ΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤ

1
ΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ! !

Όσο κυλούν οι μέρες, τόσο και πιο χαρακτηριστικά αποκαλύπτεται πως το λαθρονομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ που επιχειρεί να εμπορευτεί την Ελληνική ψυχή, δε συνιστά ούτε ένα αποσπασματικό μέτρο ξεκομμένο και ανεξάρτητο από τη συνολική του πολιτική, ούτε πολύ περισσότερο μπορεί να εκλαμβάνεται ως μια συμπλεγματική εμμονή του αμφιλεγόμενου ηγέτη του.


Αποτελεί συστατικό στοιχείο μιας έξωθεν επιβαλλόμενης πολιτικής, που στοχεύει σε ευρύτερες κοινωνικές, πολιτικές αλλά και γεωπολιτικές ανακατατάξεις.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Για την ουσία και το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, δε θα αναλωθούμε σ αυτό το άρθρο. Είναι κάτι που το έχουμε ήδη κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, και που θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον μέχρι την πλήρη κατάργησή τόσο του ίδιου, όσο και των μηχανισμών, των πολιτικών και τον εμπνευστών που το επέβαλαν.

Εδώ αυτό που έχει σημασία, είναι να επιχειρήσουμε τρία πράγματα:

1. Να προσδιορίσουμε με σαφήνεια τον μη αποσπασματικό του χαρακτήρα, αλλά την οργανική ένταξη του λαθρονομοσχέδιου στη γενικευμένη πολιτική επίθεση σε βάρος του Ελληνισμού….
2. Να ψηλαφίσουμε την πολιτική πρακτική των πολιτικών κομμάτων σε σχέση με τα επιχειρούμενα. Και το σημαντικότερο…
3. Να συγκεκριμενοποιήσουμε τις δυνατότητες της λαϊκής αντίστασης προκειμένου το μήνυμα να είναι σαφές και προς πάσαν κατεύθυνση.



Ή ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ, ή ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΚΑΘΕ ΑΝΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΝΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΝΕΧΘΕΙ.


1. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ.

Επιγραμματικά και εντελώς ενδεικτικά, θα επιχειρήσουμε μια απλή απαρίθμηση επιλογών και προτεραιοτήτων που τη συνθέτουν.
- κατάθεση λαθρονομοσχέδιου
- επιχειρούμενη αναδιάταξη στρατηγικών σχεδιασμών στο Αιγαίο.
- συστηματική προσπάθεια υπονόμευσης του υψηλού φρονήματος του Ελληνισμού (κατάργηση παρελάσεων κλπ)
- συστηματική προσπάθεια αποδυνάμωσης των παραδοσιακών αξιακών του προτεραιοτήτων (αποκαθήλωση θρησκευτικών συμβόλων, ανοικτή προσπάθεια υποταγής των εκκλησιαστικών ταγών κλπ)
- χειραγωγημένη φωνή στα ΜΜΕ με στόχο τη διαμόρφωση κοινωνικής συνείδησης αποδοχής ή τουλάχιστον παθητικής ανοχής στα επειχειρούμενα.
- δικαστικά πραξικοπήματα με στόχο τη νομιμοποίηση της ανθελληνικής και υπονομευτικής δράσης (βλέπε αθώωση Πρωτονοτάριου κλπ)
- χειραγώγηση και υποταγή της ΕΛ.ΑΣ. απόπειρα μετατροπής της από θεσμό περιφρούρησης της έννομης τάξης, σε φόρουμ ανοχής στην παραβατικότητα και σε μοχλό προώθησης των κυβερνητικών – κατά παράβαση του Συντάγματος - επιλογών.
- ένοχη σιωπή απέναντι στους ανθελληνικούς σχεδιασμούς των όμορων γειτόνων. Πρόκειται για μια σιωπή που «ανοίγει την όρεξη» και ρίχνει νερό στο μύλο των λογικών του αλυτρωτισμού και του σε βάρος της Ελλάδας επεκτατισμού.
- ηθελημένη αλληλοσύνδεση της οικονομικής δυσπραγίας με την πορεία των εθνικών θεμάτων, εκούσια ανοχή στις πρακτικές των υπερεθνικών νταβατζήδων, εγκληματική σύμπραξη με όσους επιβουλεύονται το μέλλον του τόπου.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα επικίνδυνο πλέγμα πρωτοφανών παρεμβάσεων που αγγίζουν την κοινωνία, τους θεσμούς, την οικονομία, την εθνική άμυνα, τη λειτουργία του πολιτεύματος και των μηχανισμών διοίκησης, επιχειρείται ένας πρωτοφανής βιασμός της καθημερινότητάς μας, και αυτό τίποτε καλό δεν προδιαγράφει για την επόμενη μέρα


2. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:

Εδώ οφείλουμε οι αλήθειες να είναι ξεκάθαρες όσο και αν αυτό πονά και θυμώνει ορισμένους. Το μεγαλείο της αλήθειας άλλωστε είναι να πονά για να προτρέπει τους πάντες να τολμήσουν να την κοιτάξουν κατάματα.

- το πολιτικό σύστημα δεν έχει ανάγκη μόνο αυτούς που το συμπολιτεύονται στις κυρίαρχες επιλογές. Χρειάζεται και τις αντιπολιτευόμενες φωνές εκείνων που με τρόπο ακίνδυνο για το ίδιο επιχειρούν να το νομιμοποιήσουν.
- στα πλαίσια αυτά λοιπόν οφείλουμε να δούμε – στο βαθμό που θέλουμε να δούμε με ρεαλισμό – και τις εσωκομματικές παρενθέσεις που δήθεν κόπτονται για τους θεσμούς όπως αυτές του κ Παπουστή για παράδειγμα, οι οποίες «αντιπολιτεύονται» τον τύπο για να αφήσουν στο απυρόβλητο την ουσία, αλλά τις εμφαινόμενες ως περισσότερο ξεκάθαρες αντιπολιτευόμενες κραυγές που φιλοδοξούν τάχα μέσα από τις δημοψηφισματικές λογικές, να εκτονώνουν ανώδυνα για το σύστημα τις λαϊκές αντιστάσεις.


ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΛΟΓΙΚΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ.


Είναι άλλο πράγμα να αποφασίζει ο Ελβετικός λαός για το αν θέλει ή όχι μιναρέδες στη χώρα του, και είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να προτείνεται ν αποφασίσει ο Ελληνικός λαός αν θέλει ή όχι την κατάλυση της συνταγματικής νομιμότητας. Τελεία και παύλα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Η στάση των πολιτικών κομμάτων – μηδενός εξαιρουμένου – πρέπει να κρίνεται υπό το πρίσμα της αταλάντευτης αποφασιστικότητάς τους να υπερασπίζονται το λαό και τον τόπο εν όψει μιας γενικευμένης επίθεσης, και όχι από την ομορφάδα, τη δελεαστικότητα και τον όποιο ψευδεπίγραφο δημοκρατισμό της πολιτικής τους συνθηματολογίας.

Κυρίως όμως η στάση των πολιτικών κομμάτων, πρέπει να κρίνεται από το δια ταύτα.
Από το πώς δηλαδή διαχειρίζονται…
Από το που κατευθύνουν…
Από το αν και κατά πόσο πρωτοστατούν…
Στην ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ , πολύ δε περισσότερο όταν ο ελληνικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σχέδιο γενικευμένης επίθεσης σε βάρος του μέλλοντος του δικού του και της πατρίδας του.


3. ΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

- η «φορολογική επανάσταση» η οποία εκτεταμένα έχει αναλυθεί σε σχετική ανάρτηση στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ». Συνιστά πολιτική πράξη. Πράξη αμφισβήτησης της νομιμότητας μιας πολιτικής εξουσίας που παραβιάζει ηθελημένα το Σύνταγμα. Κι οριοθετεί την απόλυτη λαϊκή αντίθεση στις επιχειρούμενες μεθοδεύσεις
- η άρνηση οποιουδήποτε ελέγχου από το όποιο όργανο της τάξεως, στην περίπτωση που δε θα φέρει το ΕΘΝΟΣΗΜΟ στην υπηρεσιακή του στολή. Ακόμα και για τις απλούστερες τροχαίες παραβάσεις. Να αναγκάσουμε τα ελληνικά δικαστήρια να μην προλαβαίνουν να επιδικάζουν τις ωμές παραβιάσεις του Συντάγματος από την πολιτική εξουσία. Μέχρι να βρεθεί ένας πρωτοδίκης που να πει: «Κύριοι το μέτρο σας είναι απαράδεκτο και ανθελληνικό. Πάρτε το πίσω και βάλτε το εκεί που ξέρετε». Θα είναι κι αυτό μια νίκη του Ελληνικού λαού στον μεγάλο του πόλεμο για την εθνική του ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.
- Στις δημοτικές εκλογές – όποτε και αν αυτές γίνουν – όλο οι έλληνες πολίτες που θα είναι διορισμένοι είτε στις εφορευτικές επιτροπές, είτε ως εκλογικοί αντιπρόσωποι των κομμάτων τους, σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν, να καταθέσουν αμέσως ενστάσεις για να τις επιδικάσουν όλα τα εκλογοδικεία της χώρας, περί του απαραδέκτου και αντισυνταγματικού των εκλογικών καταλόγων με τους «ελληνοποιημένους» εισβολείς.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Πρέπει όλοι μας ν καταλάβουμε ότι τα κόμματα τα οποία αγαπήσαμε και αφιερώσαμε σ αυτά τη ζωή μας, έχουν καταληφθεί από ηγεσίες που έχουν ενδώσει στη Νέα Τάξη στο βαθμό που δεν αντιδρούν στα εξυφαινόμενα ή εξαντλούν την αντίδρασή τους σ φραστικές και ανούσιες αντιπαραθέσεις αρνούμενα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ανταποκριθούν αταλάντευτα στην ιστορική τους αποστολή.


Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» θα εγκαινιάσει στήλη στην οποία θα καταγράφονται οι προτάσεις των ελλήνων πολιτών για τους τρόπους μαχητικής και αποφασιστικής αντίδρασης ΟΛΩΝ ΜΑΣ στα σχέδια της Νέας Τάξης που επιχειρεί αυτή η κυβέρνηση με σύμμαχο ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.


Οι παραπάνω προτάσεις ήταν ενδεικτικές.

Ούτε το αλάθητο διεκδικούν, ούτε εδώ τελειώνει για όλους εμάς ο μεγάλος αγώνας που έχουμε να δώσουμε για το μέλλον αυτής της πατρίδας.


Θυμίζουμε ότι η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι: «ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΣΕΙΣ»



Και σ αυτή την απόφαση καλούμε όλον τον Ελληνικό λαό να είναι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ…


Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο την Ελλάδα”