Ημερομηνία : 20 Νοέμ 2019, 17:31


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 2 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Η κύρια παγκόσμια απειλή: ο εξισλαμισμός
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Νοέμ 2013, 08:27 
Aρθρογράφος
Aρθρογράφος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 25 Ιουν 2010, 14:10
Δημοσ.: 1458
Thanks:
Thanked:
time στο post
Εικόνα

Γράφει η Simone le Baron


Όλος ο πλανήτης μιλάει για την « κρίση » εδώ και τρία χρόνια. Ξεκίνησε από τους δημοσιογράφους των μεγάλων ΜΜΕ πουλημένους στους πολιτικούς και στα μεγάλα χρηματιστικά συγκροτήματα, προωθήθηκε στο κοινό και ο κοσμάκης ξέχασε όλα τα υπόλοιπα. Όλοι γίνανε οικονομολόγοι: υπάρχουν αυτή τη στιγμή 7 δισεκατομμύρια οικονομολόγοι που προσπαθούν να εξαλείψουν τη λεγόμενη κρίση.

Εντωμεταξύ... το κύμα του εξισλαμισμού συνεχίζει την εισβολή του με παραπλανητικό τρόπο σε όλη την Ευρώπη, όλο το δυτικό κόσμο. Και δεν άρχισε χτες, ούτε προχτές, στη Γαλλία παραδείγματος χάρη, το 1895 ο πρίγκιπας Βοναπάρτη, με την υποστήριξη του ισλαμόφιλου δημοσιογράφου Paul Bourdarie, σχεδίασε το χτίσιμο του Μεγάλου Τζαμιού του Παρισιού. O Paul Bourdarie υποστηρίζει ότι το συμφέρον της Γαλλίας είναι να « παραμείνει η πιστή φίλη της Τουρκίας όπως το ευχόταν ο Φραγκίσκος Α΄ (1494-1547) και ο Σουλεϊμάν Α΄ ο Μεγαλοπρεπής (1494-1566) ούτως ώστε να κρατήσει το ρόλο αραβικής μουσουλμανικής δύναμης ».

Το γαλλικό κράτος το χρηματοδότησε και τις 16 Ιουλίου το 1926 το εγκαινίασε ο Πρόεδρος Gaston Doumergue(1868-1937) ενώ, αφενός, το 1905 (9 Δεκεμβρίου) είχε ψηφιστεί ο νόμος που αφορούσε στον χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας, και αφετέρου, σε αυτή την περίπτωση δεν επρόκειτο για εκκλησία, για σύμβολοτου καθολικισμού, θρησκεία των περισσότερων Γάλλων εκείνη την εποχή και αρχή του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Από το 1905, το γαλλικό κράτος είχε σταματισει να βοηθάει την εκκλησία κιόλας. Δηλαδή ο Πρόεδρος Gaston Doumergue(προτεστάντης) πρόδωσε τους Γάλλους πολίτες, παρέβηκε το νόμο, Φέρθηκε « αντίγαλλος ».

O Φραγκίσκος Α΄ ήταν τουρκόφιλος, δηλαδή μισέλληνας αφού υπέγραψε συμμαχία με τον Σουλεϊμάν επί της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η ιστορία, λοιπόν, μας δείχνει ότι ανέκαθεν οι Γάλλοι ηγέτες ήταν ισλαμόφιλοι. Ο μόνος Πρόεδρος της γαλλικής Ρεπούμπλικας που είχε καταλάβει την απειλή ήταν ο στρατηγός ντε Γκωλ (1890-1970). Στο βιβλίο του « Ήταν ο ντε Γκωλ », εκδόσεις Fayard, (2000), oπολιτικός και συγγραφέας Alain Peyrefitte(1925-1999) παραθέτει τον ντε Γκωλ σε μια ομιλία της 5της Μαρτίου 1959:

« Είναι υπέροχο να υπάρχουν Γάλλοι κίτρινοι, μαύροι, μελαψοί. Δείχνουν ότι η Γαλλία είναι ανοικτή σε όλες τις ράτσες και έχει οικουμενική αποστολή. Αλλά εφ' όσον παραμένουν μια μικρή μειοψηφία. Διαφορετικά,η Γαλλία δεν θα ήταν πλέον Γαλλία. Είμαστε ακόμα κατά κύριο λόγο ένας ευρωπαϊκός λαός, λευκός, με ελληνικό και λατινικό πολιτισμό και χριστιανική θρησκεία.

Να μη λέμε βλακείες τώρα! Τους μουσουλμάνους πήγατε να τους δείτε; Τους είδατε με τζελαμπά και σαρίκι; Μπορείτε να δείτε ότι δεν είναι Γάλλοι. Εκείνοι που εκθειάζουν την αφομοίωση έχουν μυαλό κολίμπρι, ας είναι πολύ μορφωμένοι. Προσπαθήστε να αναμιγνύετε λάδι και ξύδι, ανακινήστε καλά το μπουκάλι. Μετά από λίγο, θα διαχωριστούν και πάλι. Οι Άραβες είναι Άραβες, Οι Γάλλοι είναι Γάλλοι. Νομίζετε ότι το γαλλικό σώμα μπορεί να απορροφήσει δέκα εκατομμύρια μουσουλμάνους, οι οποίοι αύριο θα είναι είκοσι εκατομμύρια και μεθαύριο σαράντα; Αν κάνουμε την αφομοίωση, αν όλοι οι Άραβες και Βέρβεροι της Αλγερίας θεωρούνται Γάλλοι, πως να τους αποτρέψουμε να εγκατασταθούν στη Γαλλία, ενώ το βιοτικό επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο; Τότε το χωριό μου δεν θα λεγόταν πια Κολομπέ λε ντεζ Εγκλίζ (Κολομπέ-οι-δυο-εκκλησίες) αλλά ‘Κολομπέ-τα-δυο-τζαμιά’ ...

Σήμερα υπάρχουν 3000 τζαμιά στη Γαλλία, στην κυβέρνηση του Hollande 3 Άραβες, 3 μαύροι. Στην περιφέρεια του Παρισιού: 260 τζαμιά. Στην κυανή ακτή: 110 τζαμιά.

Στην Νίκαια όπου ζει η οικογένεια μου: 350 000 κάτοικοι, 6 τζαμιά. Συν όλα τα υπόγεια των πολυκατοικιών των μουσουλμανικών συνοικιών όπου δεν τολμάει να πατήσει λευκός ή αστυνομικός. Σε αυτά τα υπόγεια οι προσευχές ετοιμάζουν το Τζιχάντ. Το παρακάτω βίντεο το τράβηξα τον Οκτώβριο στο κέντρο « σικ » της Νίκαιας. Οι μουσουλμάνοι έχουν κατακτήσει όλη την πόλη. Σπάνια βλέπουμε γυναίκα με μαντίλα χωρίς παιδιά, συνήθως κρατάει ένα από το δεξή χέρι, ένα από το αριστερό, άλλο ένα σε καροτσάκι και είναι πάλι έγκυος. Οι άνδρες τους κάθονται στα αραβικά καφενεία να καπνίζουν ναργιλέ καθώς οι Γάλλοι εργάζονται για να τους πληρώσουν το ταμείο εναργείας, την γιατρική κρατική ασφάλεια, το ενοίκιο, το ρεύμα και πάει λέγοντας. Ωστόσο, οι Γάλλοι άνεργοι, που δεν μπορούν να νοικιάσουν σε αυτές τις κρατικές πολυκατοικίες διότι οι πολιτικοί δίνουν προτεραιότητα στους ξένους, μένουν άστεγοι.

Ήδη το 1985 αναγκάστηκα να βάλω το γιο μου σε ιδιωτικό καθολικό σχολείο - τα ιδιωτικά σχολεία εκεί είναι όλα καθολικά - εγώ, η άθρησκη, επειδή 2 παιδιά στα 4 ήταν μουσουλμανάκια στο δημόσιο, στο σχολείο της γαλλικής Ρεμπούμπλικας. Έπρεπε δηλαδή να πληρώσω για να πάει ο γιος μου στο σχολείο στην πατρίδα του. Σήμερα έγινε ο ίδιος πατέρας, ο γιος του είναι 18 μινών. Με τη γυναίκα του βρήκανε από τώρα ένα καθολικό νηπιαγωγείο στη Νίκαια για όταν έρθει η ώρα, γυμνάσιο και λύκειο. Με τα συμπεθεριά θα τους βοηθήσουμε, είμαστε δεμένη οικογένεια. Περιμένουν εξίσου να του μάθω τα ελληνικά και τον ελληνισμό. Όμως, ο καημός μας είναι μεγάλος: γιατί να μην μπορούμε να απολαύσουμε τη ζωή, απλά, με αγάπη, χωρίς έννοιες, στην πατρίδα μας; ποιος ο λόγος;

O χοίρος έχει καταργηθεί στις γαλλικές καντίνες.O χοίρος που ήταν με την περίφημη « charcuterie » (σαλάμια, ζαμπόν, πατέ, λουκάνικα κλπ.) πρώτο προϊόν της γαλλικής γεωργίας. Στη θέση του έχουν βάλει τα προϊόντα χαλαλ. Το λόμπι χαλαλ το χρηματοδοτούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τις αραβικές τράπεζες που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, τα καταστήματα πολυτελείας όπου μπορούν οι πλούσιες μουσουλμάνες να βρουν ρούχα, μαντίλες και μπούρκα τελευταίας μόδας. Το εμιράτο του Κατάρ έχει αρχίσει να εξαγοράζει όλη τη Γαλλία: μέγαρα και ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Κυανή Ακτή όπου εδώ και δεκαετίες έχουν χτίσει κάστρα Άραβες πρίγκιπες. Αλλά και ποδοσφαιρικές ομάδες, τα τείχη του Σαν-Μαλό στη Βρετάνη…

Το 1949 ιδρύθηκε το MRAP αντιρατσιστικό κίνημα από αντίδραση με τον αντισημιτισμό που οδήγησε στον θάνατο 6 εκατομμυρίων Εβραίων. Πολύ σύνδρομα το καπέλωσαν οι μουσουλμάνοι. Ακολούθησε SOSRacismeτο 1984. Αυτοί οι ισχυροί οργανισμοί έχουν φιμώσει τους Γάλλους πολίτες, ες αεί. Με το χρόνο, έχουν πάρει όλη την εξουσία μεσώ μιας πνευματικής τρομοκρατίας, συνένοχοι βέβαια είναι οι πολιτικοί κι οι δημοσιογράφοι. Ο Λε Πεν έλεγε ακριβώς τα ίδια με τον ντε Γκωλ, αυτόν τον κατηγόρησαν, τον κατήγγειλαν. Τον Ιούλιο, φέτος, το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ήρε την ασυλία της κόρης του, την Μαρίν, γιατί δήλωσε ότι « εκατομμύρια μουσουλμάνοι κατέχουν το γαλλικό έδαφος όταν 5 φορές την ημέρα, σε όλη τη Γαλλία μπλοκάρουν τους δρόμους, σταματάνε όλη την κίνηση για να κάνουν τις προσευχές τους, ακριβώς όπως οι Γερμανοί το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κατάκτησαν το γαλλικό έδαφος ».

Ο Joachim Véliocas, υπεύθυνος στο γαλλικό παρατηρητήριο του εξισλαμισμού, έγραψε με ψευδώνυμο το βιβλίο « Αυτοί οι δήμαρχοι που φλερτάρουν με τον ισλαμισμό ». Όλα τα ΜΜΕ και τα βιβλιοπωλεία το μποϋκοτάρισαν. Ένας δικηγόρος ανέλαβε μέσω διαδικτύου την προβολή του, έτσι έλαβα γνώση της ύπαρξης του και ήρθα σε επαφή με τον συγγραφέα. Έχει την ηλικία του γιου μου, 32 χρόνων, κι όμως καταλαβαίνει την κατάσταση καλύτερα από μεγαλύτερους ανθρώπους που γνώρισαν άλλη εποχή αλλά την ξεχάσανε. Μου είπε ότι στη σημερινή Γαλλία υπάρχει ολοκληρωτισμός και σε λίγο η πατρίδα της ελευθερίας θα βρεθεί υπό κατοχή των ισλαμιστών.

Όλοι αυτοί οι αντιρατσιστικοί μπερδεύουν ράτσες, θρησκείες, φανατισμό, ξένους, μετανάστες, ισλαμιστές, πολιτική, εξισλαμισμό. Διαπιστώνουμε σήμερα ότι αυτοί οι πολύ μορφωμένοι άνθρωποι έχουν όντως μυαλό κολίμπρι. Και με τέτοια μυαλά, σωθήκαμε! « Άνθρωποι είναι κι αυτοί μας λένε », είπε κανείς το αντίθετο; Γιατί ξαφνικά σε όλη την Ευρώπη εμφανίζονται τώρα αυτοί οι σύλλογοι και όχι πριν; Μήπως δεν υπήρχαν μετανάστες στην Ευρώπη, ειδικά στη Γαλλία; 1 εκατομμύριο Πορτογάλοι, Ισπανοί, Ιταλοί, Ρώσσοι, βιετναμέζοι τον εικοστό αιώνα, ποτέ δεν δημιούργησαν το μικρότερο πρόβλημα. Τους ξεχωρίζουμε από το επώνυμο μόνο.
O Γάλλος Ακαδημαϊκός Alain Besançon είναι κατηγορηματικός : « Η ιστορία μας δείχνει ότι ποτέ οι μουσουλμάνοι δεν έχουν ενσωματωθεί σε άλλους λαούς. »


Όλοι αυτοί οι τόσο καλοσυνάτοι αντιρατσιστές, την ημέρα που θα κυβερνώνται από το θεϊκό νόμο Σαριά, το μοναδικό νόμο των μουσουλμάνων, θα καταλάβουν τι σημαίνει ακριβώς βία, βία εναντίον τους που, με την αντιρατσιστική τους συμπεριφορά, νομίζουν ότι είναι προστατευμένοι, θα είναι αργά. Οι ισλαμιστές δεν υπολογίζουν κανέναν δυτικό. Είναι οι σταυροφόροι του ισλάμ που έχουν αποστολή να εξοντώσουν τον δυτικό κόσμο. Και από τη στιγμή που οι Έλληνες δημιούργησαν τον δυτικό πολιτισμό, εμείς στην Ελλάδα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή. Στην Ελλάδα ανέκαθεν η γυναίκα ήταν ελεύθερη, ας θυμηθούμε την Λυσιστράτη του Αριστοφάνους. Μερικοί Έλληνες υιοθέτησαν ανατολίτικες συνήθειες επί οθωμανικής αυτοκρατορίας - επειδή οι Τούρκοι είναι μουσουλμάνοι - αλλά η πλειοψηφία των Ελλήνων ανδρών θαυμάζει το θηλυκό γένος και του δίνει πρωτεύοντα ρόλο στην κοινωνία. Ο Έρως, ο έρωτας αποτελούν θεμελιώδης αρχή του ελληνισμού.

Η εκτομή είναι ΝΟΜΟΣ για τις μουσουλμάνες, ούτως ώστε να μην γνωρίζουν ποτέ οργασμούς. Οι άνδρες τις παντρεύονται από 12 χρόνων και τους κάνουν παιδιά με βία ώσπου να τις εγκαταλείψουν σεξουαλικά για μια νεότερη. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Ο ελληνισμός είναι επομένως το αντίθετο του ισλαμισμού.

Εικόνα

28-10-2013Η πρόταση μου στους Έλληνες:

1- Τα άμεσα πράγματα που είναι σε θέση να κάνουν: να σταματήσουν να νοικιάζουν, για κερδοσκοπικούς λόγους, παλαιά διαμερίσματα, σε μουσουλμάνους παράνομους που μαζεύονται 15 άνθρωποι σε ένα δωμάτιο.

2- Να σταματήσουν να τους δίνουν χαρτζιλίκι για διάφορες μικρές δουλειές, ενώ υπάρχουν αυτή τη στιγμή Έλληνες συνταξιούχοι στους οποίους έχουν « κουρέψει » την σύνταξη που είναι ικανοί να τις αναλάβουν αυτές τις μικρές δουλειές, αντί να ψάχνουν στα σκουπίδια ένα κομμάτι ψωμί.

3- Το Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης, μετά από 90 χρόνια, επαναλειτουργεί. Δεν αντιδρά κανείς. Δηλαδή, εσείς Έλληνες, ξεχάσατε τα 400 χρόνια; Μήπως τελικά τα έχετε αποθυμήσει;; Στο παλιό τζαμί στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο, κάτω από την εκκλησία Άγιο Σπυρίδωνα όπου δολοφόνησαν τον Καποδίστρια, διοργανώνονται θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις τέχνης κλπ. Μπορεί να ξαναγίνει χώρος θρησκείας ανά πάσα στιγμή. Θα το αφήσετε; αυτό θέλετε; 10 εκατομμύρια Έλληνες δεν είναι πιο δυνατοί από δυο δημάρχους; τι φοβάστε; Αν οι κάτοικοί της Θεσσαλονίκης είχαν κάνει βάρδιες, μέρα, νύχτα, μέρες, μήνες γύρω από το τζαμί για να μην αφήσουν κανέναν να το πλησιάσει, ακόμα και να το είχαν γκρεμίσει τη νύχτα καθώς κοιμόταν ο κ. Μπουτάρης, τι θα παθαίνανε;

4- http://www.karfitsa.gr/2013/10/29/oi-ellines-den-pane-na-doylepsoyn-sta-xo/

Η τελευταία γενιά Ελλήνων γονέών είχε τη μύτη πολύ ψήλη νομίζοντας ότι όλα τα παιδιά τους έπρεπε οπωσδήποτε να έχουν πτυχία. Άφησαν την παραδοσιακή αυθεντική καλλιέργεια της ελληνικής γης για μια ψευδοκαλλιέργεια του πνεύματος στη ξενιτιά για να ξεμάθουν τον ελληνισμό μαθαίνοντας μια ξένη κουλτούρα. Η γεωργία είναι η βάση του ελληνισμού. Και αυτό το έχετε ξεχάσει; Πότε θα ξυπνήσετε; Δεν βλέπετε ότι αυτά τα πτυχία που πήρατε από το εξωτερικό είναι αέρας κοπανιστός; Αν οι νέοι σήμερα καλλιεργούσαν τη γη, θα είχαν ψωμί να βάλουνε στο τραπέζι τους, αντί για αυτό είναι άνεργοι στις πόλεις με χιλιόμετρα πτυχία στη τσέπη.

Θα έρθει μια μέρα που η Ελλάδα θα βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα έρθει κι η ώρα που μερικοί Έλληνες πατριώτες θα σας παρουσιάσουν ένα πρόταγμα πέρα από τα αριστεροδεξιά ξένα κόμματα, ένα πρόταγμα για να επιβιώσει ο ελληνισμός με δημοκρατία και φυσική οικονομία, χωρίς βια, χωρίς επανάσταση. Τότε οι μουσουλμάνοι θα φύγουν από μόνοι τους και εγώ ξέρω ότι η θεά του ελληνισμού, η ελληνική σκέψη, θα φωτίζει πάλι τον ουρανό της ελληνικής οικουμένης. Ες αεί.

Πηγή:http://greekamericannewsagency.com/

Η Simone Le Baron γεννημένη στην BREST της Γαλλίας,σπούδασε γλωσσολογία στην Faculté de Lettres της Rouen, First Certificate of Cambridge, Πληροφορική, και είναι εξειδικευμένη καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας για τους αλλοδαπούς. Τον Απρίλιο του 2011απευθύνει τις ευχές της για το Πάσχα στον ελληνικό λαό, σε μια επιστολή στα ελληνικά, η οποία αναπαράγεται από πάνω από ένα εκατομύριο επισκέπτες στο διαδίκτυο. Εκεί γεννιέται, εκ μέρους της, η ιδέα του «Νεοφιλελληνισμού». Στο πλευρό μιας ομάδας Ελλήνων, φορέων του Ελληνισμού, δίνει τη μάχη της για τη διάσωση της ιδέας που βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Το καλοκαίρι του 2012, απευθύνεται στην Ουνέσκο με αίτημα την εγγραφή του Ελληνισμού στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, ενώ μεταξύ πολλαπλών δράσεων ετοιμάζεται και υπόμνημα προς τον ΟΗΕ προς ανάδειξη του ήδη διαμορφωθέντος εκρηκτικού μείγματος φτώχειας, αυτοκτονιών και του μισελληνισμού σε διεθνές επίπεδο. Η όλη δράση της Simone le Baron σχετικά με τον «Νεοφιλελληνικό Ανθρωποκεντρισμό», αποτυπώνεται σε βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο και στο οποίο συμμετέχουν περίοπτοι Έλληνες διανοούμενοι, επιστήμονες και καλλιτέχνες. Είναι, επίσης, μέλος της οργάνωσης Agora International, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, για την ανάδειξη και επικαιροποίηση του έργου του Κορνήλιου Καστοριάδη, οργάνωση που φιλοξενείται σε Πανεπιστήμιο του Michigan.

http://www.geopolitics.com.gr/2013/11/blog-post_148.html

_________________
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η κύρια παγκόσμια απειλή: ο εξισλαμισμός
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Δεκ 2016, 21:18 
Σκεπτόμενος
Σκεπτόμενος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 16 Ιούλ 2016, 18:04
Δημοσ.: 64
Thanks:
Thanked:
time στο post
https://www.facebook.com/17308693606842 ... 288010910/


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 2 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Η παγκόσμια κρίση του χρέους: Πώς φτάσαμε σε αυτή και πώς θα βγούμε
Δ. Συζήτηση: Νέα τάξη Πραγμάτων
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 4
H Τριμερής Επιτροπή συνεδρίασε στο Τόκιο με θέμα τη παγκόσμια (δια)κυβέρνηση(;)
Δ. Συζήτηση: Τα Τάγματα και οι Λέσχες
Συγγραφέας: evaggelia
Απαντησεις: 0
CISPA, η νέα απειλή για τις ελευθερίες στο διαδίκτυο
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 4
Τουρκική απειλή: Παραβίαση των χωρικών μας υδάτων στην Σάμο
Δ. Συζήτηση: Ελληνοτουρκικά
Συγγραφέας: manol
Απαντησεις: 2
Στην άκρη του γκρεμού η παγκόσμια οικονομία;
Δ. Συζήτηση: Επικαιρότητα
Συγγραφέας: evaggelia
Απαντησεις: 1


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr