Ημερομηνία : 22 Φεβ 2020, 17:34


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΜΠΟΥΛ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Απρ 2010, 12:43 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΜΠΟΥΛ


Διαβάστε από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

Αλλοδαποί - Μετανάστες

Πολύ - πολιτισμική Αθήνα

Η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει το ζήτημα της μετανάστευσης όχι ως πρόβλημα, αλλά ως πραγματικότητα που μπορεί να έχει θετικά και πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα για το σύνολο της κοινωνίας.

Βάσει στοιχείων της απογραφής του 2001, οι αλλοδαποί που απογράφηκαν στον Δήμο της Αθήνας ανέρχονται στο 22% του συνολικώς απογραφέντος πληθυσμού. (σ.σ. σήμερα είναι το λιγότερο το 40% του συνολικού πληθυσμού)
Ο Δήμος Αθηναίων έχει αναλάβει πρωτοβουλία, υιοθετώντας πολιτικές και υλοποιώντας προγράμματα που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή, προάγουν την αρμονική συνύπαρξη και προωθούν την ενσωμάτωση των μεταναστών. (σ.σ.των λαθραίων εννοεί ο Νικήτας... ποιος τους κάλεσε; γιατί δεν τους απέλασες εσύ και οι μέντορές σου Νικήτα ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; )


Η Αθήνα, όπως και άλλες πόλεις στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα ενδιαφέρον παράδοξο: αν και οι πολιτικές για την μετανάστευση αποφασίζονται σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι οι τοπικές κοινωνίες (σ.σ. όχι του Λαγονησίου, της Εκάλης και της Βάρκιζας που μένουν οι πατρίκειοι...αλλά της πλατείας Αγίου Παντελεήμονα, της πλατείας Αττικής, Βικτωρίας , του κέντρου που ζούμε κι εργαζόμαστε όλοι εμείς που αποτελούμε τη πλέμπα για τον Ναπολέοντα Δήμαρχο) αυτές που εν τέλει καλούνται να εφαρμόσουν πολιτικές ένταξης σε μικρή κλίμακα. Οι πόροι για την εφαρμογή αυτών των πολιτικών είναι, τις περισσότερες φορές, στην διάθεση της κεντρικής εξουσίας η οποία και αποφασίζει για την κατανομή τους. (σ.σ. όπως καταλαβαίνουμε πρώτο λόγο έχει η μάσα (κι είναι πολύ μεγάλη η κουτάλα) και όχι ο Έλληνας που βιάζεται, δολοφονείται, κατακρεουργείται, ληστεύεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ)

Ο Δήμος της Αθήνας έχει αποδεχτεί (σ.σ.το έχουμε καταλάβει εδώ και χρόνια πως υποθάλπεις το έγκλημα και ευνοείς την παρανομία δήμαρχε...δεν χρειαζόμαστε διαβεβαιώσεις επί αυτού) αυτή την πρόκληση και έχει υιοθετήσει ένα πλαίσιο φιλοσοφίας και δράσης (σ.σ. φάτε λεξιλόγιο να θαμπωθείτε...ο λαθραίος που βιάζει τη γριούλα αποτελεί φιλοσοφία για τον δήμαρχο του νεοφασισμού) για την ένταξη των μεταναστών που επέλεξαν (σ.σ. τι λες ρε Ναπολέοντα που επέλεξε κι όλας η Αφρικανοκινέζικη μαφία τον τόπο μας για να ζήσει και της στρώνεις το δρόμο με ροδοπέταλα; ποιος ρώτησε τον πολίτη Έλληνα Αθηναίο που σε ταΐζει χρόνια τώρα; Που ξανακούστηκε να ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΠΟΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;)να ζήσουν στην Αθήνα οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.


Το πλαίσιο αυτό βασίζεται σε δύο αρχές:

Η μετανάστευση δεν συνιστά πρόβλημα, εφόσον τύχει σωστής διαχείρισης. (σ.σ. Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ;ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΥ; ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΣΤΙΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ; ΠΟΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ; ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΙΑ; ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕΣ;)

Ένταξη τις περισσότερες φορές σημαίνει περισσότερα από κοινωνική ενσωμάτωση (εμπεριέχει έννοιες όπως η ισότητα ευκαιριών, δικαίωμα στην ιθαγένεια κλπ).(σ.σ. Με λίγα λόγια γίγαντα ήλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΛΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ μας ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΤΑΙ, ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΕΝΔΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΤΗ όταν ο Έλληνας ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ και για βραβείο θα τους κάνουμε και ΈΛΛΗΝΕΣ; ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΝΙΚΗΤΑ...)

Ο Δήμος Αθηναίων εργάζεται (σ.σ. πολύ σκληρά μάλιστα εις βάρος του Αθηναίου) με δύο τρόπους:


Προσπαθεί να προσεγγίσει τον μετανάστη μεμονωμένα αλλά και μέσω της κοινότητας στην οποία ανήκει.

Ενθαρρύνει τη συμμετοχή και αντιπροσώπευσή τους από συλλόγους, μη κυβερνητικούς φορείς και ενώσεις μεγαλύτερης εμβέλειας.(σ.σ. έτσι μπράβο
δήμαρχε...εδώ είναι όλο το ευρώπουλο...προχώρα κι ότι προλαβαίνει να φας δώστου να καταλάβει)
Ο Δήμος Αθηναίων συνομιλεί με τέτοιους φορείς, σε μια προσπάθεια να αφουγκραστεί τα προβλήματα αλλά και να εφαρμόσει - στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του - πολιτικές προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το όραμά μας για τους μετανάστες (σ.σ. το όραμά σου για τους Αθηναίους που δεν έχουν Αθήνα αλλά Καμπούλ ποιο είναι...)

Σχεδιάζουμε μια Αθήνα (σ.σ. Ισλαμαμπάντ θέλει να πει) στην οποία το ελληνικό δένει αρμονικά με το διαφορετικό (σ.σ. όσοι ζούμε στην Αθήνα βιώνουμε το "διαφορετικό" κάθε μέρα στο πετσί μας, η διγλωσσία της πολιτικής θολογλώσσας το βαφτίζει "διαφορετικό" για να μην μας πει ΕΥΘΕΩΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΡΚ, τς τς τόσες σπουδές για το πως να δουλεύει τον κόσμο τσάμπα πήγανε; και μην τολμήσετε να το ξεστομίσετε γιατί θα πάρετε ΜΙΑ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ που θα είναι όλη δική σας... Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ σήμερα...αυτή είναι η γλώσσα του ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΪΧ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ)μια πόλη στην οποία τα παιδιά μας μιλούν την ίδια γλώσσα, τη γλώσσα της κατανόησης και των κοινών στόχων.

Μετατρέπουμε την Αθήνα (σ.σ.ΣΕ ΚΑΜΠΟΥΛ) σε πολυ-πολιτισμική μητρόπολη του κόσμου. (σ.σ. ευφημισμός και doublespeaking είναι η νέα επιστήμη που θα εισαχθεί και στα Πανεπιστήμια, όχι αποσπασματικά όπως διδάσκεται σήμερα σε κάποιες σχολές αλλά σαν ξεχωριστή αυθύπαρκτη... για να δουλέψεις τον κόσμο σήμερα πρέπει να έχεις πτυχία καραμπινάτα, εκτός κι αν τον κρατήσεις αμόρφωτο, απληροφόρητο όποτε σούρχεται φτηνότερα)

Αναπτύσσουμε δράσεις που διαχειρίζονται την διαφορετικότητα (σ.σ. σαρία, τουρμπάνια, κελεμπίες, μαντήλες) και την πολυμορφία (σ.σ.σομαλοί γκάγκστερ, αφγανοί βιαστές γιαγιάδων, αλβανοί εν ψυχρώ δολοφόνοι) κατά τρόπο ώστε να προάγεται η ιδέα της συνοχής, με σεβασμό στις αξίες και τις επιδιώξεις που ενώνουν τους πολίτες ανεξάρτητα από την εθνική τους προέλευση και τις πολιτισμικές τους καταβολές, που κατοχυρώνουν τις ίσες ευκαιρίες για τους μετανάστες (σ.σ.λαθρομετανάστες που χρήζουν απέλασης και που έχουν εξαγοράσει κάρτες παραμονής έναντι 100 ευρώ στην Ομόνοια, δίπλα από το καφέ που λιάζεται ολημερίς η δημοτική αστυνομία που πληρώνουμε οι φορολογούμενοι...για να ξέρουμε πως οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μετατρέπονται σταδιακά σε ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... αυτό γιατί δεν το λες δήμαρχε... μα τι ρωτώ...αυτό το επιδοτείς κάνοντας τα στραβά μάτια...) ως προς τη συμμετοχή και εξέλιξη στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή, που εξασφαλίζουν ότι όλοι οι μετανάστες αισθάνονται την Αθήνα και δική τους πόλη για να την σεβαστούν και να κτίζουν σε αυτή και το δικό τους μέλλον.


Στοχεύουμε στην κοινωνική ένταξη των μεταναστών στη βάση της τήρησης των νόμων και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων που έχουν ζώντας στην πόλη αυτή. (σ.σ.τις υποχρεώσεις σου προς τον Έλληνα και τους νόμους που διέπουν αυτή την χώρα δεν μας είπες...αυτών που σε πληρώνουν για να τους προστατεύεις, για να τηρείς την τάξη...αλλά εφοσον τίποτα από τα παραπάνω δεν ετήρησες και κόπτεσαι μόνο για την ΕΠΙΒΟΛΗ της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ σούρχεται ένα μαύρο...κατράμι ΠΡΟΣΕΧΩΣ... και πίστεψέ με είναι το λιγότερο που μπορεί να σου συμβεί μετά από τόσο εμπαιγμό στον Αθηναίο, τόση κοροϊδία, τόση υποβάθμιση της ζωής του, τόση εξώθηση σε ανεργία, κλείσιμο καταστημάτων και στο βιος μιας ολάκερης ζωής, μετακόμιση των Αθηναίων άρον άρον ξεπουλώντας τα σπίτια τους για να αποφύγουν να είναι τα επόμενα θύματα της "πολυπολιτισμικής" σου κοινωνίας.... )

-http://hellenicrevenge.blogspot.com/


Καλός για γκέι παρέιντ, κακός για δήμαρχος...Κουράγιο Αθηναίοι !

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 

Παραπλήσια θέματα
ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 1
ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ Η ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΛΙΣΤΑ…26ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝ
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 1
ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ FRONTEX ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
Δ. Συζήτηση: Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΠΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
Δ. Συζήτηση: Βιντεάκια για τη Νέα Τάξη
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 0
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr