Αναγκαία ιστορική υπόμνηση

1
Αναγκαία ιστορική υπόμνηση

Σήμερα έχει γίνει σε όλους ορατός ο εφιάλτης της κατάλυσης της ελληνικής κοινωνίας, με κεντρικό εργαλείο τους οργανωμένα εισαγόμενους λαθρομετανάστες.

ΣΗΜΕΡΑ ξεσηκώνονται και οι πέτρες!!!

Αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη δικαίωση του ΡΕΣΑΛΤΟ που από το Νοέμβριο του 2005 αλλά και πιο πριν, οι συντελεστές του περιοδικού είχαν τοποθετήσει το ζήτημα αυτό ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα.
Ανελλιπώς και αλύγιστα αναλύαμε τον εφιάλτη και δείχναμε τι μας περιμένει…

Και ήταν αυτός ο σταθερός και ανελέητος αγώνας εναντίον του λαθρομεταναστευτικού εφιάλτη που κινητοποίησε όλη την καθεστωτική, «αριστερή» τρομοκρατία εναντίον μας, μέχρι το σημείο να αποτεφρώσουν τα γραφεία μας, κολλώντας μας τη «στάμπα» του «εθνικιστή»!!!

Σήμερα η κυβέρνηση της ανοικτής αμερικανοκρατίας ανάλαβε την εσχάτη εντολή: να εκτελέσει εν ψυχρώ την ελληνική κοινωνία με την παροχή ψήφο στους αλλοδαπούς δούλους.

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα εφιαλτικό κατρακύλισμα ΟΧΙ απλώς στον Μεσαίωνα, αλλά ακόμα πιο πίσω: Στις δουλοκτητικές κοινωνίες.

Υπάρχει όμως και το αισιόδοξο μήνυμα: Η ελληνική κοινωνία αρχίζει να αντιδρά και να εξεγείρεται.

ΟΛΟΙ είναι με το όπλο παρά πόδας!!!

Ο τρόμος να μη χαρακτηριστείς «εθνικιστής» και «ρατσιστής» έχει φύγει.

Τα πουλημένα κόμματα της λεγόμενης «αριστεράς», καθώς και οι ποικίλοι δοσίλογοι και επιδοτούμενοι δεν μπορούν πλέον να φιμώσουν τις κραυγές της κοινωνίας με την τρομοκρατία που είχαν επιβάλει όλα αυτά τα χρόνια…
Ούτε οι ποικίλοι πατριδοκάπηλοι μπορούν να παίξουν μπροστά στο λαϊκό τυφώνα που έρχεται...


Παραθέτουμε πιο κάτω τις προγραμματικές θέσεις του ΡΕΣΑΛΤΟ (Νοέμβριος 2005) για να μην ξεχνιόμαστε:

«Το ζήτημα της μετανάστευσης, της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού, είναι κομβικό. Απορρέει από τη βαρβαρότητα της παγκοσμιοποίησης και αποτελεί στρατηγική συνιστώσα της Νέας Τάξης για την άλωση του έθνους-κράτους.

Μέσω αυτής της στρατηγικής η πλανητική εξουσία επιχειρεί:

Πρώτον. Την πτώση του βιοτικού επιπέδου, την εξαθλίωση, αγελοποίηση και κονιορτοποίηση της ελληνικής εργατικής τάξης, αλλά και των αλλοδαπών εργατών. Είναι γνωστό εξάλλου, για όσους έχουν θητεύσει στοιχειωδώς στη σοσιαλιστική θεωρία, ότι ο καπιταλισμός χρησιμοποιεί τη φτώχεια, την εξαθλίωση και τη δυστυχία που δημιουργεί ο ίδιος, ως όπλο εναντίον των εργαζομένων και των πληβειακών λαϊκών στρωμάτων, εξωραΐζοντας τη βρώμικη πολιτική του με «ανθρωπιστικά» προσχήματα.

Δεύτερον. Τον ακρωτηριασμό της πολιτικής συνείδησης, την απονέκρωση των συνδικάτων και τη διάλυση της εργατικής τάξης ως οργανωμένη πολιτική δύναμη.

Τρίτον. Την ακύρωση του εθνικού αστικού κοινοβουλίου, συνακόλουθα και της έννοιας της λαϊκής κυριαρχίας. Με τη νομιμοποίηση και παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε εκατομμύρια αλλοδαπούς –εισαγόμενους κατ’ επιλογή και με κριτήρια της Νέας Τάξης- με άλλο πολιτισμό, ιστορία και βιώματα, που θα αποφασίζουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Τέταρτον. Τη δημιουργία μειονοτήτων, που θα χρησιμοποιούνται από το διεθνή ιμπεριαλισμό για τη διαίρεση του ελληνικού εθνικού κράτους, την πρόκληση εσωτερικών διχαστικών εντάσεων και συγκρούσεων. Ήδη οι αλβανικές διεκδικήσεις για τη Μεγάλη Αλβανία, αλλά και οι μουσουλμανικές διεκδικήσεις είναι γνωστές. Όπως γνωστό είναι, σε όσους δε φοράνε παρωπίδες, ότι το αλβανικό, αλλά και το μουσουλμανικό στοιχείο χρησιμοποιούνται από την πλανητική εξουσία για το διαμελισμό των Βαλκανίων και την άλωση του ελληνικού έθνους-κράτους.

Πέμπτον. Την πολτοποίηση του ελληνικού πολιτισμού, το σβήσιμο της ιστορικής μας μνήμης και την ισοπέδωση της εθνικής μας ταυτότητας…»


Από το πολύ καλό Ρεσάλτο ! :541
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το μεταναστευτικό ζήτημα”