Ημερομηνία : 21 Νοέμ 2019, 00:02


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 6 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Το Πρώτο Τάγμα της ...Γης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Μαρ 2012, 00:27 
Aρθρογράφος
Aρθρογράφος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 25 Ιουν 2010, 14:10
Δημοσ.: 1458
Thanks:
Thanked:
time στο post
Εικόνα

Έχετε ξανακούσει για την ύπαρξή του; Και όμως λειτουργεί, με μεγάλη μυστικότητα και εξελίσσεται. "The First Earth Batallion" ήταν η ιδέα ενός Αμερικανού αντισυνταγματάρχη του Τζιμ Κάνον, που σαν απόστρατος πια, αφού υπηρέτησε στο Βιετνάμ, (μεγάλος στην ηλικία τώρα), αφοσιώθηκε στην μελλοντολογία.

"Οραματίστηκε", την δημιουργία ενός διαφορετικού στρατού, που δεν θα χρησιμοποιεί θανατηφόρα και καταστρεπτικά όπλα εναντίον του αντιπάλου, αλλά θα επιβάλλεται με την ...ισχυρή πνευματική του δύναμη!

Φαντάστηκε την 10ετια του '70, απηυδισμένος από την τραγικότητα του πολέμου, ένα νέο στρατό μιας Νέας Εποχής που έρχεται. Ο Στρατός της Γης, θα βασίζεται πάνω στους κανόνες της ηθικής, της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και στην αγάπη προς την μητέρα Γη. Δεν θα προέρχεται από ένα μόνο έθνος, αλλά θα είναι παγκόσμιος, αφού εξελιχθεί σταδιακά από τα εθνικά κύτταρα, σε παγκόσμια δύναμη προστασίας του πλανήτη.

Θα πρέπει όμως να προηγηθεί η κοινή ή συλλογική συνείδηση μεταξύ των εθνών για την αγάπη και προστασία της Γης! Αναφέρει μέσα στο εγχειρίδιο που εκπόνησε, "Evolutionary Tactics"(Εξελικτικές Τακτικές) τις αρχές του και τις αποστολές του 1ου Τάγματος της Γης, της πρώτης πειραματικής μονάδας αυτού του πρωτοφανούς στρατού. Οι σημαντικότερες απ' αυτές είναι:

Θεματοφύλακες και πρωτοπόροι του αστικού περιβάλλοντος
Καταπολέμηση της τρομοκρατίας
Αντιμετώπιση μειζόνων καταστροφών και διάσωση ανθρωπίνων ζωών
Προστασία του περιβάλλοντος
Προστασία πανίδας και χλωρίδας

Θυμίζει η θεωρία του, λίγο πράσινους και οικολόγους! Αλλά προχωράει ακόμη περισσότερο. Η μονάδα θα οργανωθεί χωρίς τυπικότητες, η στολή του προσωπικού δεν θα έχει ομοιογένεια, η οργανωτική του δομή θα είναι ευμετάβλητη ανάλογα με την κατάσταση και η ενότητά του θα στηρίζεται στην ..πολυπολιτισμικότητα και στην πολυμορφία, αφού το προσωπικό θα προέρχεται από πολλές φυλές και έθνη.

Ο κύριος και αρχικός στόχος θα είναι η επίλυση των διαφορών και η αντιμετώπιση των κατά τόπους γήινων πολεμικών συγκρούσεων με μη θανατηφόρα και καταστρεπτικά μέσα, γιατί πρέπει να σέβονται τον πλανήτη και την ζωή επάνω σ' αυτόν.

Τα μέλη του Τάγματος θα είναι αυτοδύναμοι μαχητές. Όπως ήταν οι μοναχοί-πολεμιστές της Ασίας. Θα διαλογίζονται, θα ασκούνται στο γιόγκα και στις πολεμικές τέχνες. Θα αναπτύξουν στο έπακρο τις εσωτερικές τους και πνευματικές τους δυνάμεις και θα μπορούν να τηλεκινούν αντικείμενα! Θα μπορούν να αντιλαμβάνονται τις "αύρες" των ζωντανών οργανισμών και να επικοινωνούν τηλεπαθητικά μεταξύ τους. Θα μπορούν να εφαρμόζουν την "ψυχοκίνηση" και να υπολογίζουν κινήσεις και ταχύτητες γρηγορότερα από ένα υπολογιστή. Θα ελέγχουν απόλυτα το σώμα τους και όλα τα εσωτερικά τους όργανα όπως είναι η καρδιά, την οποία θα έχουν την ικανότητα να την σταματούν, χωρίς αρνητικές συνέπειες στην υγεία τους.

