Παράθεση:
Δίκιο έχεις. Το κλειδί το παίρνει ο αστέρας και ανοίγει την άβυσσο.
Eιρωνικά το λες?
Παράθεση:
Ο Ιωάννης ξέρει πολύ καλά τι λέει, γιαυτό και δεν λέει Απόλλων (που είναι το προφανές όνομα) αλλά Απολλύων. Εννοεί λοιπόν κάτι άλλο. Αλλιώς εξήγησε μου εσύ γιατί έβαλε το "Υ".
Αφού λέει καταστροφέας!
Ποιος είναι ο καταστροφέας?
Δεν είναι ο Απολλών?
Παράθεση:
"Ο ΤΥΦΩΝ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ ΩΡΟ(ΑΠΟΛΛΩΝ)ΣΕ ΔΚΗ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΟΘΟΣ,ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΕΡΜΗΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΩΡΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ!"
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΩΡΟ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΛΗΤΩ ΣΤΑ ΕΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΤΟΥ
Παράθεση:
Η ΙΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΣΙΡΙΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ..
ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΟΥΡΗΣ,ΠΟΥ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΩΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
(πλουταρχος περι ισιοδος και οσιριδος,12-19,38)
Παράθεση:
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟΤΑΤΟ ΧΡΗΣΜΟ..:
"ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ,Ο ΩΡΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ..Ο ΑΠΟΛΛΩΝ!"
(ευσεβιος καισαρειας Γ',ΙΒ,σελ 107)
Παράθεση:
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΕΙΟ 'Η ΚΥΝΝΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ,ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ...
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΚΑΛΙ ΗΤΑΝ ΙΡΕΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
(πλουταρχος,περι ισιοδος και οσιριδος,44 και σουδα,λημμα"κυνηειος")
Παράθεση:
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟΤΑΤΟ ΧΡΗΣΜΟ..:
"ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ,Ο ΩΡΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ..Ο ΑΠΟΛΛΩΝ!"
(ευσεβιος καισαρειας Γ',ΙΒ,σελ 107)
Παράθεση:
ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΥΘΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΗΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ..
Η ΛΗΤΩ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΙΔΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ,ΓΙΟ ΤΟΥ ΟΣΙΡΙ,ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ,ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ..
(ηροδοτος "ευτερπη" 156)
Παράθεση:
Η ΙΔΙΑ Η ΠΥΘΙΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΛΟ!
(πλουταρχος ,περι των εκλελειποτων χρηστηριων,5)
Παράθεση:
Η ΕΡΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ!
"ΜΑ ΣΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΟΙ ΦΑΡΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΓΥΡΟΔΟΞΑΡΟΣ,ΚΑΙ Η ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΚΝΕΣ ΣΑΙΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΚΟΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ!
(οδυσσεια,ο,408)
Παράθεση:
"Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΘΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ,ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!"
(ομηρικος υμνος στον απολλωνα)
Παράθεση:
"ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.."
(πλατωνας)
Παράθεση:
ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ...ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ!
(θουκιδιδης ,ιστοριων β',54)
Παράθεση:
«Λέει η Γραφή πως ο Διάβολος μετασχηματίζεται ‘σε άγγελο φωτός’, και τι κάνει; προφανώς προφητεύει>
(Κλήμης Αλεξανδρείας, Στρωματείς ΣΤ VIII )
Και μιας και πιάσαμε τα περί Απόλλων ας παραθέσω και τα παρακάτω για να μην τα γράφω πάλι στο άλλο το θέμα:Ο Απολλων σαν
Θεός του φωτός που είναι γδέρνει τον αυλητή Μαρσύα γιατί τόλμησε να τον συναγωνιστεί:
Ο Μαρσύας γδαρμένος από τον Απόλλωνα
Ο Απόλλωνας και η Αρτεμη σκοτώνουν τα παιδιά της Νιόβης... Μόνο τους αμάρτημα, πως ήταν περισσότερα από τα παιδιά της μάνας τους, της Λητώς...
Ο Απόλλων ντυμένος γυναίκαΟ Θεός Απολλων-Ωρος πρώτον δεν είναι Ελληνας και δευτερον είναι ο Εωσφόρος και Θεός των Αιγυπτίων με την γνωστή Πυραμίδα και το μάτι που έχουν οι μασόνοι.
Ξέρουν σε ποιον πιστευουν οι εβραιομασόνοι....
Ακόμα και το άγαλμα της Ελευθερίας είναι πιστή αντιγραφή του Απόλλων!
Και ποιος έφτιαξε το εν λόγω άγαλμα?
Μα φυσικά οι μασόνοι....
Αυτά τα ολίγα,διότι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.
Αν δεν φτάνουν τα παραπάνω θα παραθέσω και άλλα αυριο ή μεθαυριο.
Παράθεση:
Ωραία, άρα δεν δίνει την εντολή ο Θεός λες, αλλά ο Απολλύων, ο οποίος επί της ευκαιρίας είναι τόσο κακός που τιμωρεί τους δικούς του, επειδή τον λατρεύουν.
Γιατί εγώ νόμιζα ότι εφόσον ο άγγελος σαλπίζει κατ εντολή του Θεού, άρα Εκείνος ορίζει πότε θα πέσει ο αστέρας, πότε θα ανοίξει η άβυσσος, και δίνει εντολή σε έναν από τους αγγέλους της αβύσσου (τον "αβαδδών"), ο οποίος έπειτα δίνει εντολή στις ακρίδες να βγουν να τιμωρήσουν όσους δεν έχουν το σφράγισμα.
To ένα φέρνει το άλλο...
Παράθεση:
Το ίδιο λέει και η έκδοση του Βασιλόπουλου , μιλάει για αεροπλάνα και ανθρώπινα μηχανήματα. Επίσης ταυτίζει τον Πάπα με τον αστέρα που πέφτει και τα ανάγει όλα σε ανθρώπινο επίπεδο.
Όμως αυτή η ερμηνεία δεν έχει λογική. Θα σου περιγράψω στο τέλος.
Δεν ξέρω τι λέει ο Βασιλόπουλος.
Δεν μίλησα για Πάπα και ανθρώπινο επίπεδο.
Ο αστέρας-κομήτης που πέφτει στην γή δεν είναι ανθρώπινο επίπεδο.
Για να δούμε στο τέλος...
Παράθεση:
Γιατί όχι;
Έπεσε ένας κομήτης -> άνοιξε η γη -> βγήκαν έντομα που ζουν υπογείως -> βασάνιζαν όσους έχουν χαραχθεί. Έστω ότι το τσιπάκι π.χ. έλκει για κάποιο λόγο ακρίδες

Ορίστε.
Αυτα γιατί να μην έγιναν στην 1η,2η,3η και 4η σάλπιγγα που μάλιστα αναφέρει για μεγάλο Αστέρα και όχι για έναν απλό αστέρα όπως λέει στην 5η σάλπιγγα.
Γιατί να μιλαει πάλι στην 5η σάλπιγγα για κάποιον άλλον αστέρα που πέφτει αμέσως μετά?
Γιατί να μην έλεγε ας πούμε ότι έπεσαν δυο αστέρες?
ή να έλεγε και είδον και άλλον αστέρα ή οτιδήποτε άλλο που θα έδεινε ότι έρχεται και ένας δευτερος αστέρας-κομήτης?
Για του λόγου το αληθές ας δούμε ένα άλλο χωρίο της Αποκάλυψης:
Παράθεση:
1 ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟΝ ΜΕΓΑ ΕΦΑΝΗ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ ΓΥΝΗ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΗ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΥΠΟΚΑΤΩ ΤΩΝ ΠΟΔΩΝ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑ
Γινεται να έχει 12 αστέρες στο κεφάλη της
Παράθεση:
ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΑΥΤΟΥ ΕΣΥΡΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΡΡΙΨΕΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΩΝ ΕΣΤΑΘΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΥΣΗΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΑΓΗ ΤΟ ΤΕΚΝΟΝ ΑΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΗ
Επεσε το 1/3 των αστέρων στην γη
Οπως βλέπεις ο αστέρας ή τα αστέρια έχουν και άλλες έννοιες στην Αποκάλυψη.
Παράθεση:
Ο Εωσφόρος έχει πέσει. Αυτό που λες μπορεί είτε α. να μην αναφέρεται στον Εωσφόρο είτε β. να αναφέρεται στο παρελθόν είτε γ. να αναφέρεται στην περίπτωση όπου ο Εωσφόρος ξανανεβαίνει και ξαναπέφτει.
Μα μιλάει για τις χίλιες διακόσιες ημέρες της εποχής του Αντιχριστου.... στο έχω και με μπλέ γράμματα.
Ολο εκεινο το χωρίο αμα το διαβάσεις μιλάει ξεκάθαρα για τα χρόνια του Αντιχριστου.
Παράθεση:
1)Ο Απόλλωνας -ο γνωστός θεός των Ελλήνων- είναι ο Εωσφόρος, ο οποίος εξέπεσε με τους αγγέλους στον Άδη και έγινε βασιλέας της Αβύσσου και στο 5 σάλπισμα θα πέσει ένας άγγελος/αστέρας και θα ανοιχτεί η άβυσσος και ο Απόλλωνας που είναι ο Εωσφόρος θα βάλει ακρίδες αεροπλάνα, Ufo, ρομποέντομα κτλ να βασανίζουν τους δικούς του επειδή τον λατρεύουν.
Που το παράξενο laptona?
Exεις δεί κάποιον ας πούμε σήμερα που πιστευει στο διάβολο ή ειναι δικός του και να μην βασανίζεται?
Πάρε ηθοποιους,τραγουδιστες, κτλ οι οποίοι "πούλησαν" την ψυχη τους στον διάβολο και δείξε μου έναν που να μην βασανίζεται,να μην είναι με ψυχοφάρμακα,να μην είναι ναρκωμανείς ή οτιδήποτε απο τα γνωστά.
Αυτα όλα που γράφουν οι Αγιοι Πατέρες για τον Αντίχριστο και για όλα αυτα που θα κάνει σε αυτούς που θα πάρουν το χάραγμα τι σου λένε?
Δηλαδή ο αντίχριστος θα παιδεύει τους δικούς του?
Και όμως θα παίδευει τους δικός του!
Οπως κάνει παντοτε εξάλλου!
Σε γλυκαίνει στην αρχή και μετά σε καταστρέφει!
Για να δούμε όμως πότε όντως ο Θεός τιμωρεί αυτούς που έχουν το χάραγμα.
Είναι πολύ αργότερα όταν ζητείται απο τους 7 Αγγέλους να ρίξουν τις φιάλες του Θυμού του Θεού:
Παράθεση:
1 ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΥΠΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΧΕΑΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΤΑΣ ΦΙΑΛΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
2 ΚΑΙ ΥΠΗΓΕΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΧΕΕ ΤΗΝ ΦΙΑΛΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΕΛΚΟΣ ΚΑΚΟΝ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΟΥ
Παράθεση:
Αυτό κατάλαβα, αν θέλεις παρουσίασε εσύ όλη την πέμπτη σάλπιγγα σύμφωνα με την δική σου εκδοχή. Ή πες μου την ολοκληρωμένη εκδοχή κάπου γέροντα, Πατέρα κτλ. Το βιβλίο του αρχιμανδρίτη Βασιλόπουλου (αποκάλυψης εξηγημένη το κατά δύναμιν) το έχω μπροστά μου. Αν θες βλέπουμε και από εκεί.
Σου παρουσίασα στον λιγοστό χρόνο μου όσα μπορούσα......
Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη η οποία μπορεί να είναι και λάθος.