Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

Υπουργός Δημόσιας Τάξης: Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ.....ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=13768
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  Κατερίνα Τσαφ Τσουφ [ 08 Αύγ 2012, 10:53 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Υπουργός Δημόσιας Τάξης: Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ.....ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Εικόνα

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας θέλοντας να δείξει το μέγεθος του προβλήματος για τη λαθρομετανάστευση, τόνισε χαρακτηριστικά, «Η χώρα χάνεται...
Από την κάθοδο των Δωριέων, 4000 χρόνια πριν, ουδέποτε η χώρα δεν δέχθηκε τόσο μεγάλης έκτασης εισβολή. Πρόκειται για βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και του κράτους».

«Η επίλυση του μεταναστευτικού είναι πρόκληση εθνικού μεγέθους. Είμαστε στα όρια της κατάρρευσης, Αν δεν δημιουργήσουνε ένα συνολικό δίκτυο διαχείρισης της παράνομης μετανάστευσης θα καταρρεύσουμε. Κινδυνεύουμε με πλήρη αλλοίωση της κοινωνίας, το μεταναστευτικό ίσως είναι μεγαλύτερο πρόβλημα και από το οικονομικό» σημείωσε ο κ. Δένδιας, ο οποίος μάλιστα δήλωσε αποφασισμένος να επιτελέσει το έργο του «αλλιώς δεν έχει νόημα να μείνω στην καρέκλα μου».

«Δεν θα αδικηθεί καμία περιφέρεια, καμία πόλη, κανένα χωριό, η Αθήνα θα επωμιστεί το βάρος που της αναλογεί» διαβεβαίωσε ο ίδιος, αναφερόμενος στις έντονες αντιδράσεις στη Θράκη για τη μεταφορά μεταναστών στις σχολές δόκιμων αστυφυλάκων σε Κομοτηνή και Ξάνθη.

Για την ονομασία της επιχείρησης της ΕΛΑΣ (Ξένιος Ζευς) τόνισε ότι ο ίδιος είχε την ιδέα, καθώς αποκαθιστά τη δυνατότητά των παράνομων μεταναστών για να έχουν τα βασικά δικαιώματα του ανθρώπου. Το όνομα υποδηλώνει ότι οποιοσδήποτε επισκέπτης αυτής της χώρας επιτρέπεται να απολαμβάνει τα ανθρώπινα δικαιώματα, εξήγησε.

«Με τον τρόπο που ζούσαν οι παράνομοι μετανάστες δεν μπορούσαν να έχουν ανθρώπινα δικαιώματα. Τους στοίβαζαν σε υπόγεια, σε άθλια κατάσταση χωρίς υγιεινή. Θα επιστρέψουν στη χώρα τους. Παραπλανήθηκαν από τα κυκλώματα νομίζοντας ότι θα μπορέσουν να βρουν δουλειά και να πάνε στην Ευρώπη, ενώ ζούσαν σε άθλια κατάσταση. Τώρα έχουν ένα πιάτο φαγητό, συνθήκες υγιεινής και θα γυρίσουν στην πατρίδα τους, είναι το καλύτερο που μπορούσε να τους συμβεί» παρατήρησε. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει 8 χιλιάδες αιτήσεις για εθελούσια έξοδο από παράνομους μετανάστες.


pentapostagma

Συγγραφέας:  King Hercules [ 08 Αύγ 2012, 12:11 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Υπουργός Δημόσιας Τάξης: Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ.....ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ο κ. υπουργός δεν λέει τίποτε για τις πραγματικές αιτίες του προβλήματος.

Το μεταναστευτικό δεν αντιμετωπίζεται με ρατσισμό, βία και καταστολή.

Εξάλλου τεράστιες είναι και οι ευθύνες της ΕΕ η οποία αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τη λογική της Ευρώπης-Φρούριο και της Ευρώπης-Φυλακής.

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/