Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

Ήσαν οι Ελασίτες ρατσιστές;
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=35&t=17025
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  ΤΗΛΕ-ΜΑΧΟΣ [ 23 Ιαν 2016, 13:59 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Ήσαν οι Ελασίτες ρατσιστές;

Εικόνα

Από το Μυστήριο
Η παραπάνω αφίσα αποτελεί προϊόν προπαγάνδας του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ την περίοδο (προ) των Δεκεμβριανών, όταν τα βρετανικά στρατεύματα υπό την ηγεσία του Στρατηγού Σκόμπυ αποβιβάστηκαν στην Αθήνα μετά την εκκένωσή της από τους Γερμανούς, προκειμένου να αποτραπεί η κατάληψη της εξουσίας από τους κομμουνιστές.
Η εν λόγω αφίσα εντασσόταν στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου που είχε εξαπολύσει ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ για να δαιμονοποιήσει και να συκοφαντήσει τους αντιπάλους του Βρετανούς στα μάτια του αθηναϊκού λαού κερδίζοντας την υποστήριξή του ενόψει της ένοπλης σύγκρουσης. Έτσι προτάσσεται το ψυχολογικό μήνυμα ότι οι Αφρικανοί και Ινδοί που υπηρετούν στον βρετανικό στρατό θα ατιμάσουν τις Ελληνίδες μάνες. Το παιδί που κρατά τη μάνα του, την ώρα που ο "αράπης" επιχειρεί να ατιμάσει τη μάνα του εντείνει το δραματικό μήνυμα. Η ρατσιστική χροιά του μηνύματος είναι σαφέστατη.
Βλέπουμε λοιπόν, ότι οι τότε κομμουνιστές δεν διακατέχονταν από τα ίδια αισθήματα "διεθνισμού", "πολυπολιτισμού" και "ανεκτικότητας" στους έχοντες διαφορετικό χρώμα δέρματος και στους ανήκοντες σε διαφορετική φυλή, όπως πράττουν οι επίγονοί τους, νεοκομμουνιστές (η επισήμανση δεν αφορά τόσο τους ορθόδοξους κομμουνιστές του ΚΚΕ) και λοιποί αριστεριστές, οι οποίοι σπεύδουν να αγκαλιάσουν και να υποστηρίξουν κάθε πικραμένο από οποιοδήποτε μέρος της οικουμένης που έρχεται παρανόμως στην χώρα μας.
Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να εξηγηθεί ιστορικά πως οι "αράπηδες" Βρετανοί του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μετά από εβδομήντα χρόνια μετετράπησαν για την ακροαριστερή - "προοδευτική" κουλτούρα και ιδεολογία, σε "λατρεμένους" πρόσφυγες, ευπρόσδεκτους να έλθουν και να ζήσουν στην Ελλάδα κατά εκατομμύρια...
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ


http://ed-mysterious.blogspot.gr/2016/01/blog-post_85.html

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/