Ημερομηνία : 25 Φεβ 2020, 14:02


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Η ιθαγένεια στους μετανάστες είναι διάλυση της εθνικής ταυτό
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Φεβ 2010, 21:57 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Η ιθαγένεια στους μετανάστες είναι διάλυση της εθνικής ταυτότητας

Θέλουμε κι εθελοτυφλούμε;

Η παραχώρηση ιθαγένειας δεν είναι θέμα φιλανθρωπίας και δεν παίζουμε με την ταυτότητά μας, γιατί θα μας εκδικηθεί στο μέλλον.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια ευαίσθητη γεωλογική θέση. Είναι αυλή μεταναστευτικών ρευμάτων. Αντιμετωπίζει την επεκτατική απειλή του νέο-Οθωμανισμού της Άγκυρας. Ελέγχει τα Βαλκάνια με το «μουσουλμανικό τόξο» και επιδιώκει να αναστήσει «τα Οθωμανικά Βαλκάνια». Η Ελλάδα είναι το εμπόδιο. Στέλνει σωρηδόν πληρωμένους λαθρομετανάστες καθημερινώς στην πατρίδα μας.

Η αυθάδης προκλητικότητα της Τουρκίας με την επεκτατική διάθεση, βρίσκει έδαφος στην εθελοτυφλία των Ελλήνων κυβερνόντων.
Είναι δυνατόν να θέλουν να χορηγήσουν την ελληνική ιθαγένεια χωρίς μελέτη και όρους στους μετανάστες;

Είναι δυνατόν Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα, την ελευθερία, την δημοκρατία, να θέλουν την δημογραφική αλλοίωση, σήμερα και αύριο την διάλυση της;

Είναι ταγμένοι στην θεωρία του Κίσσιγκερ για την παγκοσμιοποίηση, στην νέα τάξη (αταξία) πραγμάτων, στην πολυπολιτισμικότητα, ισοπέδωση των κρατών;

Η παράδοση της ιθαγένειας στους μετανάστες είναι ελληνική πρωτοτυπία πανευρωπαϊκώς με βεβιασμένες, ανώριμες, απερίσκεπτες αποφάσεις. Να τους κάνουν Έλληνες μαζικά και να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σκοπεύουν να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για να ετοιμάσουν τους εκλογικούς καταλόγους μέχρι 30 Ιουνίου για τις δημοτικές εκλογές και «Καποδίστρια 2». Όλα για την ψηφοθηρία, αργότερα θα έχουν και το δικαίωμα του «εκλέγεσθαι» και οι σημερινοί μετανάστες θα μας διοικούν. Είναι το πλέον σοβαρότατο, επικίνδυνο, μη αναστρέψιμο θέμα και μας προβληματίζει για το εγγύς μέλλον.

Υπάρχει ισχύουσα νομοθεσία περί ιθαγένειας: «Να συμπληρώσει ο υποψήφιος 10 χρόνια μονίμου παραμονής στην Ελλάδα, να έχει ελληνική συνείδηση και ελληνική παιδεία», ότι ισχύει στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η παραχώρηση ιθαγένειας δεν είναι θέμα φιλανθρωπίας και δεν παίζουμε με την εθνική μας ταυτότητα, γιατί θα μας εκδικηθεί στο μέλλον.

Είναι περί τα 4 εκατομμύρια, το 40% στην Ελλάδα. Πως θα γίνει η ένταξη τους, η ενσωμάτωση τους στην ελληνική κοινωνία, χωρίς μελέτη και τόσο βεβιασμένα; Δεν θα αφομοιωθούν αλλά θα δημιουργήσουν γκέτο. Καλά το χάρηκαν, δεν θα έχουμε «συγκρούσεις πολιτισμών» αλλά «συγκρούσεις θρησκειών». Δεν δίδουν την ελληνική ιθαγένεια στους παλιννοστούντες ομόθρησκους ποντίους από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., πληθώρα αυτών βρίσκονται στην Ελλάδα. Στους βορειοηπειρώτες με ελληνική συνείδηση και ίδια χαρακτηριστικά. Δεν δίνουν το δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς απόδημους αδελφούς μας που είναι «Έλληνες» περισσότερο από εμάς. Και θα δώσουν την ιθαγένεια στους μετανάστες που δεν είναι ούτε εκ της Ε.Ε., αλλά από την Ασία, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα; Θα ψηφίσουν την επανάκτιση και οι 40.000 μουσουλμάνοι που τους έχει αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια κατά τον κώδικα Ν.Δ. 3370/ 1955 αριθ.19 της Ελλ. Ιθαγένειας. Οι Τούρκοι βλέπουν γρήγορα την «τουρκική δημοκρατία της Δυτικής Θράκης», υψώνουν συνεχώς μιναρέδες, είναι ένδειξη πολιτικής εξουσίας και όχι θρησκευτικής. Η Θράκη είναι το τελευταίο ανάχωμα στην τουρκική επεκτατική πολιτική όχι μόνο της Ελλάδος αλλά ολοκλήρου της Ευρώπης.

Υπάρχουν στην Θράκη 130.000 μουσουλμάνοι Έλληνες υπήκοοι και όχι Τούρκοι κ. Πρωθυπουργέ, μην παραποιείτε την συνθήκη της Λωζάνης.
Εάν συγκατατεθούν οι κυβερνώντες στην νομοθεσία αποδόσεως ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες όποιος και αν είναι ο αριθμός, θα έχουμε επικίνδυνες εκπλήξεις και όχι μόνο στην ελληνική πληθυσμιακή ομογένεια. Ας το θυμηθούν πολύ καλά. Ο ελληνικός λαός μένει πάντα αδούλευτος, ανυπότακτος στα εθνικά μας θέματα, πάντα ενωμένος και έτοιμος να αντιδράσει.

Όχι στην αλλοίωση της εθνικής ελληνικής δημογραφικής μας κοινότητας και στις προαιώνιες αξίες με τις οποίες έχουμε γαλουχηθεί. Στις τελευταίες εκλογές οι 160 βουλευτές πήραν την εντολή να κυβερνήσουν υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα του ελληνικού λαού και όχι να εκποιήσουν την Ελλάδα μας.

Μοναδικό φαινόμενο στην Ελλάδα πανεπιστημιακοί καθηγητές να θέλουν την απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων και ακόμη είναι εν ενεργεία.
Αυτοί υπηρετούν τους νόμους του Συντάγματος ή ξενοκίνητες κατευθύνσεις;

Μεγαλύτερο πρόβλημα από την οικονομική κρίση είναι η απαξίωση των αξιών των θεσμών, των εθνικών συμβόλων μαζί και η βαθειά ιστορική γνώση, συνιστούν την ελληνική μας ταυτότητα.

Γιατί όλα αρχίζουν από την Ελλάδα την προγραμματισμένη εφαρμογή τους; Εδώ βρίσκουν τους κατάλληλους καιροσκόπους; Επιδιώκουν να εξαφανίσουν τους εθνικούς τους σκοπούς, τα εθνικά ιδεώδη, την φιλοσοφία, τους οραματισμούς και σκοπούς των νέων. Διορίζουν στο υπουργείο παιδείας την Θάλεια Δραγώνα η οποία ισχυρίζεται ότι «δεν είμαστε Έλληνες και Έλληνες μας ονόμασαν μετά το 1821». Αν εκείνη δεν είναι Ελληνίδα, δεν έχει δικαίωμα να είναι επί της εκπαιδεύσεως των Ελληνόπαιδων-στο υπουργείο Παιδείας. Όταν τον εθνικό μας ύμνο τον ακούει «πατριδοκαπηλικό ύμνο», τί κατευθύνσεις ια δώσει προς διδασκαλία των μαθητών;

Οι εχθροί του ελληνικού έθνους ελλοχεύουν μέσα στην κοινωνία μας και εργάζονται για την εθνική μας αποσταθεροποίηση.
Ήρθε η ώρα συνέλληνες να αγωνισθούμε υπέρ πατρίδας, να δραστηριοποιηθούμε και να αντιδράσουμε στις ανθελληνικές συνειδήσεις ατόμων που θέλουν την άλωση της ελληνικής μας ταυτότητας και της ίδιας της Ελλάδας.

Της Αιμιλίας Λαδοπούλου
επίτιμου προέδρου Ενώσεως Κομοτηναίων Αθήνας
αντιπροέδρου Εθνικής Ενώσεως Βορείων Ελλήνων κ.α.

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 

Παραπλήσια θέματα
Το μέλλον είναι εδω....
Δ. Συζήτηση: Επιστήμες
Συγγραφέας: ultimate
Απαντησεις: 0
Τα «γιούχα» στον Γιώργο δεν είναι είδηση, είναι η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης
Δ. Συζήτηση: Το παρακράτος και η διαβρωμένη πολιτική
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
Η ζωή του Χριστιανού είναι σταυρός
Δ. Συζήτηση: Ορθοδοξία
Συγγραφέας: eyrinos
Απαντησεις: 2
Η λύση στο αδιέξοδο είναι ένα εναλλακτικό πολιτικό όραμα για μια καλύτερη δημοκρατία!
Δ. Συζήτηση: Η Δική μας Αντίσταση
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 1


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr