Ημερομηνία : 22 Οκτ 2019, 07:07


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 4 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Ο Πρωθυπουργός πληγώνει τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Απρ 2009, 18:18 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:36
Δημοσ.: 1087
Thanks:
Thanked:
time στο post
Την όμορφη Αριδαία της Πέλλας διάλεξε ο Πρωθυπουργός για να επαναλάβει μέσα στην ατόφια καρδιά της Μακεδονίας, την απαράδεκτη, αιρετική και υποχωρητική πρόταση της «Σύνθετης Ονομασίας», θέση που για πρώτη φορά παρουσίασε σε συνέντευξή της η Υπουργός Εξωτερικών στην Καθημερινή, στις 14 Οκτωβρίου 2007, ανήμερα του επίσημου εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα… («Όταν μιλάω για αμοιβαία αποδεκτή λύση, σας απαντώ ευθέως ότι, ναι, εννοώ σύνθετη ονομασία»! Ντόρα Μπακογιάννη, Καθημερινή, 14/10/2007)

Παραβιάζοντας την ιστορική απόφαση των Πολιτικών Αρχηγών το 1992, υπό την Προεδρία του θείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του επίσης ανένδοτου Ανδρέα Παπανδρέου, ο σημερινός Πρωθυπουργός πληγώνει τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες και ανατρέπει την πάγια εθνική πολιτική, για μη αναγνώριση των Σκοπίων με οποιαδήποτε ονομασία «Μακεδονία», που ισχύει από την κομμουνιστική ανακήρυξη του νέου ονόματος του Ομόσπονδου Γιουγκοσλαβικού Κρατιδίου της Βαρντάρσκα στα 1944, από τον Τίτο!!!

«Η Ελλάδα θα αναγνωρίσει ανεξάρτητο κράτος των Σκοπίων μόνον εάν τηρηθούν και οι τρεις όροι που έθεσε η ΕΟΚ στις 16 Δεκεμβρίου '91 με την αυτονόητη διευκρίνιση ότι στο όνομα του κράτους αυτού δεν θα υπάρχει η λέξη “Μακεδονία”»!

Ανακοινωθέν Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, δια του Πρέσβεως Πέτρου Μολυβιάτη,

13 Απριλίου 1992

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Συγκεκριμένα είπε κατά λέξη ο Πρωθυπουργός στην Αριδαία (11/4/2009):

«Το διαβατήριο για τους ευρωατλαντικούς θεσμούς απαιτεί ένα σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό που θα ισχύει έναντι όλων. Και η ευθύνη για το διαβατήριο αυτό ανήκει στα Σκόπια».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

«Σύνθετη Ονομασία», όμως σημαίνει ονομασία που θα εμπεριέχει τον πανάρχαιο ελληνικό όρο «Μακεδονία»! Κάτι που είναι αδιανόητο και ιστορικά και εθνολογικά ανυπόστατο, παράλογο και απαράδεκτο, όπως τόνιζε σε σχετική επιστολή του ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής προς τους Ευρωπαίους Ηγέτες, στις 3/1/1992!

«Η αναγνώριση της αυτοαποκαλούμενης "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" έχει θεμελιώδη σημασία για την Ελλάδα και το γνωρίζω καλύτερα από κάθε άλλον αφού είμαι ο ίδιος Μακεδών. Η Δημοκρατία αυτή δεν έχει δικαίωμα ούτε εθνολογικά, ούτε ιστορικά να λέγεται Μακεδονία»!

«Η εθνολογική σύνθεση του πληθυσμού της χώρας αυτής αποτελείται από Αλβανούς, Τούρκους, Τσιγγάνους και Σλάβους, που καμία σχέση δεν έχουν με Μακεδόνες»!

«Είναι αδιανόητο με την λήξη του Ψυχρού Πολέμου να δίδεται ιστορική νομιμοποίηση σε Τίτο και Μόσχα που ονόμασαν την Νότιο Γιουγκοσλαβία σε Μακεδονία προς έξοδο στο Αιγαίο, αποσπώντας την Μακεδονία από την Ελλάδα».

Ο αείμνηστος Πρόεδρος Κωνσταντίνος Καραμανλής στην επιστολή του προς τους 15 ηγέτες της ΕΟΚ, 3/1/1992

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ «ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Σημειώνουμε, ότι π.χ. η σύνθετη ονομασία «ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» είναι επιπλέον απαράδεκτη και απόλυτα επικίνδυνη, διότι αποτελεί σαφή αρχαίο, ελληνικό γεωγραφικό προσδιορισμό των περιοχών Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας και Κοζάνης από τους Ιστορικούς Ηρόδοτο και Θουκυδίδη! Πράγμα που σημαίνει πως εάν την αποδώσουμε στα Σκόπια, τους δίδουμε το «ιστορικό» δικαίωμα να επικαλούνται τη μελλοντική προσάρτηση των εν λόγω περιοχών της Δυτικής μας Μακεδονίας, επικαλούμενοι τους …αρχαίους Έλληνες Συγγραφείς!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Από την άλλη πάλι, το «Βόρεια Μακεδονία», είναι επίσης απόλυτα ελληνικό όνομα, διεθνώς δηλωμένο και κατοχυρωμένο, όπως προκύπτει από τα επίσημα Υπομνήματα της Επιτροπής Αλυτρώτων Βορείου Ελλάδος, με τίτλο «Η ΑΛΥΤΡΩΤΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και υπότιτλο «ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, προς τους Δημοκρατικούς Λαούς των Ηνωμένων Εθνών, Συμμάχων του Ελληνισμού κατά τον τελευταίον πόλεμον», Θεσσαλονίκη 1946!!!

Το Υπόμνημα αυτό του 1946, κατοχυρώνει ως ελληνική και την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» αποδεικνύοντας ότι σε μεγάλο μέρος του σημερινού κρατιδίου των Σκοπίων κατοικούσαν Έλληνες και όχι εθνικά «μακεδόνες», οι οποίοι Έλληνες και αντιμετώπισαν τρομακτικές διώξεις και γενοκτονίες!

Σημειώνεται δε ότι οι σημερινοί Έλληνες των Σκοπίων φτάνουν τις 240.000 ψυχές και αποτελούν τη δεύτερη μεγαλύτερη μετά τους Αλβανούς, εθνική μειονότητα του Κρατιδίου!

Η τυχόν παράδοση λοιπόν της ονομασίας «Βόρεια Μακεδονία» στα Σκόπια, όχι μόνο θα νομιμοποιούσε την δήθεν ύπαρξη «μακεδονικού έθνους» που κατοικεί στη «Βόρεια Μακεδονία», όχι μόνο θα παρέγραπτε οριστικά τα νόμιμα δικαιώματα των αληθινών και μόνων Βορειομακεδόνων, της ελληνικής δηλαδή εθνικής μειονότητας των Σκοπίων, αλλά και θα εξουδετέρωνε τον πιο σημαντικό μοχλό ξεσκεπάσματος του Σκοπιανισμού, ο οποίος καταπιέζει μια τεράστια ελληνική μειονότητα εκεί, υφαρπάζοντας το όνομα και την ταυτότητά της, προκειμένου να την αφομοιώσει και να την εξαφανίσει, για να διεκδικήσει στη συνέχεια ανενόχλητα και το ελληνικό γειτονικό έδαφος, θέτοντας την ίδια ώρα θέματα «περιουσίων», «αποζημιώσεων» και «μειονοτήτων» μέσα στην Ελλάδα!

Με άλλα λόγια, τα Σκόπια σήμερα το μόνο που φοβούνται, είναι η έγερση και πολιτική οργάνωση του μόνου πληθυσμιακού κομματιού που δικαιούται να αποκαλείται «Μακεδόνες=Έλληνες», επειδή ακριβώς η επίσημη εμφάνισή του σαν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ=Έλληνες, θα συντρίψει μια για πάντα τους ψευδομακεδόνες=Σκοπιανούς!!!

Επομένως η παράδοση του Βόρεια Μακεδονία, σημαίνει παράδοση της αιώνιας ελληνικής ταυτότητας των Βορειομακεδόνων, δηλαδή της καθοριστικής Ελληνικής Μειονότητας των Σκοπίων, όταν η Βουλγαρία από την άλλη μεριά είναι γνωστό ότι ασκεί σαφή και εκτεταμένη προπαγάνδα προσεταιρισμού μεγάλου μέρους των Σκοπιανών, για κάθε μελλοντική εκμετάλλευση… Για κάθε μελλοντική νέα Βαλκανική Συνθήκη…

Είναι επείγουσα άρα ανάγκη, όχι μόνο η υπεράσπιση του «Βόρεια Μακεδονία», αλλά και η επίσημη ενεργοποίηση από την Αθήνα του δικαιώματος και του ενδιαφέροντός της για την Ελληνική Μειονότητα των Σκοπίων! Τους θρυλικούς Βορειομακεδόνες, συμπεριλαμβανομένων των χιλιάδων αθώων Ελληνόπουλων που είχαν οδηγηθεί στα χρόνια του εμφυλίου στη Γιουγκοσλαβία και διατηρούν σήμερα, τουλάχιστον τα 2/3 αυτών, τη μαρτυρική ελληνική τους συνείδηση!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Ο νυν Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, παρακάτω στην ίδια ομιλία του στην Αριδαία, μετά την εκτόξευση της απαράδεκτης «Σύνθετης Ονομασίας», αυτοπροβλήθηκε σαν «Μακεδόνας», χωρίς δάκρυα και συγνώμη, λέγοντας:

«Η ιστορία δεν παραχαράσσεται, δεν παραγράφεται, δεν ξαναγράφεται. Ως Μακεδόνας και ο ίδιος το επιβεβαιώνω ότι αυτό δεν γίνεται»…

Πράγματι δε γίνεται! Αλλά το να είσαι Μακεδόνας, δηλαδή Έλληνας της Μακεδονίας, σημαίνει πάνω από όλα ότι δεν δέχεσαι να μοιραστείς το όνομα και την ιστορία σου με τους σφετεριστές των Σκοπίων!

Σημαίνει ότι σέβεσαι το Μακεδονικό Αγώνα και τον συνεχίζεις «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος»!

Σημαίνει ότι αντιδράς όταν ξένες δυνάμεις επισφραγίζουν την παραχάραξη, επενδύοντας σε μελλοντική διεκδίκηση επί τους εδάφους της Βόρειας Ελλάδας, με όχημα την ονομασία!

Σημαίνει ότι δεν δίνεις το όνομα της πατρίδας σου!

Δεν ενδίδεις! Δεν υποχωρείς! Δεν υποκύπτεις! Ζεις, αναπνέεις και πεθαίνεις για ιδανικά και αξίες πολύ μεγαλύτερες από ένα κόμμα και μια προσωρινή θέση!

Ζεις, παλεύεις και πεθαίνεις σαν Μακεδόνας! Σαν ασυμβίβαστος Έλληνας!

Δεν προσφέρεις το όνομα με σύνθετη, προσχηματική ονομασία στα Σκόπια και την Τουρκία σύμμαχό τους!

ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ μελλοντικών διεκδικήσεων κατά της Ελλάδος!

Δεν δίνεις το Υπουργείο Εξωτερικών σε εκείνους που θεωρούν εκ των προτέρων «χαμένο» τον αγώνα, αλλά ακολουθείς τον ασυμβίβαστο δρόμο των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου στο Σκοπιανικό, που ήξεραν πολύ καλά, ότι «το όνομα είναι το όχημα του αλυτρωτισμού»! Και γι΄ αυτό απέρριπταν κάθε σύνθετη ονομασία που θα εμπεριείχε τον όρο «Μακεδονία»!

_________________
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Πρωθυπουργός πληγώνει τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Απρ 2009, 18:18 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:36
Δημοσ.: 1087
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΕΘΝΙΚΟ ΔΑΚΡΥ – ΕΘΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ

Και αν δεν έχεις δάκρυα, προφέροντας το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, τότε ας θυμάσαι τα δικά του! Τα δάκρυα του αείμνηστου και αληθινού Μακεδόνα Προέδρου, που το 1992, κατά την άφιξή του στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» είχε πει λόγια που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη μακεδονική γη:

«Να καταλάβουν επιτέλους, ότι δεν υπάρχει παρά ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αυτή είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ»!!!

«Μία Μακεδονία» σημαίνει καμία άλλη! Καμία «Άνω», «Βόρεια», «Νέα» «Μακεδονία»! Καμία «Σύνθετη Μακεδονία»! Και αυτό αποτελεί Εθνικό Δόγμα και παγκόσμια αξίωση του απανταχού Ελληνισμού!

Οι παραβάτες αυτού το Δόγματος, δεν δικαιούνται να λέγονται Μακεδόνες!

ΤΑ «ΑΚΡΑ» ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ…

Και από την άλλη, δεν δικαιούνται να ισχυρίζονται πως αγωνίζονται για τη «Μακεδονία», οι στυλοβάτες του Πρωθυπουργού, τα «άκρα» στήριξής του, που διαρκώς δηλώνουν κοινοβουλευτικά, δημόσια και ιδιωτικά την υποστήριξη και τη συμπαράστασή τους στον Καραμανλή, ο οποίος όμως ευθύνεται τελικά και συντηρεί την αδιέξοδη, επιζήμια και απαράδεκτη πολιτική της «Σύνθετης Ονομασίας» για τα Σκόπια!

Ο ΝΕΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είναι μεγάλη ιδέα! Για μεγάλες καρδιές, που αγωνίζονται με αγνότητα και αγάπη, με πατριωτισμό και όχι εθνικισμό! Με ανιδιοτέλεια και όχι μικροκομματισμό! Με περηφάνια και όχι με φόβο! Με καμάρι και όχι με ντροπή! Με φωνή ηχηρή και όχι με σιγή! Με εντιμότητα και όχι με διγλωσσία! Με παλικαριά και όχι με δολοπλοκίες!

Ο κοινός χτύπος τους, συνιστά πια εθνικό παλμό, που είναι αδύνατον πλέον να τον παραβλέψει κανείς! Πολύ περισσότερο που ο γιγάντιος αυτός παλμός εξελίσσεται σε Πολιτικό Εθνικό Παλμό, απαιτώντας συγκεκριμένες πολιτικές και λύσεις για τα μεγάλα και μικρά προβλήματα του Ελληνισμού και την αξιοπρέπεια της χώρας! Και σαφώς καμία απολύτως παραχώρηση του ελληνικού όρου «Μακεδονία» και των παραγώγων!

Εάν η Κυβέρνηση, η Αντιπολίτευση, τα Κόμματα, οι Πολιτικοί δεν συντονιστούν με τον Παλμό αυτό, σύντομα θα κληθούν να τον αντιμετωπίσουν όχι πλέον σαν ένα αόριστο κοινωνικό ρεύμα, αλλά σαν μια μεγάλη, οργανωμένη και πανίσχυρη Πολιτική Δύναμη, όπου θα συμμετέχουν από κοινού όλοι μαζί αδερφωμένοι οι ποιοτικοί και αξιοπρεπείς Έλληνες και του Εξωτερικού και του Εσωτερικού!

Ο δε Πρωθυπουργός, έχει μια τελευταία ευκαιρία. Να απομακρύνει τις επόμενες ώρες την Υπουργό Εξωτερικών και την πολιτική της και δεύτερον να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Μακεδονικό Ελληνισμό για τη «σύνθετη» προσβολή του!

Πριν να είναι πολύ αργά…

h**p://www.noiazomai.net/ (μακεδονικό σάιτ!!)

_________________
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Πρωθυπουργός πληγώνει τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Απρ 2009, 18:19 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:36
Δημοσ.: 1087
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ»!!!


Δωρική-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ απάντηση αποστέλλει με Ανακοίνωση Τύπου στον Πρωθυπουργό και τους κοινοβουλευτικούς υποστηρικτές της πολιτικής του για το Σκοπιανικό, η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, με αφορμή την απαράδεκτη δήλωσή του για «Σύνθετη Ονομασία» που έγινε στηνΑριδαία της Πέλλας, στην καρδιά της αιώνιας και μοναδικής Μακεδονίας!

Η Επιτροπή, αφουγκραζόμενη και το τεράστιο ρεύμα σχετικής δυσαρέσκειας

1. απαιτεί από τον κ. Καραμανλή την άμεση αντικατάσταση της Υπουργού Εξωτερικών και την έκφραση δημόσιας συγνώμηςγια τη «σύνθετη» προσβολή του Μακεδονικού Ελληνισμού,
2. επικρίνει την τυφλή στήριξη της Κυβέρνησης «Σύνθετης Ονομασίας» από συγκεκριμένο -δήθεν αντιπολιτευόμενο- χώρο,
3. υπενθυμίζει την αγέρωχη στάση του αειμνήστου Προέδρου Κωνσταντίνου Καραμανλή και το αξέχαστο δάκρυ του,
4. υπογραμμίζει το ΕΘΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ,
5. σημειώνει τι σημαίνει να είσαι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ,
6. εξηγεί τη σημασία των όρων «Άνω & Βόρεια Μακεδονία»,
7. ζητεί την επίσημη προστασία της Ελληνικής Μειονότητας των Σκοπίων
8. και προειδοποιεί τέλος για διαφαινόμενο Πολιτικό Κίνημαυπεράσπισης της ελληνικότητας της Μακεδονίας και της πληγωμένης διεθνώς αξιοπρέπειας της χώρας!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κωνσταντίνος Κάλφας

h**p://strategy-geopolitics.blogspot.com/

_________________
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Πρωθυπουργός πληγώνει τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2009, 19:51 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12064
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
Σημειώνεται δε ότι οι σημερινοί Έλληνες των Σκοπίων φτάνουν τις 240.000 ψυχές και αποτελούν τη δεύτερη μεγαλύτερη μετά τους Αλβανούς, εθνική μειονότητα του Κρατιδίου!και ποσους αναγνωριζουμε εμεις σαν Ελλαδα...???? Ελάχιστους.....

και συμφωνα με την κ.Μπακογιαννη... μονο 422 Ελληνες !!!! :118:

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 4 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Τα προεκλογικά ψέματα δίνουν και παίρνουν,μην τους πιστεύετε!
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 14
Απάτη με SMS που "φουσκώνουν" τους λογαριασμούς
Δ. Συζήτηση: H δική μας γωνιά!(μόνο ενεργά μέλη)
Συγγραφέας: King Minos
Απαντησεις: 1
Ούτε ένας Έλληνας πολιτικός-Όλοι τους είναι Εβραϊκής καταγωγής .
Δ. Συζήτηση: Ελληνοεβραικά
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 1
Καιρός να αντιληφθούν οι ΗΠΑ ότι οι σχέσεις τους με την Τουρκία άλλαξαν
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο
Συγγραφέας: ronyca
Απαντησεις: 0
Γέροντα Παΐσιος: «Αυτοί αρνούνται το άγιο Σφράγισμα του Χριστού που τους δόθηκε με το Άγιο Βάπτισμα...»
Δ. Συζήτηση: Διδασκαλιες αγιων και αποστάγματα πατερικης σοφιας
Συγγραφέας: aetos64
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr