Ημερομηνία : 22 Φεβ 2020, 16:05


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 9 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Φυσικές καταστροφές,ατυχήματα η μάλλον μέρος ενος σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Αύγ 2010, 20:48 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
Tα γεγονότα ξεκίνησαν με την καταστροφή της πλατφόρμας της BP στον κόλπο του Μεξικού.

Πολλοί ανέφεραν οτι δεν ήταν ενα τυχαίο γεγονός λόγω αμέλειας της εταιρίας,αλλα σχεδιασμένο εξαρχής και αρκετό καιρό πριν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΒP Τόνι Χέιγουορντ πούλησε το 1/3 των μετοχών του στην εταιρεία του , ένα μήνα πριν από το δυστύχημα της 20ης Απριλίου.

Τον ακολούθησε λίγες ημέρες αργότερα η Goldman Sachs που έσπευσε να πουλήσει το 44% του μετοχικού της «πακέτου» στη BP.

Το πιο εντυπωσιακό είναι η "προφητεία" της ταινίας Knowing ,που αναφέρεται σε έκρηξη πετρελαικής πλατφόρμας στον Κόλπο του Μεξικού με ημερομηνία 20 Απριλίου το 2010 ,που πράγματι η ΄΄εκρηξη έγινε στις 20 Απριλίου.

Αλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι οτι σύμφωνα με δηλώσεις πρώην υπαλλήλου, ένας συναγερμός που θα έπρεπε να είχε προειδοποιήσει για τη συγκέντρωση αερίου στην πετρελαιοπηγή, η οποία ευθύνεται και για την έκρηξη που βύθισε την πλατφόρμα, είχε απενεργοποιηθεί μήνες πριν από την καταστροφή.

Υπεύθυνοι της εξέδρας, την οποία εκμεταλλεύεται ο βρετανικός πετρελαϊκός όμιλος BP, είχαν απαιτήσει !!!! ο συναγερμός να απενεργοποιηθεί, επειδή «δεν ήθελαν οι άνθρωποι να ξυπνούν στις 3 η ώρα το πρωί εξαιτίας ενός λανθασμένου συναγερμού», είπε ο κ. Γουίλιαμς.


Δεύτερον μέρος,είναι οι ανεξήγητες υψηλές θερμοκρασίες στην Ρωσσία με αποτέλεσμα τις καταστροφικές πυρκαγιές ,που είχαν σαν αποτέλεσμα τον επηρεασμό της παραγωγής σιτηρών τόσο εντος της Ρωσσίας,οσο και παγκοσμίως.Μια 2η σημαντική επίπτωση ,ειναι η αποσταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού στην χώρα,ηδη τα ποσοστά δημοτικότητας του Πούτιν έπεσαν κατακόρυφα,λόγω της καταστροφής.

Για την αποσταθεροποίηση μέσω πυρκαγιών διαβάστε εδω.

Τρίτο μέρος,οι καταστροφικές πλημμύρες στο Πακισταν με αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς και πρόσφυγες,ενω επιδημία χολέρας έχει ξεσπάσει,κανοντας την κατάσταση στην πολύπαθη χώρα λόγω της πολιτικής κατάστασης,ακόμα χειρότερη.

Θα αναρωτηθείτε τώρα,τι σχέση έχουν όλα αυτά με την επιβολή Παγκόσμιας κυβέρνησης.

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο απο τα Νέα χωρίς Φίλτρο Φελλού:

ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


Η επιβολή

Εικόνα

της Παγκόσμιας Κυβέρνησης

στους λαούς δεν γίνεται πλέον με τα όπλα αλλά με την χρήση ειδικών τεχνικών που απευθύνονται στην συνείδηση του ανθρώπου.
Το σχέδιο προβλέπει έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου από τους συντονιστές της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.


Ελέγχω τον ανθρώπινο εγκέφαλο σημαίνει, με απλά λόγια, ότι επιβάλλω τις απόψεις μου χρησιμοποιώντας την επανάληψη, τον φόβο, την ανασφάλεια.
Το μεγαλύτερο όπλο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης είναι τα ελεγχόμενα από αυτήν ΜΜΕ και αυτό αποδεικνύεται από την απόφαση της για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τηλεόρασης.
Ο ψυχολογικός πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη ενάντια στην ανθρωπότητα περιλαμβάνει ,εκτός των άλλων και την δυνατότητα ελέγχου των καιρικών φαινομένων μέσω ειδικών τεχνικών –HAARP- που επιτρέπουν την δημιουργία «εκτάκτων» καιρικών συμβάντων ,έξω από τα αναμενόμενα, τα οποία δημιουργούν συνθήκες αποσταθεροποίησης του ανθρώπινου εγκεφάλου με ότι αυτό συνεπάγεται.
Υπάρχει η άποψη η οποία υποστηρίζει ότι οι φωτιές στην Ρωσία προκλήθηκαν τεχνητά με στόχο την αποσταθεροποίηση του καθεστώτος που κυριαρχεί στην Ρωσία.
Ας δούμε όμως και μια άλλη πτυχή του ζητήματος.
Όπως υπάρχει το θαλάσσιο ρεύμα golf stream που κρατάει μια κλιματική ισορροπία στον Ατλαντικό Ωκεανό υπάρχει και το jetstream το οποίο είναι μια αέρια οδός ισορροπίας.
Η τεχνητή και μελετημένη στρέβλωση της λειτουργίας του jetstream προκαλεί καιρικά γεγονότα τα οποία δεν είναι φυσιολογικά.
Ετσι την ώρα που έχουμε άνοδο θερμοκρασίας στην Ρωσία και έξαρση των πυρκαιών την ίδια ώρα έχουμε στο Πακιστάν φαινόμενα που προκαλούν πλημμύρες ενώ σε κάποια κράτη της Δυτικής Ευρώπης παρατηρούμε παράπλευρες καιρικές ανωμαλίες.
Αν δεχτούμε ότι η «επιδρομή» αυτή των καιρικών φαινομένων είναι «κατασκευασμένη» τότε εύλογα προκύπτει το ερώτημα για την προέλευση του «κατασκευαστή» και τους λόγους που εξυπηρετεί αυτή η καιρική «επιδρομή»
Αναφέραμε ,πιο πάνω, για την δυνατότητα τεχνητής μεταβολής των καιρικών φαινομένων μέσω ειδικών τεχνικών-HAARP-.
Μένει όμως να δούμε ποιος ωφελείται από την καιρική αυτή ανωμαλία.
Οι φωτιές στην Ρωσία σε συνδυασμό με την ξηρασία προκάλεσαν μείωση κατά ¼ της παραγωγής σιταριού της χώρας. Αμεσα η Ρωσία απαγόρευσε τις εξαγωγές σιταριού και προέτρεψε και τις όμορες χώρες παραγωγής να κάνουν το ίδιο.
Διαβεβαίωσε τον Ρωσικό Λαό ότι δεν υπάρχει πρόβλημα επάρκειας στην εσωτερική αγορά λόγω της ύπαρξης στρατηγικών αποθεμάτων.
Ταυτόχρονα οι ίδιες διαβεβαιώσεις δόθηκαν και από την Ευρωπαική Ενωση.
Η απαγόρευση των εξαγωγών σιταριού από σιτοπαραγωγές χώρες δημιουργεί ένα νέο τοπίο στην παγκόσμια αγορά σίτου και όπως είναι φυσικό θα δημιουργήσει και άνοδο των τιμών λόγω περιορισμού της ποσότητας προς πώληση.
Οι ΗΠΑ θα είναι ωφελημένες από την απαγόρευση εξαγωγών σιταριού διότι οι εξαγωγές της θα φτάσουν τους 32.6 εκ. τόνους πράγμα που σημαίνει αύξηση 9.1 εκ. τόνους συγκριτικά με το διάστημα 2009/2010.
Η Αυστραλία θα εξάγει περίπου 16 εκ. τόνους ενώ η Αργεντινή στην καλλίτερη περίπτωση 13 εκ. τόνους.
Το μεγαλύτερο μέρος της σοδειάς των ΗΠΑ και του Καναδά είναι Γενετικά Μεταλλαγμένη(GM) ενώ οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βραζιλία και η Αργεντινή αποτελούν τους ηγετικούς εξαγωγείς Γενετικά Μεταλλαγμένων.
Περίπου το 80% με 90% της παραγωγής σόγιας, καλαμποκιού και βαμβακιού που παράγεται στις ΗΠΑ είναι Γενετικά Μεταλλαγμένα.


Εικόνα

Ετσι σε λίγο ο κόσμος θα τρώει επικίνδυνα μεταλλαγμένα προιόντα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πατέντες για πάνω από 90% των μεταλλαγμένων σπόρων ανήκουν σε παγκόσμιο επίπεδο σε τρείς γιγάντιες εταιρίες ήτοι : στην Syngenta (Novartis, Switzerland) and its Swiss division, Monsanto (Pharmacia, USA). Στην Du Pont (Pioneer) που επίσης αναφέρεται σαν μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς Γεννετικά Μεταλλαγμένων προιόντων, όπως επίσης στην Advanta (Astra Zeneca + Cosun, Britain-Holland).
Συμπερασματικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι πέρα από τα κέρδη που θα αποκομίσουν οι παραπάνω εταιρίες από την πώληση των προιόντων τους η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα έχει μεγαλύτερο έλεγχο της τροφής που καταναλώνουν οι λαοί με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εξάλλου υπάρχει τεράστια πίεση στους παραγωγούς να αγοράζουν σπόρους από αυτές τις εταιρίες και όχι να τους κατασκευάζουν μόνοι τους. Η ΕΕ από την άλλη μεριά αποφασίζει να χαλαρώσει τους περιορισμούς για τα Μεταλλαγμένα προιόντα οπότε η κατανάλωση τους θα επεκταθεί με τις επικίνδυνες συνέπειες για τον άνθρωπο.Σχετικά με το Πακιστάν και τις πλημμύρες που συμβαίνουν εκεί θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στα σχέδια του Brzezinski που αφορούν στον κατακερματισμό του Πακιστάν όπως επίσης και του Ιράκ με την δημιουργία Αυτόνομου Κουρδικού Κράτους και τις συνέπειες που θα έχει για την Τουρκία.Το Πακιστάν είναι λόγω της θέσης του φυσικός σύμμαχος της Κίνας και αυτό αποτελεί πρόκληση για τα σχέδια του Brzezinski που αφορούν στην περικύκλωση Ρωσίας και Κίνας προκειμένου να ελέγξει την Ευρασία.
Ετσι είναι πολύ πιο εύκολο να κατακερματίσεις μια χώρα όπου εκατομμύρια υποφέρουν και πεινάνε, μια χώρα όπου το μεγάλο της πρόβλημα είναι ο υπερπληθυσμός.

Εικόνα

Πάντως από τα τεκταινόμενα διαφαίνονται εξελίξεις στην περιοχή, πέρα από την διαμάχη Ισραήλ-Ιράν και μάλιστα εξελίξεις που θα έχουν αναπάντεχα αποτελέσματα.

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυσικές καταστροφές,ατυχήματα η μάλλον μέρος ενος σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Αύγ 2010, 20:51 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 22 Νοέμ 2009, 21:16
Δημοσ.: 1282
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ολα είναι ελεγχόμενα,ακόμα και αυτά που μας φαίνονται φυσικά γεγονότα.
Δείτε τι γίνεται τώρα στην Ρωσία,μετα απο την ξηρασία και τις πυρκαγιές,ήρθαν οι καταρακτώδεις βροχές.
Και να δείτε οτι θα γίνουν και σε αλλες χώρες παραγωγής σιτηρών.
Και εντέλλει θα έρθει η πείνα.
Και όποιος πεινάει ,ελέγχεται ευκολότερα.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυσικές καταστροφές,ατυχήματα η μάλλον μέρος ενος σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Αύγ 2010, 22:40 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
grecko έγραψε:
Ολα είναι ελεγχόμενα,ακόμα και αυτά που μας φαίνονται φυσικά γεγονότα.


Δηλαδή δεν υπάρχουν πλέον φυσικά φαινόμενα ?

Πότε καταργήθηκαν ?

Ή μήπως δεν υπήρξαν ποτέ ?

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυσικές καταστροφές,ατυχήματα η μάλλον μέρος ενος σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Αύγ 2010, 15:29 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12064
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Κωστα,φυσικά γεγονότα σαφως υπάρχουν.Απλα υπάρχουν φυσικά γεγονότα που τα θεωρούν ακραία και οτι οφείλονται στην υπερθέρμανση του πλανήτη.Αλλα δεδομένου οτι υπάρχουν τεχνολογίες που ελέγχουν το κλίμα,ποιος μπορει να ειναι 100% σιγουρος για ποια ακραια γεγονότα είναι οντως φυσικά ή τεχνητα?

Ισως απο τις συνεπειες που προκαλουν να μπορουμε να καταλάβουμε και ποιος τα δημιουργησε.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυσικές καταστροφές,ατυχήματα η μάλλον μέρος ενος σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Αύγ 2010, 20:35 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
dominique έγραψε:
Κωστα,φυσικά γεγονότα σαφως υπάρχουν.Απλα υπάρχουν φυσικά γεγονότα που τα θεωρούν ακραία και οτι οφείλονται στην υπερθέρμανση του πλανήτη.Αλλα δεδομένου οτι υπάρχουν τεχνολογίες που ελέγχουν το κλίμα,ποιος μπορει να ειναι 100% σιγουρος για ποια ακραια γεγονότα είναι οντως φυσικά ή τεχνητα?


Κανένας δε μπορεί, να είναι σίγουρος ! Συμφωνώ απολύτως ! :541

Παράθεση:
Ισως απο τις συνεπειες που προκαλουν να μπορουμε να καταλάβουμε και ποιος τα δημιουργησε.


:dance2:

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυσικές καταστροφές,ατυχήματα η μάλλον μέρος ενος σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Αύγ 2010, 22:35 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:49
Δημοσ.: 927
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
Κανένας δε μπορεί, να είναι σίγουρος ! Συμφωνώ απολύτως !

Ά καλα που δεν μπορεί....
Απλοί άνθρωποι ξέρουν πλέον πολύ εύκολα να ξεχωρίζουν ποια κυμματιστά "ρυθμικά" σύννεφα - θύσσανοι (αρμονικών) οφείλωνται σε ενέργειες συστημάτων τύπου ΧΑΡΠ διέγερσης της ιονόσφαιρας με μικροκύμματα. (ΜΕΙΖΕΡ)
Άλλωστε με μηχανήματα παρακολούθησης των διαταραχών στην ιονόσφαιρα οι κυβερνήσεις των υπερδυνάμεων γνωρίζουν πολύ καλά πότε ηφίστανται τέτοιες επιθέσεις.
Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος διεξάγεται πλέον με αυτόν τον τρόπο ......και με άλλους...

ΥΓ. Οσον αφορά την Παγκόσμια κυβέρνηση της Νέας Τάξης αυτό είναι μια μούφα που προωθούνε στη δύση αφού σκοπίμως πλέον χώρισαν τον πλανήτη σε 2 κυρίους τριμερεις άξονες (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) και Σύμφωνο Σαγκάης σχεδιασμένα να έρθουν σε σύγκρουση 3ου Π.Π.
Η δυτική τριμερής (Δυτική Παγκοσμιοποίηση) αναμένεται και ήδη επιτήθετε αρχικά ασθενώς εναντίων της Ασίας-Ισλάμ για να γενοκτονηθεί οριστικά κατόπιν απο την σαρωτικά αντεπιτηθέμενη Κίνα ως ηγέτιδα του Συμφώνου Σαγκάης ώστε να επιβληθεί παγκοσμίως η τερματική Σινική(ΣΙΝ-ΣΙΩΝ) Παγκοσμιοποίηση.

Τ'ακούτε εβραιόπουλα-μογγολογενείς-Σιωνιστές που παρακολουθείτε το φόρουμ? Οι γενητορές σας Σινιστές σας έχουν και εσάς προγραμματισμένους για σφαγή. Κανείς σας δεν θα μείνει ζωντανός.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυσικές καταστροφές,ατυχήματα η μάλλον μέρος ενος σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Αύγ 2010, 08:55 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Δεκ 2009, 16:36
Δημοσ.: 900
Thanks:
Thanked:
time στο post
Καταστρέφοντας την φύση τώρα θα ελέγχουν αργότερα τις τροφές και στους ανθρώπους πολύ πιο εύκολα.
Θα υπάρχουν μόνο μερικές μεγάλες όασης με πολλά νερά μόνο για την ελίτ και θα είναι πανάκριβη, και θα την φυλάει ο στρατός.

_________________
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυσικές καταστροφές,ατυχήματα η μάλλον μέρος ενος σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Αύγ 2010, 02:21 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
Απλοί άνθρωποι ξέρουν πλέον πολύ εύκολα να ξεχωρίζουν ποια κυμματιστά "ρυθμικά" σύννεφα - θύσσανοι (αρμονικών) οφείλωνται σε ενέργειες συστημάτων τύπου ΧΑΡΠ διέγερσης της ιονόσφαιρας με μικροκύμματα. (ΜΕΙΖΕΡ)


Μπορείς εσύ να παρακολουθείς και να ξεχωρίζεις τη δραστηριότητα του ΧΑΡΠ ?

Εγώ πάλι, δεν έχω ιδέα...

Παράθεση:
Άλλωστε με μηχανήματα παρακολούθησης των διαταραχών στην ιονόσφαιρα οι κυβερνήσεις των υπερδυνάμεων γνωρίζουν πολύ καλά πότε ηφίστανται τέτοιες επιθέσεις.
Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος διεξάγεται πλέον με αυτόν τον τρόπο ......και με άλλους...


Πριν είπες για απλούς ανθρώπους και τώρα μιλάς για υπερδυνάμεις...

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυσικές καταστροφές,ατυχήματα η μάλλον μέρος ενος σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Αύγ 2010, 10:01 
Aρθρογράφος
Aρθρογράφος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 25 Ιουν 2010, 14:10
Δημοσ.: 1458
Thanks:
Thanked:
time στο post
Δύο διαφορετικές προσεγγίσεις:

α) Ο συγκερασμός λογικής,συνωμοσιολογίας,ενδείξεων ή και μερικές φορές αποδείξεων,"δείχνουν" την πολύχρονη προσπάθεια κάποιων για την κατατρομοκράτηση και τον έλεγχο των λαών σε όλο τον κόσμο.

β) Όντως η μάχη του ανθρώπου με τα φυσικά φαινόμενα μαίνεται από τότε που περπάτησε στη γη. Όμως η τρομολαγνική και καταστροφολογική τους παρουσίαση από τα ΜΜΕ των ιερατείων,έχει ως αποτέλεσμα την κατατρομοκράτηση και τον έλεγχο των λαών σε όλο τον κόσμο.

Ένα κοινό αποτέλεσμα....

_________________
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 9 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Ο Αρχιεπίσκοπος κάνει όλα τα χατίρια της κυβέρνησης - Νέα κόντρα μητροπολιτών σε αρχιεπίσκοπο
Δ. Συζήτηση: Kληρικοί στην υπηρεσία του Αντιχρίστου.
Συγγραφέας: Λέων
Απαντησεις: 0
Δρυίδες προσέλαβε η Τροχαία της Αυστρίας για να μειωθούν τα ατυχήματα!
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο
Συγγραφέας: King Minos
Απαντησεις: 4
"Hollywood: Εάν σας αρέσει η τηλεόραση και οι ταινίες, τότε μάλλον σας αρέσουν και οι Εβραίοι οπωσδήποτε!"
Δ. Συζήτηση: Το παγκόσμιο δίχτυ του Σιωνισμού
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
Η μεγάλη Κρητική Επανάσταση κατά της Οθωμανικής κυριαρχίας (1866-1869) (πρώτο μέρος)
Δ. Συζήτηση: Ιστορικά θέματα
Συγγραφέας: King Minos
Απαντησεις: 2
"Σιωνισμός"… το μέγα "καρκίνωμα" της παγκόσμιας κοινωνίας.
Δ. Συζήτηση: Το παγκόσμιο δίχτυ του Σιωνισμού
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 12


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr