Αγαπητοί ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΄Ελληνες.......

1
Παρέλασις 25ης Μαρτίου 2010

Αγαπητοί ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΄Ελληνες , εδώ και τρείς ημέρες διαβάζω στα διάφορα BLOGS σχετικώς με τά της παρελάσεως.

Σαν Ιθαγενής ΄Ελληνας, είχα πάει κι’ εγώ να καμαρώσω τους λεβέντες μας, τον ανθό μας, τα νιάτα μας, το μέλλον μας, αυτούς, πού στηρίζουμε επάνω τους, τις ελπίδες μας για το μέλλον μας, εάν υπάρξει μέλλον για εμάς τους Ιθαγενείς. Βρισκόμουν στο ύψος της Ρωσικής εκκλησίας και με έψηνε ο ήλιος, αλλά εγώ εις πείσμα της ζέστης, εκεί στην θέση μου να χειροκροτώ τους λεβέντες μας, τον ανθό μας, το μέλλον μας και την σημαία μας, μέχρι πού τα χέρια μου πρηστήκαν από το χειροκρότημα, ευτυχώς η παρέλαση κράτησε ΜΟΝΟΝ 20 λεπτά και έτσι γλύτωσα την περαιτέρω ταλαιπωρία. Ευχαριστώ την κυβέρνηση πού σκέφθηκε εμάς πού έχουμε μία κάποια ηλικία και δεν ήθελε να μας ταλαιπωρήσει περισσότερο παρελαύνοντας τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ μηχανοκίνητα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και ν’ ακούσω και να δώ τα Μαχητικά αεροσκάφη, πού τα έχω χρυσοπληρώσει, μαζί με τις μίζες. Επί πλέον εξοικονόμησε και μερικά ΕΥΡΩ για να έχει για τα έξοδα της ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ.

Διάβασα λοιπόν στα BLOGS ότι τα ΟΥΑ του Λιμενικού Σώματος μετά την εξέδρα των εκλεκτών της μειοψηφίας και των λαθροελλήνων και επί της οδού Πανεπιστημίου φώναζαν διάφορα συνθήματα, τα οποία εξέφραζαν τους πόθους της πλειονότητος των Ιθαγενών Ελλήνων!!! Καλώς, άριστα, αλλά εμένα δεν μ’ έφθαναν, διότι αυτό πού βλέπω μέχρι σήμερα είναι αντί να χύνεται Αλβανικό αίμα, να χύνεται το αίμα των Ιθαγενών Ελλήνων από τους Αλβανούς, Πακιστανούς, Αφρικανούς κ.λ.π. , σε όλη την Ελληνική επικράτεια, δεν διάβασα πουθενά ότι οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού ή του Ναυτικού να έχουν βυθίσει κανένα σκάφος με λαθρομετανάστες (αυριανούς ιθαγενείς έλληνες), όπως έκαναν οι συνάδελφοί τους Ιταλοί ή Ουκρανοί κ.λ.π. Ακούω λοιπόν ωραία συνθήματα πού με γεμίζουν εθνική υπερηφάνεια, αλλά από την άλλη διαβάζω ότι Αλβανοί, Πακιστανοί, Αφρικανοί κ.λ.π. μπαίνουν στά σπίτια μας και αφού βιάζουν τους ενοίκους, τους δολοφονούν, τους ληστεύουν και φεύγουν ανενόχλητοι. Πού είναι λοιπόν τα ΟΥΑ, τα ΟΥΚ και τα συνθήματά τους; Μήπως έκαναν τίποτε ομάδες εκδικητών; ΄Ώστε να εκδικούνται τους ληστευμένους και δολοφονημένους Ιθαγενείς Έλληνες; ΄Όχι!!! Μόνον συνθήματα, για μένα δεν είναι αρκετά. Θέλω οι λαθροέλληνες να νιώσουν την ανασφάλεια τον φόβο και τον τρόμο πού νιώθω κι’ εγώ, όπως και, φαντάζομαι, όλοι οι Ιθαγενείς ΄Ελληνες να κυκλοφορήσω στην πατρίδα μου είτε ημέρα είτε, ιδίως, βράδυ και να κλειδαμπαρώνομαι σπίτι μου μόλις σκοτεινιάσει. ΄Ισως έτσι συνετισθούν και όσοι μείνουν, κατοικήσουν και γίνουν έλληνες ιθαγενείς, να ζούν ησύχως και σύμφωνα με τους Ελληνικούς Νόμους, ώστε να μπορώ να κυκλοφορώ στην πατρίδα μου χωρίς τον φόβο και τον τρόμο να με βιάσουν τίποτα αφρικανοί τώρα στα γεράματα, να με ληστέψουν και να με σκοτώσουν. (΄Ισως οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και των ΜΚΟ να τους περιμένουν γονυκλινείς, για να ικανοποιήσουν τις ανομολόγητες και αφύσικες ορέξεις τους).

Αφήστε λοιπόν τα συνθήματα και προστατεύσατέ με, πολύ λάδι και τηγανίτες τίποτε. Αφήστε τα λόγια και αρχίστε έργα!!!!!

΄Ενας Ιθαγενείς Έλλην πού αγαπά την φυλή του, την πατρίδα του και το έθνος του περισσότερο από την ζωή του.

Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: Αγαπητοί ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΄Ελληνες.......

2
Για την ανασφάλεια που υπάρχει βασικά φταίνε οι κυβερνώντες όσοι άνοιξαν τα σύνορα,όσοι τα άφησαν ανοιχτά,όσοι κατέστρεψαν την αστυνομία,όσοι καταστρέφουν τον στρατό μας τώρα,αλλά και όσοι ψηφίσουν ξανά και ξανα τους ίδιους και τους ίδιους και μετα λένε δεν αντέχουμε τα μέτρα και στις εκλογες ψηφίζουν τους προηγούμενους λες και είχαν καμια εντυπωσιακή αλλαγη συμπεριφοράς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα θέματα απο EMAIL”

cron