Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

Εμπρός για μια Ευρώπη των κτηνοβατών....
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=116&t=16714
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  dominique [ 21 Ιούλ 2015, 20:43 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Εμπρός για μια Ευρώπη των κτηνοβατών....

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Κάθε τέλος της εβδομάδας, συμφωνά με μια έρευνα της γερμανικής Die Welt, εκδρομικά λεωφορεία από την Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία και Βρετανία, ξεκινούν για να πάνε week end στην Δανία. Εκεί θα κατευθύνουν τους επιβάτες τους, ως επί το πλείστον άρρενες, σε εδικά αγροκτήματα όπου εκτρέφονται άλογα και άλλα ειδή του ζωικού βασιλείου για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα της…κτηνοβασίας! Το εισιτήριο για τα ειδικά δωμάτια του κτηνοβατικού έρωτα είναι μέχρι 1.300 Κορώνες Δανίας, (σημειωτέον ότι οι κουτόφραγκοι Δανοί δεν έπεσαν στην παγίδα του ευρώ όπως οι πανέξυπνοι Έλληνες).


Η κτηνοβασία που αναμένεται να ψηφιστεί σαν νόμιμη και από το κοινοβούλιο της Δανίας, ανθεί στις περισσότερες χώρες της βόρειας Ευρώπης και έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό ανάπτυξης που έχει αρχίσει και κινητοποιεί τις φιλοζωικές οργανώσεις που άρχισαν να διαμαρτύρονται για την εκμετάλλευση των ζώων από τους λάτρες αυτού του είδους αρρωστημένης και διαστραμένης ερωτικής περίπτυξης. Πριν από λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο για τους οργανωμένους γάμους στην βόρειο Ευρώπη μεταξύ ζώων και ανθρώπων.


Στην Γερμανία, όπου επίσης το ερωτικό αυτό άθλημα έχει ραγδαία ανάπτυξη, οι φιλοζωικές οργανώσεις, PETA, καταγγέλλουν τον σοδομισμό όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, σε βάρος των δυστυχισμένων ζώων. Μάλιστα η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στο απροχώρητο και επειδή έχει γίνει συν τοις άλλοις ένα πολύ επικερδές μέσο, πολλοί κάτοχοι ζώων αποφάσισαν να τα νοικιάζουν στους διάφορους κτηνοβάτες αυξάνοντας έτσι το εισόδημα τους. Έτσι κάθε είδους ζώα σε ειδικά αγροκτήματα που το βράδυ μετατρέπονται σε οίκους ανοχής των κτηνοβατών γίνονται θύματα αυτών που πληρώνουν αδρά για την μεγάλη τους αυτή αδυναμία.


Στην ίδια την Δανία που το άθλημα αυτό έχει ανέβει κατακόρυφα οι επίσημες αρχές κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα αλλά οι διάφορες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίχτυο τους διαψεύδουν κατηγορηματικά.
Τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το είδος αυτό της διαστροφής έχει και ιστορική παράδοση από την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Όπως αποκαλύπτεται, το 1942 το δεξί χέρι του Χίτλερ, ο Χίμλερ, είχε οργανώσει στην περιοχή του Niedermohr για πρώτη φορά οίκους ανοχής κτηνοβατών και ήταν από τότε ένα είδος που είχε μεγάλη πέραση στον ίδιο τον γερμανικό στρατό. Μάλιστα τα SS είχαν συγκεντρώσει σε ειδικά στρατόπεδα τα θύματα τους όπου οι άντρες τους επιδίνονταν στο κτηνοβατικο τους όργιο στα Tierschänder Sexobjekte.


Εμπρός λοιπόν τώρα και η Ελλάδα, σαν ισότιμο (;;;), μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην… ευρωπαϊκή «ολοκλήρωση» της κτηνοβασίας και όποιας άλλης διαστροφής μπορεί να φανταστεί κανείς γιατί είναι «πρόοδος» και ευρωπαϊκός «πολιτισμός».
Αλλοίμονο μας!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Συγγραφέας:  asterias [ 23 Ιούλ 2015, 17:54 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Εμπρός για μια Ευρώπη των κτηνοβατών....

τι άλλο θα δούμε ρε παιδιά..

Συγγραφέας:  aetos64 [ 09 Αύγ 2015, 14:51 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Οι φίλοι μας,πολιτισμένοι Γερμανοί....

ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΕΧΡΙ 700 ΕΥΡΩ

Χιλιάδες σκυλιά διακινεί γερμανικό κύκλωμα κτηνοβασίας από την Ελλάδα στην Γερμανία!

Εικόνα

Mια ακόμα άγνωστη- και άρρωστη-πτυχή της γερμανικής κατοχής που βιώνει η χώρα είναι η παρακάτω ιστορία της λαθραίας διακίνησης αδέσποτων σκυλιών προκειμένου να "εφοδιαστούν" λέσχες κτηνοβατών στη Γερμανία, όπου η κτηνοβασία είναι νόμιμη ("πολιτισμός")!

Το κάθε τετράποδο κοστίζει στην "μαύρη" αγορά 500 ευρώ και αν είναι κουτάβι ανεβαίνει η τιμή του στα 700 ευρώ!

Πολλοί δεν μπορούν να πιστέψουν το που μπορεί να φτάσει ο ανθρώπινος νους.

Ένα φαινόμενο που όλο ένα και δυναμώνει στη χώρα μας προς όφελος της Γερμανίας.Όπως
αναφέρει λοιπόν το patrastimes.gr διερευνάται από τις τοπικές αρχές η απότομη "εξαφάνιση" πολλών αδέσποτων με προορισμό την Γερμανία.

Στην εν λόγω ευρωπαϊκή χώρα οι κτηνοβάτες έχουν οίκους αναφοράς, αφού η ερωτική συνεύρεση με σκύλους δεν αποτελεί πρωτοφανή δραστηριότητα.

Επιπροσθέτως, τα χρησιμοποιούν και ως πειραματόζωα.

Και για να βοηθήσουν στη διαιώνιση αυτής της κατάστασης και επειδή η πενία τέχνες κατεργάζεται, στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, συμπατριώτες και συμπολίτες μας, μεταφέρουν αδέσποτα που μαζεύουν από τους δρόμους στη Γερμανία, έναντι φυσικά υψηλής αμοιβής.

Μία πολύ σοβαρή υπόθεση κυκλώματος εμπορίας αδέσποτων σκύλων - μετά από σαφείς καταγγελίες - διερευνούν οι τοπικές αρχές, μεταξύ αυτών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που εμπλέκεται στην έκδοση σχετικών αδειών για χώρους φιλοξενίας και φροντίδας τετράποδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επώνυμη καταγγελία για 51 αδέσποτα που φαίνεται να χάθηκαν στην Πάτρα, ενώ είχαν έρθει στην περιοχή για φροντίδα από την γειτονική περιοχή της Ναυπακτίας.

Επιπροσθέτως, εντοπίστηκε προσπάθεια κάποιων να μεταφέρουν περίπου 20 αδέσποτα στη Γερμανία μέσω του Αεροδρομίου "Ελ.Βενιζέλος" αλλά μετά από καταγγελίες κάτι τέτοιο απετράπη.

Ενήμερος και μάλιστα εγγράφως είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας Πατρών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κάθε τετράποδο κοστίζει περίπου στα 500 ευρώ, οπότε καταλαβαίνει κάποιος εύκολα πως η υπόθεση έχει «ψωμί».Για τα κουτάβια δε η ταρίφα ανεβαίνει στα 700 ευρώ, καθώς υπάρχουν και σε αυτή την κατηγορία "παιδόφιλοι"

Η υπόθεση όμως θεωρείται πολύ «λεπτή» διότι οι φερόμενοι ως δράστες προβάλλουν της δικαιολογία της καλύτερης φροντίδας από μέρους τους για τα αδέσποτα στο εξωτερικό.

Τις επόμενες μέρες είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν επιπλέον στοιχεία. Η Γερμανία θα έπρεπε να καταδικαστεί για αυτή την πρακτική την οποία την επιτρέπει με νόμο εις βάρος του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, ο οποίος φίλος ατύχησε να βρεθεί σε αυτόν τον πλανήτη μαζί με την Ανθρωπότητα.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Συγγραφέας:  asterias [ 25 Σεπ 2015, 11:41 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Εμπρός για μια Ευρώπη των κτηνοβατών....

αναρωτιέμαι οι φιλοζωικές που είναι..

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/