Ημερομηνία : 21 Οκτ 2019, 08:35


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Διέρρευσε η ατζέντα της Bilderberg 2010
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Ιουν 2010, 03:50 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Διέρρευσε η ατζέντα της Bilderberg 2010

του James Corbett

Ο βετεράνος ερευνητής της Bilderberg και διάσημος συγγραφέας Daniel Estulin αποκτά ξανά ένα αντίγραφο της ημερήσιας διάταξης για την ετήσια συνάντηση της παγκόσμιας ελίτ. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη, νωρίτερα σήμερα, ο Estulin αποκάλυψε τι θα συζητηθεί φέτος στο Sitges, Ισπανία, στις 3 - 6 Ιούνιου 2010.


Σύμφωνα με τα έγγραφα, τα θέματα της ομάδας, που θα συζητηθούν τη φετινή χρονιά είναι:

1. Θα επιβιώσει το Ευρώ;
2. Ανάπτυξη στην Ευρώπη: Στρατηγική εξόδου της Ευρώπης ... Σε Αναμονή;
3. Να έχουμε θεσμικά όργανα για την αντιμετώπιση θεμάτων της παγκόσμιας οικονομίας;
4. Ελλάδα: Μαθήματα και μακρόπνοες στρατηγικές
5. Το ΝΑΤΟ και το Αφγανιστάν: Η Πρακτική ατζέντα για τη Συμμαχία
6. Ιράν και Ρωσία: Οικονομικές και Δημοσιονομικές Απειλές για τη Συμμαχία
7. Οι συνέπειες του πολέμου κατά της τρομοκρατίας
8. Η επιρροή των εγχώριων Θέματων στην Αμερικανική Εξωτερική Πολιτική
9. Η προοπτική της Οικονομίας της Ιαπωνίας
10. Το μέλλον του αμερικανικού δολαρίου: Εναλλακτικά σενάρια

Ότι οι Bilderbergers-κατ 'ουσίαν, ένας χώρος συζητήσεων για τους ευρωπαίους και βορειοαμερικανούς παίκτες εξουσίας-ενδιαφέρονται για τη συζήτηση της τρέχουσας κατάρρευσης της ευρωπαϊκής οικονομίας, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη, ειδικά όταν στη λίστα συμμετεχόντων της ομάδας περιλαμβάνονται πολλοί από τους βασικούς χρηματοδότες και από τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα και κατευθύναν την Ευρώπη στην οικονομική κρίση. Στους συνέδρους που έχουν ξανασυμμετάσχει, περιλαμβάνεται και ο σημερινός Πρόεδρος της ΕΕ, Herman Van Rompuy, ο οποίος πήρε τη δουλειά, σαν ο πρώτος μη-εκλεγμένος επικεφαλής της αντιδημοκρατικής Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά από ένα δείπνο με τα μέλη της διευθύνουσας επιτροπής της Bilderberg. Πέρυσι προανήγγειλε την έναρξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης, υμνώντας τον αυξημένο ρόλο των G20 στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης. Άλλο βασικό μέλος της Bilderberg είναι ο Jean-Claude Trichet, ο οποίος, ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, συνέβαλε να διαμορφωθεί η σημερινή Ευρωπαϊκή κρίση, η οποία έχει ως σκοπό να δώσει κίνητρα για την πτώχευση της Ευρώπης. Ο Trichet, επίσης, πρόσφατα κάλεσε για παγκόσμια κυβέρνηση για τη ρύθμιση της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης που οι συνάδελφοί του της Bilderberg, δημιούργησαν.

Εκείνοι που είναι εξοικειωμένοι με το πολυπόθητο ονείρο της λέσχης Bilderberg για την επίτευξη παγκόσμιας διακυβέρνησης με τη δημιουργία ενός διεθνούς χρηματοδοτικού πλαισίου, δε θα εκπλαγούν εάν δουν ότι θα υπάρξει συζήτηση σχετικά με το θέμα "Να έχουμε θεσμικά όργανα για την αντιμετώπιση θεμάτων της παγκόσμιας οικονομίας;" που θα είναι το τρίτο θέμα κατά τη συνεδρίασή του τρέχοντος έτους. Δεν θα είναι έκπληξη, όταν το ερώτημα απαντηθεί με τη συνήθη γραμμή της παγκοσμιοποίησης ότι διεθνείς οργανισμοί όπως το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα θα πρέπει να «ενισχυθούν» και μάλιστα να τους δοθούν περισσότερες ρυθμιστικές αρμοδιότητες, ως αποτέλεσμα της κρίσης, που έχουν επιφέρει οι ίδιοι, ακριβώς όπως παρατηρητές της Bilderberg έχουν προβλέψει εδώ και χρόνια. Πράγματι, όπως ο ίδιος ο Estulin σημειώνει στο τελευταίο του βιβλίο, Shadow Masters, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ George Ball εξέφρασε τη φιλοδοξία της παγκοσμιοποίησης κατά τη διάρκεια της Bilderberg 1968 στο Mont Tremblant όταν δήλωσε ότι θα ενδιαφέρονταν για την ανάπτυξη μιας "παγκόσμιας εταιρείας" που θα αντικαταστήσει την "αρχαϊκή πολιτική δομή των εθνικών κρατών"

Τα άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι ακριβώς σύμφωνα με τα θέματα και τα σχέδια της Bilderberg του περασμένου έτους και τις ιδέες που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση Υπουργών Οικονομικών της G20 του περασμένου έτους , στις οποίες ο Estulin ήταν σε θέση να διεισδύσει με εσωτερικές πηγές του. Το γεγονός ότι η συμμαχία του Ιράν και της Ρωσίας είναι στη φετινή ημερήσια διάταξη έχει διπλή σημασία, όχι μόνο επειδή ένα χτύπημα εναντίον του Ιράν ήταν στο τραπέζι της Τριμερούς Επιτροπής της φετινής χρονιάς, αλλά επειδή, όπως ο Estulin σημειώνει σε συνέντευξή του σήμερα, δείχνει ότι το πραγματικό αντικείμενο της επιθετικότητας της Bilderberg κατά του Ιράν, είναι η αποσταθεροποίηση της Ρωσίας, μιας χώρας που είναι κατά παράδοση ένα αγκάθι στα πλευρά της παγκοσμιοποίησης.

Ίσως το μόνο πράγμα που πρέπει να μας εκπλήσσει από την ατζέντα του τρέχοντος έτους είναι ότι η μυστική ομάδα, η οποία έχει αναλάβει την απόκρυψη από τα μέσα ενημέρωσης και το δημόσιο έλεγχο, παρέλειψε να λάβει προφυλάξεις για να αποτρέψει τον Estulin και τις πηγές του, από την απόκτηση των πληροφοριών για άλλη μια φορά . "Είμαι λίγο απογοητευμένος με την Bilderberg", είπε στη γραμμή από την Ισπανία, όπου κατοικεί σήμερα. «Θα ήθελα να πιστεύω ότι θα είχαν λάβει ορισμένα μέτρα προφύλαξης και, ιδίως όταν έρχονται στο δικό μου τμήμα του κόσμου."

Ενώ η ημερήσια διάταξη είναι μόνο ένας οδηγός για τις μεγαλύτερες συζητήσεις της ομάδας και την πραγματική διαδικασία λήψης αποφάσεων που πραγματοποιείται μεταξύ των μελών του πυρήνα της ομάδας, πίσω από κλειστές πόρτες, όντως εξυπηρετεί ως δείκτης για ζητήματα και γεγονότα που δημιουργούν ανησυχία στην παγκοσμιοποίηση σε αυτό το ευαίσθητο στάδιο της λειτουργίας της, πάνω ακριβώς στην περίοδο που αρχίζουν να πραγματοποιούν το όνειρό τους για τη θέσπιση παγκόσμιας κυβέρνησης κατασκευάζοντας μια παγκόσμια ύφεση. Ακόμη και δεδομένου ότι τα σχέδια αυτά αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς, οι λαοί της Ισλανδίας, της Ελλάδας και άλλων αναπτυγμένων χωρών, έχουν αρχίσει να κινητοποιούνται μαζικά για να αποτινάξουν το ζυγό της οικονομικής καταπίεσης και τα βασικά μέλη της Bilderberg μιλούν ανοιχτά για τους φόβους τους για μια παγκόσμια πολιτική αφύπνιση .

Το φετινό συνέδριο σηματοδοτεί ένα νέο επίπεδο έκθεσης της Bilderberg και αντιπολίτευσης. Ο Daniel Estulin θα κάνει μια ιστορική ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την 1η Ιουνίου, μαζί με τον Mario Borghezio, το Nigel Farage, καθώς και άλλους βουλευτές. Στη συνέχεια, ο Charlie Skelton, σε ρεπορτάζ για μια ακόμη φορά για την εφημερίδα Guardian της Βρετανίας, θα λάβει μέρος σε μια μαζική αντι-διάσκεψη, όσων αντιτίθενται στη Bilderberg και τις μυστικές διαδικασίες της, που θα συγκεντρωθούν για να επιστήσουν την προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Μείνετε συντονισμένοι στο corbettreport.com για όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη σύνοδο του τρέχοντος έτους, στην οποία περιλαμβάνεται ενημέρωση από τον Estulin σχετικά με το τι οι πηγές του αποκαλύπτουν για τις εργασίες της συνεδρίασης. Η κάλυψη ξεκινά αυτή την Κυριακή με την κυκλοφορία του Episode 131 της Corbett Report, "Bilderberg 2010."

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διέρρευσε η ατζέντα της Bilderberg 2010
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Νοέμ 2010, 09:54 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 24 Αύγ 2009, 23:32
Δημοσ.: 2644
Thanks:
Thanked:
time στο post
:good

_________________
Δεν είμαστε όσα πιστεύουμε, αλλά όσα πράττουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διέρρευσε η ατζέντα της Bilderberg 2010
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2010, 16:37 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9069
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
Διέρρευσε η ατζέντα της Bilderberg 2010Ας :χουχου :χουχου :χουχου

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Θα γίνει η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2010 - Τα σενάρια και τα επί μέρους τμήματα
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: ΤΗΛΕ-ΜΑΧΟΣ
Απαντησεις: 0
Η Σύνοδος της Bilderberg του 2010 θα καλύπτεται από ΜΜΕ και blogs!!!
Δ. Συζήτηση: Μυστικές Εταιρείες-Λέσχες-Στοές
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 8
Τα συμπεράσματα της Bilderberg για την Ελλάδα: Είστε νεκροί! Πρέπει να σας ξεφορτωθούμε, σας φορτώσαμε το “σχέδιο διάσωσ
Δ. Συζήτηση: Η νέα τάξη πραγμάτων στην Ελλάδα
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 6
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε νέα μέτρα! ΒΙΝΤΕΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.
Δ. Συζήτηση: Το παρακράτος και η διαβρωμένη πολιτική
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
Bilderberg,σχέδιο μείωσης του πληθυσμού
Δ. Συζήτηση: Βιντεάκια για τη Νέα Τάξη
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 3


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr