Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

Eλλάδα, ο "μεγάλος εχθρός" των Σκοπιανών!
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=71&t=15114
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  emman [ 25 Μάιος 2013, 17:22 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Eλλάδα, ο "μεγάλος εχθρός" των Σκοπιανών!

Eλλάδα, ο "μεγάλος εχθρός" των Σκοπιανών!Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Dimitri Chupovski, η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των Σκοπίων θεωρεί την Ελλάδα ''εχθρική χώρα''.

Συγκεκριμένα το 86% των ερωτηθέντων, θεωρεί «εχθρική» την Ελλάδα, που δεν είναι η μόνη στην «black list» των γειτόνων, αφού ακολουθούν το Κόσσοβο με 74,4%, η Αλβανία με 66,6% και η Βουλγαρία με 63,9%.

Μοναδική «φιλική» γειτονική χώρα, η πλειοψηφία των Σκοπιανών θεωρεί την Σερβία, με ποσοστό 66,6% .
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από 17 έως 21 Μάιου, με ερωτηματολόγιο σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.050 ατόμων σε όλη τη χώρα, όπου απάντησαν για το πώς βλέπουν τις γειτονικές τους χώρες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συγγραφέας:  King Hercules [ 26 Μάιος 2013, 03:10 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Eλλάδα, ο "μεγάλος εχθρός" των Σκοπιανών!

Παλιότερα τα Σκόπια δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα.

Οι σχέσεις των δύο χωρών ήταν άριστες μέχρι το 1991, όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το χάσμα ανάμεσα στους δύο λαούς προφανώς υπό την πίεση του αμερικανικού παράγοντα που ήθελε πάση θυσία να διαλύσει τη Γιουγκοσλαβική Ομοσπονδία, στενή σύμμαχο της ΕΣΣΔ.

Ο Τζωρτζ Σόρος, ο οποίος ευθύνεται για τον διαμελισμό της ενιαίας τότε Γιουγκοσλαβίας, τροφοδότησε και γιγάντωσε αυτό το εθνικιστικό μίσος εναντίον της χώρας μας.

Εικόνα

Συνένοχοι στο έγκλημα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Μητσοτάκης και ο σημερινός Αντώνης Σαμαράς όταν ήταν ακόμα υπουργός Εξωτερικών της τότε κυβέρνησης.

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/