Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ...ΤΟΝ "ΜΕΣΣΙΑ"………!!!
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=16738
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  Φιλούμενος [ 03 Αύγ 2015, 20:34 ]
Θέμα δημοσίευσης:  ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ...ΤΟΝ "ΜΕΣΣΙΑ"………!!!

Ένα μωρό παλαιστινιακής οικογένειας κάηκε ζωντανό όταν ισραηλινοί έποικοι έβαλαν πυρπόλησν σπίτια στην Δυτική όχθη.Δύο σπίτια απανθρακώθηκαν από τον εγκληματικό εμπρησμό από ισραηλινούς εποίκους στο παλαιστινιακό χωριό της Douma στα νότια της Naplouse.Η φωτιά εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Σημειώθηκε μια μεγάλη πυρκαγιά όταν έποικοι πέταξαν εύφλεκτες βόμβες και cocktails Molotov μέσα σε σπίτια παλαιστινίων.

Εικόνα

Κάτοικοι και μάρτυρες ταυτοποίησαν ότι ένα παιδί σκοτώθηκε σε αυτήν την επίθεση ηλικίας μόλις 18 μηνών ονόματι Ali Saad Dawabsha.Δύο σπίτια κάηκαν στις 31 Ιουλίου 2015.Ιατρικές παλαιστινιακές πηγές δήλωσαν ότι οι γονείς του παιδιού και τα 4 αδέρφια του τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Naplouse.


Τα δύο σπίτια κάηκαν από εποίκους που ήρθαν από την γειτονική αποικία του Ma’akeg Efraim.Σύμφωνα με μάρτυρες οι γονείς ξύπνησαν και προσπάθησαν να βγάλουν τα παιδιά από το φλεγόμενο σπίτι αλλά στάθηκε αδύνατο να σώσουν το μωρό τους. Το άλλο σπίτι που κάηκε ευτυχώς ήταν άδειο.

Εικόνα

Αναφορές των μίντια κάνουν λόγο για graffitis στα εβραικά με τα οποία οι δολοφόνοι έγραψαν στην εβραική στους τοίχους των σπιτιών που έκαψαν " Ζήτω ο Μεσσίας " και «εκδίκηση.»

Εικόνα

Εικόνα

Επίσης σχεδίασαν στους τοίχους και το άστρο του Δαβίδ. Σε δελτίο τύπου που δημοσιοποιήθηκε μετά το έγκλημα η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (OLP) καταδίκασε την «άγρια δολοφονία» του παιδιού υπογραμμίζοντας ότι το καθεστώς του Tel-Aviv φέρει «ολοκληρωτικά την ευθύνη » για την επίθεση και τον εγκληματικό εμπρησμό. «Αυτή η ενέργεια είναι η άμεση συνέπεια δεκαετιών ατιμωρησίας » για τους εξτρεμιστές εποίκους που διέπραξαν τρομοκρατικές πράξεις από το ισραηλινό καθεστώς δήλωσε η ίδια οργάνωση.


Είναι το δεύτερο σοβαρό επεισόδιο θρησκευτικής μισαλλοδοξίας που συμβαίνει από ισραηλινούς λίγες ώρες μετά το μακελειό στην Ιερουσαλήμ από φανατικό που μαχαίρωσε 6 συμμετέχοντες στη Gay Pride.


dimpenews.com

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/