Ημερομηνία : 25 Φεβ 2020, 12:26


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Ο υπουργός προστασίας του (ξένου) πολίτη, ανέλαβε δράση...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Οκτ 2009, 09:09 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ο υπουργός προστασίας του (ξένου) πολίτη, ανέλαβε δράση...
1200 λαθρομετανάστες που είχαν συλληφθεί και κρατούνταν για παράνομη είσοδο στην χώρα, με σκοπό να απελαθούν, θα απελευθερωθούν άμεσα, και θα πάρουν 2.000 ευρώ δώρο

Του Σπύρου Χατζάρα
Το Human Rights Watch είναι ένας βραχίονας της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής. Δημιουργήθηκε το 1978 από την CΙΑ, παράλληλα με το Helsinki Watch.
Ο μηχανισμός των πρακτόρων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συνέβαλε στην «ανατροπή» των σοσιαλιστικών καθεστώτων στο σοβιετικό μπλόγκ.
Το 1981 πιάσανε δουλειά στην Λατινική Αμερική, μετά στην Ασία (Asia Watch 1985), και την Αφρική (Africa Watch 1988).
Την ίδια χρονιά, όλα τα πρακτορεία τέθηκαν υπό ενιαία διοίκηση, σαν Human Rights Watch.
Η αμερικανική υπηρεσία, με έκθεση της, ζητούσε από την ελληνική κυβέρνηση «να θέσει τέλος σε μια καταστροφική πολιτική ασύλου, στο πλαίσιο της οποίας ασυνόδευτα παιδιά συλλαμβάνονται και επαναπροωθούνται στην Τουρκία».
Το Human Rights Watch, διαμαρτυρόταν επειδή το καλοκαίρι του 2009 οι ελληνικές διωκτικές αρχές συνέλαβαν εκατοντάδες μετανάστες σε εγκαταλειμμένα κτήρια στην Αθήνα, και σε ένα αυτοσχέδιο καταυλισμό στην Πάτρα και πολλοί από αυτούς, μεταφέρθηκαν σε κέντρα κράτησης στη Βόρεια Ελλάδα κοντά στα σύνορα με την Τουρκία και από εκεί, η ελληνική αστυνομία θα μετέφερε τους (λαθρο)μετανάστες – ανάμεσα στους οποίους ασυνόδευτα παιδιά και ενδεχόμενους πρόσφυγες – κατά τη διάρκεια μυστικών νυχτερινών επιχειρήσεων στην άλλη πλευρά των συνόρων με την Τουρκία»,.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Ηuman Rights Watch:
«Οι παράνομες απελάσεις στην Ελλάδα έχουν αποκτήσει νέα μορφή. Οι μετανάστες συλλαμβάνονται σε όλη τη χώρα και στη συνέχεια μεταφέρονται στην Τουρκία. Τα άτομα, που χρήζουν προστασίας, δεν είναι ασφαλή».
«Η παρακράτηση και η παράνομη απέλαση μεταναστών συνεχίστηκε για ένα ανεπίτρεπτα μακρό χρονικό διάστημα. Η ανάληψη της εξουσίας από τους Σοσιαλδημοκράτες υπό την ηγεσία του Γ. Παπανδρέου που διατηρεί και το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Εξωτερικών, πρέπει να οδηγήσει σε μια αλλαγή πολιτικής. Τώρα που υπάρχει νέα κυβέρνηση, πρέπει τόσο η Αθήνα, όσο και οι Βρυξέλλες να αναλάβουν δράση, θέτοντας τέλος στις καταχρήσεις, προστατεύοντας τους ανήλικους μετανάστες και τέλος, μεταρρυθμίζοντας την πολιτική παραχώρησης ασύλου», συμπληρώνει η Ηuman Rights Watch.
Επομένως οι εντολές του μεγάλου αφεντικού ήταν σαφείς.
Ο υπουργός λαθρομετανάστευσης, ανέλαβε πριν καν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση, να ικανοποιήσει τα αμερικανικά αιτήματα.
Μηδενικές απελάσεις και νομιμοποίηση των «εισβολέων», είναι η εντολή.
Εάν δεν το έκανε αυτό οι αγανακτισμένοι φίλοι του «μακαρίτη» Μοχάμεντ, θα έκαιγαν πάλι την Αθήνα.
Ο υπουργός Προστασίας του (μουσουλμάνου) Πολίτη, ανακοίνωσε τη δημιουργία εθνικού πλαισίου κινήτρων για τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών για μια επιστροφή με αξιοπρέπεια. Όπως δήλωσε, θα υπάρξουν οικονομικά κίνητρα για όποιον αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από την χώρα μας.
Αντί να πληρώσουν οι λαθρομετανάστες, πρόστιμο στο Ελληνικό κράτος, εφόσον εισέβαλαν παράνομα στην χώρα μας, το Ελληνικό κράτος θα τους “ανταμείψει” για αυτή τους την πράξη, με τα χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου, ως “κίνητρο για να αποχωρήσουν”!
Το μέτρο, θα αποτελέσει σαφώς επιπλέον κίνητρο για εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών, όχι φυσικά για το να αποχωρήσουν από την χώρα μας, αλλά για το να εισβάλλουν σε αυτήν από τα παράλια της Τουρκίας, με την στήριξη του Τουρκικού κράτους.
Αφού λάβουν από το Ελληνικό κράτος το ποσό του “κινήτρου”, το οποίο κυμαίνεται στα 2.000 ευρώ ανά λαθρομετανάστη, θα τους χορηγούνται και δωρεάν εισιτήρια για να “επαναπατρισθούν”, με τα οποία θα μπορούν να ξαναπεράσουν στην Τουρκία, και από εκεί εκ νέου στο Ελληνικό έδαφος!
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες παραμένουν άνεργοι, ενώ πάνω από τρία εκατομμύρια Έλληνες εργάζονται με μηνιαίο εισόδημα από 450 έως και 800 ευρώ!
Ο Μ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε επίσης ότι η κυβέρνηση εξετάζει την άμεση απελευθέρωση 1.200 κρατουμένων αλλοδαπών υπό απέλαση, που σήμερα κρατούνται στα αστυνομικά κρατητήρια της χώρας και ακολούθως θα αποχωρήσουν «οικειοθελώς». Άλλοι 1200 αλλοδαποί λαθρομετανάστες που είχαν συλληφθεί και κρατούνταν για παράνομη είσοδο στην χώρα μας, με σκοπό να απελαθούν, θα απελευθερωθούν άμεσα όπως δήλωσε ο υπουργός «προστασίας του μουσουλμάνου πολίτη», με το πρόσχημα ότι θα τους δοθει“προθεσμία ενός μήνα για να επαναπατριστούν από μόνοι τους” με την οικονομική στήριξη της κυβέρνησης, σε συνεργασία με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.!
Μετά την πάροδο του μήνα και εφόσον δεν έχουν επαναπατριστεί από μόνοι τους, θα καταταγούν νομικά στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς λαθρομετανάστες που ζουν και εργάζονται παράνομα ανενόχλητοι στην χώρα μας, και που δεν διαθέτουν ούτε καν την υποτιθέμενη “νομιμότητα” της “άδειας παραμονής”, που χορήγησαν οι τελευταίες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας μέσα από τις αντισυνταγματικά νομοθετήματα “νομιμοποίησης” λαθρομεταναστών.
Παράλληλα, ανακοίνωσε αλλαγή πολιτικής από την κυβέρνηση στο θέμα της απέλασης παιδιών μεταναστών και είπε ότι οι μετανάστες δεύτερης γενιάς, παιδιά που έχουν μεγαλώσει και ενηλικιωθεί στην Ελλάδα, υπό το καθεστώς του προστατευόμενου μέλους δεν θα απελαύνονται για τυπικούς λόγους μέχρι τα θέματα τους να τακτοποιηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Μηδενική ανοχή στη νομιμότητα, μηδενικές απελάσεις, και εγγυημένη επιστροφή ναύλου, είναι η νέα μεταναστευτική πολιτική που μας επιβάλουν οι ΗΠΑ και η παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση.
Η νέα αμερικανική πολιτική εφαρμόζεται υπό τις ιαχές και τα χειροκροτήματα των παπαγάλων που εξαπέλυσαν πραγματικό επικοινωνιακό μπαράζ.
Μικρό δείγμα προβολής:
Ο Χρυσοχοΐδης σκουπίζει τα Εξάρχεια και αναδιοργανώνει την αστυνομία.
Μιχ. Χρυσοχοΐδης: Μηδενική ανοχή στην παράνομη είσοδο στη χώρα.
Την αναβάθμιση της φύλαξης των συνόρων ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Μ. Χρυσοχοϊδης: Αναδιάταξη του Λιμενικού Σώματος.
Στην ίδρυση Ελληνικής Ακτοφυλακής προχωρά η κυβέρνηση.
Σχέδιο κατά λαθρομετανάστευσης (MEGA TV)
Η νέα πολιτική δεν είναι «η μηδενική ανοχή στην παράνομη είσοδο στη χώρα», αλλά το αντίθετο.
Και φυσικά οι κορώνες, «δεν θα ανεχθούμε το δουλεμπόριο και τους παράνομους διακινητές ανθρωπίνων ψυχών, δεν αντέχει άλλο η χώρα να είναι ξέφραγο αμπέλι», είναι για τους χαζούς τηλεθεατές που βρίσκονται υπό την επήρεια κουτοχορτανίλ και αλαφουζόλ.

πηγή-http://www.styx.gr/

Σχόλιο : σε λίγο οι λαθρομετανάστες θα συνωστίζονται σε συγκεκριμένα σημεία, πατείς με πατώ σε, που θα έχει "πέσει σύρμα" ότι επίκειται επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας ! :cooll

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο υπουργός προστασίας του (ξένου) πολίτη, ανέλαβε δράση...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Οκτ 2009, 09:12 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Θέλω να γίνω κι εγώ λαθρομετανάστης στην Ελλάδα
Να γίνουμε όλοι λαθρομετανάστες! Πάμε…

Μαθαίνοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τους σχεδιασμούς του υπουργού Προστασίας του (ξένου) Πολίτη, αισθάνομαι επιτακτικά την ανάγκη να μεταβληθώ σε λαθρομετανάστη.
Όχι, δεν θέλω να γίνω λαθρομετανάστης στην Βραζιλία, στην Ουγκάντα, στα Σκόπια, στην Βουλγαρία ή στην Αλβανία.
Πρέπει να γίνω λαθρομετανάστης στην Ελλάδα, γιατί έχω κι εγώ δικαιώματα, σαν πολίτης, να ζητήσω να γίνω κάτι που δεν είμαι, κάτι καλύτερο από αυτό που είμαι, κάτι που θα μου δώσει μέλλον στον τόπο που ζω και στον οποίο θέλω να ζήσω πλέον ως λαθρομετανάστης.
Τα δικαιώματα των πολιτών του κόσμου, είναι σαφέστατα λιγότερα από τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, οι οποίοι δικαιούνται να ζήσουν καλύτερα από όλους, να τους χορηγηθούν ευκολίες περισσότερες από τους άλλους, να τους δοθεί ασφάλιση, υγειονομική περίθαλψη, εργασία (και όχι απασχόληση), αλλά και σπίτι.
Εγώ είμαι ένας άνεργος Έλληνας πολίτης μέσα στην ίδια μου την χώρα. Χωρίς σπίτι και χωρίς κανένα μέλλον. Κι αυτό συμβαίνει επειδή ο υπουργός Προστασίας του (ξένου) Πολίτη δεν προστατεύει εμένα, αλλά τους λαθρομετανάστες!
Γιατί να μην έχω κι εγώ, όχι σαν άνθρωπος, αλλά σαν λαθρομετανάστης, μία ευκαιρία να ζήσω καλύτερα και να μου λύσει ο υπουργός τα προβλήματά μου;
Γιατί να μην μπορώ να αισθάνομαι ασφαλής, υπό την πλήρη προστασία της αστυνομίας, η οποία θα φοβάται μην πέσω και χτυπήσω και κατηγορηθούν αστυνομικοί με αποτέλεσμα να χάσουν την δουλειά τους και να προσληφθώ εγώ στη θέση τους;
Γιατί να μην εξασφαλίσω την σύνταξή μου σε ένα κράτος στο οποίο δεν έχω προσφέρει τίποτε άλλο από προβλήματα κι αυτό μου γυρίζει και το άλλο μάγουλο (όπως ο κάθε καλός χριστιανός) και μάλιστα με «αποζημιώνει»| με 2.000 ευρώ;
Γιατί να μην μπορώ να γίνω κι εγώ ένας λαθρομετανάστης μέσα σε όλους τους άλλους και να εξασφαλίσω έτσι καλύτερο τρόπο ζωής από τους ηλίθιους ντόπιους, από τους Έλληνες, που πληρώνουν φόρους για να γεύομαι τις φροντίδες του κράτους ενώ οι ίδιοι κοντεύουν να γίνουν φτωχότεροι και από τον φτωχότερο λαθρομετανάστη;
Πού μπορώ να απευθυνθώ ώστε να πολιτογραφηθώ ως Πακιστανός, Αφγανός, Ιρακινός, Ιρανός ή ότι άλλο χρειαστεί για να με προσέξει ο υπουργός, ο πρωθυπουργός, τα ΜΜΕ, οι διάφοροι ψυχοπονιάρηδες σύλλογοι και σωματεία και να μου δώσουν την ευκαιρία να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη, του Έλληνα πολίτη δηλαδή;
Ποια πόρτα πρέπει να χτυπήσω για να βγάλω μία κάρτα εισόδου που θα με νομιμοποιεί ως λαθρομετανάστη;
Μήπως θα πρέπει να βγαίνω τα βράδια και να συχνάζω σε παράξενα στέκια, όπου ψάχνουν για λίγη ζεστασιά κάποιοι επώνυμοι;
Μήπως θα πρέπει να τρέχω σε πορείες φονταμενταλιστών μουσουλμάνων και να απειλώ τις περιουσίες και τις ζωές των Ελλήνων πολιτών;
Μήπως θα πρέπει να γνωρίσω ανθρώπους που εργάζονται μεθοδικά για την καταστροφή της Ελλάδας;
Μήπως θα πρέπει να δηλώσω πολιτικός πρόσφυγας, πεινασμένος και ατιμασμένος, για να με λυπηθεί ο υπουργός Προστασίας του (ξένου) Πολίτη ή ο άλλος υπουργός που με θέλει να ψηφίσω στις επόμενες δημοτικές εκλογές;
Μήπως άραγε θα πρέπει να πουλάω παράνομα cd, να εκδίδω στην πορνεία κάποιες αλλοδαπές ή να εμπορεύομαι διάφορες «σκόνες»;
Πρέπει να γίνω λαθρομετανάστης κατεπειγόντως...
Πείτε μου, κάποιος από όλους εσάς, που πρέπει να πάω; Είναι η ευκαιρία μου να πάρω όλα όσα ποτέ δεν ονειρεύτηκα, αλλά εδώ, στην Ελλάδα, μου τα προσφέρουν μόνο αν είμαι λαθρομετανάστης. Και τα καλύτερο από όλα είναι πως τα προσφέρουν μόνο στους λαθρομετανάστες, ως αποκλειστική «υπηρεσία»…
Θέλω να γίνω κι εγώ λαθρομετανάστης στη χώρα που με γέννησε, με πούλησε και με αγόρασε, στη χώρα που με εξευτέλισε και αφού με εκμεταλλεύτηκε με πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια.
Θέλω να γίνω λαθρομετανάστης στον τόπο που οι προγονοί μου αγωνίστηκαν να κρατήσουν δικό τους, αλλά σήμερα κάποιοι άλλοι τον παραδίδουν ελέω ψήφων και… «ανθρωπισμού» στους «δυστυχείς» λαθρομετανάστες…
Θέλω κι εγώ μία ευκαιρία, έστω και σαν λαθρομετανάστης. Θέλω την ευκαιρία που δεν μου δόθηκε ποτέ, σε όλα τα χρόνια που ήμουν Έλληνας πολίτης… Είναι άραγε τόσο κακό να θέλω να εξασφαλιστώ δηλώνοντας λαθραίος μέσα στην ίδια μου την πατρίδα;
Κύριε πρωθυπουργέ, κύριε υπουργέ Προστασίας του (ξένου) πολίτη, αιτούμαι της επίσημης μεταβολής μου από έλληνα πολίτη σε λαθρομετανάστη. Το αιτούμαι επειδή η χώρα μου, η πατρίδα μου, η κυβέρνησή μου με κυνηγάει και σκοπεύει στην ολοκληρωτική εξαφάνισή μου.
Η ικανοποίηση του αιτήματός μου πρέπει να είναι άμεση, για να μπορέσω επιτέλους να νιώσω την έννοια της δημοκρατίας σε αυτό το κράτος, αλλά και για να απολαύσω πλέον την ισότητα και την ισονομία μεταξύ των πολιτών, που τόσο πολύ έχω στερηθεί λόγω των λατρευτών σας λαθρομεταναστών…
Αφήστε με να πάψω να είμαι ένα δυστυχισμένο κορόιδο, ένας χωρίς μέλλον έλληνας και κάντε με επιτέλους έναν ευτυχισμένο και με λαμπρό μέλλον λαθρομετανάστη μέσα στο ίδιο μου το σπίτι...
Κωνσταντίνος

πηγή-http://kostasxan.blogspot.com/2009/10/blog-post_511.html

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο υπουργός προστασίας του (ξένου) πολίτη, ανέλαβε δράση...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Οκτ 2009, 11:56 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9069
Thanks:
Thanked:
time στο post
:flag :flag :flag

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
«Υπακοή» Ιερώνυμου στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για την κάρτα του πολίτη...!
Δ. Συζήτηση: Kληρικοί στην υπηρεσία του Αντιχρίστου.
Συγγραφέας: Λέων
Απαντησεις: 0
Η αστυνομία σε πλήρη δράση
Δ. Συζήτηση: Youtube video-Συλλογή
Συγγραφέας: Αρποκρατιων
Απαντησεις: 0
Αύριο εκτάκτως στην Αθήνα ο ΥΠΑΜ της Κύπρου για κοινή δράση με ΕΕΔ
Δ. Συζήτηση: Γενικά περί Ελλάδας
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
Κάρτες πολίτη κατακλύζουν τον πλανήτη.
Δ. Συζήτηση: O Μεγάλος Αδελφός - Big Brother state
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 13
Μητροπολίτης Ζακύνθου για την κάρτα πολίτη :«Ας έχει 3.000 φορές τον αριθμό 666. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».
Δ. Συζήτηση: Kληρικοί στην υπηρεσία του Αντιχρίστου.
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 12


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr