Ημερομηνία : 16 Σεπ 2019, 07:55


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 14 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Γιατί οι ποιμένες της εκκλησίας συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των μασόνων Ρόταρυ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2015, 20:13 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
Eίναι σύνηθες πλέον,πολλοί ιερωμένοι ,ακόμα και μοναχοί να συμμετέχουν ως καλεσμένοι ή να δέχονται βραβεία σε εκδηλώσεις ομίλων του Ρόταρυ να την Ελλάδα,με πρόσχημα την φιλανθρωπία.

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι η συμμετοχή των ποιμένων σε τοιαύτες εκδηλώσεις γίνονται εν αγνοία,καθώς δεν είναι εν γνώσει τους η αδιαμφισβήτητη σχέση των ρόταρυ με την μασωνία.

Εικόνα


Απο την επίσημη ιστοσελίδα των Ροταριανών.
Εικόνα

"Ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης Ανατόλια με τα Ροταράκτ του και ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης, με την ευγενική υποστήριξη του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού της Ιερουσαλήμ, και του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και άλλων οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, σας καλούν στην εκδήλωση:
« Θεσσαλονίκη & φιλότιμο »
η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου ΔΙΑΚΟΝΙΑ, Νικολάου Πλαστήρα 65, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελεί πραγματικό στολίδι για την πόλη μας.
Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα ευλογήσει ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κος Άνθιμος και θα παραδοθούν σε διάφορα ιδρύματα της πόλης μας (ΦΑΡΟΣ του πατρός Αθηναγόρα, Σύλλογος Πολυτέκνων κ.α.), ρουχισμός, παπούτσια, παιχνίδια, κουβέρτες και είδη οικιακού εξοπλισμού.
Πρέπει να επισημάνουμε ότι η Μητέρα Εκκλησία ανοίγει για πολλοστή φορά την αγκαλιά της σε όλους και όλες μας, (...)"Δεν θα παραθέσω άλλες φωτογραφίες,θέλω να επικεντρωθώ στις εγκυκλίους της εκκλησίας μας σχετικά με το Ρόταρυ,καθώς και στην σχέση τους με την μασωνία.


Πηγή εικόνων

http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/05/ ... st_11.html

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατί οι ποιμένες της εκκλησίας συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των μασόνων Ρόταρυ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2015, 20:19 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΡΟΤΑΡΥ

του θεολόγου Γεωργίου ΨαλτάκηΗ διεθνής αυτή οργάνωση ιδρύθη στο Σικάγο στις 23.2.1905 από τον Αμερικανό δικηγόρο Paul P. Harris. Κάτω από το πρόσχημα φιλανθρωπικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων καλύπτει μυστικούς σκοπούς. Δια τούτο θεωρείται ως «το νηπιαγωγείον της Μασονίας»[1].

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και μεμονωμένοι Μητροπολίται με Εγκυκλίους συνιστούν αποχήν από συγκεντρώσεις Ροταριανών και δεν επιτρέπουν σε Ροταριανούς να είναι Ανάδοχοι σε Βαπτίσεις.

Παραθέτομεν ωρισμένα επίσημα κείμενα και σχόλια Ορθοδόξων Περιοδικών, που ομιλούν για το τι είναι και πού αποβλέπει το Ρόταρυ:

Στο «Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τον ευσεβήν Ελληνικόν λαόν» της 29.11.1958 μεταξύ άλλων θεμάτων αναφέρονται και τα εξής για τους Ροταριανούς:

«….Η Οργάνωσις αυτή έχει χαρακτήρα διεθνή, στηριζόμενη επί αφηρημένων ηθικών φιλοσοφικών αρχών. Δεν δέχεται την ηθικήν ζωήν και την φιλανθρωπίαν ως καρπούς της Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστεως, τουτέστι της Ελληνοχριστιανικής παραδόσεως…. Πάσα ηθική και κοινωνική κίνησις και ζωή εκτός του Χριστού καθιστά την Εκκλησίαν εφεκτικήν (=επιφυλακτικήν) και την εφεκτικότητα αυτήν έκρινεν η Ιεραρχία να τηρήση και απέναντι της Ροταριανής Οργανώσεως και να συστήση εις τους Κληρικούς να απέχουν των συνεστιάσεων αυτής….»[2].

Ο δε Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Θεόκλητος, εξ αφορμής της συγκλήσεως στο Αγρίνιον του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Ρόταρυ, εξέδωσε την υπ’ αριθ. 1.227/4.4.1973 Εγκύκλιον, στην οποίαν μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και τα εξής:

«Θεωρούμεν υποχρέωσιν επιβαλλόμενην εκ της αποστολής ημών, ίνα διαφωτίσωμεν τους τυχόν απληροφόρητους και καλοπροαίρετους Χριστιανούς ημών.

Εκθέτομεν τα ακόλουθα χωρίς καμμίαν απολύτως διάθεσιν εχθρότητος κατ’ ουδενός, αλλά και χωρίς δισταγμόν ή φόβον δια την δυσφορίαν την οποίαν πιθανώς να προκαλέση:

1. – Η Οργάνωσις του Ρόταρυ έχει στενή σχέσιν και συγγένειαν προς τον Τεκτονισμόν (Μασωνίαν), χαρακτηρισθείσα υπό των ειδότων ως “εξάδελφος” και “πρώτος σταθμός” και “προθάλαμος” της Μασωνίας και “προεισαγωγή” εις αυτήν.

2. – Μέγα ποσοστόν των Ροταριανών συμβαίνει να είναι και τέκτονες. Ο δε πρώτος “Κυβερνήτης” του εν Ελλάδι Ρόταρυ υπήρξε “διακεκριμένον μέλος” της Ελληνικής Μασωνίας.

3. – Αποτελεί εν είδος συγκρητισμού (δηλαδή μίγμα θρησκευτικών δοξασιών, το οποίον “ευρίσκεται εν αρμονία με όλας τας θρησκείας”, όπως ομολογούν οι ίδιοι οι Ροταριανοί προσπαθούντες να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα), πράγμα το οποίον ακριβώς αποτελεί υποτίμησιν της θρησκείας του Χριστού. Αντιθέτως, ο Χριστιανισμός μη ευρισκόμενος εν αρμονία προς τα λοιπά θρησκεύματα, ίσταται υπεράνω αυτών, ως η μοναδική θρησκεία, η κατέχουσα την εξ αποκαλύψεως αλήθειαν.

4. – Είναι φανερός ο διεθνιστικός χαρακτήρ του Ρόταρυ, πλείστα ερωτήματα προκαλούντος δια τινων ενεργειών του και εμφανίζοντος ύποπτα σημεία αντιθέσεως προς τον Χριστιανισμόν.

……………

8. – Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας μας διατηρούσα πολλάς επιφυλάξεις έναντι της Οργανώσεως Ρόταρυ, απηγόρευσαν κατά καιρούς (1951, 1958 και 1970) εξ αφορμής σχετικών ερωτημάτων Αρχιερέων, την συμμετοχήν εις τας συνεστιάσεις των Ροταριανών, η δευτέρα μάλιστα ζητεί απ’ αυτούς να εκκαθαρίσουν την θέσιν των, εάν δηλαδή τυγχάνουν πιστά τέκνα της Εκκλησίας.

……………

10. – Δια τους ως άνω λόγους εφιστώμεν την προσοχήν των αγαπητών μας τέκνων της Εκκλησίας και συνιστώμεν, όπως απέχουν οιασδήποτε αναμίξεως εις την Ροταριανήν κίνησιν (συζητήσεις, συνεστιάσεις κλπ.). “Ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν”. Όστις θέλει να είναι πράγματι Χριστιανός δεν δύναται να είναι συγχρόνως και Ροταριανός. Η Χριστιανική ιδιότης του αρκεί. Και πρέπει να είναι υπερήφανος δι’ αυτήν. Δεν του χρειάζεται άλλο τι, ει μη η συνέπεια εις την ζωήν του. Τίποτε το νέον δεν έχει να του προσφέρη το Ρόταρυ….»[3].

Έπειτα από ολίγον χρονικόν διάστημα, και συγκεκριμένως στις 10.1.1974, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος απέστειλε προς την Ιεράν Μητρόπολιν Αιτωλίας και Ακαρνανίας έγγραφον, με το οποίον απαντά σε σχετικήν ερώτησιν και τονίζει ότι δεν μπορεί να γίνη Ανάδοχος σε Βάπτισιν ένας Ροταριανός. Στο Έγγραφον αυτό αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

«..Η ιδιότης τίνος ως Ροταριανού… δεν αποτελεί εχέγγυον (=εγγύησιν) εκπληρώσεως εις το ακέραιον των… υποχρεώσεων του Αναδόχου. Όθεν.. δύναται να ευσταθήση ως εύλογος επιφύλαξις της ή και άρνησις οιουδήποτε εκκλησιαστικού Λειτουργού όπως δεχθή ως Ανάδοχον μέλος τι της οργανώσεως “Ρόταρυ”»[4].

Ας αναφέρωμεν τέλος και κάτι για την σχέσιν Ρόταρυ και Προσκοπισμού, για να γνωρίζουν πού στέλνουν τα παιδιά τους οι Έλληνες γονείς, οι οποίοι τα οδηγούν στον Προσκοπισμόν.

«Εις το “Επίσημο Όργανο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων”: “Ο Πρόσκοπος”, του Φεβρουαρίου 1977, διαβάζομε: “Προσκοπισμός και Ρόταρυ. Ο Ρόμπερτ Μάντσεστερ, Πρόεδρος του Διεθνούς Ρόταρυ, απόκτησε την ανώτατη διάκριση του Προσκόπου του Αετού (Έθνους), όταν ήταν νέος στο Οχάιο. Οι Αμερικανοί Πρόσκοποι του απένειμαν το «Ανώτατο Παράσημο του Αετού» κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των Ροταριανών του 1976, στη Νέα Ορλεάνη. Στην απάντησή του ο κ. Μάντσεστερ δήλωσε: «Όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι που είχαν το προνόμιο ν’ ανήκουν στον Προσκοπισμό, ποτέ μου δεν έχασα το ενδιαφέρον μου γι’ αυτόν. Με ευχαριστεί το γεγονός ότι τα 40% των Ροταριανών Λεσχών της Αμερικής βοηθούν κάπου 2.000 αγέλες, ομάδες και ανιχνευτικές κοινότητες που περιλαμβάνουν περίπου 61.000 παιδιά… Εκείνο που τα παιδιά μας χρειάζονται να τα βοηθήση να γίνουν χρήσιμοι και νομιμόφρονες πολίτες είναι, φυσικά, η στοργή του σωστού σπιτιού και ακόμα η αδελφότητα, η καθοδήγηση και το παράδειγμα που βρίσκουν στους Προσκόπους… Ελπίζω πως όλοι οι Ροταριανοί και οι Ροταριανές Λέσχες θα το έχουν αυτό πάντα υπ’ όψη τους»”.

Ώστε αυτό που από καιρόν εφαίνετο σκοτεινόν, τώρα διαλευκαίνεται και ομολογείται επισήμως. Ο Προσκοπισμός δυστυχώς συνδέεται στενά και συνεργάζεται με το Ρόταρυ. Το δε Ρόταρυ είναι παρακλάδι της Μασωνίας»[5].

[1]. Καντιώτου, Ρόταρυ, σελ. 20.

[2]. Περ. «Εκκλησία» 1958, σελ. 486.

[3]. Εφημ. «Ορθόδοξος Τύπος» 15.5.1973.

[4]. Εφημ. «Ορθόδοξος Τύπος» 15.3.1974.

[5]. Περ. «Ο Σωτήρ» 1977, σελ. 265.

(Πηγή: «Απειλή για την ορθοδοξία μας. Αντιαιρετικός Οδηγός», εκδ. Σωτήρ 1998.)

http://www.im-glyfadas.gr/01/01/01010035.asp
συνεχίζεται

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατί οι ποιμένες της εκκλησίας συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των μασόνων Ρόταρυ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2015, 10:30 
Αντινεοταξίτης
Αντινεοταξίτης
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Φεβ 2011, 18:59
Δημοσ.: 674
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
Φιλούμενος έγραψε:
Γιατί οι ποιμένες της εκκλησίας συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των μασόνων Ρόταρυ;

Γιατι ειναι ευκολοπιστοι μεχρι................ενω ταυτοχρονα δεν ασχολουνται σχεδον με τιποτα γενικοτερου ενδιαφεροντος.
Αρα η χημεια αγνοιας, αδιαφοριας, συν λιγο μαμωνας, φερνει αυτα τα αποτελεσματα.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατί οι ποιμένες της εκκλησίας συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των μασόνων Ρόταρυ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Ιουν 2015, 17:27 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 19 Ιαν 2014, 18:58
Δημοσ.: 3495
Thanks:
Thanked:
time στο post
αιτωλος έγραψε:
Παράθεση:
Φιλούμενος έγραψε:
Γιατί οι ποιμένες της εκκλησίας συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των μασόνων Ρόταρυ;

Γιατι ειναι ευκολοπιστοι μεχρι................ενω ταυτοχρονα δεν ασχολουνται σχεδον με τιποτα γενικοτερου ενδιαφεροντος.
Αρα η χημεια αγνοιας, αδιαφοριας, συν λιγο μαμωνας, φερνει αυτα τα αποτελεσματα.


Δεν είναι ευκολόπιστοι, υπηρέτες της σύγχρονης βυζαντινής αυτοκρατορίας που εδρεύει στο Λονδίνο είναι, και μιάς και η έδρα Λονδίνο δεν πρόκειται να επισείσει τον ανάλογο παγκόσμιο ενθουσιασμό, σύντομα θα μεταφέρει την έδρα της στην Κωνσταντινούπολη.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατί οι ποιμένες της εκκλησίας συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των μασόνων Ρόταρυ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Ιουν 2015, 09:19 
Αντινεοταξίτης
Αντινεοταξίτης
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Φεβ 2011, 18:59
Δημοσ.: 674
Thanks:
Thanked:
time στο post
aetos64 έγραψε:
αιτωλος έγραψε:
Παράθεση:
Φιλούμενος έγραψε:
Γιατί οι ποιμένες της εκκλησίας συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των μασόνων Ρόταρυ;

Γιατι ειναι ευκολοπιστοι μεχρι................ενω ταυτοχρονα δεν ασχολουνται σχεδον με τιποτα γενικοτερου ενδιαφεροντος.
Αρα η χημεια αγνοιας, αδιαφοριας, συν λιγο μαμωνας, φερνει αυτα τα αποτελεσματα.


Δεν είναι ευκολόπιστοι, υπηρέτες της σύγχρονης βυζαντινής αυτοκρατορίας που εδρεύει στο Λονδίνο είναι, και μιάς και η έδρα Λονδίνο δεν πρόκειται να επισείσει τον ανάλογο παγκόσμιο ενθουσιασμό, σύντομα θα μεταφέρει την έδρα της στην Κωνσταντινούπολη.

Αγιος Ψευτομπλουκιος επισκοπος Μεκκας;;
Δεν περιμενα να εχεις στα χερια σου μια τοσο σπανια προφητεια!!!
Γνωριζεις πολλα τελικα!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατί οι ποιμένες της εκκλησίας συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των μασόνων Ρόταρυ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Ιουν 2015, 10:17 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 04 Νοέμ 2014, 10:52
Δημοσ.: 758
Thanks:
Thanked:
time στο post
οσό ζεις μαθαίνηςπραγματικά τους είχα για κλαμπ αγαθοεργόν και αυτό γιατί έτσι διαφημίζωνται στην τν


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατί οι ποιμένες της εκκλησίας συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των μασόνων Ρόταρυ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Ιουν 2015, 20:26 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ἀποκάλυψη-ξεσκέπασμα στὸ παρακλάδι τῆς Μασωνίας «Ρόταρυ», ποὺ προωθεῖ ὁ Ἐβραιοσιωνισμὸς


Στὶς ἡμέρες μας, καὶ ἐδῶ στὴν Ἑλλάδα μας, πολλὰ βλέπει κανεὶς νὰ γράφωνται γύρω ἀπὸ τὴν δράσι τῶν Ρόταρυ. Δὲν περνᾶ οὔτε μία ἑβδομάδα, ποὺ νὰ μὴ διαβάσουν οἱ Ἕλληνες, ὅτι στὸ τάδε μεγάλο ξενοδοχεῖο τῶν Ἀθηνῶν ἢ τῆς ἐπαρχίας ἔγινε συνεστίασις τῶν μελῶν τοῦ Ρόταρυ, εἰς τὴν ὁποίαν ὠμίλησεν ὁ τάδε διακεκριμένος κύριος της «ὑψηλῆς κοινωνίας».
Κοιτάζει ὁ κοσμάκης καὶ τὸ σῆμα τῶν Ρόταρυ καὶ βλέπει νὰ εἶναι ἕνας ὀδοντωτὸς τροχός. Διαβάζει συγχρόνως καὶ τὰ ὀνόματα ἐκείνων, ποὺ παρέστησαν στὸ «γεῦμα ἐργασίας» καὶ βγάζει τὰ δικά του συμπεράσματα καὶ λέγει κουνώντας τὸ κεφάλι του:
-Λεφτάδες ὅλοι οἱ συνερχόμενοι καὶ καλοτρώγοντες...
...(Νὰ ὑπενθυμίσουμε ὅτι ὅταν)... ἦλθε ὁ Πάπας τῆς Ρώμης (στὴν Ἑλλάδα) οἱ ὀπαδοὶ τῆς Μαύρης τῆς κατάμαυρης Μασωνίας τοὺς ὑποστήριζαν.


Ἡ ἵδρυσις τοῦ Ρόταρυ


Κάθε τι τὸ σκοτεινὸ καὶ ἀντίχριστο τῆς Μασωνίας εἶναι πάντοτε ἐπιδέξια καμουφλαρισμένο. Τὸ ἴδιο συμβαίνει καὶ μὲ τὸ Ρόταρυ. Εἶναι καὶ αὐτὸ ἐπιδέξια καμουφλαρισμένο, διότι, ὅπως θὰ δοῦμε παρακάτω, τὸ Ρόταρυ δὲν εἶναι σήμερα τίποτε ἄλλο, παρὰ ἕνα καμουφλαρισμένο παρακλάδι τῆς Μασωνίας, ἕνας προθάλαμός της, ὅπως πολὺ καλὰ ἐχαρακτηρίσθη. Τὸ Ρόταρυ δρᾶ ἐκεῖ, ὅπου δὲν μποροῦν νὰ δράσουν φανερὰ οἱ Στοὲς τῶν Μασώνων!

Τὸ Ρόταρυ γεννήθηκε, κατὰ περίεργον σύμπτωσιν, εἰς τὴν παγκόσμιον πρωτεύουσαν τοῦ ἐγκλήματος καὶ τῆς βίας, εἰς τὸ Σικάγον τῶν Ἡνωμένων Πολιτειῶν τῆς Ἀμερικῆς!
Νὰ λοιπόν, τὸ τί μᾶς λένε οἱ πηγές:
Ἡ ὀργάνωσις «Λέσχη Ροταριανῶν» ἱδρύθηκε...
τὴν 23ην Φεβρουαρίου 1905 στὸ Σικάγο τῆς Πολιτείας Ἰλλινόϊς.
Κατὰ περίεργον ἱστορικὴν σύμπτωσιν τὸ 1905 εἶχε γίνει καὶ ἡ πρώτη Κομμουνιστικὴ ἐπανάστασις τοῦ Λένιν στὴ Ρωσία, μὲ τὴ βοήθεια Ἀμερικανοεβραίων Τραπεζιτῶν Σσὶφφ - Λόεμπ καὶ Κοῦνε, ὡς καὶ ἄλλων ὁμοθρήσκων τους.

Τράστ καὶ σουπερμάρκετ

Μέσα στὶς αἴθουσες τῆς Λέσχης τῶν Ρόταρυ γεννήθηκαν τὰ τρομερὰ «τράστ» πολυεθνῶν ἑταιρειῶν, ποὺ ξαπλώθηκαν μὲ τὰ τρομερὰ πλοκάμια τους καὶ ἔξω ἀπὸ τὴν Ἀμερική, καταπνίγοντας καὶ ἐκμηδενίζοντας τὴν κάθε ἀτομικὴ πρωτοβουλία τῶν μικρῶν «μπίζνεσμαν».
Ἐκεῖ μέσα γεννήθηκε καὶ ἡ ἰδέα τῶν σουπερμάρκετ, ποὺ ἔπνιξε καὶ πνίγει τὸν μικρὸ φτωχομπακάλι τῆς γειτονιᾶς καὶ ὅταν θὰ ἐκλείψη ὁλοσχερῶς αὐτός, θὰ μᾶς ταΐζη τότε ὁ ἕνας σουπερμπακάλης ἐκεῖνο ποὺ θέλει αὐτός! Καὶ αὐτὸς ὁ σοῦπερ-μπακάλης, ἢ σοῦπερ - φούρναρης θὰ εἶναι ἀσφαλῶς 100% ἕνας Ρόταρυ!

Εικόνα

Σήμερα τὰ τρομακτικὰ «τράστ», ὄχι μόνο ἀνέλαβαν μονοπωλειακῶς νὰ μᾶς ταΐζουν, ποτίζουν καὶ ντύνουν, ἀλλὰ καὶ νά... μᾶς ξεντύνουν...
Οἱ Ροταριανοὶ ὅμιλοι ποὺ ὑπάρχουν σήμερα στὴν Ἑλλάδα
Σήμερα στὴν Ἑλλάδα κάθε πόλις ἔγινε καὶ ὁ κόμβος τοῦ ἀοράτου ἱστοῦ τῆς Μασωνικῆς ἀράχνης, ποὺ σκέπασε τὴν δική μας χώρα. Ἀλλὰ ἡ ὥρα τοῦ γενικοῦ καθαρισμοῦ ἦλθε! Στὸ ἄπλετο καὶ ἄπειρο φῶς τῆς ἀλήθειας τοῦ Χριστοῦ δὲν μποροῦν νὰ ἐπιζήσουν οἱ ἀράχνες καὶ τὰ μιάσματα τοῦ ἐωσφορισμοῦ!

Ἀλλά, ἐὰν κατὰ τὰ τελευταία χρόνια παρετηρήθη μεγάλη δραστηριότις τῶν Rotary σὲ πολλὲς χῶρες, αὐτὸ δὲν ὀφείλεται μόνον εἰς τὸ γεγονός, ὅτι οἱ Λέσχες Rotary εἶναι ὁ προθάλαμος τῆς Μασωνίας καὶ τόπος ἄγρας μελῶν δι΄ αὐτήν. Ἀλλὰ καὶ εἰς ἕνα ἄλλον λόγον. Ἐπειδὴ εἰς πολλᾶς χώρας θὰ ἦτο ἀδύνατον νὰ ὑπάρχουν κατευθείαν μασωνικὲς Στοὲς (λόγω Πολιτικῶν καὶ Θρησκευτικῶν ἀντιθέσεων πρὸς τὸν Διεθνῆ Σιωνισμόν), ἐκεῖ παίζουν τὸν ρόλο τοῦ ὑποκατάστατου αὐτῶν οἱ Λέσχες Rotary, Lions, Rotisseurs. Ἐδῶ εἰς τὴν Ἑλλάδα ποὺ κατεδικάσθη ἡ Μασωνία ἀπὸ τὴν Δικαιοσύνην τοῦ κράτους, ἔρριξαν τὸ βάρος εἰς τοὺς Ρόταρυ. Ἦλθε μάλιστα Γενικὸς Κυβερνήτης τῶν εἰς Ἀθήνας. Ἐπισκέφθηκε τοὺς ἐπισήμους καὶ ὁ θλιβερὸς Δήμαρχος Ἀθηνῶν τοῦ ἔδωσε καὶ τὰ κλειδιὰ τῆς πόλεως, ὅπως ἔγραψαν οἱ ἐφημερίδες...

Ἦλθεν ὅμως τὸ πλήρωμα τοῦ χρόνου, ἴνα διὰ τοῦ παρόντος ἀπαγγείλωμεν σήμερον δημοσίως τὴν βαρυτάτην κατηγορίαν κατὰ τῆς κινήσεως τῶν Ρόταρυ, ὅτι αὔτη σήμερον εἶναι ὄργανον τοῦ παγκοσμίου Μασωνισμοῦ, τοῦ ὁποίου τὸ καταστρεπτικὸν ἔργον καμουφλάρει, κάτω ἀπὸ ἀπατηλὰ συνθήματα καὶ σκοπούς.

Καὶ ἐφ΄ὅσον ἤδη οἱ δικαστικὲς καὶ οἱ Ἐκκλησιαστικὲς ἀρχὲς κατεδίκασαν τὴν Μασωνίαν, ὡς θρησκείαν ἀντίχριστον, ἀντεθνικὴ καὶ ἀντικειμένην εἰς τὰ χρηστὰ ἤθη (α- Ἀπόφασις τῆς Ἱεραρχίας τῆς Ἑλλάδος τῆς 12ης Ὀκτωβρίου 1933, β- Ἀπόφασις τῆς Ἱεραρχίας τῆς Ἑλλάδος 1972, γ- Ἀπόφασις Πρωτοδικείου Ἀθηνῶν ἀρ. 2060 τῆς 6/12/69), καλοῦμεν πάντας τοὺς ἁρμοδίους καὶ τὸ πιστὸν πλήρωμα τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας μας νὰ θέση τέρμα εἰς τὴν ὕπουλη δράσι αὐτῶν τῶν προθαλάμων τοῦ Μασωνισμοῦ, ὅπως εἶναι οἱ Λέσχες Ρόταρυ καὶ οἱ Λέσχες Λάϊονς, οἱ ὁποῖες, μὲ τὴν ὕποπτη δράσι τους, μολύνουν τὸν ἅγιον τόπο μας! Δὲν ἔχουν θέσιν εἰς τὴν ἁγίαν μας Ἑλλάδα οἱ τοιοῦτοι.

Τὸ Ρόταρυ ὄργανον τῆς Μασωνίας

Α- Ἡ Μασωνία κατευθύνει ἀοράτως σήμερα τὴν ὀργάνωσιν τοῦ Ρόταρυ, διά νὰ ἐξυπηρετῆ τοὺς σκοπούς της.
Β- Τὸ εἰδικὸν σῆμα τῶν ἐξεχόντων Ροταριανῶν φέρει εἰς τὸ μέσον τὸ σύμπλεγμα τῶν «Θεοσοφιστῶν» ἐωσφοριστῶν, ὄτοι μαῦρο καὶ λευκὸ τρίγωνον ἐν εἴδη συμπλέγματος, μέ τὸ πρῶτον ἐξ αὐτῶν στρεφόμενον πρὸς τὰ κάτω!
Γ- Οἱ Ροταριανοὶ ἀκολουθοῦν τὴν αὐτὴν τακτικὴν μὲ τοὺς Μασώνους (εἰδικαὶ τελεταὶ εἰσδοχῆς νέων προσηλύτων, ἀλληλοβοήθεια, συνεστιάσεις, νεολαία κλπ)
Δ- Ὅταν ἡ Ἱερὰ Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος ἀπηγόρευσε εἰς τοὺς Ροταριανοὺς νὰ παρίστανται ὡς ἀνάδοχοι, οἱ θεοσοφισταὶ ἐπετέθησαν μὲ πρωτοφανῆ ἐμπάθειαν κατὰ τῆς Ἐκκλησίας: «Πάλι! Ἡ Ἡρωδιὰς τῆς μισαλλοδοξίας καὶ τοῦ σκοταδισμοῦ μαίνεται...», γράφουν εἰς τὸ περιοδικὸν τους («Ἰλισσός», τεῦχος 104, σελ. 154).

Ε- Οἱ Ροταριανοὶ προβάλλουν:
1) Τὴν ἰδέαν τῆς Παγκοσμίου Κυβερνήσεως, ποὺ εἶναι καὶ ὁ κύριος σκοπὸς τῶν ὀπαδῶν τῆς Μασωνίας, τῆς ΜPA, (Πανθρησκείας), καὶ τοῦ Σιωνισμοῦ.
2) Διδάσκουν, ὅτι ὁ ἄνθρωπος πρέπει νὰ προσπαθῆ νὰ τοποθετήση τὸν ἑαυτὸν τοῦ εἰς τὸ Σύμπαν, μὲ βάσεις τὰ γνώσεις του καὶ τὴν ἐμπειρία καὶ μὲ προϋπόθεσιν τὸν Μυστικισμὸν ὡς κύριον ὄργανον καὶ μέσον!
3) Διαφημίζουν τὴν Μαύρην Μαγείαν ὡς χόμπυ, ὅπως καὶ οἱ μαῦροι Μασῶνοι.
ΣΤ- Ὅπως ὅλες οἱ ἑωσφορικὲς ὀργανώσεις, ἔχουν καὶ οἱ Ρόταρυ τὸ διὰ τὴν Εὐρώπην Κέντρον τοὺς εἰς τὴν Ἐλβετίαν.
Ζ- Ὅταν ὁ Πατριάρχης Ἀθηναγόρας εἶχε δηλώσει ὅτι τάσσεται ὑπὲρ τοῦ γάμου τῶν κληρικῶν καὶ ἐναντίον τῶν ράσων καὶ τῆς μακρᾶς παραδοσιακῆς γενειάδος, ὅταν ἀμέσως οἱ ἐνθουσιασθέντες Ρόταρυ ἔσπευσαν νὰ ὀργανώσουν παντοῦ συνεστιάσεις πρὸς τιμήν του!
Η- Ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία ἔχει καταδικάσει τὸν Ροταρυσμὸν ὡς ὕποπτόν της Μασωνίας.
Θ- Τὸ Γερμανικὸν κράτος, μετὰ τὴν ἄνοδον τοῦ Χίτλερ, εἶχε κλείσει ὅλες τὶς Λέσχες τῶν Ρόταρυ, ὡς μασωνικὰ καὶ φιλοσιωνιστικὰ κέντρα, ποὺ ἐπεδίωκαν σκοτεινοὺς σκοποὺς
Ι- Τὸ «Σύνταγμα» ἢ ὁ ἐσωτερικός κανονισμὸς τῶν Ρόταρυ δηλώνει ἀπεριφράστως κατὰ τὸν πλέον μασωνικὸν τρόπον, ὅτι «αἳ ἰδέαι τῶν Ρόταρυ εὑρίσκονται σὲ ἀπόλυτη ἁρμονία μὲ ὅλες τὶς θρησκεῖες τῆς γῆς...», ὅπως καὶ τῆς Μασωνίας.
ΙΑ- Ἡ «προσευχὴ» τῶν Ροταριανῶν εἶναι κὰτ΄αὐτὴ στὰ μασωνικὰ «μέτρα», γιατί δὲν ἀναφέρει πουθενὰ τὸ ὄνομα τοῦ Χριστοῦ!
Ὅπως ἀπεδείχθη τὸ Ρόταρυ καὶ ἡ Λάϊονς εἶναι προθάλαμοι τῆς Μασωνίας. Ἡ δὲ Μασωνία εἶναι τὸ κύριον ὄργανον τοῦ διεθνοῦς Σιωνισμοῦ.

Ὅσοι, λοιπόν, δυστυχεῖς εἰσέρχονται εἰς τὰς Ὀργανώσεις αὐτᾶς καὶ εἰς τὰ ἄλλα παρακλάδια τῆς Μασωνίας, ἄθελά τους καὶ ἐν ἁγνεία τους ἐξυπηρετοῦν τὸν ἀντίχριστον Σιωνισμόν, τὸν ὁποῖον βαρύνει ὅπως βλέπομεν 2000 (καὶ πλέον) χρόνια τώρα, ἡ κατὰ τοῦ Θεοῦ, δι΄ ἐκεῖνο, ποὺ εἶπαν οἱ ταλαίπωροι, ὅταν ἐσταύρωναν τὸν Θεάνθρωπον, «τὸ αἷμα αὐτοῦ ἐφ΄ἠμᾶς καὶ ἐπὶ τὰ τέκνα ἠμῶν».

Ἐργαζόμεθα ὄχι γιὰ χρήματα ἀλλὰ γιὰ τὴν Πίστι. Τὸ δικό μας κέρδος πιθανώτατα θὰ εἶναι τὸ Μαρτύριον. Καὶ αὐτὸ θὰ εἶναι ἡ μεγίστη ἀμοιβή μας, ἡ ὁποία θὰ ἐξασφαλίση σὲ μᾶς τοὺς ἁμαρτωλοὺς τὴν Βασιλεία τοῦ Θεοῦ. Θὰ πέσουμε μὲ ἱκανοποίησι καὶ μὲ τὴν σκέψι, ὅτι κάθε σταγόνα αἵματός μας δὲν θὰ χαθῆ, ἀλλὰ θὰ γίνη ἕνα κύμα, ἀγῶνος ποὺ θὰ σαρώση τὶς δυνάμεις τοῦ σκότους.
Οἱ ξενοκίνητες ἀντιχριστες δυνάμεις τελικὰ θὰ συντριβοῦν. Αὐτὸ ἀποτελεῖ μία βεβαιότητα, ποὺ τὴν ὑπογράφει ὁ ἴδιος ὁ Κύριος ἠμῶν Ἰησοῦς Χριστός, ποὺ «ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἴνα νικήση».


Τὸ «Ρωμαίικο Ὁδοιπορικό», πῆρε κάποια ἀποσπάσματα ἀπὸ τὸ βιβλίο: «Ξεσκέπασμα τοῦ Ρόταρυ» τοῦ Ἀρχ. Χαραλάμπους Βασιλοπούλου. Διατηρήθηκε ἡ γλώσσα τοῦ συγγραφέως.


http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/201 ... _5388.html

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατί οι ποιμένες της εκκλησίας συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των μασόνων Ρόταρυ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Ιουν 2015, 10:24 
Αντινεοταξίτης
Αντινεοταξίτης
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Φεβ 2011, 18:59
Δημοσ.: 674
Thanks:
Thanked:
time στο post
Αλλοι στους ροταρυ,αλλοι τρεχουν στα δικαστηρια.
Τελικα το ηθος ειναι συνυφασμενο με τας ερημικας περιοχας του Α.Ορους :cooll


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατί οι ποιμένες της εκκλησίας συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των μασόνων Ρόταρυ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Ιουν 2015, 14:04 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 19 Ιαν 2014, 18:58
Δημοσ.: 3495
Thanks:
Thanked:
time στο post
:100 :100 :100 :100 :100 :100
αιτωλος έγραψε:
Αλλοι στους ροταρυ,αλλοι τρεχουν στα δικαστηρια.
Τελικα το ηθος ειναι συνυφασμενο με τας ερημικας περιοχας του Α.Ορους :cooll


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 14 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Παραπλήσια θέματα
Κλίναντες τα γόνατα. Γιατί γονατίζουμε τρεις φορές στον Εσπερινό της Πεντηκοστής.
Δ. Συζήτηση: Δογματική, μυστήρια και εορτές
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 1
Γιατί κατάργησαν τον ΟΕΚ;
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 7
Τι έχουν βρεί στον Ζάκρο και τον Τσούτσουρο της Κρήτης και τα κρύβουν; Γιατί το μουσείο παραμένει κλειστό;
Δ. Συζήτηση: Αρχαιολογικές ανακαλύψεις στην Ελλάδα
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 1
Συγκλονιστικὴ ὁμιλία ἀπὸ Πομάκα: “Γιατί μᾶς μαθαίνει ἡ Ἑλλάδα τούρκικα μὲ τὸ ζόρι;” (βίντεο)
Δ. Συζήτηση: Ελληνοτουρκικά
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 1
Γιατί η Δύση εξισλαμίζει την Ελλάδα
Δ. Συζήτηση: Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή
Συγγραφέας: grecko
Απαντησεις: 5


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr