Ημερομηνία : 20 Ιαν 2020, 04:14


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Τι κρύβουν από τους Έλληνες πολίτες;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Ιαν 2010, 12:11 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9069
Thanks:
Thanked:
time στο post
Τι κρύβουν από τους Έλληνες πολίτες;

Οι μικροί πολιτικοί μικραίνουν την χώρα

Η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα –δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στην καταρρέουσα οικονομία- δεν είναι απλά ανησυχητική, αλλά μετά πλήρους βεβαιότητας ο οιοσδήποτε μπορεί να την χαρακτηρίσει από «επικίνδυνη» έως «εκτός ελέγχου»…
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δηλαδή οι απαιτήσεις γειτονικών –και άλλων- κρατών εις βάρος της Ελλάδας, προδίδει ένα πολύ σκοτεινό μέλλον για μία χώρα κι έναν λαό που ιστορικά πάλεψαν για την ελευθερία των λαών και για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τις τελευταίες 3 με 4 δεκαετίες, οι πολιτικοί άνδρες που χειρίστηκαν θέματα ύψιστου ενδιαφέροντος, κυρίως στην εξωτερική πολιτική, δυστυχώς υπήρξαν πλήρως ακατάλληλοι, για να μην χαρακτηριστούν ως ανίκανοι ή πιστά εργαζόμενοι σε συμφέροντα που ήταν αντίθετα προς τα συμφέροντα της χώρας μας.
Ήταν Φεβρουάριος του 2005 όταν εξελέγη ο Κάρολος Παπούλιας πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η κ. Ψαρούδα-Μπενάκη κατά την προσφώνησή της μεταξύ άλλων είχε πει και τα εξής...:
«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:
Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».
Μετά από την συγκεκριμένη δήλωση της κυρίας Ψαρούδα-Μπενάκη και σύμφωνα με τις σημερινές εξελίξεις διαφαίνεται πως πολύ σύντομα, -αν όχι εντός του 2010- η Ελλάδα θα αλλάξει δραματικά γεωγραφικά, πληθυσμιακά αλλά και πολιτειακά…
Ιδιαίτερα κατά τα τελευταία 15 χρόνια τα Σκόπια όχι μόνο κερδίζουν έδαφος στο θέμα της ονομασίας, αλλά έχουν καταφέρει επιτυχώς να θέσουν και θέμα γλώσσας αλλά και εθνότητας και λίαν συντόμως πρόκειται να αναγνωριστεί και «μακεδονική μειονότητα» εντός της Ελλάδας.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα, η Τουρκία προχωρά σε ολοκληρωτική κατάληψη της Κύπρου μέσω πολιτικού σχεδιασμού –και των απαραίτητων συμμαχιών που δημιούργησε- αλλά και αδικαιολόγητης υποχωρητικότητας από την πλευρά των Ελληνοκυπρίων.
Στο Αιγαίο, η Τουρκία και πάλι, απειλεί ευθέως να πάρει αέρα, θάλασσα και πιθανότατα κατοικημένα ελληνικά νησιά, ενώ στην Θράκη δημιουργείται ανοικτά πλέον ένα άτυπο καθεστώς στο οποίο ελάχιστα επιβάλλεται η βούληση της ελληνικής πλευράς ενώ η προκλητικότητα του τουρκικού προξενείου και των διαφόρων εγκάθετών του έχει ξεπεράσει κάθε όριο και σε οποιοδήποτε άλλο κράτος του κόσμου θα υπήρχαν μαζικές απελάσεις για να εξασφαλισθεί η εσωτερική ειρήνη και η ασφάλεια των πολιτών.
Η κυρία Ψαρούδα-Μπενάκη, μη αντέχοντας, πιθανότατα, το βάρος των εξελίξεων και προκειμένου να «έχει ήσυχη την συνείδησή της» προέβη στην σοκαριστική δήλωση, την οποία η ίδια οφείλει να «μεταφράσει» και να ξεκαθαρίσει λέξη προς λέξη τι εννοούσε… Ο ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίσει, επιτέλους, τι έχει αποφασισθεί ερήμην του και ποιοι είναι αυτοί που διακαώς επιθυμούν την ταπείνωσή του. Οι πολιτικοί της χώρας ασκούν ενδοτική πολιτική και μέσα από συνεχείς τους παραχωρήσεις δεν μένουν απλά ατιμώρητοι, αλλά απολαμβάνουν πολλά περισσότερα «αγαθά» εξουσίας ή και υλικά από το παρελθόν… Ίσως κάποιος θα έλεγε πως η χώρα έχει ξεπουληθεί από τους «κρατούντες» την εξουσία… και ίσως να έχει δίκιο. Η κυρία Ψαρούδα-Μπενάκη, όμως είναι υποχρεωμένη, απέναντι στους υπάρχοντες πολίτες αλλά και από τις μελλοντικές γενιές πολιτών, να ξεκαθαρίσει τα λεγόμενά της για να γνωρίσουν οι πολίτες αυτής της χώρας ποιο είναι το μέλλον που τους επιφυλάσσουν οι… πολιτικοί της άρχοντες.
Οι Έλληνες πολίτες απαιτούμε να γνωρίζουμε για ποιόν περιορισμό εθνικών συνόρων και για ποιο περιορισμό εθνικής κυριαρχίας μίλησε η κυρία Ψαρούδα-Μπενάκη. Και φυσικά η κυρία αυτή γνωρίζει τι ακριβώς σημαίνει εθνικά σύνορα και εθνική κυριαρχία…
Οι Έλληνες πολίτες απαιτούμε να γνωρίζουμε ποια δικαιώματα του πολίτη θα υποστούν αλλαγές και πως θα παραβιάζονται από εξουσίες πέραν των γνωστών; Ποιες είναι αυτές οι εξουσίες που δεν είναι γνωστές, κυρία Ψαρούδα-Μπενάκη; Ποιες είναι οι εξουσίες που εσείς (και πιθανότατα και άλλοι) γνωρίζετε και δεν γνωστοποιείτε την ύπαρξή τους και στον ελληνικό λαό;
Οι Έλληνες πολίτες απαιτούμε να γνωρίζουμε ποιες θα είναι (ή είναι…) οι νέες μορφές διακυβέρνησης που θα προκαλέσουν αλλά και θα δοκιμάσουν την ίδια την δημοκρατία… Και αφού αυτές οι αρχές διακυβέρνησης δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία, τι είδους αρχές θα είναι, κυρία Ψαρούδα-Μπενάκη;
Μπορεί την ιστορία να την γράφουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους οι «μεγάλοι»… Πιστέψτε με, όμως κυρία Ψαρούδα-Μπενάκη, εσείς δεν ήσασταν ποτέ μεγάλη (έτσι όπως τα είπατε στον κύριο Παπούλια, μάλλον σαν «πιόνι» αυτοσυστηθήκατε), οπότε να το θεωρείτε βέβαιο πως αν δεν επιδείξετε την αναγκαία βούληση και θάρρος, μάλλον θα θαφτείτε στα σκουπίδια της ιστορίας, σε εκείνους τους εφιάλτες των λαών, τους εφιάλτες που τους χρησιμοποιούν ως παράδειγμα οι μεγάλοι για να «πασάρουν» στους λαούς την ψευδαίσθηση πως ορίζουν τους άρχοντές τους…
Αποφασίστε, λοιπόν, κυρία Ψαρούδα-Μπενάκη, αν θα καταχωρηθείτε στην ιστορία ως «σκουπίδι» ή ως «επαναστάτρια» που έδωσε την μάχη της, που μπορεί μεν να έχασε, αλλά μετέφερε και την ελπίδα για νέους αγώνες προς ένα καλύτερο αύριο… Και αν ακόμη γλυτώσετε από την ιστορία, θα καταδικαστείτε στη μνήμη του λαού, ως το πρόσωπο που γνώριζε τις εξελίξεις και δεν τόλμησε, λόγω δειλίας ή προσωπικού οφέλους να σταματήσει τους σχεδιασμούς εκείνων που ήθελαν να ταπεινώσουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό…

Κωνσταντίνος


[video]http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA[/video]kostasxan.blogspot.com

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι κρύβουν από τους Έλληνες πολίτες;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Αύγ 2011, 05:21 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 23 Νοέμ 2010, 05:47
Δημοσ.: 4887
Thanks:
Thanked:
time στο post
Αυτό το βρώμικο γεοπολιτικό παιχνίδι με τις ρητορίες περί "απώλειας της εθνικής κυριαρχίας" παίζεται εδώ και αιώνες στις πλάτες των Ευρωπαίων πολιτών, όχι μόνο των Ελλήνων.

Το νεοναζιστικό καθεστώς που κυβερνά τη Γαλλία και τη Γερμανία επιδιώκει την εγκαθίδρυση μιας νέας γαλλογερμανικής αυτοκρατορίας χειρότερης άπ' αυτή του Καρλομάγνου.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι κρύβουν από τους Έλληνες πολίτες;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Αύγ 2011, 14:25 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Reptilian Pyramid έγραψε:
Το νεοναζιστικό καθεστώς που κυβερνά τη Γαλλία και τη Γερμανία επιδιώκει την εγκαθίδρυση μιας νέας γαλλογερμανικής αυτοκρατορίας χειρότερης άπ' αυτή του Καρλομάγνου.


Φίλε Reptilian Pyramid, δεν έχω κάτι με τον Καρλομάγνο ή την αυτοκρατορία του αλλά ναι, μας γυρίζουν στο μεσαίωνα !

Μεσαίωνα...και βγάααλε ! :hmmm

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Ουρανός και Ποσειδώνας ίσως κρύβουν «παγόβουνα» διαμαντιών
Δ. Συζήτηση: Αστρονομία - Αστροφυσική-Διάστημα
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 1
Σενάριο: Ένα Σχέδιο Ανάν για τους Κούρδους της Τουρκίας!
Δ. Συζήτηση: Η Κύπρος
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 1
Χάπια φτιαγμένα από Έλληνες “φαρμακοποιούς” του 130 π.Χ.
Δ. Συζήτηση: Αρχαιολογικές ανακαλύψεις στην Ελλάδα
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 1
Προβληματίζει ακόμη ο αστεροειδής τους επιστήμονες
Δ. Συζήτηση: Αστρονομία - Αστροφυσική-Διάστημα
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 0
Οι Έλληνες ήταν ο περιούσιος λαός του Εωσφόρου!
Δ. Συζήτηση: Ελληνοεβραικά
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 9


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr