Βίντεο απο την σύλληψη παιδιών χθες σε πάρκο στα Εξάρχεια

1
Βίντεο απο την σύλληψη παιδιών χθες σε πάρκο στα Εξάρχεια





phpBB [video]





troktiko.blogspot.com
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Βίντεο απο την σύλληψη παιδιών χθες σε πάρκο στα Εξάρχεια

3
Οι μόνιμοι υποστηρικτές των κουκουλοφόρων

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Νοεμβρίου 14, 2009

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΠΗΓΗ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ” ΤΟ… INDYMEDIA! Κάποιοι σε αυτή τη χώρα έχουν την απορία ποιος υποκινεί και ποιος ενισχύει τη βία του παρακράτους των Εξαρχείων. Έμμισθοι κονδυλοφόροι σε διατεταγμένη υπηρεσία τον τελευταίο καιρό έχουν ρίξει τις μάσκες και συμπαραστέκονται άμεσα στη βία των δήθεν «εξαγριωμένων παιδιών», όταν βεβαίως δεν μιλάνε για… “ακροδεξιά” βία και… τρομοκρατία! Χθες το βράδυ στα Εξάρχεια είχαμε πάλι επεισόδια. Επίθεση στα ΜΑΤ με μολότοφ, τα οποία ΜΑΤ προσφάτως απέδειξαν τον «επαγγελματισμό» τους σε ηλικιωμένους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα και σε νεολαίους που αντιτάχθηκαν στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ από φορείς που καμιά σχέση δεν είχαν με τη γειτονιά. Χθες έγιναν δύο προσαγωγές εκ των οποίων ο ένας κρατήθηκε διότι υπήρξαν στοιχεία που αποδείκνυαν τη συμμετοχή του στην επίθεση. Το κείμενο του TVXS.gr (Κούλογλου…) που σχολιάζει το περιστατικό λέει ξεκάθαρα πως έχει πληροφορίες από το παρακρατικό site των αναρχικών. Δηλαδή ένας «έγκυρος» δημοσιογράφος έχει ως πηγή πληροφόρησης το site των αναρχικών. Το κορυφαίο όμως είναι και ο τίτλος του βίντεο που έχει δοθεί στο σχετικό ρεπορτάζ. «Το παιδί στο οποίο οι μπάτσοι επιτέθηκαν»!

Σαν Χρυσή Αυγή φυσικά και δεν επικροτούμε τη βία που προέρχεται από ένα κατεστημένο που είναι υπεύθυνο για τα χιλιάδες δεινά της Πατρίδας και του Λαού μας. Αλλά αναφερόμαστε μόνο και μόνο για να δουν κάποιοι πως όταν λέμε ότι κυριαρχεί μια κόκκινη χούντα στην Πατρίδα μας δεν είμαστε τίποτε άλλο από ρεαλιστές.
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο την Ελλάδα”