Ο ΘΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ «ΜΙΚΡΑΣ ΚΑΙ

1
Ο ΘΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ «ΜΙΚΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥ» ΕΛΛΑΔΟΣ

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Δεκεμβρίου 20, 2009


Εμείς οι Χρυσαυγίτες πιστεύουμε πως πρέπει να αλλάξει η χώρα μας προστάτη. Όχι! Δεν πιστεύουμε στην αλλαγή αφέντη. Πιστεύουμε στην Εθνική Ελευθερία. Και η γεωπολιτική λέει πως σαν χώρα ναυτική, Εθνική Ελευθερία μπορούμε να έχουμε μόνον όντας σύμμαχοι με μία ηπειρωτική αυτοκρατορία και όχι όταν είμαστε υποτελείς(δήθεν «σύμμαχοι») σε μία ναυτική αυτοκρατορία, όπως οι ΗΠΑ. Αυτό είναι απλή λογική, δεν είναι ούτε καν γεωπολιτική!

Όμως οι ενταύθα διαχειριστές του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν, συνεχίζουν να ακολουθούν την πολιτική της «μικράς και εντίμου» Ελλάδος. Επιτέλους, ας καταλάβουμε όλοι: μικρά και έντιμος Ελλάς δεν υπάρχει! Αυτό είναι ένα φθηνό ιδεολόγημα και τίποτε άλλο. Η ηττοπάθεια των δοτών, που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας με ελάχιστα διαλείμματα μετά την υποτιθέμενη απελευθέρωσή της το 1821, με συνέπεια δείχνει προς κάθε κατεύθυνση το σκιάχτρο του πολέμου, προκειμένου να κρατά τους Έλληνες κατ’ ουσίαν υπόδουλους και προσκυνημένους.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Δεν υπάρχει καμμία ελπίδα; Δεν μπορεί ένα έθνος μικρό να διεκδικήσει την Εθνική του Ελευθερία; Η πρώτη μεγάλη επιτυχία για κάθε «ιμπέριουμ» σε κάθε περίοδο της Ιστορίας ήταν να πείσει τους λαούς, που είχε υποτάξει, ότι δεν μπορούν να του αντισταθούν. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο του ψυχολογικού πολέμου, που είναι εξ ίσου σημαντικός με τον πραγματικό πόλεμο.

Όταν την 11η Σεπτεμβρίου κατέρρευσαν οι δίδυμοι πύργοι, η Χρυσή Αυγή είχε εκδώσει μία ανακοίνωση στην οποία τόνιζε ότι δεν υπήρξε ποτέ στην Ιστορία στο παρελθόν και δεν θα υπάρξει και στο μέλλον αυτοκρατορία τόσο δυνατή που να είναι παντοδύναμη γιατί παντοδύναμος είναι μόνον ο Θεός! Η συνέχεια γνωστή. Σήμερα οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους (άλλοι συνέταιροι και άλλοι υποτακτικοί) έχουν εμπλακεί σε έναν θανάσιμο αγώνα στο Ιράκ. Η περίπτωση του Ιράκ και τα όσα συμβαίνουν δεν μπορούν παρά να μας θυμίσουν τα όσα είχε γράψει ο αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης στην Θεωρία του Πολέμου – κεφάλαιο 8 – Ο Θερμός πόλεμος μετά τον ψυχρό πόλεμο – παράγραφος 2 – Η ουτοπία του αμιγούς τεχνολογικού πολέμου, στο οποίο τόνιζε ότι:

«…και η κατώτερη ή απλούστερη τεχνολογία μπορεί να εξαρθρώσει την υψηλή τεχνολογία… Σε καμμία εποχή η υπέρτερη ή κυρίαρχη οπλική τεχνική δεν εκτόπισε και δεν αχρήστεψε εντελώς τις παλαιότερες και ατελέστερες.»

Όλα αυτά τα έγραφε ο καθηγητής Κονδύλης πριν γίνει ο δεύτερος πόλεμος στο Ιράκ. Τονίζοντας επιπλέον ότι ούτε τα κανόνια, ούτε τα πυρηνικά όπλα μπόρεσαν να αντικαταστήσουν το απλό μαχαίρι σε συγκεκριμένες πολεμικές καταστάσεις. Όσο για την υπεροχή των ΗΠΑ σε τεχνολογία, διευκρίνιζε ότι είναι άνευ σημασίας όταν ένας στρατός έχει εμπλακεί σε ανταρτοπόλεμο και μάχες μέσα σε πόλεις γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η κλασσική αποστολή των χερσαίων δυνάμεων ήταν και παραμένει η κατάληψη και κατοχή εδαφών, και αυτή απαιτεί σεβαστή αριθμητική δύναμη πλαισιωμένη με επαρκείς εφεδρείες. Ακόμα και ο απόλυτος έλεγχος του εναερίου χώρου μιας εχθρικής Δύναμης διόλου δεν αποτελεί εγγύηση νίκης, δηλαδή οριστικής κάμψης της βούλησης για αντίσταση, και επιβολής μιας ειρήνης σύμφωνης με τη βούληση του στρατιωτικά υπέρτερου.»

Μέσα σε όλα αυτά ήλθε να προστεθεί μια είδηση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και σημαντική και απόλυτα σχετική από τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων

«22/01/07 Όπλα εδάφους-διαστήματος, Απλή η τεχνολογία του κινεζικού συστήματος καταστροφής δορυφόρων, Associated Press

Η Κίνα δεν χρειάστηκε προηγμένη τεχνολογία για να καταστρέψει έναν δορυφόρο σε τροχιά πριν από λίγες ημέρες, εκτιμούν ειδικοί στα διαστημικά οπλικά συστήματα. Οποιαδήποτε χώρα έχει τη δυνατότητα να εκτοξεύει δορυφόρους μπορεί θεωρητικά και να τους καταστρέψει.

Σύμφωνα με την αμερικανική κυβέρνηση, στις 11 Ιανουαρίου η Κίνα κατέστρεψε έναν δικό της παροπλισμένο μετεωρολογικό δορυφόρο, σε ύψος 850 χλμ, εκτοξεύοντας έναν πύραυλο μέσου βεληνεκούς…»

Άμεση συνάφεια με την παραπάνω είδηση που λέει ότι ένα κράτος μέσης δυνάμεως μπορεί κατ’ ουσία να αχρηστεύσει την υπεροπλία μιας μεγάλης δυνάμεως είναι και αυτό που γράφει ο αείμνηστος καθηγητής Κονδύλης στο ίδιο κεφάλαιο:

«Μία και μόνη πυρηνική έκρηξη στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας αρκεί για να καταστρέψει σχεδόν τελείως τα δορυφορικά συστήματα επικοινωνιών»

Με απλά λόγια, η προσφερόμενη δυνατότητα καταστροφής δορυφόρων με πυραύλους μέσου βεληνεκούς, καθώς και η δυνατότης μιας πυρηνικής εκρήξεως στα ανώτερα στρώματα της ατμοσφαίρας, κατ’ ουσίαν εξουδετερώνει απόλυτα την υπεροπλία του αμερικανικού στρατού, που βασίζεται στην υψηλή τεχνολογία. Το μόνο που θα μπορούν να κάνουν τότε θα ήταν έναν πόλεμο συμβατικό, στον οποίο πρώτο ρόλο παίζουν τα απλά όπλα, η ανδρεία, αλλά και ο… αριθμός και στο σημείο αυτό η περίπτωση της Κίνας με τα δεκάδες εκατομμύρια πεζικού λέει πολλά…

-Φυσικά δεν φθάνει ένα άρθρο και ίσως δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για να αποδειχθεί ότι καμμία υπερδύναμη δεν μπορεί να γίνει ο επίγειος Θεός, για να αποδειχθεί ότι το δικαίωμα στην Ελευθερία μπορεί ένα έθνος να το διεκδικήσει, εάν είναι διατεθειμένο να κάνει θυσίες.

Η πολιτική είναι η συνέχιση του πολέμου με άλλα μέσα. Και ο πόλεμος η συνέχιση της πολιτικής. Ό,τι συμβαίνει στα ζητήματα τα γεωπολιτικά, κατ’ αναλογίαν ισχύει και στα ζητήματα εσωτερικής πολιτικής. Εάν κάποιος πιστεύει, η θέληση πραγματικά κινεί βουνά. Ή διαφορετικά: Η Πίστη είναι πιο δυνατή από τη φωτιά! Τίποτε δεν χάθηκε σε αυτόν τον κόσμο τον Θαυμαστό και Μέγα. Όλα αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη και όλα μπορούμε να τα αλλάξουμε από την μια στιγμή στην άλλη!
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διαφορες συζητήσεις και θέματα.”

cron