Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

Συνάντηση για τις ελληνικές πόλεις του μέλλοντος
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=9337
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  ronyca [ 03 Οκτ 2010, 18:34 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Συνάντηση για τις ελληνικές πόλεις του μέλλοντος

Εικόνα


Σχέδια για βιώσιμη αστική ανάπτυξη
Η αναπτυξιακή εταιρεία του δήμου Αθηναίων (ΑΕΔΑ) διοργανώνει Συνέδριο με θέμα «Οι πόλεις του μέλλοντος- Ολοκληρωμένη Αστική Ανάπτυξη, Διακυβέρνηση και Χρηματοδότηση», την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Classical Athens Imperial, με την συμμετοχή διακεκριμένων ακαδημαϊκών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σκοπός του Συνεδρίου, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος CREPUD-MED, είναι να διερευνήσει τους τρόπους με τους οποίους οι ελληνικές πόλεις μπορούν να σχεδιάσουν το μέλλον τους και να χρηματοδοτήσουν τις στρατηγικές αναπτυξιακές παρεμβάσεις τους. Επιπλέον, θα αξιολογηθεί η πρόοδος εφαρμογής του χρηματοδοτικού μηχανισμού JESSICA στην Ελλάδα, που θα αποτελέσει βασικό μηχανισμό χρηματοδότησης της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης.

Το Πρόγραμμα CREPUD-MED διερευνά στρατηγικές αειφόρου ανάπτυξης και χωροταξικού σχεδιασμού μέσω της συνεργασίας ανάμεσα στη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία. Συνεργασία, η οποία υποστηρίζεται από το πρόγραμμα MED της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


/www.newsbeast.gr

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/