27-11-2008 χαμος απο ψεκασμους(chemtrails)

1
Ολοι μας εχουμε δει πολλες φορες chemtrails στον ουρανο αλλες φορες λιγοτερο και αλλες πιο πολυ.
Οποιος τα παρακολουθει σταθερα θα εχει παρατηρησει οτι καποιες μερες γινονται παρα πολλοι ψεκασμοι σε ολη την Ελλαδα.
Σημερα 27-11-2008 ηταν η πρωτη φορα μεσα σε ενα χρονο που τα παρακολουθω που ψεκασαν παρα πολυ.
Μεσα σε 10 λεπτα ολος ο ουρανος ειχε γεμισει απο 20 γραμμες που συνεχως αραιωναν και ηταν σε πολυ κοντινες αποστασεις.
Καθως γινοταν αυτο τα αεροπλανα συνεχιζαν να περναν και να ψεκαζουν κανοντας Χ και αλλα γραμματα,σχηματα.
Μετα απο 1 ωρα δεν φαινοταν τιποτα εκτος απο μαυρα συνεφα.Φιλοι μου απο πολλα μερη της Ελλαδας μου ειπαν οτι εκει συνεβησε το ιδιο.Ακουσα πως και σε αρκετα μερη του εξωτερικου εγινε το ιδιο,αν καποιος ειναι απο αλλη χωρα ας το επιβεβαιωσει.
Γιατι καποιες μερες ψεκαζουν τοσο πολυ και αν καποιος απο εσας προσεξε το ιδιο να το αναφερει εδω.

Re: 27-11-2008 χαμος απο ψεκασμους(chemtrails)

2
και στη λαρισα ειχε ξεκασμους σημερα αλλα οχι σε τοσο μεγαλη πυκνοτητα,τουλαχιστον απο ότι είδα..μου έχει τύχει όμως μέρα που πάνω απο το σπίτι μου και σε παράλληλες γραμμές να έχουν ψεκασει 4 φορές και μετά δεν έφτανε το μάτι μου για να δει πιο πέρα!!!πάντως δεν είναι όλα chemtrails να ξέρετε..συνήθως τα chemtrails τα καταλαβαίνεις από τους ασυνήθιστους σχηματισμούς. Σε συγκεκριμένο επίπεδο ύψους τα καύσιμο "παγώνουν" όταν γίνονται απότομη ελιγμοί ή απότομες κάθοδοι ή άνοδοι και γι αυτό σε εμπόλεμες καταστάσεις οι πιλότοι αποφεύγουν να πετούν σε αυτά τα ύψη για να μην γίνονται αντιληπτοί από τους εχθρούς,δηλαδή ή πετάνε σε μεγαλύτερο υψόμετρο από αυτό ή σε μικρότερο αυτό...είχα μια συζήτηση με άτομο που ήταν στην αεροπορία και αυτός μου είπε τα παραπάνω,πάντως το συγκεκριμένο άτομο πιστεύει στην ύπαρξη ψεκασμών απλά υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα δεν είναι σε μεγάλη συχνότητα και πολλές φορές τα μπερδεύουμε

Re: 27-11-2008 χαμος απο ψεκασμους(chemtrails)

4
Φωτογραφίες προσπαθήστε να βγάλετε με τηλεφακό για να τις αναλύσουμε από κοντά.
Λένε ότι πετάνε κάποιες φορές και μερικά μυστηριώδη μη μαρκαρισμένα τάνκερ τύπου KC-135 και KC-10.. που δεν έχουν καταθέσει σχέδιο πτήσης.

Re: 27-11-2008 χαμος απο ψεκασμους(chemtrails)

6
πραγματικα εχτες γινοτανε χαμος παλι αναζητητη αλλα και σημερα τα ιδια.Καλο ειναι οποιος δεν μπορει να τα ξεχωρισει να μην τα παρατηρει γιατι μπορει να μπερδευτει.Εχω ενα βιβλιο σχετικα με το πως τα ξεχωριζουμε αν παρω σκανερ θα το ανεβασω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Chemtrails,oι χημικές ουρές”

cron