Ημερομηνία : 19 Οκτ 2019, 05:39


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Πότε θα κάνει ξαστεριά;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Οκτ 2010, 03:14 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Πότε θα κάνει ξαστεριά;


Σε έναν οποιοδήποτε οργανισμό, σπίτι, σχολείο, εκκλησία ή κράτος, τίθενται κανόνες ομαλής λειτουργίας. Διαφορετικά παύει ο οργανισμός να υφίσταται!

Στην μαφία υπάρχουν κανόνες αυστηρότατοι, άγραφοι μεν, όμως νόμοι κοινής λογικής, υπακοής και συντροφικότητας. Επειδή οι νόμοι είναι άγραφοι, ο λόγος έχει αξία συμβολαίου. Δεν χωράνε παρερμηνείες!

Εδώ σ’ αυτόν τον τόπο ο κάθε πολιτικός και ο κάθε δημόσιος υπάλληλος έχει τη δική του ξεχωριστή νομοθεσία. Ερμηνεύουν το νόμο για να μπορούν να μείνουν ανερμήνευτες οι πράξεις τους…!

Ο καθένας που τυγχάνει να έχει κάποια εξουσία (π.χ. κλητήρας σε υπουργείο… και για σκεφτείτε τι γίνεται παραπάνω…) λειτουργεί σαν κράτος εν κράτει που ανατρέπει την κεντρική φιλοσοφία των νόμων. Αλλά και το ίδιο το κεντρικό κράτος είναι τόσο ανακόλουθο που δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από τους πολίτες!

Λείπει η σοβαρότητα από την πολιτική. Λείπει η υπευθυνότητα από την εξουσία. Γι αυτό η όλη αμφισβήτηση πήρε μορφή ανυπακοής, που τείνει να εξελιχθεί σε χιονοστιβάδα εθνικής καταστροφής!
Δεν υπάρχει σωτήρια, γιατί οι πολιτικοί δεν λογοδοτούν για τις πράξεις τους. Επειδή δε νιώθουν την ανάγκη να είναι δίκαιοι, όπως τα μέλη της μαφίας που ανά πάσα στιγμή βρίσκονται ενώπιον του νόμου! Οι πολιτικοί σε αυτή τη χώρα είναι πάνω από το νόμο… Οι πολιτικοί μας εφηύραν την ασυλία και κλέβουν και λένε ψέματα εκ του ασφαλούς. Και όταν παύει η ασυλία, έρχεται η… παραγραφή. Όμορφος κόσμος, όμορφη χώρα, για τους –και από τους- πολιτικούς πλασμένη.

Θα δούμε τα χειρότερα να έρχονται! Εκτός αν το τιμόνι της χώρας το πάρει ένας πολίτης που δεν έχει σχέση με την πολιτική. Που δεν βγήκε από τους βόθρους των «εγκρίσεων» των κομμάτων. Που να είναι σοβαρός, υπεύθυνος και θα χώσει το σύνολο των κυβερνησάντων στον Κορυδαλλό!
Όπως κάνει ένα κράτος όταν εξαρθρώνει μια συμμορία!! Αν και οι συμμορίες δεν είναι σήμερα μέσα. Είναι έξω… Μας κλέβουν, μας λένε ψέματα, μας κυβερνούν!!!
Είναι οι εκφραστές της διαφθοράς!

Κάποιοι από εμάς κάνουν ένα σοβαρό λάθος, αποκαλώντας ως «μαφία» το Ελληνικό κράτος. Και το λάθος είναι τεράστιο και μειωτικό για την ίδια την Μαφία. Σήμερα μας καλούν να στηρίξουμε από το υστέρημά μας αυτούς που μας έκλεψαν. Σήμερα μας ζητάνε να εμπιστευθούμε εκείνους που μας υποθήκευσαν. Σήμερα μας επιβάλουν να γνωρίσουμε τη φτώχεια επειδή οι ίδιοι δεν επιθυμούν να χάσουν τον πλούτο και την ηδονή της εξουσίας. Σήμερα μας ζητάνε να υποστούμε τον παράνομο νόμο τους, για να γίνει η χώρα νομιμόφρονη. Σήμερα, εάν είχα λεφτά, θα δάνειζα την Μαφία. Αυτοί μπορεί να είναι ότι είναι, αλλά έχουν μπέσα και τιμούν τις συμφωνίες τους. Στην Ελλάδα του σήμερα δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκρίνουμε το ελληνικό κράτος με σοβαρούς και διαχρονικά επιτυχημένους οργανισμούς όπως η Μαφία. Μιλάμε για διαμετρικά αντίθετα σχήματα, το ένα συμπαγές και με συνέχεια, το άλλο σκορποχώρι.

Αυτή την Ελλάδα έχτισαν δεκαετίες τώρα οι ανίκανοι και τα κόπρανα της πολιτικής. Αυτή την Ελλάδα θέλουν να συνεχίσουν, αλλάζοντας προσωπείο και καλώντας εμάς να πληρώσουμε –ίσως και με το αίμα μας- την… ανακαίνιση αυτή. Βλέπετε, έχουνε δώσει τον… «λόγο» τους στους τοκογλύφους, στους τραπεζίτες και στους Νεοταξίτες άρχοντες του κόσμου…

Η διαφθορά έχει ένα κίνδυνο μόνο για τους φορείς της: Tην αυτοκαταστροφή. Επειδή συνήθως στερούνται του αισθήματος κορεσμού, δεν ξέρουν πού να σταματήσουν, σαν τα μονοέντερα ψαράκια της γυάλας που τρώνε μέχρι να σκάσουν κυριολεκτικά. Και αν δούμε την σημερινή πραγματικότητα, κάποια «ψαράκια» όχι μόνο δείχνουν το πόσο έφαγαν, αλλά το φωνάζουν κιόλας, ξεδιάντροπα, αφού η ατιμωρησία και η συγκάλυψη είναι εκείνος ο πολιτικός αυτοματισμός που έχει ξεβράσει «τα κόπρανα» στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι…


Η χώρα σε σχέση:
- Με την ποιότητα των κατοίκων που την αποτελεί
- Με την παιδεία που έχουν
- Με την τους πολιτικούς που εκλέγουν για να διαχειρίζονται τις τύχες της
- Με τους διεφθαρμένους θεσμούς της
Βρίσκεται στο σωστό σημείο: ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.

Οι κάτω των 30 δεν θα θυμούνται τα μπλε και πράσινα καφενεία. Τότε που ο κάθε βουλευτής είχε σωρό υποστηρικτών.
Τώρα, οι σοβαροί άνθρωποι, αυτοί που οι πολιτικοί αποκαλούν υποτιμητικά "νοικοκυραίοι", ξέρουν.
Ξέρουν ότι δεν περιμένουν κάτι εκτός από "θα" και "μαζί".

Άρα, το μοντέλο πρέπει ν αλλάξει. Χρεοκόπησε. Ακόμα κι οι σκληροί πασόκοι του πράσινου κράτους έχουν αντιληφθεί ότι θα πρέπει να δουλέψουν. Κυρίως δε, οι υπόλοιποι πασόκοι, οι σοβαροί, δεν πρόκειται να τους ανεχθούν άλλο. Και λέω πασόκοι διότι είναι γνωστό ότι το ελληνικό δημόσιο αποτελείται κυρίως από τέτοιους. Φυσικά, τα ίδια ισχύουν για τους γαλάζιους.
Κι όσο το ποτάμι δεν θα κοιτάει χρώματα, τόσο περισσότερο αισιόδοξος γίνομαι.

Οι πολιτικοί θα είναι οι τελευταίοι που θ αλλάξουν βέβαια. Αν όμως δε μπορούν να κυκλοφορήσουν στον κόσμο, θέλουν δε θέλουν θ αλλάξουν.
Μην τους αφήνετε ήσυχους πουθενά. Γιουχάρετέ τους συνέχεια. Αμέσως όσοι βρίσκονται γύρω σας θα σας υποστηρίξουν.

Πρέπει να απαλλαχθούμε από την «μαφία» των πολιτικών και των στρατών τους! Να ανοίξουμε τον δρόμο σε νέους, αδιάφθορους, που ίσως να θέλουν να προσφέρουν και όχι να αρπάξουν!

Αυτό πρέπει να το κάνουμε εμείς, οι απλοί πολίτες, η μεγάλη βουβή αλλά μη κοιμισμένη και διεφθαρμένη πλειοψηφία! Αν το κατανοήσουμε, τότε θα το κάνουμε πράξη στην καθημερινότητα της ζωής μας και στις ψήφους μας!

Ο Λαός πρέπει να δώσει λύση, είναι υποχρέωση μας και καθήκον μας στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους και στις επόμενες γενιές!
Σε ένα κράτος, όπου οι διάφοροι Μαντελο-τσουκάτοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, δεν έχει καμία θέση ούτε η δημοκρατία ούτε και η δικαιοσύνη. Το έλλειμμα των δύο αυτών οδηγεί την χώρα στην καταστροφή.

Κάποιος φίλος μου είχε πει πως πρέπει να γίνουν όλα στάχτη και να ξαναχτίσουμε την χώρα από την αρχή. Διαφώνησα και συνεχίζω να διαφωνώ, αφού δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Έχουμε όμως την δυνατότητα να κάνουμε στάχτη τους μίζερους άθλιους κομματικοθρεμμένους που απομυζούν μέχρι και σήμερα το μέλλον των παιδιών μας. Μπορούμε να στείλουμε στον αγύριστο αυτόν τον συρφετό των κηφήνων που έχουν καταφέρει να κλέψουν τα όνειρά μας και τολμούν τα θρασίμια να κλέψουν και τα όνειρα των παιδιών και των εγγονιών μας…

Η σημερινή κυβέρνηση διατηρεί έναν τεράστιο κομματικό στρατό μέσα στο δημόσιο, ο οποίος σήμερα αποτελεί και χώρο ανάσχεσης της οποιασδήποτε έντιμης προσπάθειας αποτίναξης των κατοχικών δεσμών που επιβάλλονται στην χώρα. Αυτός ο χώρος –που αποτελεί το κύριο μέρος του προβλήματος- που δεν παράγει, αλλά μεγάλο μέρος του συναγελάζεται στις κομπίνες και γνωρίζει τα λαμόγια, λειτουργεί σήμερα ως σημείο στήριξης της πολιτικής αθλιότητας. Αυτούς θα τοποθετήσει η κυβερνητική γιάφκα μπροστά στους έντιμους πολίτες, εάν αποπειραθούν να διαμαρτυρηθούν.

Φίλοι μου, αυτά που λέμε είναι τα ίδια και τα ίδια. Τι δράσεις μπορούμε να πάρουμε; (άντε στα πλαίσια της νομιμότητας και του εκλογικού μας συστήματος για να μην παρεξηγηθώ...)


Κωνσταντίνος


-http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/blog-post_9033.html

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 

Παραπλήσια θέματα
Ένα ιπποποταμάκι κάνει τις πρώτες βόλτες του!
Δ. Συζήτηση: Γενικά θέματα
Συγγραφέας: Κατερίνα Τσαφ Τσουφ
Απαντησεις: 1
Η 15χρονη Μυρτώ κάνει τα πρώτα της βήματα…
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 9
Armin Laschet (CDU): "Αν αποτύχουμε εμείς να διασώσουμε την Ελλάδα θα το κάνει η Ρωσία"
Δ. Συζήτηση: Νέα τάξη Πραγμάτων
Συγγραφέας: King Hercules
Απαντησεις: 5
Π.Καμμένος: Θέλει debate - Kαλεί Α.Μέρκελ να κάνει δημοψήφισμα για το ευρώ στην ... Γερμανία!
Δ. Συζήτηση: Επικαιρότητα
Συγγραφέας: Spartan
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr