανική κοινότητα, αλλά για το βρετανικό προάστιο του Warrington. Ο δικαστής στο Chester Crown Court ήταν καταιγιστικός: «Τι ήταν αυτό που σας έφερε εσάς τους δύο, τους ανθρώπους που της δώσατε τη ζωή, στο σημείο να τη σκοτώσετε; Επιλέξατε να φέρετε την οικογένειά σας στο Warrington, αλλά οι κοινωνικές και πολιτισμικές σας συνήθειες είναι αυτές της πακιστανικής υπαίθρου!» Στηλίτευσε και το απαράδεκτο γεγονός του ότι υποβάλλανε στα υπόλοιπα παιδιά τους το μαρτύριο του να γίνουν μάρτυρες στην δολοφονία της αδερφής τους, ενώ η συγκλονιστικότερη ίσως διαπίστωση που έκανε, αφού αναφέρθηκε στην πίεση που ασκούσαν στη νεαρή κόρη τους, ήταν ότι «θέλανε να ζήσουνε στο Πακιστάν (ενώ ζούσανε) στο Warrington».
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στη μη αποτροπή της δολοφονίας της νεαρής κοπέλας όμως φέρεται να έχουν και οι κοινωνικές υπηρεσίες, οι οποίες δεν έδωσαν τη δέουσα σημασία στον αγώνα που έκανε η νεαρή κοπέλα να ξεφύγει από τη μοίρα που της επεφύλασσαν οι δικοί της. Μοίρα που περιελάμβανε ξυλοδαρμούς και το να παντρευτεί έναν άγνωστο ξάδερφό της στο Πακιστάν, όπου την είχαν στείλει στα 16 της. Εκεί, έφτασε να πιει χλωρίνη για να γλιτώσει, γεγονός που της στέρησε και την «αξία» ως πιθανή νύφη. Ένα χρόνο μετά, το 2003, μια σειρά γεγονότων οδήγησε τους γονείς της να τη δολοφονήσουν μπροστά στα μάτια των υπολοίπων παιδιών τους. Η, τότε 15χρονη, δεύτερη κόρη τους, αποκάλυψε τελικά το τρομακτικό μυστικό της οικογένειας το 2010, μετά από μια σειρά τυχαίων γεγονότων, με απώτερη κατάληξη, την καταδίκη των δύο γονέων-τεράτων.
TopGunZ, από Daily Mail

pentapostagma

Συγγραφέας:  Κατερίνα Τσαφ Τσουφ [ 09 Αύγ 2012, 15:55 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Σκότωσαν την κόρη τους πνίγοντάς την με μια πλαστική σακούλα μπροστά στα αδέλφια της!

Να ποιοι είναι οι Πακιστανοί που φροντίζουν να γεμίσουν τη χώρα μας με δάφτους....

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/