Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

To τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος "ΑΝΚΑ" θα πετά εξοπλισμένο!
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=89&t=13822
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  King Hercules [ 15 Αύγ 2012, 03:05 ]
Θέμα δημοσίευσης:  To τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος "ΑΝΚΑ" θα πετά εξοπλισμένο!

To τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος "ΑΝΚΑ" θα πετά εξοπλισμένο!

Αλλάζει όλη η μορφή του τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένου αεροσκάφους "ΑΝΚΑ" το οποίο θα μπορεί να πετά εξοπλισμένο. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε ηδη την εντολή της αναμόρφωσης του.
Τα ΑΝΚΑ θα αποτελέσουν τη νέα απειλή στο Αιγαίο καθώς θα μεταφέρουν και πυραύλους αέρος-εδάφους...


Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Zaman η Τουρκία εδω και πολλούς μήνες ζητά απο τις ΗΠΑ να προμηθευτεί τα μη... επανδρωμένα αεροσκάφη Predator, τα οποία πετούν και με εξοπλισμό. Ομως η Ουάσιγκτον αρνείται να προμηθεύσει την Τουρκία με αυτά τα αεροσκάφη.


Στόχος της Άγκυρας είναι τα συγεκριμένα αεροσκάφη να μπορούν να χτυπούν τους στόχους μόλις τους εντοπίζουν. Ενώ μέχρι τώρα τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη εντοπίζουν τους στόχους, ενημερώνουν το κέντρο ελέγχου και απογειώνονται ή μαχητικά ή ελικόπτερα με σχετική καθυστέρηση.


Στο Συμβούλιο Εξοπλισμών η Τουρκία έλαβε την απόφαση την αύξηση του ωφέλιμου βάρους των ΑΝΚΑ απο 1.5 τόνο, σε 3 τόνους. Το σχέδιο που έχει την υπογραφή Ερντογάν, Του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων Οζέλ και του Υπουργού Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ, προβλέπει την παραγωγή νέων κινητήρων τούρμπο για τα νέα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Το νεο ΑΝΚΑ θα μπορεί να μεταφέρει τουρκικής κατασκευής πυραύλους αέρος -εδάφους Cirit για να μπορούν να χτυπούν στόχους μόλις του εντοπίζουν.

Το νεό ενισχυμένο ΑΝΚΑ θα είναι έτοιμο σε 3-4 χρόνια.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/