Οι εθνοκαθάρσεις στην Τουρκία συνεχίζονται...!

1
Οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις επί τω έργω: Δολοφονίες, βασανισμοί, ακρωτηριασμοί...
Δολοφονίες 200 και πλέον αγνοουμένων Κούρδων και μελών ισλαμιστικών πολιτικών ομάδων στα τουρκοϊρακινά σύνορα από τις ειδικές δυνάμεις του τουρκικού Στρατού και της Στρατοχωροφυλακής έρχονται στο φως. Ήδη ξεκινούν ανασκαφές για την ανεύρεση 200 και πλέον αγνοουμένων των οποίων τα πτώματα βρίσκονται θαμμένα σε δήθεν ναρκοθετημένη περιοχή του ποταμού της επαρχίας Şırnak κοντά στα σύνορα με το Ιράκ. Την διαδικασία κίνησε ο δικηγορικός σύλλογος της περιοχής.
Ο σύλλογος αιτήθηκε άδεια για τις έρευνες και τις ανασκαφές από την ειδική εισαγγελία του Diyarbakır μετά από μαρτυρία του πρώην μέλους της JITEM (Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκικής Στρατοχωροφυλακής - J andarma Istihbarat Teskilati) Yıldırım Beğler,ο οποίος την περίοδο των δολοφονιών ήταν μεταφραστής της κουρδικής γλώσσας.

Ο Yıldırım Beğler, ο οποίος στο παρελθόν έχει διωχθεί και καταδικαστεί για διακίνηση παράνομων μεταναστών, ανέφερε ότι «πολλοί δολοφονήθηκαν κατόπιν βασανιστηρίων».
«Τα περισσότερα πτώματα», πρόσθεσε, «αποτεφρώθηκαν στον καυστήρα του αρχηγείου της 2ης Συνοριακής Μεραρχίας Στρατοχωροφυλακής ή ρίπτοντο από ελικόπτερα».
Από τα αναφερόμενα του, τουλάχιστον 200 πτώματα ρίφθηκαν στην προς έρευνα περιοχή. Τα θύματα που δολοφονήθηκαν την δεκαετία του 1990 περιελάμβαναν Κούρδους αιχμαλώτους του ΡΚΚ, στελέχη ισλαμιστικών κομμάτων, κουρδικής καταγωγής «ανεπιθύμητους», μετανάστες κλπ.
Τα πτώματα ρίπτοντο μεταξύ των γεφυρών «47» και «48» που εξυπηρετούν την κίνηση για τον μεθοριακό σταθμό Habur με το Ιράκ. Υποτίθεται ότι η περιοχή ήταν ναρκοθετημένη και αποτελούσε πεδίο ελεύθερων πυρών. Βαριά αντικείμενα δένονταν πάνω στα πτώματα κατά την μαρτυρία του Beğler.


Οι τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις διατηρούν έξι ταξιαρχίες εκ των οποίων δύο είναι επίλεκτες μονάδες Ορεινών Καταδρομών οι οποίοι και κατηγορούνται ότι ενεπλάκησαν στην σφαγή. Η διάρθρωση τους τους επιτρέπει να κινούνται αυτόνομα με την υιοθέτηση ομάδας των οκτώ ανδρών που υποδιαιρείται σε δύο ημιομάδες των τεσσάρων ανδρών. Κάθε ημιομάδα είναι αυτοδύναμη με ένα μεσαίο πολυβόλο και ένα βομβιδοβόλο σε τυφέκιο.
Χρησιμοποιούν μεγάλους αριθμούς από το ρωσικό τυφέκιο Dragunov. Πέραν των βομβιδοβόλων, οι Τούρκοι Κομμάντος διαθέτουν τον αντιαρματικό εκτοξευτή RPG-7, ο οποίος είναι ελαφρύς και δέχεται πλήθος κεφαλών κάθε διαμετρήματος, αποτελώντας όχι μόνο εύχρηστο αντιαρματικό όπλο αλλά και όπλο υποστήριξης.

Οι τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις χρησιμοποιούν έναν μεγάλο στόλο 90 σύγχρονων αμερικανικών (UH-60) και γαλλικών ελικοπτέρων (Super Puma) για αεροκίνητες επιχειρήσεις και για... ρίψεις αντιφρονούντων, όπως φαίνεται. Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί ένα σμήνος ειδικών επιχειρήσεων από 10 περίπου ελικόπτερα UH-60 με ειδικό εξοπλισμό (διαβάστε στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ σχετικά με αυτά τα ελικόπτερα στο θέμα "Σκύρος, το ελληνικό Περλ Χάρμπορ;") ενώ οι μονάδες έρευνας και διάσωσης μάχης έχουν παραλάβει επίσης ελικόπτερα ειδικής διαμόρφωσης.

Από Defencenet.g
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο”

cron