Θα μπορούν να ανακαλούν ιστορικές μνήμες του ανθρώπου και να προβλέπουν το μέλλον. Θα μπορούν να κινούνται ακόμη και ..εξωσωματικά και να επανέρχονται. Θα διαισθάνονται τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και θα μπορούν να "διαβάζουν" τη σκέψη τους. Το διαιτολόγιό τους θα είναι λιτό, βασιζόμενο στην χορτοφαγία κατά 90% και θα μπορούν να επιβιώνουν έξω στη φύση, για 20 τουλάχιστον συνεχόμενες ημέρες. Θα πρέπει να έχουν την αφοσίωση του μοναχού και την ακρίβεια και δεξιοτεχνία ενός μαχητού. Γι΄αυτό ο Κάνον τους ονόμασε μοναχούς-πολεμιστές.

Αυτοί οι απόλυτα επιλεγμένοι μαχητές, θα αποτελούν μια ειδική δύναμη άριστα εκπαιδευμένη στη νέα τεχνολογία αλλά και στη αντιμετώπιση κάθε μορφής βίας. Οι τεχνικές αυτοάμυνας και πάλης σώμα με σώμα στις οποίες θα είναι τέλεια εκπαιδευμένοι θα αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της βίας που θα επιχειρείται να ασκηθεί εναντίον τους.

Το Τάγμα της Γης θα είναι μία νέα μονάδα Ειδικών Δυνάμεων, με δυνατότητα να ενεργεί οπουδήποτε στον πλανήτη, να προσεγγίζει τον ντόπιο πληθυσμό, να τον υποστηρίζει, εκπαιδεύει και να τον επηρεάζει ευμενώς για την επιβολή της ειρήνης και την προστασία του περιβάλλοντος. Οι άνδρες και οι γυναίκες που θα ανήκουν σ΄αυτή τη δύναμη των κομάντος, θα διασπείρονται παντού όπου υπάρχει εν δυνάμει ή σε εξέλιξη σύρραξη και θα επιδιώκουν με τις ψυχικές και άλλες δυνάμεις τους, την παύση των συγκρούσεων και την επαναφορά της ειρήνης. Θα επιλέγουν άτομα που διαθέτουν παρόμοια προσόντα και θα τα προετοιμάζουν για την ένταξή τους στη δύναμή τους. Θα οργανώνουν ομάδες μαχητών για την αντιμετώπιση των απειλών από αδίστακτους αντίπαλους.

Αυτοί οι σύγχρονοι ..μάγοι, που μας φέρνουν στο μυαλό τους πολεμιστές Τζεντάϊ από τον Πόλεμο των Άστρων, θα είναι εξοπλισμένοι με κάθε μορφής αναισθητικές, καταπραϋντικές, παραισθησιογόνες και άλλες ουσίες, "ραβδοσκόπια" για την ανεύρεση σηράγγων, μη θανατηφόρα φορητά όπλα αλλά και θανατηφόρα, που θα αποτελούν την τελευταία λύση, αν όλες οι άλλες μέθοδοι έχουν πλέον αποτύχει. Η προσέγγιση των αντιπάλων θα είναι κατ' αρχή ειρηνική και θα επιστρατεύουν όλες τους τις δυνάμεις για να επιβάλλουν την θέλησή τους επάνω τους.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και ταινία το 2009, εμπνευσμένη από αυτή την μελλοντολογική θεωρία με τον τίτλο: "The Men Who Stare at Goats".(Δείτε τη, πιέζοντας τον τίτλο)

Πολλές από αυτές τις ιδέες του Κάνον ερευνήθηκαν από το αμερικανικό Πεντάγωνο και βρήκαν εφαρμογή αρχικά στο χώρο των ψυχολογικών επιχειρήσεων και μάλιστα στον τομέα των παραψυχολογικών μεθόδων.

Ένα ειδικό τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων άρχισε από την 10ετία του '80 να εκπαιδεύεται, παράλληλα με την λοιπή εκπαίδευση και στις πολεμικές τέχνες και στον διαλογισμό, με σκοπό την ανάπτυξη όλων αυτών των απαιτούμενων "εσωτερικών" πνευματικών δυνάμεων.

Σήμερα εκτιμώ ότι τα πράγματα πρέπει να έχουν βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αλλά ενδεχομένως ο κύκλος αυτών των ανθρώπων είναι ακόμη πολύ κλειστός. "Ζουν ανάμεσά μας" για να χρησιμοποιήσω την έκφραση ενός γνωστού και συμπαθούς παρουσιαστού στην τηλεόραση.

Το βέβαιο είναι ότι η πειραματική μονάδα ή δύναμη, ανήκει στο χώρο των αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων και πιθανόν συνεργάζεται και με άλλους στρατούς. Δεν είμαι σίγουρος αν ασπάζονται τη θεωρία του Κάνον σε όλη της την έκταση και βάθος. Η διασπορά τους όμως σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης είναι πολύ πιθανή.

Ανιχνευτής

Πηγή:http://tolmwnnika.blogspot.com/

_________________
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το Πρώτο Τάγμα της ...Γης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Μαρ 2012, 08:12 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 13 Απρ 2010, 00:31
Δημοσ.: 2172
Thanks:
Thanked:
time στο post
Yπάρχει μια ταινία που όποιος τη δει θα καταλάβει πολλά για την αλήθεια αυτού του θέματος που παρουσιάζει ο Τηλέμαχος.
Είναι βέβαια καλυμμένη κάτω απ΄το μανδύα της κωμωδίας, αλλά ο σχετικός του θέματος "παίρνει τα χαμπάρια του"
Λέγεται " άντρες που κοιτάνε επίμονα κατσίκες" (men staring goats) και πρωταγωνιστεί ο George klooney. Δείτε την, είναι και καλή σαν ταινία, εκτός απ΄το μήνυμα.

_________________
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το Πρώτο Τάγμα της ...Γης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Μαρ 2012, 17:07 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12064
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Νέα εποχή,μητέρα Γη,διαλογισμοί,γίογκα και μαχητές της γης....ως υπερασπιστές της γης και της αγάπης,κάτι ανάλογο με τους σημερινούς μαχητές του φωτός ή του "καλού"... οι ίδιες λέξεις κλειδιά ακριβώς, η παγίδα δεν αλλάζει, όσο υπάρχουν ποντικάκια που παρασύρονται απο το θελκτικό νεοεποχίτικο τυράκι.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το Πρώτο Τάγμα της ...Γης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Μαρ 2012, 19:27 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:49
Δημοσ.: 927
Thanks:
Thanked:
time στο post
Η ταινία έχει ως έμβλημα τον οβραιομασονικό και νεοταξικό "οφθαλμό εν τριγώνω"...ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον τα τομάρια...

ας μη χαίρονται για πολύ ακόμα γιατι αυτό πρόκειται να αντικατασταθεί σύντομα από αυτό:

Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το Πρώτο Τάγμα της ...Γης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Μαρ 2012, 21:23 
Aρθρογράφος
Aρθρογράφος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 25 Ιουν 2010, 14:10
Δημοσ.: 1458
Thanks:
Thanked:
time στο post
Εμείς στον τόπο μας,τις κατσίκες...
Δέεεεν...τις κοιτάμε...
Μα σα φτάσει ο καιρός...
Ευθύς αμέσως τις σουβλάμε...
Κι αν τα μάτια μας "βρεθούνε"...
Φούρνοι άμεσα δονούνται...

Εμείς στον τόπο μας αυτούς...
Που σα "χαλβάδες" ατενίζουν...
Αυτά τα νόστιμα οικιακά...
Πάντα,ευγενώς, εμείς τους προσκαλούμε...
Νά'βρουν τη δικιά τους τη σουβλιά...
Μιαν αχτίνα, απ'το άστρο του Βοριά...
Πάνω φαίνεται "καλώς"...
Των Ελλήνων ο σκοπός...


Καλή όρεξη !!!....

_________________
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το Πρώτο Τάγμα της ...Γης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Μαρ 2012, 23:11 
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 31 Οκτ 2010, 10:08
Δημοσ.: 247
Τοποθεσια: http://www.youtube.com/watch?v=thuViaxRd_w&feature=related
Thanks:
Thanked:
time στο post
Τηλέμαχε όλο το σκηνικό που περιγράφεις το οποίο ονειρεύεται ο Κος Κάνον είναι ένα απιστευτο συνοθύλευμα ταινιών, τι να πω και τι δεν μου θύμισε απo Μάτριξ μέχρι και Batman Begins ......και όλα αυτά για τον πλανήτη ρε γαμώτο! :cooll

_________________
Είδα τα καλύτερα μυαλά της γενιάς μου\nχαλασμένα απ΄ την τρέλα,\nλιμασμένα, υστερικά γυμνά...\n\nAllen Ginsberg


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 6 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Το Τάγμα των Ασασίνων
Δ. Συζήτηση: Άλλες θρησκείες & αιρέσεις,σἐκτες & παραθρησκείες,
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 5
Thelema-Τάγμα τού Αργυρού Αστέρα,Τάγμα τού Ναού της Ανατολής (ΟΤΟ)
Δ. Συζήτηση: Παραθρησκεία-Νεοφανείς Αιρέσεις-Σέχτες-Καταστροφικές Λατρείες
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 15
Πρώτο θέμα στο CNN τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...
Δ. Συζήτηση: Διαφορες συζητήσεις και θέματα.
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
«Άγιο Τάγμα ΜΑΝS»
Δ. Συζήτηση: Ορθοδοξία
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
Τάγμα Ιησουϊτών: Οι "Μουτζαχεντίν" του Βατικανού
Δ. Συζήτηση: Άλλες θρησκείες & αιρέσεις,σἐκτες & παραθρησκείες,
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 11


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr