Μη συνεχίζετε το εθνικό έγκλημα κύριοι

1
Υπάρχει μια ομάδα πολιτικών, που έκανε καριέρα στις πλάτες του ελληνικού λαού, σηκώνοντας την αντιμνημονιακή παντιέρα.
Χωρίς να γίνεται ουσιαστική κριτική, που θα μπορούσε να διορθώσει πολλά από τα αρνητικά των μνημονίων, άτομα με χαμηλό διανοητικό αλλά και ηθικό εκτόπισμα, διέγνωσαν τη λαϊκή δυσαρέσκεια και ως πραγματικοί οπορτουνιστές πρωτοστάτησαν σε αυτό που θα μείνει στην ιστορία ως "αντιμνημονιακό μέτωπο".
Αν εξετάσει κανείς έναν έναν αυτούς που πρωτοστάτησαν, αν μελετήσει το βιογραφικό και τη συμπεριφορά τους στις πλατείες, τη βουλή και τα ΜΜΕ, θα βγάλεια αβίαστα συμπεράσματα.
Στην Ελλάδα παρήλασαν πολλές φυλές πολιτικών.
Η χειρότερη όλων αποδεικνύεται αυτή του "αντιμνημονιακού μετώπου".
Γιατί;
Κυρίως για δυο λόγους.
Ο ένας είναι ότι ακριβώς επειδή εγκλωβίστηκε στη λέξη "αντιμνημονιακός", δεν ανέπτυξε ποτέ πολιτικά επιχειρήματα, παρά μόνο μια αρνητική και συχνά φασίζουσα κριτική στις κυβερνήσεις που εφάρμοσαν μνημόνια, στη λογική "όποιος υπέγραψε και εφαρμόζει μνημόνια, είναι προδότης, γερμανοτσολίας, εξωνυμένος" και άλλα πολλά, κρατώντας για τους εαυτούς τους εκτός από το θρόνο του Ναπολέοντα, όπως γίνεται στο γνωστό ίδρυμα, δεξιά όπως κατευθυνόμαστε προς Κόρινθο, το θρόνο του έντιμου, του ηθικού, του πατριώτη, του αγωνιστή και εσχάτως με το δημοψήφισμα-πραξικόπημα, το... φωτοστέφανο του Κολοκοτρώνη, του Μεταξά και του Βελουχιώτη, όποιος θέλει διαλέγει και παίρνει.
Άρα, επί μια πενταετία, ο πολιτικός λόγος στην Ελλάδα, εγκλωβισμένος σε ένα καταστροφικό για τη χώρα και ανύπαρκτο δίλημμα, διολίσθησε και οδήγησε σε πολιτικό εκβαρβαρισμό όχι μόνο το πολιτικό σύστημα αλλά και την ίδια την κοινωνία. Κι αυτό γιατί θεωρούμε ότι η πολιτική είτε εξανθρωπίζει και εξυψώνει είτε εκβαρβαρίζει και οχλοποιεί την κοινωνία.
Ο δεύτερος είναι ο εξής.
Η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια λόγω της εξ αντικειμένου προδοτικής πράξης του ΓΑΠ να σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές και στη συνέχεια να μας βάλει στη μέγγενη των μνημονίων, ακολουθώντας διαδικασίες που έπρεπε να διερευνηθούν από ειδικό δικαστήριο.
Και όλα αυτά τη στιγμή που Κώστας Καραμανλής ζητούσε από τους πολίτες, προεκλογικά, πάγωμα μισθών και συντάξεων για δυο χρόνια, για να μην καταστραφεί η χώρα.
Όλοι εκείνοι που έδωσαν την πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ, μη πειθόμενοι από την έκκληση του Καραμανλή για σφιχτή εισοδηματική πολιτική για δυο χρόνια, για να μην καταστραφούμε, αλλά από το "λεφτά υπάρχουν", του ΓΑΠ, μόλις ήλθε το μνημόνιο λάκισαν στην κυριολεξία και πήγαν πάλι στο στρατόπεδο των λαϊκιστών, στο λεγόμενο αντιμνημονιακό μέτωπο. Εκεί φύτρωσαν τα φυντάνια που βλέπουμε σήμερα να εξευτελίζουν εαυτούς και να εξευτελίζουν τη χώρα, με τις αθλιότητες που εκστομίζουν εναντίον του μέχρι χθες αντιμνημονιακού πρωθυπουργού, ο οποίος μόλις προχθές είδε κι αυτός το φώς το αληθινόν και επικαλείται ακριβώς τις ίδιες δικαιολογίες που επικαλέστηκε ο ΓΑΠ, για να δικαιολογήσει το δικό του μνημόνιο.
Αυτοί, οι ηγέτες του αντιμνημονιακού μετώπου, αντί να κάνουν ουσιαστική και σκληρή αντιπολίτευση, σαμποτάρισαν όχι τις μνημονιακές κυβερνήσεις αλλά ολόκληρη τη χώρα, ξαναέσυραν την Ελλάδα σε πρόωρες εκλογές στην πιο κρίσιμη καμπή και ενώ ήταν έτοιμη να βγει από το μνημόνιο, για να κάνουν τι;
Να μας φέρουν στα σημερινά χάλια.
Κυβέρνησαν επί έξι μήνες χωρίς να έχουν στην ουσία αντιπολίτευση.
Έκαναν ό,τι ήθελαν, και τώρα που τα έκαναν θάλασσα, χωρίς αιδώ και ίχνος ηθικής και αξιοπρέπειας, ψάχνουν τους ενόχους στο εξωτερικό.
Όχι κύριοι, το εξωτερικό ήταν πάντα έτσι. Εκεί πάντα υπήρχαν και υπάρχουν τα συμφέροντα, τα οποία τα υπηρετούν οι κυβερνήσεις της κάθε χώρας.
Εσείς δεν εξυπηρετήσατε τα συμφέροντα της χώρας, γιατί καβαλήσατε την κάλαμον του αντιμνημονιακού, μόνο που η βενζίνη της καλάμου τελείωσε και ήλθε η στιμγή, με μια χώρα κατεστραμένη κυρίως από σας και εξ αιτίας σας, να προσγειωθείτε ανώμαλα στην σκληρή πραγματικότητα.

Επιμύθιον
Στην πολιτική πρέπει να ρίχνουμε μια ματιά στο παρελθόν, μια στο παρόν και δυο στο μέλλον.
Για να σωθεί ό,τι απέμεινε από την κατεστραμένη μας πατρίδα, πρέπει πρωτίστως να ξεκαβαλίσετε το καλάμι του αντιμνημονιακού.
Αλλιώς η χώρα θα συνεχίσει να καταστρέφεται.
Δανείζομαι τα λόγια του πρωθυπουργού από τη χθεσινοβραδυνή του συνέντευξη στην ΕΡΤ, με τους τραγικούς "δημοσιογράφους", ο οποίος, παρότι ανένηψε από τον αντιμνημονιακό λήθαργο, συνεχίζει να έχει ιστορικές ευθύνες για την καταστροφή της χώρας:
"Η χώρα δεν έχει συναλλαγματικά αποθέματα για εθνικό νόμισμα. Πήγα παντού: Και Ρωσία και ΗΠΑ και στον κινέζο πρωθυπουργό. Κανένας δεν μου είπε προχώρα σε αυτή την επιλογή θα σε βοηθήσουμε.
Η μετάβαση στη δραχμή δεν θα οδηγούσε μόνο σε κατάρρευση τραπεζών.
Θα μας ανάγκαζε να εκδώσουμε νόμισμα με δραματική υποτίμηση. Ενας συνταξιούχος με 800 ευρώ θα έπαιρνε 800 δραχμές και θα έβγαζε τρεις ημέρες αντί για ένα μήνα
Αυτοί που μετέφεραν τα χρήματά τους στο εξωτερικό - περίπου 250 δισ.ευρώ - θα έρχονταν και θα αγόραζαν τη μισή Ελλάδα.
Οι φτωχοί θα ζούσαν τραγικά και οι πλούσιοι ζωή και κότα."
Και όχι μόνον αυτά.
Είπε ότι αν πηγαίναμε σε εθνικό νόμισμα, επειδή δεν έχουμε συναλλαγματικά αποθέματα (τα κατανάλωσε η κυβέρνησή του με την καταστροφική πολιτική των έξι μηνών) για να στηρίξουμε το εθνικό νόμισμα, αφού δεν μας δανείζουν Ρωσία, Κίνα και ΗΠΑ, έπρεπε να δανειστούμε από τους ίδιους δανειστές και πάλι με μνημόνιο, σκληρότερο από το σημερινό.
Ήλθε η ώρα λοιπόν να κοιτάξουμε το μέλλον.
Το μέλλον της χώρας διαγράφεται ζοφερό, αν συνεχίσει αυτή η εξ αντικειμένου προδοσία των λεγόμενων αντιμνημονιακών.
Αν συνεχιστεί το σαμποτάρισμα της πατρίδας, τα επόμενα χρόνια, περαν της φτώχιας, θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τη λεηλασία του ελληνικού χώρου σε Ελλάδα και Κύπρο όχι μόνο από την Τουρκία. Γιατί όπως είναι γνωστόν, δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται, και η μηχανή της εθνικής μας άμυνας για να λειτουργήσει χρειάζεται συνάλλαγμα. Με εθνικό νόμισμα, όπως έχει η κατάσταση, η εθνική μας άμυνα θα μείνει εντελώς ακάλυπτη. Εκτός κιαν θέλετε και σ' αυτό το ζήτημα να ρισκάρουμε, όπως είπε ο πολιτικός γίγαντας που λέγεται Βούτσης!
Ήλθε η ώρα, λοιπόν, να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, να στηρίξουν την κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμα, ελλείψει άλλης εναλλακτικής λύσης και να ορίσουμε το 2021, που συμπληρώνονται 40 χρόνια από την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΟΚ, ως "Έτος Εθνικού Προβληματισμού και Διαλόγου για την Συμμετοχή της Ελλάδας στην Ε.Ε. και το Ευρώ".
Να αρχίσουμε από τώρα το διάλογο και τις συζητήσεις και όχι τις αντιμνημονιακές κλωτσοπατινάδες, διάλογος και συζητήσεις οι οποίες θα κορυφωθούν το 2021 και τότε, αναλόγως των συνθηκών που εν τω μεταξύ θα έχουν διαμορφωθεί, θα καταλήξουμε αν και πότε θα πρέπει να γίνει ένα δημοψήφισμα, για να αποφασίσει ο λαός με ελεύθερη βούληση και με εθνική ευθύνη για το πού θέλει να είναι προσανατολισμέη η χώρα.
Ως τότε, ξεκαβαλήστε τα καλάμια και ελάτε στον πραγματικό κόσμο, κύριοι του αντιμνημονιακού μετώπου, για να περισώσουμε ό,τι έμεινε όρθιο σ' αυτή τη χώρα...















http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2 ... .html#more
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο την Ελλάδα”