Ημερομηνία : 27 Ιαν 2020, 22:23


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 10 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Το κίνημα, του ... "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" διόδια θα συνεχιστεί
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Φεβ 2011, 04:46 
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 07 Ιούλ 2009, 16:20
Δημοσ.: 157
Thanks:
Thanked:
time στο post
Μην φτύνετε και μην χτυπάτε τον βρομιάρη τον Ρέππα

Το κίνημα, του ... «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» διόδια θα συνεχιστεί.
Είναι παράνομη και αντισυνταγματική η σύνδεση των διοδίων με τον ΚΟΚ.


Εικόνα

Από http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_11.html

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η κυβέρνηση των δωσίλογων παίζει τα τελευταία της "χαρτιά". Μπροστά στην οργή των Goldman αφεντικών της, που χάνουν χρήματα, εξαιτίας της ανυπακοής των πολιτών, έχουν αρχίσει να κινούνται στους χώρους του παραλόγου και βεβαίως και του παρανόμου. Είναι προφανές ότι ο Μπόμπολας έχει "θυμώσει" και τα δουλικά τύπου Ρέππα δεν διστάζουν ακόμα και να παρανομήσουν, προκειμένου να τον εξευμενίσουν. Έχουν ανάγκη να τον εξευμενίσουν, γιατί τα γνωστά "μπουλντόγκ" της Mega ενημέρωσης θα τον "φάνε" και μετά δεν θα δει Βουλή ούτε με το κιάλι. Δεν θα έχει αντικείμενο στη ζωή του ο άεργος, ανεπάγγελτος και άχρηστος επαγγελματίας ΠΑΣΟΚος Ρέππας, ο οποίος απλά κάποτε σπούδασε οδοντιατρική, αλλά το μόνο "δόντι", που έχει δει ποτέ στη ζωή του, είναι αυτό του ΠΑΣΟΚ.

Προς ικανοποίηση αυτού του εξοργισμένου αφεντικού τρέχει πανικόβλητος ο Ρέππας, ώστε να τον εξυπηρετήσει, παραβιάζοντας με τρόπο πρωτοφανή και αναίσχυντο το ίδιο το Σύνταγμα. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να μετατρέπεις την αστυνομία σε "μπράβο"-εισπράκτορα κάποιων ιδιωτικών συμφερόντων. Όταν, δηλαδή, τη βάζεις να μοιράζει πρόστιμα σε οδηγούς, οι οποίοι έχουν διαφορές με τον Μπόμπολα, στην πραγματικότητα τη μετατρέπεις σε εισπρακτορικό όργανό του. Του προσφέρεις την παράνομη υπηρεσία παράνομων εισπρακτόρων, τους οποίους μάλιστα τους πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Ο ρόλος της αστυνομίας, που την νομιμοποιεί να μοιράζει πρόστιμα σε παραβάτες ιδιώτες, έχει σχέση με τον κοινωνικό της ρόλο. Προστατεύει τα κοινωνικά συμφέροντα, όταν αστυνομεύει τους δρόμους και απειλεί τους πολίτες με κυρώσεις, όταν αυτοί ως οδηγοί παραβιάζουν τους νόμους των "δρόμων". Προστατεύει πολίτες από άλλους πολίτες, οι οποίοι, με τις αυθαιρεσίες τους ή τις παρανομίες τους πάνω σε θέματα οδικής συμπεριφοράς, τούς απειλούν. Αυτόν τον ρόλο δεν μπορείς να τον μεταβιβάσεις όπου θέλεις και επιπλέον δεν μπορείς να ονομάζεις την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά διαδραματίζεται στους δρόμους σαν οδική παράβαση. Μια παραβατική συμπεριφορά μπορεί να μπει στον ΚΟΚ, μόνον όταν αποδεικνύεται ότι έχει σχέση με το νομικό αντικείμενο του ΚΟΚ.

Αν, για παράδειγμα, βιάσεις στην εθνική οδό μια γυναίκα, είναι ποινικό αδίκημα και δεν έρχεται η τροχαία να σου ρίξει κλήση για παράνομη στάθμευση στα οπίσθια του θύματός σου. Δεν είναι παράβαση του ΚΟΚ, επειδή έγινε από οδηγό και έλαβε χώρα πάνω στο οδόστρωμα ή πλησίον αυτού. Σε συλλαμβάνουν ως εγκληματία για ποινικό αδίκημα και ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία, η οποία προβλέπεται για όλες τις περιπτώσεις και άρα ανεξαρτήτως του χώρου όπου αυτό έλαβε χώρα. Μόνον αν αποδείξεις ότι κάτι, το οποίο συνέβη στο δρόμο από έναν οδηγό, απειλεί τα συμφέροντα ή την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών, μπορεί να οριστεί ως Παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Μόνον με αυτόν τον τρόπο γίνεται "εμπλουτισμός" των παραβάσεων αυτού του Κώδικα.

Η μη καταβολή διοδίων δεν μπορεί να μπει στον Κώδικα αυτόν, γιατί απλούστατα, εξαιτίας της δεν απειλούνται ούτε τα συμφέροντα ούτε η ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών και κατ’ επέκταση του κοινωνικού συνόλου. Ως εκ τούτου δεν δικαιολογεί την επέμβαση του κρατικού οργάνου που έχει αυτόν τον ρόλο και είναι η αστυνομία. Μπορεί να απειλούνται τα συμφέροντα του Μπόμπολα, αλλά τίποτε άλλο. Νομικά δικαιώματα έχει ο Μπόμπολας, ας πάει να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια, όπως κάνουν όλοι οι πολίτες, όταν απειλούνται τα συμφέροντά τους. Εφόσον θεωρεί ότι οι πολίτες του "χρωστάνε" χρήματα από υπηρεσίες που τους παρείχε, ας πάει στα δικαστήρια ν' αποδείξει τι είδους υπηρεσίες τους παρείχε και πόσα ακριβώς χρήματα του οφείλουν. Αυτό λέει ο νόμος και η λογική. Η αστυνομία δεν είναι εισπράκτορας κανενός.

Το γεγονός ότι η "παράνομη" ενέργεια συντελέστηκε πάνω στον οδικό άξονα, δεν δικαιολογεί την εμπλοκή της αστυνομίας. Και το να μην πληρώσεις τη βενζίνη σε ένα βενζινάδικο της εθνικής οδού είναι παράνομο, αλλά δεν σε κυνηγάει η τροχαία να εισπράξει το αντίτιμο "εμμέσως", ενσωματώνοντάς το αυθαίρετα και άρα παράνομα σε ένα πρόστιμο οδικής παράβασης. Δικαίωμα του βενζινοπώλη είναι να σου κάνει μήνυση και να κινηθεί δικαστικά, προκειμένου να εισπράξει αυτά, τα οποία θεωρεί ότι δικαιούται …Κι ο Ρέππας,… όσο βρομιάρης κι αν είναι, ο νόμος τον αντιμετωπίζει ως άνθρωπο και όχι σαν εστία ρύπανσης. Αν τον χτυπήσεις, είσαι παράνομος, επειδή παραβαίνεις τον κώδικα του ποινικού δικαίου και όχι αυτόν της υγειονομικής νομοθεσίας.

Καταλάβατε κύριε Ρέππα και κύριε Μπόμπολα; Εκεί στα δικαστήρια θα πρέπει να πάτε τους πολίτες, οι οποίοι δεν σας πληρώνουν για τις υπηρεσίες σας. Μαζί με τις πόρνες και τις χαρτορίχτρες, που δεν τις πλήρωσαν οι "κακοί" πελάτες τους. Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τα δικαιώματα τους και να μην "μασήσουν" από τις τρομοκρατικές προσπάθειες των σύγχρονων Δωσίλογων και των Μαυραγοριτών της Νέας Κατοχής. Πολιτικούς σαν τον Ρέππα και πλούσιους σαν τον Μπόμπολα είδαμε και στην Κατοχή. Τους είδαμε να μας απειλούν με κουκούλες και με γκεσταπίτικους νόμους και τους είδαμε και στα γόνατα να μας παρακαλάνε να τους λυπηθούμε.

Οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει ν' αντισταθούν. Να κάνουν απευθείας μήνυση για υπέρβαση εξουσίας σε όποιο αστυνομικό όργανο τολμήσει να σημειώσει ως τροχαία παράβαση την μη καταβολή διοδίων. Να μαζευτούν οι πολίτες και να "προσβάλουν" τον νόμο του ανεπάγγελτου Ρέππα στα ανώτατα συνταγματικά δικαστήρια. Ο φασισμός δεν πρέπει να περάσει. Οι άχρηστοι, οι δωσίλογοι και οι κλέφτες δεν πρέπει να αφεθούν να τρομοκρατούν τον κόσμο. Οι Έλληνες ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΔΙΑ. Οι κλέφτες της λαϊκής περιουσίας θα φύγουν με τις κλωτσιές από αυτήν. Οι σταλινικοί πρώην φτωχομπινέδες, που έγιναν μεγιστάνες, κλέβοντας δημόσια περιουσία και πλούτο, θα πρέπει να καταλήξουν φυλακή.

Έλληνες πολίτες, μην φτύνετε τον Ρέππα, γιατί στο άμεσο μέλλον αυτό θα επισύρει μεγάλα πρόστιμα. Στο νέο νομοσχέδιο, το οποίο οσονούπω κατατίθεται από τη Μπιρμπίλη, αυτή η πράξη θα είναι παράβαση των διατάξεων του Οικοδομικού Κώδικα περί της ορθής διαχείρισης των όμβριων υδάτων. Θα τρώτε πρόστιμο όχι επειδή φτύνετε τον Ρέππα, αλλά επειδή τόσο αυτός όσο και ο πασόκος "νομοθέτης" θα θεωρούν ότι, εξαιτίας σας, βρέχει …Ο "αρχιτζαμπατζής" Ρέππας, που τον ταΐζουμε από τα 23 του χρόνια, για να έρθει πριν τη σύνταξή του και να μας αποκαλέσει "τσαμπατζήδες". Μέχρι και τη χοληστερίνη του τζάμπα την απέκτησε. Εμείς οι πολίτες τού την έχουμε πληρώσει. Τα "διόδια" της ελληνικής ιστορίας να δούμε πώς θα πληρώσει ο κοπρίτης.

Υ.Γ.

Το πόσο υποτιμούν τον "λαουτζίκο", φαίνεται από τις ελεεινές τους σκέψεις. Τα έσοδα από τις "παραβάσεις" θέλουν δήθεν να τις αποδώσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι ελεεινοί και τρισάθλιοι δωσίλογοι και προδότες προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία με ενεργοποίηση των ενστίκτων της. Αντιμετωπίζοντας τον κόσμο σαν "ζωντανά" χωρίς κρίση και χωρίς γνώση, θέλουν να τα διχάσουν και να τα στρέψουν το ένα εναντίον του άλλου. Να τους υπόσχονται ότι θα τους φτιάξουν καμιά πλατεία στο χωριό τους με τα χρήματα των διερχομένων "ξένων", οι οποίοι δεν θα πληρώνουν τα διόδια της περιοχής τους. Οι ληστές των δρόμων θέλουν να έχουν συνενόχους τους κατοίκους των χωριών γύρω από τους σταθμούς των διοδίων. Γι' αυτό θα βάλουν και τις Τρέμηδες και τους Πρετεντέρηδες να "διαφημίσουν" το έξυπνο αυτό κόλπο για την εξεύρεση πόρων για την τοπική αυτοδιοίκηση.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το κίνημα, του ... "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" διόδια θα συνεχιστεί
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Φεβ 2011, 12:07 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9069
Thanks:
Thanked:
time στο post
:good :541

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το κίνημα, του ... "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" διόδια θα συνεχιστεί
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Φεβ 2011, 16:48 
Σκεπτόμενος
Σκεπτόμενος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 26 Νοέμ 2010, 16:15
Δημοσ.: 47
Thanks:
Thanked:
time στο post
:good


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το κίνημα, του ... "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" διόδια θα συνεχιστεί
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Φεβ 2011, 19:53 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 24 Αύγ 2009, 23:32
Δημοσ.: 2644
Thanks:
Thanked:
time στο post
και αυτοί θα συνεχίσουν να κόβουν κλήσεις έτσι απο χρέος προς εταιρία γινετε τάκα τάκα χρέος προς κράτος δηλαδή προσωποκράτηση. Αλλά για να έρθει στην εφορια το χρεος-προστιμό τώρα μπάι, σε 5 ή 6 χρόνια τότε που όλα θα έχουν ξεχαστει κλασικα εικονογράφιμενα...

_________________
Δεν είμαστε όσα πιστεύουμε, αλλά όσα πράττουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το κίνημα, του ... "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" διόδια θα συνεχιστεί
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Φεβ 2011, 12:58 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12064
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
Οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει ν' αντισταθούν. Να κάνουν απευθείας μήνυση για υπέρβαση εξουσίας σε όποιο αστυνομικό όργανο τολμήσει να σημειώσει ως τροχαία παράβαση την μη καταβολή διοδίων


Ακουσα οτι δεν θα το κάνουν ετσι,θα τους ερχονται οι φωτοκλήσεις στο σπίτι του καθενος,οπότε οποιος δεν της πληρώνει μάλλον θα του έρχεται στην φορολογική του δήλωση.

Το άλλο το ακούσατε που σκεφτονται να βάλουν μπάρες στα διόδια που δεν μπορούν να τις σηκώσουν παρα μονο μέσω του εσωτερικού μηχανισμού?

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το κίνημα, του ... "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" διόδια θα συνεχιστεί
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Φεβ 2011, 20:17 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
Bρήκαν και λύση για όσους δεν πληρώνουν εισητήριο στα ΜΜΜ.


Εικόνα

Το μετρό και ο Ηλεκτρικός μπορούν να επιτύχουν θεαματική αύξηση των εσόδων τους και να καλύψουν τις τρύπες των λεωφορείων, αν εφαρμοστεί ποτέ το «κλειστό σύστημα» εισιτηρίου στα εν λόγω μέσα. Αν δηλαδή τοποθετηθούν μπάρες στις εισόδους και εξόδους των σταθμών, από όπου θα περνούν όσοι έχουν προμηθευτεί- και ακυρώσει το εισιτήριό τους. Αυτό σημειώνουν υψηλόβαθμα στελέχη των αστικών συγκοινωνιών, τα οποία τονίζουν ότι η συγκεκριμένη ιδέα ανακυκλώνεται χωρίς επιτυχία από το 2000 και δεν πραγματοποιείται για άγνωστους ως σήμερα λόγους.

«Το μετρό και οι ΗΣΑΠ μπορούν αθροιστικά να επιτύχουν ημερήσια έσοδα της τάξεως των 800.000 ευρώ, χωρίς καν να χρειαστεί η σημερινή αύξηση του εισιτηρίου» σημειώνουν οι ίδιες πηγές και επισημαίνουν ότι «το μόνο που χρειάζεται είναι μια επένδυση 10 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία του κλειστού συστήματος και δυο-τρεις μήνες δουλειά».

Οπως εξηγούν, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να εφαρμοστεί και στην Αθήνα το ίδιο μοντέλο που υπάρχει στο Λονδίνο ή στο Παρίσι, όπου κανένας δεν μπαίνει ή δεν βγαίνει χωρίς να ακυρώσει το εισιτήριό του, διότι υπάρχουν μπάρες με ακυρωτικά μηχανήματα τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο των σταθμών.

«Το μετρό και ο Ηλεκτρικός διακινούν αθροιστικά 800.000
επιβάτες την ημέρα. Από 1 ευρώ να δίνει ο καθένας, μπορούμε να πετύχουμε ετήσια έσοδα σχεδόν 300 εκατ. ευρώ. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαμε να καλύψουμε εν μέρει και τα ελλείμματα των λεωφορείων» σημειώνουν οι ίδιες πηγές.
Μάλιστα, επισημαίνουν ότι παρόμοιο σύστημα με πύλες εισόδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανέτως και στις οδικές μεταφορές, όπως τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. «Εφαρμόζεται με επιτυχία στο εξωτερικό και αποτελεί τον μόνο τρόπο ανάσχεσης της εισιτηριοδιαφυγής. Ειδάλλως, πώς θα μπει το σώμα ελεγκτών να ελέγξει στις 8 το πρωί σε ένα όχημα που είναι υπερπλήρες από επιβάτες;» αναρωτιούνται. «Αν εφαρμοστεί το κλειστό σύστημα σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τότε εύκολα οι αστικές συγκοινωνίες θα συγκεντρώσουν έως και 500 εκατ. ευρώ σε μία χρονιά» καταλήγουν.


