Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

Τα ΜΜΕ ελέγχουν την κοινωνία
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=152&t=5833
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  dominique [ 15 Φεβ 2010, 20:14 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Τα ΜΜΕ ελέγχουν την κοινωνία

Τα ΜΜΕ ελέγχουν την κοινωνία, μία σχέση που πρέπει να ανατραπεί.

Τα ΜΜΕ σε μία ενιαία προπαγανδιστική επίθεση κατά της κοινωνίας.

Στις μέρες μας


Πιέζουν τα αστικά παρασιτικά ΜΜΕ, τηλεοπτικά και μη, για ακόμη μεγαλύτερη επίθεση κατά των εργαζομένων. Έχοντας εξασφαλίσει, μέσω μιας μαζικής τηλεοπτικής επίθεσης, μια ασφαλή απουσία κινητοποιήσεων, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα. Επιχειρηματολογούν για την κατάργηση των δώρων των Χριστουγέννων ή αυτό του Πάσχα συν του επιδόματος αδείας. Αν και σύμφωνα με την “κοινή λογική’ οι όποιες μειώσεις αφορούν τις δημόσιες δαπάνες και οι μειώσεις μισθών και επιδομάτων αφορούν κυρίως τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα, τα τομάρια της αστικής τάξης που εμπνεύστηκαν όλη αυτή την κτηνωδία θέλουν να περάσουν τα νέα μέτρα και στον ιδιωτικό τομέα, όχι για τίποτε άλλο αλλά για την προστασία της ισονομίας και του υγιούς ανταγωνισμού.
Κοιτάξτε σε αυτό το σημείο πως προσφέρουν οι υπάλληλοι του Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα στο MEGA τις νέες "θαυματουργικές ρυθμίσεις" για τους εργαζόμενους.

«Ο 14ος μισθός απειλείται και στον ιδιωτικό τομέα σύμφωνα με τα σενάρια που φέρει τις Βρυξέλλες να απαιτούν πιο σκληρά μέτρα, αν τα αποτελέσματα του πρώτου πακέτου μέτρων που ανακοινώθηκαν κριθούν στην πράξη πενιχρά από την ευρωπαϊκή επιτροπή, την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και το διεθνές νομισματικό ταμείο. Η κατάργηση του 14ου μισθού σε ένα εκατομμύριο μισθωτούς και συνταξιούχους του ευρύτερου δημόσιου τομέα θα προσθέσει περίπου ένα δισεκατομμύριο ευρώ στα ταμεία του κράτους, ενώ στην περίπτωση αυτή πολύ πιθανή είναι η κατάργηση του και στον ιδιωτικό τομέα με αιτιολογία την ανταγωνιστικότητα.» (mega)

Ενώ οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι διορισμένοι πλέον στο ΔΣ της ΕΡΤ(TVXΣ) επισείουν μέχρι και την προοπτική του πραξικοπήματος, σε μια υπόθεση εργασίας, αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα σύμφωνα με δημοσίευμα του επίσης ανεξάρτητου OBSERVER. Επίσης σύμφωνα με τον λαοπρόβλητο OBSERVER η Ελλάδα έχει ξεπεράσει το άμεσο στάδιο του/της “bailout”, πλην όμως το πραξικόπημα…. Aλήθεια η επίκληση ενός πραξικοπήματος από ποιους; Έχουν και άλλα βαφτιστήρια(βλ, Παπαδόπουλος) οι Παπανδρέου που να ονειρεύονται δημοκρατικούς γύψους ή θα αρκεστούν στους παρασημοφορημένους της Αμερικάνικης Πρεσβείας;

Οι παπαγάλοι της παρασιτικής αστικής τάξης, που έχουν στραγγαλίσει εργαζόμενους, αγρότες, άνεργους, δημόσια ταμεία, που έχουν υποθηκεύσει το μέλλον συνολικά την κοινωνία, με όχημα διεφθαρμένα κόμματα(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ συν τις υπόλοιπες κοινοβουλευτικές περσόνες) οδηγούν την κοινωνία στην ολοκληρωτική υποταγή και υποτέλεια.

Σήμερα οι τύχες της οικονομικής/καθημερινής ζωής της κοινωνίας καθ-ορίζονται από τους τηλεοπτικούς γενίτσαρους των ΜΜΕ της αστικής τάξης. ΜΜΕ που χειραγωγούν τα πάντα, έχοντας διαμορφώσει ήδη ένα διεφθαρμένο σύστημα, μηχανισμών, κοινοβουλευτικών κηφήνων και διεφθαρμένων θεσμικών δομών. Η σχέση αυτή που ελέγχει για λογαριασμό της παρασιτικής αστικής τάξης την κοινωνία πρέπει να αλλάξει, πρέπει να ανατραπεί. Κατά την εκτίμησή μας είναι ένα άμεσο επαναστατικό πρόσταγμα μιας και ο πραγματικός χρόνος τείνει να αντικατασταθεί από έναν εντελώς ελεγχόμενο τηλεοπτικό χρόνο που θα στρογγυλοκάθεται στην πραγματική ζωή της κοινωνίας.

ΥΓ: Λίγες ώρες μετά τις τεράστιες αυξήσεις στα καύσιμα, και τους ακρωτηριασμούς στα εργασιακά δικαιώματα οι δημοσκόποι επιστήμονες του ΙΣΤΑΜΕ, του ινστιτούτου Καραμανλή και άλλων παράκεντρων χάριζαν στο ΠΑΣΟΚ εκλογική διαφορά από την ΝΔ 16.5% και 60% κοινωνική ικανοποίηση για τα νέα μέτρα, επίσης διαμόρφωναν την εκτίμηση ότι η κοινωνία έχει υψηλά σε εκτίμηση την αστυνομία αλλά και την Ολυμπιακή…Η απουσία του κοινωνικού υποκειμένου από τα διεφθαρμένα κόμματα του κοινοβουλίου και τους επίσης διεφθαρμένους θεσμούς/μηχανισμούς, αντικαθίσταται πολύ προσεκτικά από τις πλασματικές στατιστικές καμπύλες των ΜΜΕ.

ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ

Συγγραφέας:  dominique [ 15 Φεβ 2010, 20:16 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Τα ΜΜΕ ελέγχουν την κοινωνία

Άλλο ένα σκίτσο που μιλάει απο μόνο του!

Εικόνα

Συγγραφέας:  grecko [ 17 Φεβ 2010, 20:59 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Τα ΜΜΕ ελέγχουν την κοινωνία

Εξαιρετικό το άρθρο!

Και όποιος ελέγχει τα ΜΜΕ,ελέγχει και την κοινωνία,μπορεί να ανεβάζει και να κατεβάζει κυβερνήσεις αναλόγως με τα θέλω του και για σκεφτείται ποιοι ελέγχουν τα ΜΜΕ.

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/