Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

Υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς ο Μπουτάρης
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=152&t=10233
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  Φιλούμενος [ 07 Φεβ 2011, 21:34 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς ο Μπουτάρης

Απανωτά τα "χτυπήματα" από το νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στον Μητροπολίτη Άνθιμο.Ο Μπουτάρης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό για ομοφυλόφιλους "Screw",όπου δηλώνει υπέρ των γάμων των ομοφυλοφίλων.Τονίζει ακόμη πως θα συνεργαστέι με δημάρχους άλλων πόλεων για να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο της χώρας και να «αποκτήσει τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, με τις οποίες θέλουμε να συμπεριλαμβανόμαστε».

Για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών απο άτομα του ίδιου φύλου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης λέει στο περιοδικό: «Το επιτρέπουν στην Αμερική και είναι μια κοινωνία πιο συντηρητική από τη δική μας».

Ο δήμαρχος δηλώνει οτι έχει επισκεφτεί γκέι μπαρ, καθώς, όπως λέει, έχει πολλούς ομοφυλόφιλους φίλους, ενώ τάσσεται υπερ και της πραγματοποίησης γκέι παρέλασης στη Θεσσαλονίκη! «Εάν γίνεται γκέι παρέλαση στη Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, σε όλες τις πόλεις δηλαδή που οι συμπολίτες μας θέλουν να επισκεφτούν για τη ζωντάνια τους, το δυναμισμό τους, το ανοιχτό τους πνεύμα, γιατί να μη γίνουν και στη Θεσσαλονίκη;» αναρρωτιέται!Για την ιστορία, στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου περιοδικού, αναφέρεται οτι είναι «αυστηρά ακατάλληλο για ομοφοβικούς παπάδες»!

Εδώ όλη η συνέντευξη: http://screw.gorgo.biz/screw025web20110202.pdf

Πηγή : www.newpost.gr

http://www.lifo.gr

Συγγραφέας:  The prodigal [ 08 Φεβ 2011, 17:54 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς ο Μπουτάρης

Συγχαρητήρια όσοι από τους Θεσσαλονικείς ψήφισαν τον άθεο Μπουτάρη και τώρα τον τρώτε στην μάπα, και βλέπετε και γκέι γάμους και ο ξεφτίλας Μπουτάρη να τους πετάει ρύζι να ριζώσει ο γάμος τους θα βλέπετε και την υπερπαραγωγή Μπουταρη παρέλαση γκέι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τυχεράκηδες.
Πάντα το κάτω κεφάλι τρώει το επάνω κεφάλι να το ξέρετε.

:χουχου :χουχου :χουχου :χουχου :χουχου :χουχου :χουχου :χουχου :χουχου :χουχου :χουχου

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/