Ημερομηνία : 20 Φεβ 2020, 08:05


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Eθαψαν την αλήθεια για τον μεγάλο, ορυκτό πλούτο μας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2011, 21:17 
Aρθρογράφος
Aρθρογράφος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 15 Σεπ 2009, 18:20
Δημοσ.: 2565
Thanks:
Thanked:
time στο post
Eθαψαν την αλήθεια για τον μεγάλο, ορυκτό πλούτο μας


Με επικεφαλής τον Γιώργο Π. όλοι οι Πρωθυπουργοί της Μεταπολίτευσης
giorgosΟ χειρότερος πολιτικός, χειρότερος ακόμη κι απ’ αυτούς που δημιούργησαν αυτή την φοβερή οικονομική κατάστασι που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα είναι αδιαμφισβήτητα ο Γιώργος Π. (πρωθυπουργός, ατυχώς, της Ελλάδας εδώ και 18 μήνες).
Πρόκειται, αποδεδειγμένως πλέον, περί ατόμου που στερείται όχι μόνον στοιχειωδών ηγετικών και πολιτικών προσόντων αλλά και στοιχειώδους δυνατότητος να διαχειρισθεί ακόμη και των λογαριασμών ενός απλού νοικοκυριού.

Βεβαίως, δεν ευθύνεται για τα χρέη και τα ελλείμματα που, όπως επανειλημμένως ελέχθη, δημιούργησαν οι προκάτοχοί του στην ηγεσία της χώρας – με πρώτο και χειρότερο, βεβαίως, τον πατέρα του Ανδρέα και ακολούθως τους Κ. Σημίτη και Κ. Καραμανλή – πλην όμως ο νυν πρωθυπουργός ευθύνεται για το έγκλημα της παραδόσεώς μας, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΑΧΗΤΙ, στον σημερινό οικονομικό δυνάστη της ανθρωπότητος που ακούει στο όνομα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το οποίο Δ.Ν.Τ. απ’ όπου πέρασε μέχρι τώρα (Αργεντινή, Λετονία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ουγγαρία), δεν άφησε τίποτε όρθιο.
Συνάμα ο ανεκδιήγητος αυτός πολιτικός άνδρας παρέδωσε την χώρα και στο νεοπαγές δανειοδοτικό τέρας που δημιούργησαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας προκειμένου να μας… σώσουν. Ακολουθώντας δε ο Ευρωπαίος τοκογλύφος τις συνταγές του ΔΝΤ βέβαιον ας θεωρούμε ότι σαν βαμπίρ θα μας αφαιμάξει όσο αίμα μας απομείνει από την αιμοσταγή υπερατλαντική, προαναφερθείσα, ύαινα.
Ο Γιώργος Π. αφού επί έξι μήνες έτρεχε για επικοινωνιακούς και μόνον λόγους (τονίζεται ιδιαιτέρως αυτό) δεξιά κι αριστερά προβαίνοντας, δήθεν, σε διαπραγματεύσεις για να επιλεγεί η καλύτερη λύσις στο οικονομικό μας πρόβλημα, (επομένως αφήνοντας το πρόβλημα να διογκωθεί), κατέληξε στην πιο σκληρή, την χειρίστη επιλογή. Και μάλιστα με τα χέρια κάτω!… Ο,τι απήτησαν οι φρικτοί δανειστές μας, το έλαβαν αμέσως.
Ειπώθηκαν και θα ειπωθούν πολλά και από πολλούς, επί του αίσχους αυτού, που δεν πιστεύουν τα μάτια και τα αυτιά μας. Ειπώθηκε: Πρόκειται για μια λυσσαλέα επίθεσι εναντίον του επιχειρηματικού κόσμου και εναντίον των εργαζομένων. Και συμπληρώνει ο γράφων: Πρόκειται μάλιστα για πλήρη κατάργησι κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος στην Εργασία και στην Κοινωνία μας.
Ο Γιώργος Π. πρέπει να ντρέπεται για το «επίτευγμά» του αυτό και για ό,τι ασφαλώς επακολουθήσει στην εφεξής ζωή του Ελληνα. Και ας μην μου αντιπαραθέσει κανείς εκείνο το γελοίο «επιχείρημα» ότι επρόκειτο περί «μονόδρομου». Διότι, ειδικά ο γράφων, (χωρίς να είναι μάλιστα ειδήμων περί τα οικονομικά), έγραψε και ξανάγραψε για πολλές άλλες λύσεις στο πρόβλημα. Και άλλοι, πολλοί, έγραψαν.
Φαίνεται, όμως, ότι τα μάτια και τα αυτιά του κ. Παπανδρέου ήταν (και είναι!..) αλλού εστραμμένα. Εκτός εάν πρόκειται περί παντελώς ανικάνου ανθρώπου που, λόγω ονόματος, κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην εξουσία και καθοδηγείται από άλλους επί παντός θέματος. Και όχι μόνον στα οικονομικά…
Αλλά εδώ αποκαλύπτονται και άλλα πράγματα. Όπως π.χ. αυτά που απεκάλυψε, προ ημερών, ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο,τι δηλαδή, από τον Νοέμβριο του 2009 (!) ο Γιώργος Π. συνεννοείτο με τον Στρος Καν για την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ.
…Καθόσον ο τρόπος που χειρίστηκε τα οικονομικά του Εθνους, η εξάμηνη παράτασις του προβλήματος και ο συνδυασμός του με άλλα καυτά ζητήματά μας – εννοώ τις εθνικές υποθέσεις μας – με αναγκάζει να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος αυτός κατέφθασε στην Ελλάδα προκειμένου να την διαλύσει κυριολεκτικώς.
Και επειδή δεν πρέπει να κρίνουμε χωρίς να παρουσιάζουμε την δική μας λύσι, ακούστε κι αυτά: Το οικονομικό μας πρόβλημα – τεράστιο, όπως το διεμόρφωσαν οι κυβερνήσεις «μας» της τελευταίας τριακονταπενταετίας, έχω ξαναγράψει ότι είναι δυνατόν να λυθεί. Ορθά – κοφτά, λοιπόν, επισημαίνω, για μία ακόμη φορά, ότι λύνεται με τον θησαυρό που βρίσκεται κάτω από τα πόδια μας: Τον ορυκτό μας πλούτο, αγαπητοί Αναγνώστες.
Αρχίζοντας από το περίφημο ΟΣΜΙΟ (σκληρό, άμορφο, μεταλλικό χημικό στοιχείο της ομάδος του λευκοχρύσου) που εντοπίζεται, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, σε μεγάλες μάλιστα ποσότητες, στα Ίμια και γενικώς στο Αιγαίο ΜΑΣ. Και διερωτώμεθα γιατί οι προηγούμενες αλλά και η νυν πολιτική ηγεσία της Χώρας, σιωπούν επί του θέματος.
Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που (το Όσμιο) στοιχίζει σε όποιον επιθυμεί να το προμηθευθεί από 100.000 έως και 150.000 δολάρια ανά γραμμάριο!!!
Και δεν είναι μόνον οι ΗΠΑ η ενδιαφερόμενη χώρα (… η οποία, εικάζεται ότι εδημιούργησε ή τουλάχιστον ότι, με την απόλυτη ανοχή της, η Τουρκία εδημιούργησε το επεισόδιο των Ιμίων) για να προμηθευθεί Όσμιο. Υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι!.. Όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, η Γαλλία και άλλοι. Διότι η χρήσις του Οσμίου αρχίζει από τις άκρες του στυλογράφου και καταλήγει, ως απαραίτητο υλικό, στους χιλιάδες δορυφόρους που έχει τεθεί, για διάφορες χρήσεις, σε περιστροφή γύρω από τη Γη. Εκτός, όμως, του Οσμίου, ας στρέψει ο Αναγνώστης την προσοχή του και σε αυτά που ακολουθούν.
Ήτοι: Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στη δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μυκόνου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδας, Λουτρακίου, Νιγρίτας, Σουρωτής, κ.λπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη, των τεραστίων κοιτασμάτων χρυσού. Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του περιβόητου George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!
Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών): Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.
Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στη διεθνή αγορά (1998) είναι 20.000 δολάρια το γραμμάριο!
Ο κοσμήτορας της πολυτεχνικής σχολής και πρόεδρος του τμήματος χημικών μηχανικών Βασίλειος Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα «Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα», η οποία είχε να κάνει με τα αποτελέσματα και της δικής του έρευνας 30 ετών.
Εντυπωσιακό ήταν το ότι σε όλα τα σημεία η έρευνα αυτή συμφώνησε με τα αποτελέσματα παλαιοτέρας αντίστοιχης έρευνας της δεκαετίας του 1940 που τυχαία είχε φτάσει στα χέρια του. Ο εν λόγω καθηγητής αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν η Ελλάδα να μην έχει αυτή τη στιγμή ήδη στημένη βαριά βιομηχανία την στιγμή που διαθέτει όχι μόνον ΟΛΕΣ τις απαραίτητες πρώτες ύλες (στρατηγικά ορυκτά) και μάλιστα σε αφθονία, αλλά και για ορισμένα από αυτά, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παραγωγός χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Διερωτώμεθα κι εμείς, Κύριοι της Βουλής μας, γιατί σιωπάτε;
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/05/e_1 ... z1Mdv64qR5

_________________
<<ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΥΔΕΝ ΑΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΝΥΞ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ Η ΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΟ ΦΩΣ>>


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 

Παραπλήσια θέματα
H αλήθεια για τη Συμφωνία των Βρυξελλών: Πώς μας οδηγούν στην καταστροφή!
Δ. Συζήτηση: Το παρακράτος και η διαβρωμένη πολιτική
Συγγραφέας: Διογένης
Απαντησεις: 5
Όλο το σχέδιο για τα κοιτάσματα της Ελλάδας. Μας παίρνουν τον ορυκτό πλούτο με ένα απλό άρθρο στη νέα δανειακή σύμβαση!
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: evaggelia
Απαντησεις: 0
Η βασική αλήθεια......
Δ. Συζήτηση: Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 5
Η αλήθεια για την Κύπρο και η εχθρότητα των Ευρωπαίων
Δ. Συζήτηση: Τα βιντεάκια μας
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 1
Όλη η αλήθεια για τα νέα ...Αμερικάνικα υπουργεία του Παπανδ
Δ. Συζήτηση: Ο εντός των πυλών ανθελληνισμός
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 6


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr