Re: Έσεται ήμαρ, ήγγικεν η ώρα.

10
dominique έγραψε: Αυτο που ανέφερες ειναι το 3ο σενάριο,το 2ο όμως έχει το ζουμί και αναφέρετε σε Εληνοτουρικό πόλεμο στο Αιγαίο και ήττα της Ελλάδας.
Ανέφερα ότι με βόλευε !

Τυχαίο ? Δε νομίζω ! :χουχου
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Έσεται ήμαρ, ήγγικεν η ώρα.

11
Το καταλαβα για αυτο σου ανέφερα και το υπόλοιπο,οχι πως θα γίνει βέβαια.Και αυτοί σενάρια που τους συμφέρουν εφτιαξαν.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Έσεται ήμαρ, ήγγικεν η ώρα.

12
dominique έγραψε:Oποιος γνωρίζει αγγλικα ας διαβάσει και αυτα τα σενάρια που εχουν φτιαξει οι Αμερικάνοι,αμα βγάλουμε τις ημερομηνιες γιατι έχουν πέσει πολύ εξω εχουν αρκετό ενδιαφέρον.

http://www.hri.org/Samizdat/97-05-21.dir/art12.htm

Εμπλεκει Ρωσια Τουρκια Ελλάδα Συρια Ισραηλ σε πολεμο.

Οποιοι δεν ξέρουν αγγλικα ,να μας συγχωρουν αλλα δεν έχουμε χρόνο για μετάφραση,αμα θέλει καποιος να μεταφράσει καλοδεχούμενος
εκανα την μεταφραση απο το http://translate.google.com/# γιαυτο συγγνωμη για τοιχον προβληματα.

ΗΠΑ Στρατηγικές Εκθέσεις μελλοντικά σενάρια: Πόλεμος δυνατή μεταξύ της Τουρκίας, και την Ελλάδα, τη Ρωσία και τη Συρία (Μέρος 3)




- Σενάρια θα επικεντρώνεται στις βασικές σχέσεις της Τουρκίας με τη Ρωσία, το Ισραήλ, το Ιράν και τον Καύκασο

- Σε ένα σενάριο, την Ελλάδα και τη Συρία, την καταπολέμηση της Τουρκίας και του Ισραήλ το 2007. Ισραηλινή Έλληνες αεριωθούμενα ήττα

- Η Τουρκία και το Ισραήλ καταλαμβάνουν τη Συρία το 2008, μετά αεροπλάνο Άσαντ είναι καταρρίφθηκε κατά το διάστημα που καταφεύγουν στο Σουδάν »

- Ισραηλινή ανατρέπει πραξικόπημα του Σαντάμ και του Ιράκ διασπάται σε τρία κράτη

- Στο τρίτο σενάριο, η Ρωσία και η Ελλάδα καταλαμβάνει την Τουρκία και ανεξάρτητο Κουρδιστάν εγκατεστημένος

- Μετά την de facto κατάρρευση της Ρωσίας, «Τουρκική Αυτοκρατορία» αναδύεται σε ολόκληρη Καύκασο και την Κεντρική Ασία, «το τέταρτο σενάριο υποδηλώνει

Με Ugur Ακιντζί
Τουρκικά Daily News
Παρασκευή, 16 Μαΐου 1997

Ουάσιγκτον-Α Πενταγώνου χρηματοδοτείται στρατηγική αξιολόγηση της το μέλλον της Τουρκίας μεταξύ 1997-2020 εκπονήθηκε από Science Applications International Corporation (SAIC) της Βιρτζίνια αναπτύσσει τέσσερα πιθανά σενάρια που περιστρέφεται γύρω από τις σχέσεις της Τουρκίας με τους τέσσερις βασικούς παράγοντες: το Ισραήλ, το Ιράν, τη Ρωσία και την Ελλάδα.

Η έκθεση της SAIC με τίτλο "Η Τουρκία Futures Workshop Τελική Έκθεση,« γεννήθηκε μέσα από Δεκ 1996 συνέδριο παρακολούθησαν ανώτερα νυν και πρώην μέλη της κοινότητας πληροφοριών των ΗΠΑ, καθώς και τους διοικητικούς υπαλλήλους και επιστήμονες. (Για τον πλήρη κατάλογο των συμμετεχόντων βλέπε Μέρος Ι)

Ανάμεσα στα «σημαντικά ευρήματα» της έκθεσης, που έχουμε ήδη επικεντρωθεί σε δύο κατά το προηγούμενο τμήματα: ότι «το Ισλάμ δεν θα κυριαρχεί στην Τουρκία,» και «τουρκικός στρατός μπορεί να χάσει τη βιωσιμότητα ως εγγυητής του πολιτικού συστήματος."

Σήμερα, σε αυτό το τρίτο και τελευταίο τμήμα, θα παρουσιάσουμε σύντομες περιλήψεις από τα τέσσερα αυτά σενάρια εξετάζονται διεξοδικά στην αρχική έκθεση.

(Σας συνιστούμε όσους ενδιαφέρονται για το θέμα για να πάρει το πρωτότυπο της έκθεσης από την SAIC, Στρατηγική Εκτίμηση Center.)

· Σενάριο # 1) Η Τουρκία και το Ιράν Συμφωνήστε.

· Σενάριο # 2) Η Τουρκία και το Ισραήλ, νέα τάξη πραγμάτων ασφάλεια στη Μέση Ανατολή.

· Σενάριο # 3) ανακάμπτουσα Ρωσία τιθασεύει την Τουρκία.

· Το σενάριο # 4) Η Τουρκία δημιουργεί μια Καύκασο Ομοσπονδίας.

ΣΕΝΑΡΙΟ # 1

Η Τουρκία και το Ιράν συμφιλίωση και τη μορφή μιας ομοσπονδίας.

Το σενάριο αυτό προϋποθέτει τα εξής: Η Τουρκία θα προσπαθήσει να διαφοροποιήσει τον ενεργειακό εφοδιασμό της, μακριά από τη Ρωσία? Μαχητική Κούρδοι θα συνεχίσουν να απειλούν την σταθερότητα και των δύο κρατών? Οι ΗΠΑ «αυτοσυγκράτηση» για το Ιράν θα συνεχιστούν.

*** 1997-2000: Η Τουρκία και το Ιράν υπογράψει μια σειρά πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων συμφωνίες ενέργειας. Η Τουρκία εμφανίζεται ως γέφυρα του Ιράν προς την Ευρώπη και αλλού, ουσιαστικά παρακάμπτοντας το εμπάργκο των ΗΠΑ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιδρά απότομα. Μια δυναμική και μικρά Κόμματος της Ευημερίας (RP), ηγέτης Ερμπακάν ωθεί στην άκρη. RP κερδίζει εκλογές του 1999 με μία άνετη πλειοψηφία. Στο Ιράν δύο κορυφαίες αγιατολάχ πεθαίνουν και πιο πραγματιστική ηγέτες έρθει στην εξουσία.

*** 2001-2004: κουρδικό ταραχή που υποστηρίζονται από τη Συρία και το Ιράκ, καθώς και των ΗΠΑ επιμονή στην κουρδική αυτονομία στο βόρειο Ιράκ, το Ιράν και φέρει την Τουρκία πιο κοντά. νέα RP πρωθυπουργός της Τουρκίας ο ίδιος δεσμεύεται να θέσει τέρμα στην κουρδική εξέγερση.

Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) απορρίπτει, τέλος, την πλήρη προσφορά ένταξης της Τουρκίας το 2001. Η Ρωσία εξακολουθεί να αναμιχθεί στην πολιτική Καύκασο. Η Τουρκία αντιδρά με την ανάπτυξη ισχυρής εμπορικές και πολιτικές σχέσεις με τη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν, και ακόμη και ξεκινά τις συναλλαγές με την Αρμενία.

στρατιωτική σχέση της Τουρκίας με το Ισραήλ υποστηρίζεται από όλες τις τουρκικές κυβερνήσεις, κοσμική και ισλαμική.

*** 2005-2007: Αζερμπαϊτζάν πετρέλαιο αρχίζει να ρέει, αλλά η βόρεια διαδρομή Novorossysk είναι υπό επίθεση της Τσετσενίας. Αζερμπαϊτζάν εκτρέπει πολλά από πετρέλαιο μέσω της Γεωργίας και του Ιράν, και στη συνέχεια, μέσω της Τουρκίας στη Μεσόγειο.

Η Τουρκία και το Ιράν συμπεριφέρονται μεταξύ τους ως «πλέον ευνοούμενου κράτους» στον Καύκασο και την Κεντρική Ασία. Ιδέες κυκλοφορεί να σχηματίσουν μια «τουρκο-ιρανική ομοσπονδία" για την αντιμετώπιση της κουρδικής απειλής. Αυτό θα εξασφαλίσει την υποστήριξη της Τουρκίας για την εδαφική ακεραιότητα του Ιράν για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων απαιτήσεων του Αζερμπαϊτζάν για την επανένωση.

*** 2008: ΗΠΑ συγκράτηση του Ιράν συνεχίζεται. Κούρδοι επιθέσεις ξεκινήσει από το Ιράκ και να καταστρέψουν τις γραμμές του αερίου που προέρχεται από Iran.Turkey retaliates με βαθιές απεργίες στο Ιράκ. Ιράκ διαμαρτυρίες. ΗΠΑ είναι σιωπηλή. Ισραηλινή πληροφορεί νοημοσύνη τους Τούρκους ότι ιρακινή ηγεσία σχεδιάζει τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον της Τουρκίας, και ότι αυτό υποστηρίζεται από τη Μόσχα η οποία φοβάται Τουρκίας όλο και μεγαλύτερη σημασία στην Ευρασία. Η Τουρκία περνά αυτές τις πληροφορίες στο Ιράν.

Ιράν αρχίζει να κινητοποιήσει κατά μήκος των συνόρων της με το Ιράκ.

*** 2009-2010: Η Τουρκία απεργίες ιρακινών στόχων στο βόρειο Ιράκ. Ισραηλινή πιλότοι πετούν κάποια τουρκικά. Ιράν στέλνει πολλά τμήματα στο Ιράκ. Ιράκ ζητά από τη Μόσχα, AOS βοήθεια. Η Ρωσία έχει αγανακτήσει, αλλά ασυγκίνητος. Όταν το Ιράκ απειλεί την Τουρκία με χημικά και βιολογικά όπλα, το Ιράν απειλεί το Ιράκ με την ίδια. Ιράν και την Τουρκία να αναγνωρίσει το βόρειο Ιράκ μια ζώνη "από κοινού επιρροής." Τουρκία πλήττουν επίσης και στρατοπέδων του ΡΚΚ στη Συρία. Συρία υπόπτων ισραηλινή συμμετοχή και γρήγορα να κλείσει τις εγκαταστάσεις του ΡΚΚ εντός των συνόρων της.

*** 2011: Ένας Τούρκος-Ιράν ομόσπονδη πολιτεία, που θα εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια μιας 15-ετών με αποκορύφωμα το 2025, δηλώνεται. Ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση ανατρέπει και θα προσφέρει πλήρη ένταξη παρά την προηγούμενη διαμαρτυρία των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. ΕΕ κίνηση έχει ως στόχο να εμποδίσει το Ιράν-Turk ομοσπονδία, αλλά η Τουρκία απορρίπτει την προσφορά της ΕΕ. Η Τουρκία παραμένει στο ΝΑΤΟ, αλλά ζητεί από ΗΠΑ για να κλείσει όλες τις βάσεις και να πάει στο σπίτι.

*** 2012-2020: crisscrossing αγωγοί φυσικού αερίου και πετρελαίου μέσω της Τουρκίας και του Ιράν θέτουν Κασπίας / Κεντρικής Ασίας πετρελαίου και φυσικού αερίου στις παγκόσμιες αγορές.

Νοτιοανατολικά ευημερεί της Τουρκίας ως αποτέλεσμα. Κούρδοι που έφυγαν πριν από δεκαετίες αρχίσει επιστρέφουν στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας. Ανατολικά προς τα δυτικά του εμπορίου σε ολόκληρη την Κεντρική Ασία και τον Καύκασο ανθεί. ECO δοθεί νέα ζωή. Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία, επίσης, αίτηση για συμμετοχή σε μια διευρυμένη ομοσπονδία.

ENDSTATE: Η Τουρκία διατηρεί τους δεσμούς της με την Ευρώπη και την ένταξη στο ΝΑΤΟ, αλλά τώρα έχει άλλα οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα που επικεντρώνεται ολοένα και περισσότερο προς ανατολάς. Επιρροή των ΗΠΑ στην περιοχή έχει μειωθεί δραματικά.

"Ένα από τα απροσδόκητα οφέλη αυτής της συνεργασίας είναι μια πίσω από-ο-σκηνές σχέση αναπτύσσεται μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν, η οποία λαμβάνει πολλές κατευθύνσεις, περιλαμβανομένης της ανταλλαγής πληροφοριών και τη μεταφορά τεχνολογίας."

ΣΕΝΑΡΙΟ # 2

Η Τουρκία και το Ισραήλ, νέα τάξη πραγμάτων της ασφάλειας στη Μέση Ανατολή

Το σενάριο αυτό προϋποθέτει τα ακόλουθα: ισραηλινο-τουρκική στρατιωτική συνεργασία συνεχίζει και διευρύνει? ΗΠΑ επιλέγει πολιτικά Ελλάδα πάνω από την Τουρκία? Η Τουρκία είναι σε θέση να διεξάγει αμυντικό πόλεμο σε δύο μέτωπα.

*** 1997-1999: Πώληση των ρωσικών πυραύλων αντιαεροπορικός στους Έλληνες Κυπρίους συνεχίζει να δημιουργεί αναταραχή στην Τουρκία. Το ΝΑΤΟ αρνείται να συμμετάσχει. Ταραχές ξεσπούν σε Κύπρος, με τις δύο κοινότητες που διαπράττουν ειδεχθή φρικαλεότητες κατά τα άλλα, ο πληθυσμός AOS. Ελληνικό-Αμερικανικό λόμπυ κλωτσιές σε δράση, να περικόψει όλες βοήθεια των ΗΠΑ προς την Τουρκία.

*** 2000-2002: τουρκικού στρατού στάδια πραξικόπημα, deposes αναποτελεσματική πολιτική κυβέρνηση, αναλαμβάνει τα ηνία της εξουσίας και σχεδόν αμέσως τουρκικά F-16 σε απεργία πυραύλων τοποθεσίες σε Κύπρος, με περισσότερα τουρκικά στρατεύματα για προσγείωση Κύπρος και μερικά ελληνικά νησιά. Ελλάδα απαντά με την οργάνωση αεροπορικές επιδρομές εναντίον της Τουρκίας, AOS εγκαταστάσεις του Αιγαίου. Ένα είδος "ψεύτικο πόλεμο» εγκαθίσταται στο, με απειλή ενός πολέμου όλων-out, αλλά μόνο μικρές αψιμαχίες στην επικαιρότητα.

U. S. Κογκρέσο παγώνει κάθε βοήθεια προς την Τουρκία. Η ΕΕ εγκρίνει επίσης εμπάργκο, αλλά ορισμένα κράτη μέλη την παρατηρούν με αστάθεια. Φιλοτουρκική συναίσθημα είναι ισχυρή στη Γερμανία, την Αυστρία και την Πολωνία. Ισραηλινό λόμπι στις ΗΠΑ στηρίζει την Τουρκία. Το ΝΑΤΟ έχει παραλύσει λόγω της τουρκο-ελληνική σύγκρουση.

*** 2003: η τουρκική κοινή γνώμη στρίβει απότομα αντιαμερικανική. Όλες οι βάσεις των ΗΠΑ στην Τουρκία είναι κλειστά. Το Ισραήλ προτείνει μια πλήρη στρατιωτική συμμαχία με ένα μυστικό πρωτόκολλο που οραματίζονται κοινή δράση κατά της Συρίας. Τουρκικό στρατό, απογοητευμένοι με την συριακή υποστήριξη του ΡΚΚ, αποδέχεται το διακανονισμό.

*** 2003-2005: ΡΚΚ τρομοκράτες, οπλισμένοι και εκπαιδευμένοι από την Ελλάδα και λειτουργεί έξω από τη Συρία, την επίθεση τουρκικών εμπορικών συμφερόντων στη νότια Τουρκία. Οι επιθέσεις σε μεγάλες πόλεις της Τουρκίας νότια αναζωπύρωση τουρκική κοινή γνώμη.

*** 2006-2007: Το Ισραήλ υποκινεί μια αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος κατά Ασαντ στη Δαμασκό. Πραξικόπημα ηγέτες έκκληση προς την Τουρκία από το Χαλέπι. Όταν η Τουρκία κινείται στρατευμάτων στη βόρεια Συρία, η Ελλάδα θεωρεί αυτό ως μια ευκαιρία και οι απεργίες εναντίον της Τουρκίας, AOS ακτή, Αιγαίου συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών στόχων στη Σμύρνη. Η Τουρκία αντιδρά με εντυπωσιακή την ελληνική ηπειρωτική χώρα. Τούρκους και Έλληνες πολεμικό ναυτικό συγκρούονται στο Αιγαίο. U. S. Κογκρέσο υιοθετεί μια έντονα αντι-τουρκική γραμμή. Ελληνική υποστήριξη αεροσκαφών Σύριοι, ενώ οι Ισραηλινοί Σύριοι απεργία από πίσω. "Σε μία δέσμευση, ένας έμπειρος ισραηλινή κατεβάζει πιλοτικά τέσσερις ελληνικές μαχητικού-βομβαρδιστικά. Σε μια μέρα, AOS καταπολέμηση Ελλάδα χάνει 20 αεροσκάφη." Ελλάδα τραβά έξω από τη σύγκρουση.

*** 2008-2012: Το Ισραήλ προκαταβολές για Δαμασκό μέσω του Λιβάνου και από τα υψώματα του Γκολάν. Assad, AOS αεροπλάνο καταρρίφθηκε πάνω της Ανατολικής Μεσογείου και με συνδυασμό των τουρκο-ισραηλινή αεροπορική πράξη όπως ο ίδιος φεύγει για το Σουδάν. Η Τουρκία και το Ισραήλ καταλαμβάνουν τη Συρία, αλλά μια βιώσιμη κυβέρνηση μετά Άσαντ δεν μπορεί να καθοριστεί γρήγορα.

Το Ισραήλ, με την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ, τα στάδια πραξικόπημα για να ανατραπεί ο Σαντάμ και πετυχαίνει. Ιράκ διασπάται σε τρία κράτη. Ιράν καταλαμβάνει ανατολικό τμήμα, η Τουρκία στην περιοχή της Μοσούλης, ενώ η δυτική περιοχή αποτελεί ομοσπονδία με τη Συρία. Η Ρωσία αποδέχεται το τετελεσμένο γεγονός.

ENDSTATE: Η Τουρκία και το Ισραήλ κυριαρχεί στη Μέση Ανατολή στρατιωτικά. Μετά την Ελλάδα, την ήττα AOS, το ΝΑΤΟ είναι σοβαρά εξασθενημένο. Ιράν πρέπει να αποφασίσει εάν επιθυμεί ευρύτερες σχέσεις με την Τουρκία και, στην ουσία, επίσης, το Ισραήλ, είτε αντιτίθεται σε αυτή την κατεύθυνση και να κινείται πιο κοντά προς τη Ρωσία;

ΣΕΝΑΡΙΟ # 3:

Ανακάμπτουσα Ρωσία τιθασεύει την Τουρκία

Το σενάριο αυτό προϋποθέτει τα εξής: Η Ρωσία θα ανακτήσει στρατιωτικά και οικονομικά? Τουρκία, AOS στρατιωτική θα παρέμβει με πολιτικά πολιτική? Η Τουρκία θα συνεχίσει ενεργά τις φιλοδοξίες στην περιοχή του Καυκάσου.

*** 1999: τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις σχηματισμό μιας κυβέρνησης πάνω από κόμματα-για να σπάσει το αδιέξοδο.

*** 2000: Refah κόμμα κερδίζει τις εκλογές, αυξάνοντας τις ψήφους του, αλλά τα αποτελέσματα των εκλογών καταλυθεί υπό στρατιωτική πίεση, λόγω των παρατυπιών.

*** 2002: ΕΕ απορρίπτει την Τουρκία, AOS πλήρη ένταξη για να μην έχουν μια δημοκρατική κυβέρνηση. Υποστήριξη για την πολιτική αυξήσεων ισλαμιστές. Κογκρέσου των ΗΠΑ τερματίζει όλες βοήθεια των ΗΠΑ προς την Τουρκία, παρά τις Λευκό Οίκο, αντιρρήσεις AOS.

*** 2003-2008: Στρατιωτική επιστροφή καθυστέρηση ηγέτες των κυβερνήσεων σε πολιτικό έλεγχο. Οικονομία παραπαίει. PKK εξέγερση γίνεται πιο σοβαρή.

Η Ρωσία έχει αναλάβει τη Λευκορωσία το 1998 και μετακόμισε με την Ουκρανία. Λόγω της δυτικής βοήθειας, ρωσική οικονομία τα πάει μια χαρά. Έχει έναν μικρότερο αλλά πολύ πιο αποτελεσματικό στρατό. Διατηρεί βιολογικές και πυρηνικές δυνατότητες πολέμου, παρά τις συμφωνίες με τη Δύση. Τώρα δηλώνει ανοιχτά την πρόθεσή της να χρησιμοποιήσει όλα τα στρατιωτικά μέσα που έχει στη διάθεσή της για να υπερασπιστεί και να επεκτείνει τα εθνικά της συμφέροντα.

*** 2009-2010: Τουρκικός στρατός συνεχίζει να υποστηρίζει το Αζερμπαϊτζάν και τη Γεωργία και υπόσχεται βοήθεια στην αντίσταση ρωσικό επεκτατισμό.

Η Ρωσία αντιδρά με Μόσχα-εμπνευσμένα πραξικοπήματα στην περιοχή του Καυκάσου πρωτεύουσες. Η περιοχή εκφυλίζεται σε χάος. Η Ρωσία βοηθά την αναζωογόνηση του ΡΚΚ επιθέσεις. Ο αγωγός πετρελαίου από τη Γεωργία στη Τουρκία ανατινάχτηκε.

*** 2012: Η Ρωσία δίνει ένα τελεσίγραφο προς την Τουρκία να σταματήσει να αναμειγνύεται στην περιοχή του Καυκάσου, για την αποκατάσταση της προ-1918 σύνορα και να αναγνωρίσουν ένα ανεξάρτητο Κουρδιστάν. Η Τουρκία απορρίπτει ρωσικά αιτήματα.

*** 2013: η Ρωσία, απειλώντας για τη χρήση πυρηνικών και βιολογικών όπλων, ανεβαίνει μια εισβολή της Τουρκίας από τη Μαύρη Θάλασσα. Τουρκικές δυνάμεις χάνουν τον έλεγχο της Κωνσταντινούπολης, την περιοχή του Μαρμαρά και της Μαύρης Θάλασσας. Άγκυρα εκκλήσεις του ΟΗΕ για εκεχειρία ενώ η Ελλάδα αρχίζει καταλαμβάνουν τη Σμύρνη και τα περισσότερα από τα παράλια του Αιγαίου.

*** 2015-2018: Οι ΗΠΑ και η ΕΕ να αναγνωρίσει μια καθυστερημένη οικονομικό εμπάργκο κατά της Ρωσίας. Η Κίνα, φοβούνται τη ρωσική επέκταση, υποστηρίζει το εμπάργκο. Ενώ οι εκκλήσεις των Ηνωμένων Εθνών για την ειρηνευτική διάσκεψη στην Ελβετία, Ρωσία παγιώνει τη θέση του στο τουρκικό έδαφος.

*** 2020: Big εξουσία να συμφωνήσουν για τον διαχωρισμό της Κωνσταντινούπολης και Μαρμαρά από την Τουρκική Δημοκρατία και την πλήρη αποστρατιωτικοποίηση. Η διάσκεψη των ΗΠΑ δημιουργεί επίσης μια διεθνή επιτροπή για τη ρύθμιση πέρασμα από την τουρκική στενά. Μια κουρδικού κράτους που περιλαμβάνει 21 χωριά της Ανατολικής Τουρκίας είναι επίσης established.Greece, ωστόσο, καλείται να αποσύρει από τη Σμύρνη και το Αιγαίο, δεδομένου ότι δεν τους Έλληνες ζουν εκεί. Κατατετμημένη Τουρκική Δημοκρατία διατηρεί την Κεντρική Ανατολία και τη μεσογειακή ακτή εκτός από Αλεξανδρέττα που η Ρωσία επιμένει να επιστραφούν στη Συρία.

*** 2021-2025: Λιμός αναπτύσσεται ανάμεσα σε εκατομμύρια των Τούρκων προσφύγων, τώρα ο συνωστισμός σε σοβαρά μειωμένη τουρκικό έδαφος. Οι ΗΠΑ τοποθετεί μια μεγάλη επιχείρηση ανακούφισης πείνας. Η Τουρκία ρολόγια ανήμποροι ως Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας να απορροφηθεί στην αναβίωσε Ρωσικά / σοβιετική αυτοκρατορία.

ENDSTATE: κέρδη Ρωσία απρόσκοπτη πρόσβαση στα στενά. Η Τουρκία έχει μειωθεί σε μέγεθος και δύναμη. Η Ρωσία είναι αδιαμφισβήτητη στην προσπάθειά της να συσταθεί εκ νέου την αυτοκρατορία της.

ΣΕΝΑΡΙΟ # 4

Η Τουρκία δημιουργεί μια ομοσπονδία του Καυκάσου

Το σενάριο αυτό προϋποθέτει τα εξής: Η Ρωσία γίνεται όλο και πιο αδύναμη και χωρίς συνοχή.

*** 1999: Γέλτσιν απεβίωσε από καρδιακή ανεπάρκεια. Alexander Lebed προκύπτει ως ο νέος Ρώσος ηγέτης, αλλά η Ρωσία, AOS κατακερματισμός συνεχίζει ως οικονομία παραπαίει.

Στην Τουρκία, Ερμπακάν κυβέρνηση κατέρρευσε το 1997 μετά τον αιφνίδιο, αυθαίρετο ρήξη του με το Ισραήλ. Μετά από μακρές διαπραγματεύσεις, Ερμπακάν έχει αντικατασταθεί από νέα, ρεαλιστική δήμαρχος RP ο οποίος αποτελεί έναν συνασπισμό με την υπόσχεση της σταθερότητας και ένα τέλος στη διαφθορά.

*** 2000-2002: χώρες του Καυκάσου, συμπεριλαμβανομένων των βόρειων περιοχών του Καυκάσου στη Ρωσία (οι εθνοτικές δημοκρατίες καθώς και την Σταυρούπολη και Κρασνοντάρ Krays), να συνάπτει διάφορες συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ τους. Τουρκικό πρακτορείο ενισχύσεις (Tika) αυξάνει την οικονομική βοήθεια.

*** 2003: Λέμπεντ δολοφονείται και η Ρωσία ανήκει στην αταξία. Καυκάσιοι έθνη ανακοινώσει τη σύσταση μιας Καυκάσου Ομοσπονδίας. Πολιτικής συζήτησης στην Τουρκία περιστρέφεται γύρω από την έκταση της στήριξης που πρόκειται να παραταθεί.

*** 2004: Η Τουρκία αναγνωρίζει την ομοσπονδία του Καυκάσου και προωθεί αυτό στα διεθνή φόρα. West παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια, αν όχι την πλήρη αναγνώριση.

*** 2005-2006: ρωσικές στρατιωτικές Βάσεις για ένα άσχημα οργανωμένη επίθεση νεο-ιμπεριαλιστική κατά της Τσετσενίας, του Νταγκεστάν και της Γεωργίας, αλλά έχει ηττηθεί. Η Τουρκία παρέχει στρατιωτική βοήθεια για να καταλήξει το 2006 μια συνθήκη με την Καυκάσια Ομοσπονδία για την παροχή όπλων για δέκα χρόνια σε αντάλλαγμα για την αύξηση των εσόδων από την άσκηση αγωγών πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν και της Κεντρικής Ασίας αργό πετρέλαιο στη Μεσόγειο.

*** 2008: Μετά από μια μακρά περίοδο ταλάντευση, των ΗΠΑ και μεγάλα ευρωπαϊκά έθνη να συμφιλιωθούν με την de facto διάλυση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά επιμένουν ότι παραμένουν τυπικά να υπάρχει κατά μήκος της κατ 'αναλογία της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

*** 2010-2020: Η Μαύρη Θάλασσα Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας ακμάζει με τη συμμετοχή της Ουκρανίας, της Βουλγαρίας και Romania.Meanwhile στην Κεντρική Ασία, μια "Turanian Ομοσπονδία» προέκυψε ως απάντηση στη σύγχυση στη Ρωσία, και με συγκαλυμμένη υποστήριξη της Κίνας. Αύξησης των εμπορικών και Ανατολής-Δύσης μεταφορά οδηγεί στο σχηματισμό ενός τριμερούς οικονομικής σύνδεσης: Τουρκία, καυκάσιος Ομοσπονδίας, της Κεντρικής Ασίας [Turanian] Σύνδεσης, με την υποστήριξη από την Κίνα.


ENDSTATE: Ο κόσμος αναγνωρίζει ότι μια νέα διεθνής δύναμη αναδύθηκε με την Τουρκία και τουρκικής κράτη μέλη ως κυρίαρχη? Στην πραγματικότητα, μια νέα "τουρκική αυτοκρατορία», αλλά βασίζεται στην ελεύθερη ένωση και τις αρχές της οικονομικής δραστηριότητας. Με αυξανόμενο πληθυσμό πάνω από 225 εκατ. ευρώ, η Τουρκική Ομοσπονδία υπερβαίνει κατά πολύ τον πληθυσμό του, τι απομένει από την ταραγμένη Ρωσικής Ομοσπονδίας
”Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου.” “Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

Re: Έσεται ήμαρ, ήγγικεν η ώρα.

13
Ευχαριστούμε Χριστιανε,στις χρονολογίες μην δίνετε σημασία,το ζουμί να δείτε!
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Έσεται ήμαρ, ήγγικεν η ώρα.

14
dominique έγραψε:Ευχαριστούμε Χριστιανε,στις χρονολογίες μην δίνετε σημασία,το ζουμί να δείτε!
Τιποτα φιλε μου .. οτι αλλο αρχειο ειναι μεγαλο και θελετε να το κανω μεταφραση εγω ειμαι εδω
”Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου.” “Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

Re: Έσεται ήμαρ, ήγγικεν η ώρα.

16
DienekesSparta έγραψε:Δε νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο σχετικά με Τουρκία-Ισραήλ...
Eννοείς να γίνει το σενάριο γενικά ή δεν γίνεται εξαιτιας των σχέσεων Τουρκίας Ισραηλ?
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Έσεται ήμαρ, ήγγικεν η ώρα.

17
dominique έγραψε:Eννοείς να γίνει το σενάριο γενικά ή δεν γίνεται εξαιτιας των σχέσεων Τουρκίας Ισραηλ?
Είπατε ότι ίσως αυτή η διαμάχη Τουρκίας-Ισραήλ είναι στημένη για να την πέσουν στην Ελλάδα.Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.Η Τουρκία,που θέλει να μπει στην Ε.Ε,προσπαθεί να δείξει έναν καλό χαρακτήρα.
Μιχαήλ ὁ Ἕλλην\nἜστιν οὖν Ἐλλάς καὶ ἡ Μακεδονία\nΤελεύτα ἄλυπος\n\n«Ἡ γραφή τῆς Κρήτης ἐστί ἡ μήτηρ τῆς φοινικικῆς γραφῆς»

Re: Έσεται ήμαρ, ήγγικεν η ώρα.

18
Το αν θα μπει η Τουρκία στην Ε.Ε. δεν νομίζω να εξαρτάται απο την σχέση της με το Ισραηλ,αν μου έλεγες για να τα έχει καλα με τις Μουσουλμανικές χώρες ειναι πιο λογικό.

Απο την άλλη τα επεισόδια στο Αιγαίο έχουν εντατικοποιηθει τους τελευταίους μήνες,οποιος και να είναι ο σκοπός τους εντέλλει για μένα δεν μου φαίνεται οτι είναι αληθινή αυτη η διαμάχη.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σημεία των Καιρών”

cron