Νάτα μας!!!σε λίγο και αιτήματα για γάμους με ζώα?

1
τα λέγαμε εδώ και καιρό.

κάποιοι μάς χαρακτήριζαν γραφικούς.

τώρα τα βλέπουμε μπροστά μας:

τα παιδάκια του κοινωνικού δαρβινισμού προλειαίνουν το έδαφος για να ολοκληρώσουν τις τερατουργίες τους,αφού αιματοκύλισαν κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα ολόκληρο τον πλανήτη με την διεστραμμένη και υπερήφανη χρήση του μυαλού τους.

Κυρίες και Κύριοι, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε την κοινωνία των τεράτων :της Σκύλλας,της Χάρυβδης,της Μέδουσας,των Κενταύρων,των Αρπυίων.


οι τρελαμένοι δυτικοί, μη έχοντας με τι να ασχοληθούν, άρχισαν να ζητούν ανθρώπινα δικαιώματα για τα ζώα!!!

μάλιστα ο καθηγητής νομικής Φραντσόνε είναι ο πρωτοπόρος του αγώνα αυτού και εξέδωσε το παραπάνω ογκώδες σύγγραμμα με τίτλο «Τα ζώα ως πρόσωπα»,όπου εκθέτει τις απόψεις του για την «νέα ηθική».

ο αγώνας για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων μάς οδηγεί σε εκτρωματικές καταστάσεις οι οποίες ωστόσο φαντάζουν αστείες μπροστα στην πολυ πιθανή εξέλιξη των προσεχών χρόνων όταν κάποιοι θα απαιτούν σύμφωνο συμβίωσης με τη γελάδα,τη φοράδα ή την κατσίκα τους,δικαιώματα κληρονομιάς και υιοθεσίας κ.ο.κ

ήδη το κόμμα των Ολλανδών παιδοφίλων περιλαμβάνει στις διεκδικήσεις του και αιτήματα που θα επιτρέπουν την σεξουαλική συνεύρεση ανθρώπου με ζώα.

(φωτογραφία απογόνων τού μελλοντικού παρελθόντος μας)


η εποχή όπου ο παράφρων Καλιγούλας είχε επιβάλλει την λατρεία του αλόγου του φαντάζει πολύ μακρινή,είναι όμως τόσο κοντα μας!!!


Αναρτήθηκε από Mιsha στο Κώδικας:http://misha.pblogs.gr
Ουκ αρνησόμεθά σε φίλη Ορθοδοξία,\nου ψευσόμεθά σε πατροπαραδοτον σέβας,\nεν σοι εγεννήθημεν, εν σοι ζώμεν, εν σοι κοιμηθησόμεθα.\nΕι δε και καλέσει καιρός,\nκαι μυριάκις υπερ σου τεθνηξόμεθα.\n ΙΩΣΗΦ ΒΡΥΕΝΙΟΣ

Re: Νάτα μας!!!σε λίγο και αιτήματα για γάμους με ζώα?

2
Τι αλλο θα ακουσουμε πια?Δεν κοιτανε να βελτιωσουν το πλανητη ή να μην κανουν τα ζωακια γουνες θελουν να τους δωσουν και δικαιωματα!ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ να τους πλακωσει ολους....Οσο για το θεμα των ομοφυλοφίλων θα διαφωνησω γιατι πιστευω οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι καθως και αδελφια μας και θα επρεπε να εχουν την δυνατοτητα να ζησουν οπως θελουν στην επιγεια ζωη παροτι στην αλλη ζωη δεν θα πανε κοντα στον ΘΕΟ.

Re: Νάτα μας!!!σε λίγο και αιτήματα για γάμους με ζώα?

3
δεν εχουμε και emοticon για το ΕΛΕΟΣ!
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Νάτα μας!!!σε λίγο και αιτήματα για γάμους με ζώα?

5
Ένα σχετικό άρθρο είναι το παρακάτω:

Η ισπανική Βουλή αναγνωρίζει δικαιώματα στους ανθρωποειδείς πιθήκους!

--- Προσέξτε την λέξη "ανθρωποειδείς"... Όχι ότι κι ότι δηλαδή..

----- Το Κοινοβούλιο της Ισπανίας αναμένεται να εγκρίνει το πρώτο στον κόσμο ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζεται το δικαίωμα της ζωής και της ελευθερίας στους ανθρωποειδείς πιθήκους, δηλαδή στον χιμπατζή, τον μπονόμπο, τον γορίλα και τον ουραγκοτάγκο.

Όπως αναφέρει το Reuters, η επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής ενέκρινε ψήφισμα που επιβάλει τις αρχές του Προγράμματος Ανθρωποειδών Πιθήκων, μιας πρωτοβουλίας επιστημόνων και φιλοσόφων που θεωρούν ότι οι στενότεροι συγγενείς μας πρέπει να απολαμβάνουν δικαιώματα τα οποία μέχρι σήμερα περιορίζονταν στον άνθρωπο.



Το ψήφισμα έχει εξασφαλίσει τη στήριξη της πλειοψηφίας και αναμένεται να ενταχθεί στη νομοθεσία εντός ενός έτους, οπότε οποιοδήποτε πείραμα βλάπτει τους πιθήκους θα είναι παράνομο στην Ισπανία.

«Δεν γνωρίζουμε να πραγματοποιούνται στην Ισπανία πειράματα σε ανθρωποειδείς πιθήκους, ωστόσο σήμερα δεν υπάρχει νόμος που να τα εμποδίζει» σχολίασε ο Πέδρο Πόθας, επικεφαλής του προγράμματος στην Ισπανία.

Η χρήση ανθρωποειδών πιθήκων στο τσίρκο και σε τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές παραγωγές θα είναι επίσης ποινικό αδίκημα. Η κατοχή πιθήκων σε ζωολογικούς κήπους δεν θα είναι παράνομη, ωστόσο το 70% των ιδρυμάτων που φιλοξενούν σήμερα 315 ζώα εκτιμάται ότι θα πρέπει να βελτιώσουν σημαντικά τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Το Πρόγραμμα Ανθρωποειδών Πιθήκων ιδρύθηκε το 1993 από τους φιλόσοφους Πίτερ Σίνγκερ και Πάολα Καβαλιέρι, οι οποίοι υποστήριξαν ότι το δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και τον μη βασανισμό πρέπει να επεκταθεί σε όλα τα μέλη της βιολογικής οικογένειας των ανθρωπιδών (hominidae).


Associated Press
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σημεία των Καιρών”