Ημερομηνία : 15 Νοέμ 2018, 03:09


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 8 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Μισθοδοσία μόνο μέσω τραπεζών
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Απρ 2011, 17:11 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:36
Δημοσ.: 1087
Thanks:
Thanked:
time στο post
Μόνο μέσω τραπεζικών λογαριασμών θα γίνεται πλέον η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ η Ενιαία Αρχή Πληρωμών που θα αναλάβει τη διαχείρισή της θα περνάει από κόσκινο όλες τις αμοιβές, τα επιδόματα και τα χρηματικά εντάλματα τα οποία εκδίδουν οι φορείς του Δημοσίου.

O νέος τρόπος πληρωμής αφορά τους 768.009 δημοσίους υπαλλήλους που απογράφηκαν, καθώς και ορισμένες άλλες κατηγορίες στελεχών του Δημοσίου όπως για παράδειγμα τους ειδικούς και γενικούς γραμματείς. Το προσωπικό αυτό οφείλει, εάν δεν έχει ήδη, να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό και να προσκομίσει στην αρμόδια υπηρεσία για τις απολαβές του φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης ή άλλο έγγραφο της τράπεζας που να προκύπτει ο αριθμός του λογαριασμού (ΙΒΑΝ). Υπολογίζεται ότι περίπου 150.000 υπάλληλοι του στενού δημοσίου τομέα και χιλιάδες άλλοι των ΝΠΔΔ δεν πληρώνονται αυτήν τη στιγμή μέσω τραπεζών.

Οι φορείς θα πρέπει παράλληλα να δημιουργήσουν ηλεκτρονικά αρχεία αναλυτικής κατάστασης μισθοδοσίας, που θα αποστέλλουν στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία πληρωμής των υπαλλήλων και θα περιλαμβάνει εκτός από τις μηνιαίες αποδοχές και όλες τις πρόσθετες αμοιβές (υπερωρίες, έξοδα κίνησης, αποζημιώσεις από συμμετοχή σε επιτροπές κ.ά.).

Η ημέρα πληρωμής
Η καταβολή μισθών και αμοιβών θα γίνεται στις 13 και στις 27 κάθε μήνα, ενώ οι λοιπές αμοιβές θα κατατίθενται στις αντίστοιχες ημερομηνίες του επόμενου μήνα από την πραγματοποίησή τους.

Πιλοτικά κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο η έκδοση της μισθοδοσίας θα γίνεται παράλληλα με το παλιό σύστημα και με το νέο σύστημα της ΕΑΠ, ενώ από τον Δεκέμβριο θα λειτουργεί μόνον το νέο. Ειδικά για τα ΝΠΔΔ, η έναρξη καταβολής της μισθοδοσίας αποκλειστικά από την ΕΑΠ θα γίνει μέχρι τον Απρίλιο του 2011.

Παύση πληρωμών θα περιμένει ωστόσο όσους υπαλλήλους δεν διαθέτουν τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και όσους δεν απογράφηκαν ή τα στοιχεία τους παρουσιάζουν διαφοροποίηση Διασταυρώσεις
Ειδικότερα, η ΕΑΠ θα πραγματοποιήσει διασταυρώσεις των στοιχείων που δήλωσαν οι υπάλληλοι στην απογραφή- κυρίως το ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ- με αυτά που θα περιλαμβάνονται στις καταστάσεις μισθοδοσίας. Σε περίπτωση που δεν ταυτίζονται, θα δοθεί εντολή για πάγωμα καταβολής μισθού. Οι διασταυρώσεις θα ολοκληρωθούν έως τις 20 Φεβρουαρίου 2011 για τους φορείς του Δημοσίου και έως τις 20 Μαρτίου 2011 για τα ΝΠΔΔ και στη συνέχεια η ΕΑΠ θα στείλει στις υπηρεσίες έγγραφο για τη συμπλήρωση των στοιχείων. Η αναστολή στην καταβολή αμοιβών θα ισχύσει μέχρι να διορθωθούν τα στοιχεία ή οι υπάλληλοι να απογραφούν και μόνον τότε θα χορηγηθούν αναδρομικά.

Η νέα αυτή διαδικασία εκτός από τη δυνατότητα να υπάρχει πλέον πλήρης εικόνα για τις αμοιβές που δίνονται σε υπαλλήλους, θα βάλει τέλος σε επιδόματα κάτω από το τραπέζι.

τα νέα

_________________
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μισθοδοσία μόνο μέσω τραπεζών
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Απρ 2011, 17:18 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:36
Δημοσ.: 1087
Thanks:
Thanked:
time στο post
Σήμερα το πρωί είχα συζήτηση με έναν τραπεζικό και μου είπε
ότι ετοιμάζουν και τους ιδιωτικούς υπαλλήλους να τους βάλουν
σε αυτό το νόμο για το καλό της "φοροδιαφυγής".....

Δηλαδή στέλνουν όλο τον κόσμο στις τράπεζες...
Και άμα χρωστάς στην Α' τράπεζα και πληρώνεσαι
στην Β΄τράπεζα θα σου κρατάνε τα λεφτά!

_________________
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μισθοδοσία μόνο μέσω τραπεζών
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Απρ 2011, 13:15 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12062
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
Παύση πληρωμών θα περιμένει ωστόσο όσους υπαλλήλους δεν διαθέτουν τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και όσους δεν απογράφηκαν ή τα στοιχεία τους παρουσιάζουν διαφοροποίηση Διασταυρώσεις


Eμένα αυτό μου άρεσε...δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό ;
Δεν θα πληρώνεσαι,αρα θες,δεν θες..θα πας να κάνεις και ενα...και bonus η κάρτα αναλήψεων με το τσιπάκι.
Τι έτσι θα μας αφήνανε;

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μισθοδοσία μόνο μέσω τραπεζών
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Απρ 2011, 13:43 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12062
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ - ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣΕικόναΤο πρωί βρέθηκα στην Εμπορική τράπεζα για την κατάθεση των μισθών δύο υπαλλήλων μου και αφού τελείωσα και πήγα να φύγω, με φωνάζει ο υπεύθυνος καταθέσεων και παρουσία άλλων δύο άρχισε να μου λέει...για μια ενημέρωση που πρέπει να μου γίνει όσον αφορά τους νέους όρους που θα διέπουν την διαχείριση των καταθέσεων των πελατών όλων των τραπεζών. Όταν είπα ότι θα ήθελα να τους διαβάσω και εάν έχω χρόνο να υπογράψω, μου είπε ότι είτε τους αποδεχθώ είτε όχι θα μπουν σε ισχύ πολύ σύντομα. Πριν προλάβω να συνέλθω από αυτά που άκουσα, άρχισε να μου λέει τα εξής:

- Ξέρετε, θα πρέπει η πληρωμή μισθοδοσίας να γίνεται πλέον μέσω τράπεζας.
- Ναι, το ξέρω. Οι δύο υπάλληλοί μου έχουν λογαριασμούς και πηγαίνω και τους τα καταθέτω στον λογαριασμό τους. Τον άλλο τον πληρώνω με μετρητά.
- Όχι. Δεν πρέπει να γίνεται έτσι. Πρέπει τα χρήματα που αφορούν πληρωμή μισθοδοσίας, να βρίσκονται σε μία τράπεζα και από εκεί με εντολή δική σας να πληρώνονται οι υπάλληλοί σας.
- Μα σπάνια χρησιμοποιώ το λογαριασμό μου. Τα έσοδά μου είναι σχεδόν μία η άλλη με τα έξοδά μου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τρέχω συνεχώς στις τράπεζες. Έχω μικρή επιχείρηση με τρεις υπαλλήλους και τον έναν μάλιστα τον πληρώνω κατευθείαν.
- Δεν έχει σημασία. Πρέπει τα λεφτά που του δίνετε να τα καταθέτετε στην τράπεζά μας σε λογαριασμό σας, να εκδίδετε μία εντολή με το ποσό που πληρώνεται ο υπάλληλος, να την στέλνεται σε εμάς και κατόπιν να βάζουμε το ποσόν στο λογαριασμό του υπαλλήλου που θα μας έχετε δώσει.
- Μα τι μου λέτε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Για να πληρώσω δηλαδή τον υπάλληλό μου πρέπει να βάλω εσάς μεσάζοντα;
- Πρέπει όλα να ελέγχονται. Πρέπει πλέον να σταματήσει το μαύρο χρήμα.
- Ποιο μαύρο χρήμα; Μαύρο χρήμα είναι ο μισθός του υπαλλήλου μου που του έχω κάνει τις κρατήσεις για το ΙΚΑ, την παρακράτηση και απόδοση του ΦΜΥ και κάθε χρόνο δηλώνω τα πάντα στην εφορία;
- Εσείς μπορεί να το κάνετε έτσι, οι άλλοι όμως;
- Δηλαδή για να καταλάβω, όλοι οι Έλληνες ξαφνικά απόκτησαν μία στάμπα που λέει «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ»; Όλοι μας καλούμαστε να αποδείξουμε στις τράπεζες ότι δεν είμαστε απατεώνες καταθέτοντας τα χρήματα των υπαλλήλων μας σε εσάς; Γιατί δηλαδή να παίρνετε εσείς χρήματα που δεν θα βλέπατε ποτέ;
- Είπαμε, για να είναι όλα τακτοποιημένα πρέπει όλα να περνούν από την τράπεζα. Εάν δεν το κάνετε θα έχετε πρόστιμο!
- Γιατί; Ποιος ο λόγος; Δηλαδή η τράπεζα ανέλαβε καθήκοντα ελεγκτού του υπουργείου οικονομικών; Και γιατί τα χρήματά μου θα πρέπει να έρχονται σε σας;
- Εσείς γιατί δεν το θέλετε; (Ήταν σαν να μου έλεγε ότι δεν το θέλω γιατί είμαι απατεώνας και θέλω να κρύψω κάτι)!
- Γιατί μου μιλάτε με αυτό τον τόνο; Δηλαδή ξαφνικά για εσάς έγινα απατεώνας;
- Όχι, όχι. Απλά εφόσον είστε νομοταγής τι έχετε να φοβηθείτε;
- Από εσάς και το σκεπτικό σας πολλά! Δηλαδή τα χρήματα των εργοδοτών προς τους μισθωτούς, θα πρέπει να βρίσκονται όλα σε εσάς, σωστά; Και για να τα πάρει ο μισθωτός θα πρέπει να έχει και την κάρτα του πολίτη, σωστά;
- Ε βέβαια. Αυτό θα μπει πολύ σύντομα σε ισχύ.
- Και εάν ο μισθωτός δεν θέλει να πάρει την κάρτα;
- Γιατί να μην θέλει να την πάρει; Τι είναι; Φακελωμένος στην αστυνομία ή καταζητούμενος;
- Δηλαδή εάν κάποιος αρνηθεί να πάρει την κάρτα, κατευθείαν εντάσσεται στα ύποπτα στοιχεία;;!!
- Μα γιατί άλλο να μην την θέλει; Με την κάρτα του πολίτη όλα μπαίνουν σε τάξη. Θα μπορεί να έχει αφορολόγητο αφού όλες οι αποδείξεις θα καταγράφονται αυτόματα στην εφορία και δεν θα έχει ο φορολογούμενος όλο εκείνο το φόρτο καταγραφής τους. Για σκεφτείτε τους μεγάλους ανθρώπους πόσο θα διευκολυνθούν!
- Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι γίνεται επειδή σκέφτηκαν και πόνεσαν τους ηλικιωμένους!!!
- Και όχι μόνον αυτό. Σκέφτεστε ότι μέσα σε μία οικογένεια χωρίς την ατομική κάρτα, θα ανταλλάζουν αποδείξεις μέχρι να τακτοποιηθεί το αφορολόγητο όλων των μελών;
- Δηλαδή;
- Είδατε που δεν τα έχετε σκεφτεί όλα; Δηλαδή, εάν ο σύζυγος είχε μαζέψει τις απαιτούμενες αποδείξεις, το πλεόνασμα θα το έδινε στην σύζυγο. Οπότε άδικα η σύζυγος θα αποκτούσε αφορολόγητο. Ενώ με την κάρτα η απόδειξη από την εκάστοτε αγορά αφορά τον κάτοχο και μόνο!
- Και το βρίσκεται αυτό άδικο; Μία οικογένεια είναι. Οικογενειακό εισόδημα δηλώνουν. Οι αγορές γίνονται για το σπιτικό τους, για τα παιδιά τους. Μα τι μου λέτε τώρα; Και τα θεωρείται και δίκαια; Όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα βγάλω ούτε κάρτα, ούτε και θα πληρώνω μέσω τράπεζας τον υπάλληλό μου.
- Να δούμε τότε πως θα δικαιολογεί τα χρήματά του!! Διότι όταν θα ισχύσουν οι νόμοι αυτοί, δεν θα μπορεί να εμφανίσει κάποιος χρήματα που δεν έχουν περάσει από τράπεζα. Θα χτυπάει σε κάθε αγορά που θα ξεπερνάει το ποσόν που έκανε ανάληψη!!!!!!!!!


Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα πνίξιμο.

Κατάλαβα ότι θα πάθαινα εγκεφαλικό.

Σηκώθηκα βιαστικά κι έφυγα μην αντέχοντας να ακούω άλλο.

Ήθελα αέρα, πνιγόμουν.

Βγήκα έξω και όλοι μου φαινόντουσαν εχθροί.
Ήθελα να βάλω τα κλάματα.
Με έπνιγε το αόρατο χέρι του Μεγάλου Αδελφού.

Αισθανόμουν τόσο δούλος και τόσο υποταγής όσο δεν είχα αισθανθεί έτσι σε όλα μου τα χρόνια. Καταλάβαινα ότι ο έλεγχος επάνω μου σε λίγο καιρό θα είναι καθολικός.
Θα είμαι δούλος.
Δεν θα έχω αξιοπρέπεια σαν άνθρωπος, σαν οικογενειάρχης, σαν αυτοδύναμος μικροεπιχειρηματίας.

Και παρεμπιπτόντως, όταν τα συζήτησα με έναν γνωστό μου στην ALPHA μου είπε ότι όλα τα δάνεια θα πληρώνονται αυτόματα από τους λογαριασμούς, χωρίς να ερωτηθούμε και ότι θα μένει μέσα το ποσόν των 600,00 ευρώ το οποίο έχουν κρίνει ότι με αυτό καλύπτουμε τις απαιτούμενες ανάγκες διαβίωσης του μήνα!!!

Εάν δεν γίνει κάτι για να αλλάξουν αυτά που έχουν δρομολογηθεί, πέστε αντίο στην αξιοπρέπεια του Έλληνα.
Πέστε αντίο στην ευμάρεια της οικογένειάς σας και κλείστε καλά πίσω σας την πόρτα που γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
Θα είναι μία λέξη που θα την διαβάζουμε στα παιδιά μας και θα λέμε ότι κάποτε κάποιοι παππούδες μας την είχαν γιατί θα ντρεπόμαστε να τους πούμε ότι την είχαμε εμείς και την χάσαμε...

(κείμενο αγνώστου αγανακτησμένου Έλληνα).

Μας ηρθε ως μύνημα απο το youtube.

Eυχαριστούμε τον χρήστη fotiniaspida

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μισθοδοσία μόνο μέσω τραπεζών
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Απρ 2011, 18:03 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:36
Δημοσ.: 1087
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
Εάν δεν γίνει κάτι για να αλλάξουν αυτά που έχουν δρομολογηθεί, πέστε αντίο στην αξιοπρέπεια του Έλληνα.
Πέστε αντίο στην ευμάρεια της οικογένειάς σας και κλείστε καλά πίσω σας την πόρτα που γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»


Και τι είναι η αξιοπρέπεια να την χαιρετήσουμε;
Την ευμάρια ,ευτυχώς, την έχουμε
πεί αντίο εδώ και πολλά χρόνια!
Τι ηττοπάθεια είναι αυτή ρε Νεοέλληνα!!
Ελευθερία ή Θάνατος!!

Παράθεση:
Θα είναι μία λέξη που θα την διαβάζουμε στα παιδιά μας και θα λέμε ότι κάποτε κάποιοι παππούδες μας την είχαν γιατί θα ντρεπόμαστε να τους πούμε ότι την είχαμε εμείς και την χάσαμε...


Μήπως θα έπρεπε τα παιδιά μας,να διαβάζουν στα
παιδιά τους ιστορίες πως οι παππούδες τους
θυσιάστηκαν για την Ελευθερία;

_________________
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μισθοδοσία μόνο μέσω τραπεζών
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Απρ 2011, 15:42 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12062
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Και την ελευθερία θα ελεγα την εχουμε χασει..παρτε για παραδειγμα την μισθοδοσια απο τις τράπεζες..που υπάρχει η εννοια της ελευθερίας εδω ;

Αμα δεν ακολουθησεις τον νόμο..γινεσαι αυτόματα εχθρος του κράτους και σε υποψιάζονται...

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μισθοδοσία μόνο μέσω τραπεζών
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2011, 11:02 
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 16 Απρ 2011, 13:36
Δημοσ.: 195
Thanks:
Thanked:
time στο post
[video]http://www.youtube.com/watch?v=xtqr7ZxnLsE[/video]

_________________
Ο στόχος τους Σάντσο είναι να μας βάλλουν διχόνοια έτσι θα μας πάρουν το άλογο!!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μισθοδοσία μόνο μέσω τραπεζών
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Απρ 2011, 13:03 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12062
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Η ταινία είναι απο το 1980,αλλα ουσιαστικά περιγράφει και την κοινωνία μας σήμερα.Η συνταγή είναι πάντα η ίδια και πάντα πετυχημένη,ίσως αν το καταλάβουμε αυτό και της προσθέσουμε μια κουταλιά αφύπνισης, να γίνει δυσκολοχωνευτη για τους πολλούς.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 8 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος τύπου Χρυσής Αυγής: "Όχι μόνο θα σηκώνεστε, αλλά θα κάνετε και κάμψεις" (vid)
Δ. Συζήτηση: Επικαιρότητα
Συγγραφέας: Spartan
Απαντησεις: 6
Μαθητής παραδίδει “Αρχές Οικονομικής Θεωρίας” στο Στουρνάρα μέσω επιστολής!
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 0
Οι εισαγγελείς θα παρέμβουν μόνο όταν η Αστυνομία θα αρχίσει να ρίχνει χειροβομβίδες στους πολίτες;
Δ. Συζήτηση: Το παρακράτος και η διαβρωμένη πολιτική
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
Νέο κινητό τηλέφωνο για δωρεάν κλήσεις μέσω ειδικού λογισμικού
Δ. Συζήτηση: Επιστήμες
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
Επηρεασμός μέσω των κινηματογραφικών ταινιών
Δ. Συζήτηση: Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 4


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr