Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://www.filoumenos.com/forum/

ΑΙΣΧΟΣ! Προωθούν την ομοφυλοφιλία σε βιβλία για μικρά παιδιά…
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=92&t=17106
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  The prodigal [ 17 Απρ 2016, 16:10 ]
Θέμα δημοσίευσης:  ΑΙΣΧΟΣ! Προωθούν την ομοφυλοφιλία σε βιβλία για μικρά παιδιά…

Εικόνα

Οι αξίες της οικογένειας και τα ιδανικά πρότυπα καταρρίπτονται όσο περνάει ο καιρός…

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδας με τις ευλογίες του Υπουργείο Πολιτισμού έλαβε την άδεια της πώλησης ενός παραμυθιού που διαλύει τα κοινωνικά ήθη.

Έτσι λοιπόν θα πωλείται ενα εικονογραφημένο βιβλίο με παραμύθια το οποίο τιτλοφορείται: «Η Αλίκη κοιτάζει τον καθρέφτη» και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολική ηλικίας.

Είναι ένα παραμύθι που μιλάει για μια μικρούλα που βρίσκει την αγάπη την χαρά και την ασφάλεια, βρίσκει δηλαδή την οικογένειά της σε ένα ζευγάρι gay ανδρών που την αγαπούν «άνευ όρων».

Από παιδική ηλικία θέλουν να εμφυτεύσουν την αντίληψη πως η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσιολογικό...

Σχόλιο: ανώμαλοι βολευτάκηδες Υπουργείο Πολιτισμού
- Υπουργείο της ηληθιότητας

:tam tam :tam tam :tam tam :tam tam :tam tam :tam tam :tam tam :tam tam

Συγγραφέας:  dominique [ 18 Απρ 2016, 20:06 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: ΑΙΣΧΟΣ! Προωθούν την ομοφυλοφιλία σε βιβλία για μικρά παιδιά…

Το δεύτερο βιβλίο, όπως αναφέρει το μπλόγκ «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» έχει σαν γενικό τίτλο το «Μικρές Οικογενειακές Ιστορίες» και απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες. Το αποτελούν τρία διηγήματα ένα που έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ και δύο της Στέλλας Μπελιά . Το πρώτο διήγημα – του Αύγουστου Κορτώ – έχει τίτλο « Εμείς-οι-πέντε».

Εικόνα

Πρόκειται για μια επίσης τρυφερή ιστορία μιας μικρούλας που μεγαλώνει σε μια οικογενειακή «κολεκτίβα» και ήρθε στον κόσμο ως το παιδί δύο λεσβιών και δύο gay ανδρών.

Υπεύθυνοι για αυτό το νεοταξικό εξάμβλωμα είναι η Μ.Κ.Ο «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» που αφού <<έφαγαν πόρτα>> από όλους τους εκδοτικούς οίκους, εξέδωσαν το βιβλίο με την συμβολή του Νικόλα Λαιμού.

Η προώθηση του παραμυθιού, όπως προαναφέραμε θα πωλείται στην «ταινιοθήκη της Ελλάδας» η οποία χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και βρίσκεται υπο την αιγίδα του.

Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφία από ενα συνέδριο των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο <<Η Αγάπη Δημιουργεί Οικογένειες>> σχετικά με την παιδοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια που διεξήχθει φέτος τον Φεβρουάριο με καλεσμένη την Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου και την Βασιλική Κατριβάνου από τον Σύριζα.

Εικόνα

atheatignosiΓνωρίζατε οτι στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει

Ομάδα σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου ΣΥΡΙΖΑ;

Βέβαια ο στόχος των παραμυθιών αυτών που αναφέρει και η ΑΥΓΗ είναι ένας.

Παράθεση:
Το παραμύθι με τη συμβουλή που δίνει η Καφετούλα, το καφέ αυγουλάκι, στον Ασπρούλη φίλο της, θέλει να δείξει το πώς τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών δεν υστερούν σε αγάπη και φροντίδα από τα παιδιά που έχουν μια μαμά και έναν μπαμπά. Το παραμύθι της Στέλλας Μπελιά, που εξέδωσε η οργάνωση "Οικογένειες Ουράνιο Τόξο", είναι το μοναδικό που αγγίζει το θέμα της παιδοθεσίας μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Φέρνει έτσι στην επιφάνεια ένα βασικό ζήτημα. Η τεκνοθεσία - υιοθεσία παιδιών από ομόφυλες οικογένειες δεν κατοχυρώνεται νομοθετικά στην Ελλάδα.

Συγγραφέας:  The prodigal [ 19 Απρ 2016, 09:38 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: ΑΙΣΧΟΣ! Προωθούν την ομοφυλοφιλία σε βιβλία για μικρά παιδιά…

Ρε σεις ανώμαλοι τα παιδιά δεν έχουν δικαίωμα να μεγαλώνουν με δυο φυσιολογικούς γονείς με έναν πατέρα και μια μητέρα και όχι γονέας Α και γονέας Β
Υ.Γ Αν ρωτήσουν το παιδί πως λέγονται η γονείς τη θα πει ο Γεώργιος ο πατέρας και γεώργενα η μητέρα ; ε

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/