Το μετρό είναι ο μεγάλος ριγμένος στη «μοιρασιά» των εσόδων των αστικών συγκοινωνιών από τον ΟΑΣΑ καθώς, ενώ αποτελεί εν γένει κερδοφόρο οργανισμό και το δεύτερο μέσο σε μεταφορά επιβατών, λαμβάνει μέρισμα μόλις 20% από τη διακίνηση των εισιτηρίων, όταν το 2000 έπαιρνε το 37%. Μάλιστα, και λόγω του ενιαίου εισιτηρίου, λαμβάνει κατ΄ αναλογία 45% λιγότερα χρήματα από όσα έπαιρνε στην αρχή της δεκαετίας. Παράγοντες των δημοσίων μεταφορών εντοπίζουν ως πληγή του κακού τον μαθηματικό τύπο κατανομής των εσόδων από τον ΟΑΣΑ, ο οποίος υποβιβάζει το πλέον υγιές μέσο μεταφοράς.

http://ellinonea.blogspot.com/2011/02/b ... _8892.html

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το κίνημα, του ... "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" διόδια θα συνεχιστεί
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2011, 12:58 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9069
Thanks:
Thanked:
time στο post
Το κίνημα θα ήταν καλό αν έλεγε δεν πληρωνουμε τίποτα και όχι μονο τα διοδια

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το κίνημα, του ... "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" διόδια θα συνεχιστεί
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Φεβ 2011, 14:20 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12064
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ναι και τα τρόφιμα ..όλα τζαμπα,καλό θα ηταν,αλλά θα καταρρεύσει το κράτος και δεν θα έχει να πληρωνει αυτό π.χ. τις συντάξεις.
Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,αμα δεν έχει την σωστη οργάνωση,μπορεί να αποβεί καταστροφικό

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το κίνημα, του ... "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" διόδια θα συνεχιστεί
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Φεβ 2011, 16:41 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9069
Thanks:
Thanked:
time στο post
dominique έγραψε:
Ναι και τα τρόφιμα ..όλα τζαμπα,καλό θα ηταν,αλλά θα καταρρεύσει το κράτος και δεν θα έχει να πληρωνει αυτό π.χ. τις συντάξεις.
Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,αμα δεν έχει την σωστη οργάνωση,μπορεί να αποβεί καταστροφικόΔεν μίλησα για τζάμπα....

Εννοώ δεν πληρώνουμε φόρους μέχρι να πληρώσουν οι μεγαλοεπιχειρηματιες αυτά που οφείλουν,δεν πληρώνουμε νετ όταν μας έρχεται μαζί με την Δεη,δεν πληρώνουμε διόδια και γενικώς δεν πληρωνουμε....


Οσο για το κράτος είναι ήδη υπο καταρευση :cooll

Απλά περιμένουν να καταρευσουμε και εμείς για να μας βάλουν χέρι οι ξένοι!

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 10 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Παραπλήσια θέματα
"Οι ατομικές ελευθερίες υποχώρησαν το 2009 σε όλο τον κόσμο"
Δ. Συζήτηση: Το παγκόσμιο δίχτυ του Σιωνισμού
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 10
"Πειραματικό πρόσθετο χέρι υπακούει σε σκέψεις"
Δ. Συζήτηση: Επιστημονικά "παράξενα"-Περίεργες εφευρέσεις
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 1
Ο Φραγκίσκος είναι ο "Μαύρος Πάπας" της προφητείας; - Εκπληκτικές συμπτώσεις
Δ. Συζήτηση: Επικαιρότητα
Συγγραφέας: Spartan
Απαντησεις: 3
Με το "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ" όλοι φεύγουν άρον-άρον για την μαγειρίτσα.... Το κατάντημα των συγχρόνων "χριστιανών"!
Δ. Συζήτηση: Γενικά θέματα
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 0
Άνθρωπος του Νταλάρα, ο διοργανωτής των συναυλιών "Καζαντζίδ
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 1


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr