Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

Να γιατί σταμάτησαν όλα στο πρόγραμμα CERN.
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=51&t=16853
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  asterias [ 15 Οκτ 2015, 17:59 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Να γιατί σταμάτησαν όλα στο πρόγραμμα CERN.

Από το διάσημο ελβετικό εργαστήριο CERN, που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και εργάζεται όλη η αφρόκρεμα των επιστημόνων του κόσμου και μεταξύ αυτών και Έλληνες, έστειλαν μια δέσμη νετρίνων σε άλλο ερευνητικό κέντρο στο Gran Sasso, που βρίσκεται 730 μίλια μακριά.


Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso γρηγορότερα απο το φως...! 16.000 φορές κάνανε το πείραμα και παντα έβγαινε οτι τα νετρινα έτρεχαν γρηγορότερα απο το φως.

Για μας τους απλούς ανθρώπους λέμε και τι έγινε; Ας τρέχουν...Οι επιστήμονες που το ανακοίνωσαν σε λιγο παραιτήθηκαν απο την δουλεια τους. Το πρόγραμμα του εργαστήριου CERN σταμάτησε λόγω "βλαβης". Τώρα βρέθηκε να πάθει βλάβη...!Γιατί τόση αναστάτωση και μυστικοτητα;
Γιατι με το που βρήκανε οτι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορότερα απο το φως, παει περίπατο όλη σχεδόν η φυσική και καταργείτε ο νόμος του Αϊνστάιν... Αυτός ο νόμος του Αινσταιν μας καθήλωνε στο δικο μας πλανητικό συστημα. Δεν μπορούσαμε να βγούμε ,να παμε σε αλλο πλανητικό σύστημα γιατι χρειαζονταν δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες χρόνια να επισκεφτούμε το πλησιέστερο πλανήτη εξω απο το δικος μας. Τώρα πηγαίνει αυτόματα. Οι αποστάσεις εκμηδενιζονται...!Να γιατί σταμάτησαν όλα στο πρόγραμμα CERN. Αυτό που βρήκαν τώρα θα το εκμεταλευτούν μόνο οι λίγοι. Δεν είναι για όλο τον κόσμο...Πάνω που το εργαστήριο CERN και η αναπαράσταση του πειράματος που απέδειξαν ότι τα νετρινα τρέχουν γρηγορότερα απο το φως (300.000 χιλ./sec ή 7,5 φορές τον γύρο της γης σε 1 δευτερόλεπτο)

Συγγραφέας:  seismic [ 23 Νοέμ 2017, 17:38 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Να γιατί σταμάτησαν όλα στο πρόγραμμα CERN.

Υπάρχει ο χρόνος χωρίς την συνείδηση?
Ο χρόνος ( δευτερόλεπτα λεπτά ώρες έτη ) και ο χώρος ( το ύψος το πλάτος και το μήκος ) έχουν αριθμητικές διαστάσεις τις οποίες ο άνθρωπος παρατηρητής επινόησε για να βάλει όρια στον δικό του κόσμο Ο χρόνος και ο χώρος όμως συμπαντικά είναι άπειρος. Το ερώτημα που μπαίνει είναι αν μετριέται κάτι που δεν έχει αρχή και τέλος.
Θα έλεγα δε ότι μέσα στον χώρο και τον χρόνο που δεν υπάρχει αρχή και τέλος θα πρόσθετα και την ενέργεια η οποία μεταβάλλεται μεν αλλά δεν τελειώνει ποτέ και από το τίποτα δημιουργεί ύλη. Το πως άρχισε η ενέργεια δεν το ερευνά η επιστήμη. Λένε για την μεγάλη έκρηξη που έφτιαξε το σύμπαν και δεν μας λένε πως δημιουργήθηκε αυτή η ενέργεια της έκρηξης. Η ενέργεια είναι ο θεός που δημιουργεί τα πάντα Όποιος βρει πως δημιουργείτε η ενέργεια έχει ανακαλύψει τον θεό. Το σωματίδιο του θεού που προσπαθούν να βρουν οι επιστήμονες εμένα δεν μου λέει τίποτα.

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/