Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο Ernst Zundel μετά από 7χρονη παραμονή στις φυλακ
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=177&t=6172
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  KostasL [ 04 Μαρ 2010, 05:55 ]
Θέμα δημοσίευσης:  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο Ernst Zundel μετά από 7χρονη παραμονή στις φυλακ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο Ernst Zundel μετά από 7χρονη παραμονή στις φυλακές

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Μαρτίου 1, 2010

«Είμαι ελεύθερος μετά από επτά χρόνια και τρεις εβδομάδες. Τρεις φυλακές και τρεις χώρες.» Ο πιο διάσημος Ευρωπαίος πολιτικός κρατούμενος για άρνηση του “ολοκαυτώματος”, ο Γερμανός Εθνικιστής και συγγραφέας Ernst Zundel είναι από σήμερα, 1η Μαρτίου, ελεύθερος! Στις 8:15 το πρωί, παρουσία αρκετών Γερμανών εθνικιστών, άνοιξαν οι πύλες των φυλακών τoυ Mannheim που “φιλοξενούσαν” τον Zundel τα τελευταία 5 χρόνια και έτσι έκλεισε ένας κύκλος πολιτικών διώξεων. “Δημοκρατικών” διώξεων οι οποίες σε κάθε περίπτωση όμως συνεχίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στις οκτώ το πρωί ο Ernst Zundel πέρασε τη σιδερένια πύλη των φυλακών του Manheim και αμέσως βρέθηκε στην αγκαλιά των φίλων του, που τον χειροκροτούσαν του φώναζαν μπράβο και του προσέφεραν λουλούδια. Στους δημοσιογράφους που έσπευσαν να του υποβάλουν ερωτήσεις δήλωσε: «Είμαι ελεύθερος μετά από επτά χρόνια και τρεις εβδομάδες. Τρεις φυλακές και τρεις χώρες. Αν υπήρχε ελευθερία θα είχα πολλά να πω… Όμως, πρέπει να προσέξω να μη παραβιάσω την δρακόντια νομοθεσία τους. Ζούσα τα τελευταία επτά χρόνια σε ένα κοτέτσι έχω προβλήματα υγείας και πρέπει να εξεταστώ σε ένα νοσοκομείο. Στην συνέχεια θα επιστρέψω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στον Μέλανα Δρυμό.»


Ο αμνός χαιρετίζει τον Ernst Zundel !!! :happy2

Ernst Zundel, ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους, που διώχτηκαν και φυλακίστηκαν για "άρνηση του ολοκαυτώματος" !!!
Εάν ψάξετε στο youtube ή και αλλού θα δείτε για ποιά δράση του φυλακίστηκε. Υπήρξε πάντοτε μετριοπαθής στις εκπομπές του και στα γραπτά του.
Δε μιλούσε μόνο για την απάτη του ολοκαυτώματος αλλά διεκδικούσε και το δίκιο του λαού του, με αποδείξεις και επιχειρήματα, με ζήλο αλλά χωρίς ακρότητες !
Ζούσε και "εγκλημάτισε" στον Καναδά, για δεκαετίες, σχεδόν όλη του τη ζωή, μέχρι που το Σιωνιστικό λόμπυ, πέτυχε την έκδοσή του στη Γερμανία...

Μνημειώδης είναι η δίκη του, την οποία κέρδισε, στον Καναδά, το 1988, όπου ξεβράκωσε όλο το "περιούσιο" σκυλολόι, αφού για πρώτη φορά επιτράπηκε σε δικαστήριο η αντεξέταση μαρτύρων, "επιζώντων" του ολοκαυτώματος !!! Ναι, σωστά καταλάβατε... Οϋτε στην περιβόητη δίκη της Νυρεμβέργης, ούτε και αλλού στις δεκάδες δίκες για "εγκλήματα" κατά της ανθρωπότητας, δεν επιτράπηκε αυτό !!!

Άλλο χάιλαιτ, είναι η παραγωγή ενός βίντεο, στις αρχές του 90, με θέμα το Άουσβιτς, όπου σε συνεργασία με ένα γενναίο εβραιόπουλο, τον David Cole, αποσπούν ομολογία, μπροστά στην κάμερα !!! του διευθυντή του Άουσβιτς, που παραδέχεται ότι οι "θάλαμοι αερίων" όπου "εξόντωναν" τους περιούσιους, είναι Σοβιετικής κατασκευής !!! και φτιάχτηκαν μετά τον πόλεμο !!! Αυτούς τους "θάλαμους αερίων" δείχνουν για 6 δεκαετίες τώρα, σαν πειστήριο του ολοκαυτώματος !!!

Επομένως καμμία έκπληξη που λύσσαξαν με τον άνθρωπο αυτό !!!

Μακάρι να μας αξιώσει και εμάς ο θεός να βάλουμε κάποτε ένα καρφί στο φέρετρο του Σιωνισμού !!!

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/