Ημερομηνία : 21 Νοέμ 2019, 01:46


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Φόβος και τρομοκρατία:Ένα απέραντο κλουβί με μαϊμούδες η χώρα ολόκληρη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 29 Ιουν 2015, 19:23 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12064
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Όταν τα φώτα του πειραματικού εργαστηρίου κλείνουν, ο λαός έχει την εντύπωση ότι έμεινε καθ' όλη την διάρκεια του πειράματος αξιοπρεπής, θαρραλέος, ανένδοτος...

Εικόνα


της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΚΑΡΑΝΗ

Αυτός εδώ δεν είναι λαός, είναι μαϊμού πειραματικού εργαστηρίου. Για να πάρει τη μπανάνα του κάνει απίστευτα κόλπα με την εντολή του εκπαιδευτή του. Το μυαλό του έχει εξασκηθεί τόσο πολύ στο να βλέπει μόνο τη μπανάνα που μπορεί να κάνει ηλεκτροσόκ οικειοθελώς στο κορμί του όταν... ο εκπαιδευτής τού κουνήσει τη μπανάνα έξω από το κλουβί.

Βέβαια, οι μαϊμούδες των εργαστηρίων ακόμα και όταν παίρνουν με το ζόρι απίστευτες δόσεις παραισθησιογόνων ξεχωρίζουν τη μπανάνα από τη φόλα και πάντα χτυπάνε τα κλουβιά ζητώντας το αληθινό, ακόμα κι αν είναι εκ γενετής πειραματόζωα.

Οι Έλληνες θέλουν να βλέπουν μόνο "φρούτο" καταπίνοντας τις φόλες με απίστευτη ευκολία. Όταν τα φώτα του πειραματικού εργαστηρίου κλείνουν, ο λαός έχει την εντύπωση ότι έμεινε καθ' όλη την διάρκεια του πειράματος αξιοπρεπής, θαρραλέος, ανένδοτος. Ούτε καν όταν η φόλα τού διαλύει τα σωθικά δεν αναρωτιέται γιατί του έδινε δεκαετίες ο εκπαιδευτής μπανάνες, γιατί έπρεπε να εκτελεί τις εντολές κατ' επανάληψη και γιατί οι εκπαιδευτές του εργαστηρίου τον φώναζαν χαϊδευτικά "λαουτζίκο".

Η φόλα αυτή την φορά για τον λαουτζίκο λέγεται "δημοψήφισμα". Με την ανακοίνωση της εντολής του εκπαιδευτή-πολιτικού οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους στήθηκαν στις ουρές των ΑΤΜ, των βενζινάδικων και των super markets. Ξεστόκαραν και τα τρία μεγαλύτερα παραμάγαζα των πολυεθνικών κυβερνήσεων. Είτε το εμπόρευμα ήταν μακαρόνι, είτε καύσιμο, είτε ευρώ, το κέρδος και των τριών ήταν απίστευτο. Είτε μακαρόνι ξεστοκάρεις, είτε καύσιμο, είτε χαρτονόμισμα, ο ιδιοκτήτης στέλνει παραγγελία στον παραγωγό να βάλει τις μηχανές μπροστά και να συσκευάσει νέο εμπόρευμα, έτσι ώστε να υπάρχει ρευστότητα στο μακαρόνι, στο καύσιμο και στο ευρώ με τιμή προς τα πάνω, διότι ως γνωστό η ζήτηση φέρνει πάντα ανάλογες τιμές στο προσφερόμενο προϊόν. Αγόρασες οικειοθελώς όσα δεν είχες αγοράσει τα τελευταία τρία χρόνια. Για τα επόμενα δέκα χρόνια θα πληρώνεις την ατομιστική σου συμπεριφορά να αδειάσεις τα πάντα για να είσαι καλυμμένος εσύ κι ας πεθάνει ο διπλανός από ασιτία.

Μια ξαφνική τεχνητή έλλειψη μετατρέπει αυτομάτως τη νόμιμη αγορά των πολυεθνικών σε "μαύρη αγορά". Σε μία τεχνητή έλλειψη το μακαρόνι θα το πάρεις 3 ευρώ το πακέτο, τη βενζίνη 4 ευρώ το λίτρο. Όσον αφορά το ευρώ θα το πάρεις στα χέρια σου άνευ αυξήσεως, αλλά μέσω αναγκαστικών φόρων και δανείων για την δήθεν μη κατάρρευση των τραπεζών και για το κλείσιμο τους με διαταγή από την ΕΚΤ, θα το πληρώσεις 100 φορές πάνω από την αξία του. Πήρες 1,000 ευρώ από την τράπεζα μη σου τα "φάνε"; Οι δανειστές θα σου τα τοκίσουν μέσω "μεταρρυθμίσεων" και έκτακτων φόρων 1,000% πάνω, όταν αδειάσουν όλα τα λεφτά από τις Τράπεζες με το capital control. Θα σε αφήσουν με την αγωνία ότι τώρα δεν θα μπορείς να πάρεις το μισθό και την σύνταξη μέχρι να μπουν οι υπογραφούλες των εκπαιδευτών για το πείραμα των μαϊμούδων που είχε πλήρη επιτυχία. Τώρα ως φοβισμένη μαϊμού θα επιλέξεις "ΝΑΙ" αλλά και με το "ΟΧΙ" το συμφέρον των Θεσμών διπλάσιο. Δεν θα φαίνονται αυτοί οι χασάπηδες αλλά ο εγχώριος "ηγέτης" που έπαιξε το ρόλο του "αντάρτη" κι εσύ τον ακολούθησες με δική σου επιλογή. Το πείραμα των μισθών και συντάξεων θα έχει επιτύχει πριν αποφασίσουν να σε πάνε σε δημοψήφισμα ή όχι. Θα δεις για πρώτη φορά ότι η σύνταξη και ο μισθός του 15νθημερου θα είναι 150 ευρώ. Αν καταφέρεις να πάρεις πρώτος τα 150 ευρώ θα είσαι μια ευτυχισμένη μαϊμού! Όταν ο μισθός και η σύνταξη θα είναι νομοθετημένα σταθερά στα 350 ευρώ, δεν θα σου φανεί παράξενο, αλλά θα παλαμακίζεις κιόλας. Θα έχεις την φλούδα από τη μπανάνα αλλά τουλάχιστον θα έχεις κάτι από το τίποτε.

Αν και θα έπρεπε δημοκρατικά το φέσι να το πληρώσει αυτός που έκανε την κατ' επιλογή πανικόβλητη ανάληψη της κατάθεσής του, δυστυχώς το φέσι θα το πληρώσουν και οι υπόλοιποι διότι...δημοκρατία έχουμε. Και όλα αυτά διότι επέλεξες άνευ συζητήσεων να είσαι Ευρωπαίος, που σημαίνει οικονομικό σύστημα μόνο μέσω Τραπεζων. Εφόσον θέλεις από λαό να σε φωνάζουν μαϊμού, αυτό πρέπει να το πληρώσεις αναλόγως, διότι το εργαστήριο που με την επιλογή σου έκανες πατρίδα έχει εκπαιδευτές υπαλλήλους της Ε.Ε.

Πρώτον απ' όλους τον πρωθυπουργό. Σου έβαλε στο τζάμι του κλουβιού σου δύο φόλες με τριπλάσια δόση "εκκαθάρισης". Τη μία μεταμφιεσμένη σε ώριμη μπανάνα και την άλλη σε άγουρη μπανάνα. Ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που μαϊμού εργαστηρίου είχε την "ελευθερία" να επιλέξει. Κόρδωσες, ένιωσες σημαντικός, ένιωσες ότι τώρα θα δείξεις τι κρύβει η μαϊμού στο βρακί της.

Αν επιλέξεις την ώριμη μπανάνα με το όνομα "ΝΑΙ" τότε θα την φας άμεσα ως βουλιμικό για "θέλω" ον που είσαι και δεν θα κλείσεις 24ωρο ζωντανός. Αν επιλέξεις την άγουρη με το "ΟΧΙ" θα την κρατήσεις στο κλουβί δύο ημέρες για να γίνει ώριμη και στο τέλος θα την φας με περηφάνια διότι έκανες την επανάσταση της μαϊμούς αντέχοντας δύο ημέρες μην αγγίζοντας την λιχουδιά. Η σκέψη από το μυαλό, ότι για να σου δίνει αυτός την επιλογή τότε η φόλα θα είναι τουλάχιστον τριπλάσιας ισχύος, δεν σου πέρασε.

Ο εκπαιδευτής γνωρίζει ότι δεν σκέφτεσαι, μόνο βλέπεις. Δεν δρας ποτέ ως αστάθμητος παράγοντας, ως ελεύθερο ον, παρά μόνο ως καλοκουρδισμένο "μαϊμουδάκι". Αντιθέτως με τις αυθεντικές μαϊμούδες πειραματόζωα που τις ακινητοποιούν για το τελικό πείραμα (μη και τους πάρει όλους ο διάολος μέσα στο εργαστήριο), εσύ ήσυχα και με την ελευθερία της επιλογής ανοίγεις μόνος το κρανίο σου χωρίς αναισθητικό. Βάση όμως της "Δημοκρατίας" που διέπει το εργαστήριο πειραμάτων η δική σου επιλογή άνευ σκέψης έχει θανάσιμες επιπτώσεις και στις ελάχιστες μαϊμούδες που έμειναν νηστικές έστω και μέσα σε κλουβί μυρίζοντας όμως ενστικτωδώς τις φόλες πριν ακόμα κατασκευαστούν.

Ο δεύτερος εκπαιδευτής είναι σύσσωμη η φιλοευρωπαϊκή αλλά και αντιευρωπαϊκή αντιπολίτευση. Το βράδυ του Σαββάτου ακούσαμε στο παραμάγαζο της Ε.Ε "Βουλή των Ελλήνων" απίστευτα πράγματα και είδαμε ότι, όλοι μα όλοι, θέλουν τις μαϊμούδες στο κλουβί.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι τα έδωσαν όλα τρομοκρατώντας τις μαϊμούδες ότι θα τελειώσουν οι μπανάνες, θα σπάσουν τα κλουβιά και ανεξέλεγκτες θα βγουν στους δρόμους ζητώντας σάρκα να χορτάσουν. Θα επέλθει ταραχή, πανικός, πείνα και το σημαντικότερο: Οι ιδιοκτήτες του εργαστηρίου θα κλείσουν το εργαστήριο χωρίς την μεγάλη ευτυχία των πειραμάτων και του κέρδους που βγάζουν από το πειραματόζωο.

Ο καλύτερος υπάλληλος εκπαιδευτής από όλους ήταν ο Θεοδωράκης του Ποταμιού. Μέσα στην Βουλή της Ελλάδας, στην χώρα Ελλάδα, στο κράτος Ελλάδα ξεστόμισε στο φινάλε της ομιλίας του: "ΝΑΙ σε μια Ευρωπαϊκή Πολιτεία". Το εργαστήριο άλλαξε όνομα και από χώρα έγινε Πολιτεία. Ευρωπαϊκή. Με ευρωπαϊκές μαϊμούδες, που τρώνε μπανάνες made in USA. Ουδείς αντέδρασε. Ήταν σημαντικότερη η "περηφάνια" των "αριστερών" που θίχτηκαν για το αν είναι κομματοθρεμμένοι, από τον χαρακτηρισμό του πληρωμένου εκπαιδευτή, Σταύρου Θεοδωράκη, που έκανε την χώρα Ελλάδα νέα "Ευρωπαϊκή Πολιτεία". Μάλλον, ο Θεοδωράκης την έχει σίγουρη την θέση του Γερουσιαστή της Πολιτείας Ελλάδας στην Ε.Ε για να ξεστομίζει τόσο απαξιωτική φράση ακόμα και για μαϊμούδες.

Οι δύο αντιευρωπαϊκές ομάδες εκπαιδευτών μας εξέπληξαν. Το ΚΚΕ δεν τα βρόντηξε να φύγει αλλά παρέμεινε στο εργαστήριο κρατώντας μούτρα που δεν βγαίνουμε από την Ε.Ε κι ας έχουν βουλευτές πληρωμένους από τα λεφτά της Ε.Ε. Οι μισθοί των βουλευτών έρχονται από το ταμείο των δανειστών. Τουλάχιστον ως "αντιευρωπαϊστές" ευρωβουλευτές δεν τους πληρώνουμε με πανοτόκι. Τα λεφτά μπαίνουν κατευθείαν από τον ευρωπαϊκό λογαριασμό που τιμούνε με την παρουσία τους στις Βρυξέλλες.

Το ΚΚΕ επέλεξε να ψηφίσει αν θα φας μπανάνα ή όχι αντί να αρχίζει κάθε βράδυ να κάνει σαμποτάζ στα μηχανήματα πειραμάτων του εργαστηρίου. Να ανοίξει τουλάχιστον κανένα κλουβί ελευθερώνοντας όσες μαϊμούδες μπορεί αποδεικνύοντας ότι δεν είναι εκπαιδευτές αλλά εκπρόσωποι της κοινωνικής δικαιοσύνης. Κι ας τους πάνε στον Αη-Στράτη, όσο ακόμα είναι ελληνική γωνιά και όχι χωριό της "Ευρωπαϊκής Πολιτείας", όπως είπε ο συνάδελφός τους Θεοδωράκης μπροστά στα μούτρα τους.

Η Χρυσή Αυγή, η "υπερπατριωτική" αν και δύο ημέρες πριν έσκισε με πάθος το νομοσχέδιο περί ελληνικής ιθαγένειας σκουρόχρωμων δεν έκανε τσαμπουκά στο άκουσμα "Ευρωπαϊκή Πολιτεία" αλλά το έπαιξαν μετανάστες "Κινέζοι". Ο τσαμπουκάς φτάνει μέχρι εκεί που ο μισθός του εκπαιδευτή κινδυνεύει να μην μπει στο λογαριασμό του. Συστρατεύτηκε ξαφνικά με το ΝΑΙ του εκπαιδευτή Τσίπρα και επέλεξε ότι θα πρέπει να φας μπανάνα ακόμα κι αν είναι "κομουνιστική" και πλήρως φιλοευρωπαϊκή διότι τι λόγο ύπαρξης να έχει ένα εθνικιστικό κόμμα όταν δεν θα υπάρχει ο φόβος της Ευρώπης χωρίς σύνορα;

Οι εκλεκτοί της καρδιά σου πολιτικοί σού μιλούσαν περί περηφάνιας και ενδιάμεσα πετάγονταν στο ΑΤΜ της Βουλής αδειάζοντας τους λογαριασμούς τους διότι γνώριζαν τι έρχεται με το κόλπο του ξεστοκαρίσματος των παραμάγαζων Τραπεζών.
Μη φοβάσαι, "μαϊμουδάκι", δεν πρόκειται να κλείσουν το εργαστήριο "Ευρωπαϊκή Πολιτεία της Ελλάδας". Οι μπανάνες θα έρχονται κάθε ημέρα, απλά θα είναι μισού μεγέθους, ανάλογες με το μέγεθος της αξιοπρέπειας απέναντι στο όπλο φόβο που σου κόλλησαν στον κρόταφο Ε.Ε και πολιτικοί υπάλληλοι της δημοκρατικής επιλογής σου. Επιλογή σου να είσαι μαϊμού, δικαίωμά τους να κάνουν την ζωή σου ανάλογη του κέρδους τους. Να είσαι σίγουρος ότι η "Ευρωπαϊκή Πολιτεία της Ελλάδας" έχει ακόμα πολύ πράγμα για να γεμίσει τις τσέπες της Επιχείρησης Ε.Ε.

Γαλούχησε τα παιδιά σου να γίνουν κι αυτά υπάκουες μαϊμούδες εργαστηρίου, διότι εκεί έξω στην ζούγκλα της ελευθερίας έχει κρύο, έχει πείνα, έχει αγώνα και αέρα τόσο καθαρό που τα εργαστηριακά τους πνευμόνια μπορεί να μην τον αντέξουν.

ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φόβος και τρομοκρατία:Ένα απέραντο κλουβί με μαϊμούδες η χώρα ολόκληρη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 29 Ιουν 2015, 19:32 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12064
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Οι "γενναιόδωροι δανειστές" τα γερμανικά συμφέροντα, το δημοψήφισμα και η "αυτοκριτική" μας

Πέντε χρόνια αυτοκριτικής είναι πολλά. Μπορεί να είναι χρήσιμα και η αυτοκριτική απαραίτητη, αλλά κάπου εδώ, τώρα που το παιχνίδι αρχίζει να “χοντραίνει” πραγματικά πρέπει να κάνουμε και κριτική στους άλλους. Η απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε δημοψήφισμα δέχεται μαζικά πυρά. Και για την επιλογή του χρόνου και για την χρησιμότητά της σ΄ ότι έχει να κάνει με τα εθνικά συμφέροντα.

Ποιες επιλογές είχε ο Τσίπρας και η Ελλάδα;

Για να τα βάλουμε σε μια σειρά και ο καθένας με βάση τη λογική ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Όπως πολύ εύστοχα γράφει σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στο mignatiou.com ο Νίκος Σταματάκης

Παράθεση:
“o αιφνιδιασμός και η έκπληξη στο Βερολίνο και τις Βρυξέλλες ήταν απόλυτος. Δεν θά 'πρεπε όμως να είναι έτσι, εάν οι Ευρωπαίοι ηγέτες ήταν πράγματι ηγέτες και όχι αλλοπρόσαλλοι έφηβοι και λογιστές χαμηλού επιπέδου. Οι διαπιστώσεις αυτές δεν ανήκουν στο γράφοντα αλλά στον νομπελίστα οικονομολόγο Πολ Κρούγκμαν ο οποίος – ανάμεσα σε πολλούς άλλους διαπρεπείς σχολιαστές και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού – κυριολεκτικά ξεφτιλίζει την τακτική των «θεσμών» – του ΔΝΤ συμπεριλαμβανομένου”…


Έχουν ευθύνες οι δανειστές για το σημείο που έχουμε φθάσει; Τεράστιες! Να επιμένεις σε μια συνταγή που αποδεδειγμένα έχει αποτύχει σημαίνει είτε ότι είσαι παρανοϊκός ,είτε έχεις άλλους στόχους. Παρανοϊκοί οι δανειστές δεν είναι. Είναι όμως άπληστοι από τη μία και από την άλλη είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι στόχος είναι η απόλυτη υποταγή των εθνικών κυβερνήσεων ακόμη κι αν έχουν εκλεγεί από τους ψηφοφόρους τους για να διαφοροποιηθούν. Τι θα μπορούσαν να κάνουν οι “θεσμοί” αν πράγματι το θέμα που τους ενδιέφερε ήταν το οικονομικό ζήτημα της Ελλάδας κι όχι το πολιτικό;
Θα επικαλεστούμε ξανά το άρθρο του κ.Σταματάκη:

Παράθεση:
“Εάν οι «θεσμοί» ήθελαν να φέρουν τον Αλέξη Τσίπρα σε δύσκολη θέση θά ΄πρεπε να αποδεχτούν με μικρές τροποποιήσεις την «αιματηρή» πρότασή του για περίπου 8 δις περικοπών, την οποία οι ίδιοι υποδέχτηκαν τη Δευτέρα με πολύ θετικά σχόλια. Και θά ‘πρεπε παράλληλα να κάνουν αυτό που ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιού του ζητούσε ως «καθήκον» τους ακόμα και χθες, να προσφέρουν δηλαδή στην Ελλάδα κάποια συγκεκριμένη υπόσχεση για περικοπή του χρέους και ένα σοβαρό επενδυτικό πρόγραμμα. Αντί αυτού, συμπεριφερόμενοι απρεπέστατα και εκτός κάθε πολιτικής και οικονομικής λογικής, απαίτησαν με μορφή τελεσιγράφου περικοπές πλέον των 12 δις ευρώ. Η κα Μέρκελ μάλιστα επέμεινε επαναλαμβάνοντας ανερυθρίαστα τη λέξη «γενναιόδωρη» για την τελική πρόταση των θεσμών 5 φορές (!) στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής… Έδειξαν με άλλα λόγια ότι σκοπός τους δεν είναι η λύση του προβλήματος, αλλά η ταπείνωση και η εξαθλίωση του ελληνικού λαού.”


Και για να απαντήσουμε στο ερώτημα πόσο “αγαθές” είναι οι προθέσεις των δανειστών και ειδικά των Γερμανών μερικά γεγονότα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν όπως τα παραθέτει στο άρθρο του ο κ.Σταματάκης:

1) Γνωρίζει κανείς, αγαπητοί αναγνώστες, που πήγαν τελικά τα πολλά δις που είχαν παρκάρει οι Ρώσοι και άλλοι μεγιστάνες σε κυπριακές τράπεζες πριν την στοχευμένη καταστροφή της μεγαλονήσου από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς; Σωστά το μαντεύσατε, κυρίως στην Γερμανία.
2) Γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο ιδιοκτήτης των περισσότερων ξενοδοχείων στην Τουρκία, την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι δήθεν «εταίροι» μας πρότειναν στην τελική τους πρόταση να βάλουν ΦΠΑ 23% στα ελληνικά ξενοδοχεία και την εστίαση; Πολύ σωστά και πάλι, ανήκουν σε γερμανικά συμφέροντα…
3) Γνωρίζει κανείς γιατί οι «θεσμοί» επιμένουν να βάλουν στην ελληνική ναυτιλία φορολογία μεγαλύτερη από αυτή που ισχύει στην Ολλανδία και τη Γερμανία; Μια πρόσφατη είδηση που πέρασε στα ψιλά το εξηγεί: Η μεγάλη ελληνική εφοπλιστική εταιρία Navios Maritime αγόρασε από γερμανική τράπεζα αντί χαμηλού τιμήματος 24 πλοία που ανήκαν σε χρεοκοπημένες γερμανικές εταιρείες… Οι Γερμανοί πριν 10-15 χρόνια ξέχασαν ότι κατάγονται από τη Μογγολία και θέλησαν να γίνουν θαλασσινοί… Πήραν λοιπόν φτηνά δάνεια από τις τράπεζές τους και έφτιαξαν στα ναυπηγεία τους ολόκληρο στόλο για να «πετάξουν τους Έλληνες (και τους Νορβηγούς) από τη μέση»… Βλέπετε, όντας οι αιώνιοι ρατσιστές, θεωρούν τους εαυτούς ανώτερους σε όλα… Για 2-3 χρόνια κάτι πήγαν να καταφέρουν, αλλά μόλις η παγκόσμια οικονομία το 2008 βυθίστηκε σε βαθιά ύφεση, οι Γερμανοί «εφοπλιστές του γλυκού νερού» άρχισαν να χρεοκοπούν – οδηγώντας μάλιστα μεγάλες γερμανικές τράπεζες στη χρεοκοπία!!.. Τεράστια ποσά χάθηκαν… Ενώ οι Έλληνες εφοπλιστές, μαθημένοι στις φουρτούνες, έκαναν την κρίση ευκαιρία και τους αγόρασαν τα γερμανικά πλοία «μπιρ παρά»… Εκδίκηση λοιπόν επιδιώκουν οι Γερμανοί…”

Εμείς δεν θα προσθέσουμε τι έχουν κάνει στο χώρο των ελληνικών εξοπλισμών οι Γερμανοί. Έχουν γραφτεί κατ΄ επανάληψη και είναι γνωστά.

Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν σβήνει τα λάθη και τις ανακολουθίες της ελληνικής κυβέρνησης. Στην οποία άπαντες οφείλουμε να ασκούμε κριτική και να της ζητάμε το λόγο. Διαμορφώνεται όμως τα τελευταία 24ωρα ένα κλίμα νοσηρό μέσα από το οποίο σχεδόν…θυματοποιούνται οι θύτες της καταστροφής του οράματος που λεγόταν Ενωμένη Ευρώπη.
Έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί δεν επιλέξαμε μόνοι μας να διορθώσουμε τα λάθη δεκαετιών.
Έχουμε τεράστιες ευθύνες που ακόμη κι όταν δεχθήκαμε να μπούμε υπό καθεστώς ομηρείας πάλι δεν κάναμε γρήγορα όσα έπρεπε να κάνουμε.
Αλλά μην φθάσουμε στο σημείο να πιστέψουμε ότι οι Ευρωπαίοι “ηγέτες” -εντός πολλών εισαγωγικών- θέλουν πράγματι “το καλό μας”.
Πέντε ολόκληρα χρόνια ζούμε την “προσπάθειά” τους και τα “αποτελεσματά” της.

Ας είμαστε λοιπόν ψύχραιμοι, ρεαλιστές και πάνω απ΄ όλα ενωμένοι.
Γιατί ο διχασμός έχει βγει ήδη από τη γωνία και μας κλείνει το μάτι. Ξανά…


Πηγή OnAlert

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φόβος και τρομοκρατία:Ένα απέραντο κλουβί με μαϊμούδες η χώρα ολόκληρη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 29 Ιουν 2015, 19:37 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12064
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ο γερμανός Πρόεδρος του ΕΛΚ σε δήλωσή του προδίδει ότι το ζητούμενο για τη Γερμανία δεν ήταν η συμφωνία


«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές για τις εκλογές που ακολουθούν στην Ευρώπη, ψηφίστε δημοκράτες, αξιόπιστους συνεργάτες, που είναι σε θέση να αναλάβουν συμβιβασμούς και δεν είναι ακραίοι», είπε σε συνέντευξή του στο ZDF ο Manfred Weber, ηγέτης της ευρωομάδας και στέλεχος του CSU που συμμετέχει στο κυβερνητικό συνασπισμό της Α. Μέρκελ.

Σε μια κρίσιμη ώρα για το μέλλον της Ευρώπης κατά την διάρκεια της οποίας αξιωματούχοι των δανειστών επιχειρούν να πείσουν πως η ελληνική κυβέρνηση δεν έλαβε τελεσίγραφο και άνευ λόγου διέκοψε τις συνομιλίες την ώρα που ήταν κοντά σε μια επωφελή για τον ελληνικό λαό συμφωνία, ο ηγέτης της ευρωομάδας και στέλεχος του κόμματος CSU που συμμετέχει στο κυβερνητικό συνασπισμό της Α. Μέρκελ, Manfred Weber, με τον πιο ωμό τρόπο αποκαλύπτει για ποιο λόγο δέχεται σκληρή επίθεση η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός.


Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ευρωομάδας του Λαϊκού Κόμματος, στην οποία συμμετέχει και η Νέα Δημοκρατία, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μιλώντας σε εκπομπή για την κρίση στην Ευρωζώνη του ZDF, είπε πως όσα γίνονται με την Ελλάδα είναι ένα μήνυμα προς τους ψηφοφόρους των Ευρωπαϊκών χωρών, να μην ψηφίσουν κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που έρχονται.

«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές για τις εκλογές που ακολουθούν στην Ευρώπη, ψηφίστε δημοκράτες, αξιόπιστους συνεργάτες, που είναι σε θέση να αναλάβουν συμβιβασμούς και δεν είναι ακραίοι»
, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης στο ZDF εδώ (μεταξύ 6:54 και 7:04)
Με πληροφορίες από alterthess.gr


http://olympia.gr


Y.Γ.

Γερμανικά δεν ξέρω,όποιος γνωρίζει να μας πει,αν όντως λέει αυτό.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Ερντογάν: “Δεν υπάρχει χώρα Κύπρος” – Μ’ αυτόν θα διαπραγματευθούν η Αθήνα και η Λευκωσία;
Δ. Συζήτηση: Η Κύπρος
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 0
Δ. Καζακης περιγράφει το νέο μηχανισμό που μπαίνει η χώρα μας..
Δ. Συζήτηση: Δράση κατά της Παγκοσμιοποίησης
Συγγραφέας: papi
Απαντησεις: 3
Bloomberg: "Η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει η μεγαλύτερη χώρα-παραγωγός χρυσού"!
Δ. Συζήτηση: Γενικά περί Ελλάδας
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 3
200 δισ.ευρώ δίνει η Ρωσία στη χώρα μας για τα λιμάνια μας
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: eyrinos
Απαντησεις: 1
Το Ισραήλ κατασκοπεύει δορυφορικά ολόκληρη την Αττική
Δ. Συζήτηση: Ελληνοεβραικά
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 1


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr